daca as intrba pe cei ce ma citesc ,daca pot sustine in live,discutii ,argumentari pro si contra la subiectele propuse,sunt convinsa ca nu multi vor putea sustine,o discutie in limitele bunului simt,chiar daca nu avem aceleasi pareri.de aceea,apropo de ''apocalipsa'',imisustin in continuare afirmatiile,asumandu-mi si criticile.daca aveti ceva de combatut faceti-o cu argumente.nu asa la o sueta de dupa blocuri,a la cartier.eu nu imi ,pierd timpul cu discutii desuete.ca atare ,va provoc la o combatere,civilizata si argumentata.sunt deschisa la orice domeniu.ii invit si pe cei cu minti odihnite,la discutie.vor avea de castigat,toti .zeflemelile ,nu ma ating,deoarece nu fac parte dintre cei cu minti odihnite.astept oprovocare inteligenta si de bun simt,folosind bunele maniere. | ||
allexanndrra Postat pe 7 Iunie 2009 21:28 |
||
---|---|---|
papushica, dansezi?... | ||
zambil Postat pe 7 Iunie 2009 21:55 |
||
iota-l daca e hodinit. are chef de zbantuiala | ||
|
||
si_totusi Postat pe 7 Iunie 2009 21:57 |
||
vezi zambile ca este buna rau,si cand te gandesti ca are varsta ta,sunteti aproape leat... mai bagasem unu' aici, da' nu-mi apare,de 15 min ma straduiesc. indeamna la comportament civilizat,dar trebuie sa ai si cu cine,la varsta ei e frumos sa-si puna o fustita pana la cour?ha? |
||
iasomia Postat pe 7 Iunie 2009 21:58 |
||
bre mami... te roade invidia, vaz eu... ma gandeam s-o fac pe alexutza un tango d-ala cu tarnoseli..., da' ce, pot de voi?... cotzofenelor... |
||
zambil Postat pe 7 Iunie 2009 22:00 |
||
lasa-l fata ca , vra lambada | ||
si_totusi Postat pe 7 Iunie 2009 22:00 |
||
zambilu' doar eu,tu si totusica am imbatranit impreuna,nu o sa te lasam acu' la batranete sa o iei pe drumu' perzaniei. da' daca asta te face fericit,inchidem ochii,sa stii. |
||
iasomia Postat pe 7 Iunie 2009 22:05 |
||
pai se poate mami, sa va las eu sa orbecaiti p-acilea cu ochii inchisi?.. daca dati in gropi?... | ||
zambil Postat pe 7 Iunie 2009 22:07 |
||
ce n-am mai dat in gropi?nu-i o problema, e a doua natura deja.. hai ca bag chestii prea elevate,sa nu i se incinga creieru'lu' fatuca asta.. |
||
iasomia Postat pe 7 Iunie 2009 22:11 |
||
ca veni vorba de deschisul ochilor cica 3 tipe discutau. frantuzoaica se lauda. i-am zis lui pierre ca de maine nu mai fac mancare. in prima zi, n-am vazut nimic, a doua zi nimic, a treia zi, facea mancare englezoaica. i-am zis lui john ca nu mai fac curat. in prima zi n-am vazut nimic, a doua zi numic, a treia zi dadea cu aspiratorul. romanca. i-am zis lui ion ca de maine nu mai calc camasile. prima zi n-am vazut nimic, a doua zi n-am vazut nimic, a treia zi zaream cu ochiul stang |
||
si_totusi Postat pe 7 Iunie 2009 22:13 |
||
scumpa mea....uite te provoc eu.....ce dovezi ai insa tu in ceea ce argumentezi?.....referitor la apocalipsa.....ti-a scris tie Dumnezeu si ti-a spus chestiile astea?...ai cumva vreo legatura cu vreunul din apostoli si iti comunica tie ce si cum????nu ai de unde sa stii, ca si noi, ce cale avem in viata si ce ne asteapta....ai rabdare si vei vedea ca, poate ceea ce gandesti acuma se va schimba peste o saptamana...sau un an...sau poate nu......nimeni nu stie ce si cum......cu atat mai putin tu.....asa ca lasa-ne cu hartuiala asta ieftina si cu topicurile deschise aiurea....pentru fiecare idee cate unul...incerca sa fii consecventa in ceea ce faci si nu ne mai ameti atata...ca pana acuma ne-ai aburit cu religia si cu ideile tale despre crestinism....poate avem fiecare dreptul la opinie...ce crezi???? | ||
tutankhamon Postat pe 7 Iunie 2009 22:16 |
||
tipic..i-a livrat ion una-n freza.. | ||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 22:17 |
||
totushoaico... da' p-aia cu barbatii care se laudau care o face pe nevasta lui sa tipe mai mult o stii?... cica americanu': noi ne luam costume de d-alea de masochisti, ne biciuim putin, dupa aia facem sex nebun, de tipa nevastamea o ora de placere... francezu: eu iau niste creme parfumate, o ung pe nevastamea cu un masaj erotic, si dupa aia-i dau neshte limbi de tipa aia doua ore de placere... romanu': pai ce ba, astea-s tipete?... eu cand imi sterg pantofii de perdea, tipa a mea toata ziua... |
||
zambil Postat pe 7 Iunie 2009 22:22 |
||
nu o stiam | ||
si_totusi Postat pe 7 Iunie 2009 22:24 |
||
O prostituata la ginecolog. Acesta o intreaba: - Domnisoara, aveti pierderi mari in timpul menstruatiilor? - Am, am �cum sa nu � vre-o doua-trei sute de euro! |
||
tulipe Postat pe 7 Iunie 2009 22:28 |
||
deci s-a dus naibii metafizica..adica topicu` | ||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 22:30 |
||
Inteleg prin asta ca nu aveti mintea odihnita, ba chiar ca v-o folositi? Sa va fie rusine! | ||
Micass Postat pe 8 Iunie 2009 09:29 |
||
asta spre disperarea initioatoarei topicului, care vroia un topic de succes.....l-am aranjat si pe asta..... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 12:46 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-06-07 22:13:32ca veni vorba de deschisul ochilorPe principiul "3 Doamne si toti 3" am un banc super tare,tot cu 3...tipe,una logodita,una casatorita si o amanta,care stau de vb despre relatiile lor si se hotarasc sa-si uluiasca barbatii.In aceea seara,toate 3 s-au echipat sexy,cu toace cui,corset de piele si masca pe ochi...Ziua urmatoare s-au intalnit din nou..Fata logodita a spus:"aseara,cand iubitul meu a venit acasa si m-a gasit echipata cu toace,corset si masca pe ochi,mi-a spus 'esti femeia vietii mele!te iubesc!' si am facut dragoste toata noaptea!" Amanta se lauda si ea:"si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui.Purtam corsetul de piele,tocuri foarte inalte,masca pe ochi si o pelerina peste..Cand am dechis pelerina,n-a scos niciun cuvant,a dat totul jos de pe birou si am facut dragoste toata noaptea!" In cele din urma,femeia casatorita isi spune si ea povestea:"eu mi-am trimis copii la mama,m-am pregatit,m-am echipat in corsetul de piele,pantofi cu toc cui,masca pe ochi si pelerina.Sotul meu s-a intors de la munca,a intrat pe usa,a luat telecomanda si o bere si m-a intrebat:'Hei,Batman,ce-avem la cina?!" |
||
preciouss Postat pe 9 Iulie 2009 03:35 |
||
si_totusi Postat pe 9 Iulie 2009 07:50 |
||
bv.si uite asa si-au pus babacii mintea la contributie.faine bamcuri!haaaaaaaaaaaaaa!sincer mai ales ce cu batman!voi sigur nu aveti minti odihnite,inca.ma bucur.m-am amuzat teribil.zambi ma faci un dans? | ||
allexanndrra Postat pe 1 August 2009 01:37 |
||
Multumesc de compliment. Nici n-as vrea sa am mintea odihnita. | ||
Micass Postat pe 1 August 2009 09:12 |
||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 09:14 |
||
bre nea... vezi ca ne inveti la rele,suntem unii p-acilea care ne-am lasat de fumat... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 09:16 |
||
sunt de ciocolata black devil. vi le recomand. |
||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 09:18 |
||
se mananca? sau cum? asta mi-ar mai lipsi...abia am reusit sa slabesc, sa intru in niste toale, pe care o sa le imbrac la nunti... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 09:21 |
||
se fumeaza. fumul are aroma ciocolatei. buzele raman dulci, atat de dulci, ca mergi pe strada si scoti limba la toata lumea. sau asa crede lumea. | ||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 09:26 |
||
zice asta doar ca sa ne ispiteasca pe amandoua. | ||
Micass Postat pe 1 August 2009 09:28 |
||
sunt si de vanilie. alea nu lasa dulce pe buze, da' in gura iti ramane senzatia ca tocmai ai mancat o inghetata de vanilie | ||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 09:32 |
||
Cu asta te-ai lins pe bot. (scuze, dar ma inspira cainele din avatar). Nu-mi mai faci pofta de nimic ca nu-mi place decat ciocolata. | ||
Micass Postat pe 1 August 2009 09:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
visele | 4 | De la: pik_nik 2 Iulie 2009 00:38 |
Invatamintul incotro ? | 201 | De la: eladaela 31 Mai 2010 09:00 |
EDUCATIA .....DE ACASA | 22 | De la: tutankhamon 23 Februarie 2010 22:52 |
|
||
MINI MISS SUMMER 2-16 ANI CONSTANTA | 1 | De la: garbo160501 6 Iulie 2010 11:18 |
va iubesc ...va doresc ...va vreau | 190 | De la: tutankhamon 3 Decembrie 2009 18:37 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural