kyra iti bagai unghia in gat sa mori de ciuda | ||
garbo003632 Postat pe 19 Iulie 2009 21:39 |
||
---|---|---|
632, ba io cred ca prin alta parte ai ajuns cu unghia, ca miroase | ||
pik_nik Postat pe 19 Iulie 2009 21:41 |
||
dap, si s-a constipat... | ||
|
||
kyra Postat pe 19 Iulie 2009 21:46 |
||
a si scos dopul, ia uite ce i se scurge alene pe piept | ||
pik_nik Postat pe 19 Iulie 2009 21:51 |
||
Kyro sezi blandut!.. parca face vodoo |
||
blanca Postat pe 19 Iulie 2009 21:56 |
||
de ce are numar de detinu...632 ...imi poate sa-mi raspunda si mie cineva, sa ma lumineze sau sa ma uimeasca | ||
yanyacharberet Postat pe 19 Iulie 2009 22:09 |
||
habar nu am cine poate sa te lumineze sau sa te uimeasca..... | ||
garbo003632 Postat pe 20 Iulie 2009 09:59 |
||
De la: anakin, la data 2009-07-19 20:01:54din ce in ce mai clar... care va sa zica, maritisul tau l-a determinat pe fostul tau sa se intoarca la fosta lui? eu chiar as dori sa aflu raspunsul la intrebarea lui anakin.. 32, esti pe receptie, fata ?... |
||
blairwitch Postat pe 20 Iulie 2009 10:53 |
||
intoarcerea fostului meu...la fosta nevasta m-a facut sa ma marit cu actualul meu sot...si nu pot sa spun ca am regretat...din contra...mi-a parut bine ca am scapat de un afemeiat inrait si plin de vicii.... | ||
garbo003632 Postat pe 20 Iulie 2009 11:14 |
||
Da, deci ca sa intelegem mai exact, tu l-ai cunoscut pe fostul tau atunci cand era insurat, nu-i asa?.. si ai zgaltit patul cu el de vreo cateva ori, pana sa termine divortul, nu? si apoi, al dracului de barbat, nu i-a mai placut ciorba ta, te-a lasat si s-a intors la fosta sotie, in timp ce tu esti multumita ca ai scapat "de un afemeiat inrait si plin de vicii"... good job.. bravo lui . | ||
anakin Postat pe 20 Iulie 2009 12:18 |
||
din pura prietenie, anakin.. | ||
blanca Postat pe 20 Iulie 2009 12:19 |
||
oiii...iaca ai bagat ceva experienta...dar rezultate cam pe minus sa-nteleg...oare punctul comun sa fie ala de ni-l tot bagi pe sub nas??! | ||
mia79x Postat pe 20 Iulie 2009 12:20 |
||
ce-i, mia, si tie iti miroase urat? n-auzishi ca si-a bagat degetul in oareshce orificiu de nu-l vede nici soarele? |
||
Thor Postat pe 20 Iulie 2009 12:23 |
||
explora misterul | ||
blanca Postat pe 20 Iulie 2009 12:24 |
||
explora orice, cred...doar pe ea uita sau obosi s-o mai faca...bag sama... | ||
mia79x Postat pe 20 Iulie 2009 12:28 |
||
ei, anakin, n-am inteles noi...eu au fost numai prieteni, simpli amici, ce naiba?? da' bine ca s-a intors la fosta, ca si asa era plin de vicii, si cheltuitor, mai ceva ca o femeie!! |
||
zambila Postat pe 20 Iulie 2009 15:17 |
||
De la: anakin, la data 2009-07-20 12:18:24Da, deci ca sa intelegem mai exact, tu l-ai cunoscut pe fostul tau atunci cand era insurat, nu-i asa?.. si ai zgaltit patul cu el de vreo cateva ori, pana sa termine divortul, nu? si apoi, al dracului de barbat, nu i-a mai placut ciorba ta, te-a lasat si s-a intors la fosta sotie, in timp ce tu esti multumita ca ai scapat "de un afemeiat inrait si plin de vicii"... good job.. bravo lui .anakin ce criminal esti, poate face femea o depresie nervoasa , sarac femeie |
||
yanyacharberet Postat pe 20 Iulie 2009 15:25 |
||
rectific ***ei (nu eu) colega, stai linistita, nu face femeia nici o depresie, poate doar o criza de nervi...e calita! |
||
zambila Postat pe 20 Iulie 2009 15:33 |
||
De la: zambila, la data 2009-07-20 15:33:35rectific ***ei (nu eu)doamne ce mai linistit , nu de alta dar a nu o afecteze si de la caldura, ca nu am gheata la congelator, numai femei suferinde sunt pe acilea |
||
yanyacharberet Postat pe 20 Iulie 2009 15:35 |
||
Hai sa punem la cap evenimentele: Faptul 1: "32" era angajata ca vanzatoare la buticul x, care vindea haine vechi in piata. Bun. Dintr-una in alta, patronul ei de atunci care intre timp isi luase in leasing o Skoda Octavia a inceput sa ii faca ochi dulci, ba o invitatie la un fast food, la o shorma, iar ea a pus boticul sau de capra neagra. Acuma nu stim exact ce i-a placut, casa de vacanta cu gradina sau Skoda Octavia, cert este ca dupa un weekend petrecut la munte i-a pus in vedere faptul ca nu isi va mai cobori mosul in beci si nici ratonul nu mai vede veverita pana cand nu il vede divortat. Faptul 2: Baiatul, om de cuvant, introduce actiunea de divort. Mangafaua de acasa simte ca era ceva putred in Danemarca si vine la magazinasul unde probabil o ciufuleste pe "32" de ii merg fulgii, motiv pentru care isi prezinta o demisie de onoare si fuge cu incasarile din luna curenta. Dupa asa un eveniment, ambitiile devin si mai mari, iar 32 merge personal la judecatorie ca sa se asigure ca divortul se produce. Posibil sa depuna si marturie, insa finalul este cel asteptat. Sa fim in fata unui happy-end? Faptul 3: Nu, fiindca intervine neprevazutul. Adica mangafaua de acasa isi aminteste subit ca au bunuri comune, si introduce actiunea de partaj al bunurilor respective. Moment dificil pentru patronash, care isi da seama ca trebuie sa se mute la 32 acasa, si apoi trebuie sa imparta Skoda, apartamentul, si casa cu gradina de la tara. Si atunci decide sa cada la pace, in sensul ca o partida de aduceri aminte sub forma de sex contra anulare actiune prinde bine oricaruia dintre ei. Plus un oral scurt, lucru pe care 32 stim ca nu il face, iar omul era vaduvit de o astfel de senzatie. Faptul 4: "32" afla de actiunea umanitara a patronului, mai exact ca divortatul o trage in tzeapa ex-conjugala pe mangafa. Si atunci are loc scandalul de rigoare cu expresia :"ori ea, ori eu. Imi pot gasi oricand un alt prost cu care sa ma marit!". Cum cuvantul "ea" valora mai mult decat "32", alaturi de expresia "un alt prost", fostul inclina spre neinjumatatirea averii si spre continuitatea oralului. Motiv pentru care "32" gaseste un fraierestean si ii pune fustele pe nas odata cu pirostriile, spre marea deceptie a fostului, care isi continua prestatiile nestingherit. Faptul 5: "32" inca mai sta la cotitura, cu nodul in gat, in timp ce fostul ei continua sa fie flacaiandru de succes. Nu mai lucreaza la magazinul din piata, doar fugise cu incasarile din luna divorului, insa asta nu conteaza, pentru ca are experienta de viata si se poate descurca. Pana la urma, si femeie de serviciu e bine, numai sa nu o strige nimeni Aneta. Faptul 6, ipotetic: In curand, "32" va scrie un roman in care isi va povesti viata. Chestii traite, in care femeile sunt exploatate ba sexual, ba oral, iar barbatii se reimpaca cu fostele sotii dupa divort. Totul pana cand apare personajul central, SuperWoMan, care ii va pedepsi astfel: pe unii ii va sodomiza, pe unii ii va scoli in tainele vietii, iar pe ceilalti ii va polei cu foita de aur si le va ridica statui. Fiind asa de multi pacatosi, plus ca e si criza si valoarea gramului de aur a urcat vertiginos, probabil ca va incepe cu sodomizarea. |
||
anakin Postat pe 20 Iulie 2009 19:05 |
||
nene ankin..ai un talent narativ de exceptie..tineo tot asa....!!!! | ||
garbo003632 Postat pe 20 Iulie 2009 21:50 |
||
anakine....fortza fie cu tine! nu mai stiu de unde sa ma tin,ca am facut febra musculara de la cat am ras! | ||
preciouss Postat pe 20 Iulie 2009 21:54 |
||
anakin, mersi de lamuriri, prima parte, cu vanzatoarea din piata si cu skoda nu o stiam...acum am inteles cum sta treaba! sigur nu e rodicutza?? i-o fi stricat unghiile cosmeticiana si a facut o criza de nervi, iar acum are dubla/tripla personalitate!?? |
||
zambila Postat pe 21 Iulie 2009 10:28 |
||
De la: garbo003632, la data 2009-07-20 21:50:22nene ankin..ai un talent narativ de exceptie..tineo tot asa....!!!! Sunt placut surprinsa... Ai invatat cuvinte noi!!! |
||
Ella34 Postat pe 21 Iulie 2009 10:42 |
||
duducutza asta e criminala......urla cat o tin baierile ca sexul oral e scarbos, dar nu se sfiieste sa se vare in patul unui barbat casatorit......interesant...spune multe.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Iulie 2009 10:49 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-21 10:49:39duducutza asta e criminala......urla cat o tin baierile ca sexul oral e scarbos, dar nu se sfiieste sa se vare in patul unui barbat casatorit......interesant...spune multe....SE SFIESTE DE NOI dar in pat e BUNA MAI . buna rau de tot ca maimuta suge bine banana |
||
yanyacharberet Postat pe 21 Iulie 2009 10:59 |
||
tutan asta e criminala...urla cat o tine gura ca sexul oral e scarbos...dar nu se sfieste sa se bage in patul unui barbat casatorit.........!!!!! | ||
garbo003632 Postat pe 21 Iulie 2009 21:09 |
||
De la: garbo003632, la data 2009-07-21 21:09:56tutan asta e criminala...urla cat o tine gura ca sexul oral e scarbos...dar nu se sfieste sa se bage in patul unui barbat casatorit.........!!!!!bine a poate si eu m-as baga dar vezi de treaba ca ALT GAURA NU6TI FACE, si o vorba din batrani spune ca sobolanul cauta o alta gaura noua ca de cea veche sa cam saturat |
||
yanyacharberet Postat pe 21 Iulie 2009 21:14 |
||
3632, chiar atat de limitata sa fii tu oare? normal ca Tut se baga in patul unui barbat casatorit, ca e casatorit cu ea |
||
Thor Postat pe 21 Iulie 2009 21:15 |
||
vidare...lasa mamicule,lasa...ca neuronii pierduti nu-i mai recuperezi,si-i pacat,maica...i pacat | ||
preciouss Postat pe 21 Iulie 2009 21:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Viata langa un "bisexual" sau gay e posibila? | 6 | De la: mep_mychel 21 Iulie 2012 23:44 |
cum e mai bine, casatorit sau...pacsat? | 81 | De la: yanyacharberet 13 Septembrie 2009 13:15 |
Partaj Galati | 1 | De la: garbo253760 26 Mai 2012 18:50 |
|
||
Dupa ce a nascut, sotia mea doreste divortul. | 110 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:09 |
disperata | 2 | De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară