Faptul ca suntem femei este un atu.Putem sa ne permitem sa fim mai slabe, mai sensibile, mai naturale, doar suntem femei nu? .. |
||
Postat pe 3 Iunie 2009 16:57 |
||
---|---|---|
hai mey fetele, voi n-aveti nici un atu asa, prin vreo maneca pe undeva? si daca-l aveti, unde, cand si cum il veti folosi? ![]() |
||
susidallyama Postat pe 3 Iunie 2009 17:14 |
||
io nu-mi permit sa fiu mai slaba, susi...ca slabiciunea e confundata cu prostia ![]() si-apoi, nu vezi, eu is aia bitch, fetita...am o reputatie de aparat... ![]() mai susi...as omori pentru o tigara ...mi-e lene sa ma duc sa-mi cumpar, si mi se duce cafeaua asta cu noduri, mai... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 17:17 |
||
poate se referea slabe: piele si os... ca tot e moda acum...![]() reputatia trebuie aparata si consolidata sotioaro... nah ca venira cu alt concurs, numai ca nu are asa popularitate ca slapii...l-am gasit din intamplare ![]() |
||
susidallyama Postat pe 3 Iunie 2009 17:21 |
||
ha ? ce concurs ? de boarfe ? de-alea sclipicioase ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 17:22 |
||
slabiciunea e condfundata cu prostia uneori asa e.....dar mai tare doare prostia nu credeti?:) | ||
Postat pe 3 Iunie 2009 17:22 |
||
hmmm...depinde de cat de slaba de minte este o persoana... ![]() da-ti mey, o tigara...ca nu mai pot... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 17:24 |
||
corect...depinde si de persoane.... | ||
Postat pe 3 Iunie 2009 17:24 |
||
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5500/Castiga-invitatii-la-Fabrica-de-Handmade-Breslo.html#post-89478 Alina, daca durerea provocata de prostie s-ar transforma in urlete fii sigura ca s-ar crea un haos de nedescris in scurt timp... |
||
susidallyama Postat pe 3 Iunie 2009 17:27 |
||
yeap... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 17:27 |
||
nu e nici un concurs...e un subiect interesant pt. mine...si cred ca si pt. alte femei... | ||
Postat pe 3 Iunie 2009 17:28 |
||
ioi, susi...mi-e rau... ![]() ne-am dat dreaq...trecem pe boarfe si bijuterii manuale... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 17:29 |
||
fiecare vad ca au pareri diferite aici.. | ||
Postat pe 3 Iunie 2009 17:30 |
||
nuuuu...alina...susi nu zicea de topicul tau... ooof...cred ca nu suntem prea coeerente...la mine de la lipsa nicotinei se trage ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 17:30 |
||
... ![]() ![]() |
||
susidallyama Postat pe 3 Iunie 2009 17:32 |
||
nah, hai sa fiu on topic...da...femeile au mari atuuri...problema e ca nu stiu cum sa si le foloseasca sau si le folosesc intr-un mod atat de fatis incat deranjeaza barbatii mai, barbatilor...acu' sa nu va repeziti la jugulara mea... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 17:32 |
||
mie mi se par mai mult defecte.. doar cu naturelu' ala a nimerit-o,da' deh..p-ala il vede numai "el",ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 3 Iunie 2009 17:34 |
||
Dap,sunt de acord cu WIFE,dar depinde de femeie,unele mai dotate de la mama natura,altele nu prea au,e si ceva genetic in toata treaba asta | ||
scrichy Postat pe 3 Iunie 2009 17:37 |
||
e valabil doar pt. cele care se simt femei....e normal nu?nu le bagam pe toate in aceiasi categorie. | ||
Postat pe 3 Iunie 2009 17:40 |
||
"unele mai dotate de la mama natura,altele nu prea au," scrincioico, ![]() |
||
iasomia Postat pe 3 Iunie 2009 17:41 |
||
aicie vb, mai mult despre demnitatea unei femei nu neaparatcum arata.......... | ||
Postat pe 3 Iunie 2009 17:42 |
||
fiecare a inteles ce a vrut...se pare... | ||
Postat pe 3 Iunie 2009 17:47 |
||
IASO,nu m-am referit numai la "ambalajul comercial"ci in ansamblu,poti sa ai carisma si fara o frumusete de exceptie,alte atuuri,mami,poti sa ai o inteligenta care fascineaza,daca ai asa ceva mai inventezi si alte atuuri mental,un comportament de exceptie,personalitate,independenta,demnitate,etc.. | ||
scrichy Postat pe 3 Iunie 2009 17:47 |
||
scrinciule, s-a marcat. ![]() |
||
iasomia Postat pe 3 Iunie 2009 18:04 |
||
IASOMIE,am simtit eu ca m-ai inteles gresit,parca,desi a fost doar pe jumatate ![]() |
||
scrichy Postat pe 3 Iunie 2009 18:06 |
||
de unde vine iasomie?:) | ||
Postat pe 3 Iunie 2009 18:20 |
||
hai c-am pierdut firu' ![]() despre ce dicutam ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 18:24 |
||
Eu cred ca ingeniozitatea este cel mai important atu.Geaba picioare din gat daca "mansarda" este mobilata sumar.Naturelu' simtitor ar putea chiar sa dauneze. | ||
tulipe Postat pe 3 Iunie 2009 18:42 |
||
Naturelu',daaaa,iti dauneaza,ca mintea e cam tulburata,mai bune sa judeci "la rece",dar ce afisezi sa fie atit cit trebuie | ||
scrichy Postat pe 3 Iunie 2009 18:48 |
||
eu va pot spune ce sigur nu este atuu pentru o femeie: sa gandeasca frumos si logic, sa vorbeasca precum gandeste, sa fie tandra cu un barbat, sa-i gateasca minunat, sa-l resfetze, sa-l puna pe primul loc pe barbat. wifo, nu sari. pro e o exceptie. | ||
gianiblue Postat pe 3 Iunie 2009 19:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Unde v-ar placea sa va facecti concediu?Si unde va da voie....bugetul? | 79 | De la: garbo197910 2 August 2011 22:40 |
relatii esuate-la varsta noastra ne mai permitem..? | 0 | De la: 12 Martie 2010 14:59 |
Sa aveti o Dumnica placuta si Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti si sa va lumineze mintile | 20 | De la: anaROBERT 9 Noiembrie 2010 00:29 |
|
||
ajutor,politia!!...... | 45 | De la: Roxxynela 6 Septembrie 2009 17:14 |
Integrarea pocaitilor in societate ,,,fara ca sa fie luati la misto sau sa rada cineva de ei | 329 | De la: sora_ilsi 27 Ianuarie 2011 02:09 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9