Si eu de asta sunt curioasa acum, de terenurile voastre! | ||
Emilia_Oana Postat pe 24 Iunie 2009 21:29 |
||
---|---|---|
eu sunt noua aici, am venit cu un sub. interesant zic eu....... dar stai putin aici aveti si sefi?eu nu stiu? |
||
Postat pe 24 Iunie 2009 21:30 |
||
o seara buna oana pacat ca mi-am pus cateva clipe mintea cu ei..... |
||
|
||
Postat pe 24 Iunie 2009 21:31 |
||
p-orma ai obosit... | ||
zambil Postat pe 24 Iunie 2009 21:32 |
||
fiecare femeie are atuurile ei, chiar daca e slaba sau grasuta, chiar daca e blonda sau bruna(zambi, sa nu zici nemic de bere....), chiar daca e "insipida, incolora si inodora" pentru unii...tot are ceva ce atrage un barbat - si aici ma gandesc ca poate isi gaseste un tip la fel ca ea....unele poate au frumusete de manechin, altele poate ca au inteligenta, altele stiu sa faca poate mancare buna sau mai stiu eu ce.....na...sex....sa nu o mai dau pe dupa visin....dear fiecare femeie are ceva numai al ei.....io cred ca e ceva ca o amprenta....unica pentru fiecare femeie in parte.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Iunie 2009 21:38 |
||
Seara buna, Alina! Rautacios mai esti!!! | ||
Emilia_Oana Postat pe 24 Iunie 2009 21:38 |
||
tutanko... stii cum se zice, pana la urma fiecare sac are petec... hai ca rezolvaram problema atuurilr feminitatii...he,he,he... |
||
zambil Postat pe 24 Iunie 2009 21:41 |
||
yes!..... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Iunie 2009 21:43 |
||
ati zapacit fetele astea, parol... e adevarat ca nici startul nu a fost chiar fericit, dar incepuse sa se lege o idee... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Iunie 2009 21:46 |
||
Cand sa zic si eu ca cineva ia in serios subiectul... | ||
Emilia_Oana Postat pe 24 Iunie 2009 21:47 |
||
mama dolores, cu ce le-am zapacit, maica??? ca io am raspuns corect si la obiect la ce intrebara fetili.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Iunie 2009 21:48 |
||
adica ce vrei sa zici oana, ca eu nu am raspuns serios?...vroiai sa te iau la misto???? uite domle...le tratezi cu misto, se supara, le tratezi cu seriozitate, se supara.....maicaaaaa...va facu rau caldura???? | ||
tutankhamon Postat pe 24 Iunie 2009 21:49 |
||
Nu, raspunsul tau chiar mi-a plcut! Doar ca interventia domnului Zambil, te-a cam facut sa vb fara sens, caci nu ai discutat personal cu nici una din persoanele la care facea referire, deci chiar nu poti sti ce-i de capul nostru...Asta e tot | ||
Emilia_Oana Postat pe 24 Iunie 2009 21:52 |
||
Faptul ca aveti "vechime", nu cred ca va da dreptul sa va purtati asa...Prima oara cand intru pe un forum, si vad ca am inceput cu stangul.. | ||
Emilia_Oana Postat pe 24 Iunie 2009 21:54 |
||
Poti skimba din mers cadenta...asa nu mai calci pe nimeni pe bombiuri... | ||
valentino Postat pe 24 Iunie 2009 21:56 |
||
O sa fie cam aiurea, dar o sa incerc | ||
Emilia_Oana Postat pe 24 Iunie 2009 21:58 |
||
femeia lui dumnezeu, ai o problema????cum dreaq sa ma refer la vreuna dintre voi fara sa va cunosc????ai vreo problema de comunicare sau intotdeauna esti asa de artagoasa?????iar eu am vorbit asa..in general ....si chiar are sens ceea ce am spus...dar cred ca la ora asta nu esti in stare sa intelegi....daca vrei sa te certi cu cineva ai gresit topicul.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Iunie 2009 21:59 |
||
zambilu', daca ma mai apuca vreodata amabilitatea,te rog eu sa-mi dai una peste maini... amabilitate cand nu e cazu',binenteles... |
||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2009 21:59 |
||
Si-atunci educatia cine s-o mai faca Iaso,daca nu ,cine stie(si tu)??? | ||
valentino Postat pe 24 Iunie 2009 22:01 |
||
Nu am nici un fel de problema , stai tu linistita! Si in nici un caz nu am intrat doar pt ca aveam chef de cearta.Dar se pare ca nici tu la randul tau nu stii ce anume ai aprobat din spusele lui Zambil...Si cu asta as cam inmcheia, ca sincer, chiar n-am chef da panarama... | ||
Emilia_Oana Postat pe 24 Iunie 2009 22:04 |
||
bitongi, deh.. | ||
kyra Postat pe 24 Iunie 2009 22:04 |
||
In general sunt destul de flexibila, ma cam dau dupa om...Daca vrei sa joc in defensiva o fac pana dimineata, dar nu asta mi-e interesul. Sorry ca asta s-a interpretat. M-am simtit atacata, si e absolut normal sa ma apar (apropo de masculinitate , ca tot suntem pe un topic unde se vb despre ceva de genul...Sau, in fine, trebuia...) |
||
Emilia_Oana Postat pe 24 Iunie 2009 22:07 |
||
pai ai putea incepe prin a fi deschisa catre comunicare, inainte de a te simti atacata.. | ||
kyra Postat pe 24 Iunie 2009 22:11 |
||
mai fetita...si cu asta am terminat-o cu tine...nu te mai baga in ce nu intelegi....habar nu ai cat de bine ma cunosc cu zambil si de ce l-am aprobat.....mai bine pune mana si mai citeste din topice inainte sa dai cu oistea inainte...sincer...stiu foarte bine ce am aprobat si cum...nu trebuie tu sa-mi tii mie socoteala.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Iunie 2009 22:12 |
||
Daca ai fi citit cu atentie de la bun inceput, chiar am incercat sa comunic...Am luat subiectul foarte in serios. Pana s-a trezit cineva "sa-mi dea peste nas", ca si cum...ce-i si cu mine pe aici...Si din pacate aceeasi atitudine am regasit-o si la altii. Dar in fine, nu ma scapati asa usor de mine Mai tare m-am starnit | ||
Emilia_Oana Postat pe 24 Iunie 2009 22:14 |
||
pisi, pe mine m-ai plictisit... esti obraznica la modul naspa,iar mie fatucile astea nu-mi plac,iti doresc succes la ceilalti... |
||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2009 22:17 |
||
Nu te obliga nimeni sa citesti Ca sunt sau nu "fatuca obraznica" , chiar nu te priveste! | ||
Emilia_Oana Postat pe 24 Iunie 2009 22:21 |
||
tuto...cred ca am fost inteleasa gresit...sunt cam confuza azi... vroiam sa spun ca fetele se simt zapacite pentru ca sunt noi pe forum,si nu cunosc stilul nimanui dintre cei care posteaza mai de multa vreme nu a fost intentia mea sa atac pe cineva...imi pare rau daca asta s-a inteles |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Iunie 2009 22:21 |
||
Intr-un fel "zapacite" e cuvantul corect, cred...Intrebarea mea este..cand a-ti fost si voi la inceput, la fel a-ti fost tratate? Mai sa mi se puna interdictie, nu alta.... | ||
Emilia_Oana Postat pe 24 Iunie 2009 22:26 |
||
he, he...bre fata, ca sa fiu in topic, asta nu-i unul din atuurile feminitatii, au contraire... arata mai mult a golaneala.. ma inclin.. |
||
kyra Postat pe 24 Iunie 2009 22:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce rol am eu in caruselul asta? | 42 | De la: garbo161879 28 Iulie 2010 23:02 |
Mesaj de interes national | 129 | De la: dana1975 14 Mai 2016 16:31 |
shopping.. | 1 | De la: sonia_mira 7 Decembrie 2011 00:36 |
|
||
CUM SA REACTIONEZI IN FATA CRITICILOR LA SERVICIU. | 4 | De la: ingerasulluptator 13 August 2012 17:44 |
caut partener | 138 | De la: fleurdelis 6 Februarie 2010 13:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară