buna, sunt mai noua pe acest site. m-am hotarat cu greu sa va scriu, dar trebuia pt ca simt o neliniste in sufletul meu. am cunoscut un baiat de 1 luna de zile. dupa 2 saptamani am mers la parintii lui, unde am dormit impreuna.in una din zile cat eram la el, m-a sunat fostul, cu care nu am mai vb de 1 luna si cu care nu mai am nimic. problema mea este ca atunci cand el a intrebat cine e la telefon, am spus ca este o prietena.actualul este in alt oras si ca de 2 zile il simt cam rece. acum, in timp ce va scriu, vb cu el la telefon si vocea i-a cam revenit, dar... nici nu stiu ce detalii sa va mai dau... si eu, a trebuit sa am un moment de sinceritate, iar el sigur crede ca nu poate sa aiba inceredere in mine. probabil e si faptul ca s-a intamplat si partea cu sexul, si a fost totul cam devreme ma gandesc ca nu se mai poate repara nimic, si nu se mai poate zice nimic... pacat, e un baiat care imi place si mai ales imi doream sa am pe cineva si eu, dupa o lunga perioada in care nu am mai fost cu nimeni si mai ales dupa o relatie esuata de 5 an |
iallexa Postat pe 11 Iunie 2009 15:39 |
---|
ai punctat destul de bine...si cu faza cu sexu' si cu rapiditatea consumarii momentului respectiv...but, nu am inteles...de ce ai simtit sa minti la phone?si daca el nu a auzit ca fiind voce de femeie sau de barbat...de ce ai simtit sa-i zici pana la urma adevarul?ca i-ai zis, nu?asa am inteles...nu cred sa aiba legatura cu faptul ca nu ar mai avea incredere...ci ca totul se intampla al naibii de rapid, inainte de a ne da seama ce vrem...daca voia ceva real cu adevarat...nu se impiedica de nimic...nu mai cauta raspunsuri sau te invinovati...vei gasi ce vei avea nevoie...soon.pup. |
mia79x Postat pe 12 Iunie 2009 16:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
exista viata dincolo de moarte? | 132 | De la: lumi_casia 28 Ianuarie 2011 13:11 |
alcoolul-dusmanul fericirii | 114 | De la: quasaria 10 Iunie 2011 16:05 |
Spate acoperit. | 1 | De la: ulygarbo 18 Martie 2017 19:01 |
|
||
carti personalizate pt copii | 1 | De la: kidz007767 26 Ianuarie 2012 14:27 |
DANSURI FOLCLORICE ROMANESTI | 47 | De la: floare_cu_colti 1 Ianuarie 2011 21:11 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice