fetelor,si eu sunt una care mi-am maginat, un tip cum mi-ar fi placut ,sa fie alesul meu.apoi am realizat,ca ma amagesc.eu sunt o fire,romantica ,dar si realista.nu cred in posmegi muieti. | ||
allexanndrra Postat pe 5 Iunie 2009 00:21 |
||
---|---|---|
Dupa filmuletul cu fostul ministru, nu mai stiu cum il cheama, e normala si dragostea asta pe net. Adicatelea barbatul isi freaca cocoselul in fata unei camere care transmite pe net, si dupa aia si-o tranteste pe tastatura. Mie mi se pare foarte romantic. |
||
_alexandra Postat pe 5 Iunie 2009 00:38 |
||
mi-e rau... romantica mea... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 00:53 |
||
Ie-te sunt doua Alexandre....Numai ca una s-a bilbiit nitzel cind si-a scris numele.Mai sa fie! | ||
Aemulus Postat pe 5 Iunie 2009 00:55 |
||
ooops!!!!...se lasa cu...romantisme!!! ia pune soro...webu`...sa fie romantismu`ntreg!!! sa fii mai convingatoare...deh!! |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Iunie 2009 00:58 |
||
hmmm...iote ce posta allexanndrra azi "draga vanessa,stai stramb si judeca drept.spui ca ai iubit,de la distanta.dar,te intreb l-ai vazut vreodata?ce ai iubit/o poza sau o imagine/scz nu merge prea bine semnul intrebarii.in internet poti fi oricine sau orice.chiar daca iti arata o poza,de unde sti ca era el/la telefon la fel.deci daca nu v-ati intalnit niciodata fata in fata cine este el de fapt/sti? habar nu ai.si chiar daca v-ati fi intalnit,cine stie,ca era acelasi?scumpo,ai iubit o imagine,a cuiva care,ti-ai inchipuit-o asa cum ai vrut tu sau el.si eu pot sate fac ,sa te indragostesti maine de mine,vb ca un baiat." deci, avea temele facute, ma intreb de ce a mai deschis topicul asta |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 01:05 |
||
he heeeeeee!!!! wife....ia zi...tot tu...de ce crezi ca a deschis? sunt convins ca stii! unora...le plac himerele!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Iunie 2009 01:10 |
||
mdea...doar ca noi suntem harsaiti pe forumu' asta...nu mai percutam la de-astea din putu' gandirii | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 01:12 |
||
nada...pt copchii!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Iunie 2009 01:15 |
||
baaa...fata nu crede in posmegi muieti.......dar daca sunt mai spre pesmeti??? adica mai uscati......ii da printre gingii????? | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 01:19 |
||
stomatoloago... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 01:19 |
||
De la: allexanndrra, la data 2009-06-05 00:21:42fetelor,si eu sunt una care mi-am maginat, un tip cum mi-ar fi placut ,sa fie alesul meu.apoi am realizat,ca ma amagesc.eu sunt o fire,romantica ,dar si realista.nu cred in posmegi muieti. la asa "amagiri" asa raspuns... |
||
mia79x Postat pe 5 Iunie 2009 11:24 |
||
M-am indragostit de un barbat pe net. E grav ca este unul neserios. Curteaza toate femeile si nu da 2 bani pe nimeni. Si il iubesc. Oare doar imi imaginez? | ||
nimeniorin Postat pe 30 Iulie 2009 04:05 |
||
Iti imaginezi. Vezi de treaba ta. | ||
Micass Postat pe 30 Iulie 2009 09:22 |
||
nu te poti indragosti pe net . e iluzie . dragostea e mai mult ... | ||
blanca Postat pe 30 Iulie 2009 10:00 |
||
mai, voi sunteti cu capul? sa te indragostesti de un barbat pe net. nu-l vezi, nu-l stii dar mori de iubire. cum asa? citeam ce spune lyli. se indragosteste de"un neserios" ce curteaza toate fetele dar ea il iubeste. oare el stie ce patima a declansat? confundati totusi niste chestii care este ele dupa parerea mea, cele ce cred in asa ceva, au o problema grava. problema psihica . cred ca e ceva legat si de afectivitate. nevoia de a fi iubita, de a iubi .nu discern intre real si vis intre trairile autentice cu cele inchipuite. se ataseaza de oricine le face un mic compliment sau le da o oaresce atentie. ori dimpotriva. fac pasiuni pentru cei ce nu le dau atentie si le trateaza cu indiferenta. |
||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:06 |
||
na, ca acest utilizator nu mai exista si-a facut sepuku | ||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:07 |
||
totusico, stai linistita, se reincarneaza... daca nu a facut-o deja | ||
Thor Postat pe 30 Iulie 2009 10:09 |
||
thor, masochismul e o moda daca nu-si taie venele, n-are ambitie | ||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:11 |
||
nu. le lasa lungi. | ||
pik_nik Postat pe 30 Iulie 2009 10:12 |
||
dap... sunt curios daca se va balbai si la urmatorul nick | ||
Thor Postat pe 30 Iulie 2009 10:13 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-07-30 10:06:02mai, voi sunteti cu capul? sa te indragostesti de un barbat pe net. nu-l vezi, nu-l stii dar mori de iubire. cum asa? |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Iulie 2009 10:18 |
||
voi nu stiti cum e cand mori din dragoste ranita si cat e de groaznic sa invii zgubilitica si sa o iei de la capat cu suferinta. | ||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:19 |
||
mda. si totusi e nasol cand te indragostesti de cineva real, apoi vrei sa continui relatia la distanta, pe net... da' trece |
||
pik_nik Postat pe 30 Iulie 2009 10:20 |
||
nuuuuu..noi nu stiim! noi suntem din fier si din piatra....]cum doamne iarta-ma sa nu stim? zi-mi si mie ce femeie e aia care nu simtit niciodata asa ceva? |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Iulie 2009 10:20 |
||
pik_nik Postat pe 30 Iulie 2009 10:22 |
||
mai piku, relatia la distanta e ceva de n-ar mai fi. de fapt, nu e. asa ca, sa ramana ce a fost frumos in real si cam atat . astia care au incurcaturi de acest gen e bine sa se detaseze de ce a fost . asta e. distanta separa si desparte . |
||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:26 |
||
pik_nik Postat pe 30 Iulie 2009 10:27 |
||
love, de astia ce vor sa pipaie luceferii, stele, si alte alea cosmice e lumea satula. de fapt, nu lumea ci , spitalele de psihiatrie | ||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:31 |
||
etee na! de grija lor nu se mai poate misca lumea inainte! ce are una si cu alta, poti sa-mi spui?? exista in lume ierarhii... oameni purtati de dorurile de luceferi, si functionarii publici! care se uita in permanenta la ceas! cartile lui andrei plesu, si ziaristica ieftina, d e prost gust..gen click! sau cancan! comme on! |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Iulie 2009 10:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hey buna :* | 2 | De la: anaROBERT 6 Ianuarie 2011 14:38 |
demoralizat | 4 | De la: Dor_marunt 10 Februarie 2010 18:35 |
SCRISOARE CATRE PRIETENA MEA | 7 | De la: ameno 26 Octombrie 2010 20:58 |
|
||
sexul stimuleaza sistemul imunitar | 7 | De la: ufishor 7 Decembrie 2010 11:59 |
roxibia | 1 | De la: garbo122004 9 Ianuarie 2011 11:07 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară