mi se pare corect ! Si eu as gandi la fel | ||
blanca Postat pe 17 Iunie 2009 22:26 |
||
---|---|---|
doh.....acuma ce sa fac eu.....am pierdut sansa sa ma fac cu o cashcheta de politzai..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Iunie 2009 23:24 |
||
De la: allexanndrra, la data 2009-06-16 05:15:06dupa cum a-ti citit eu ma consider fara modestie,f.inteligenta.un subiect nou poate fi.ambitia voastra.hai sa vedem,ma intrece cineva,la inteligenta?http://www.iq-test.ro/#77757.aici avesti sansa vietii voastre,pe acest link.rezultatele se transmit in toate tarile.se cauta oameni inteligeti!o sa va placa.eu am fost aleasa.voi ce ziceti?cine e cel mai inteligent de pe forum?va provoc,la intrecere.succes! fatuco... corect... "f.inteligenta, fara modestie"... da' vezi cu "a-ti"-ul ala, ca dai cu mucii rau de tot in fasole! am mai spus-o pe undeva: cand folosesti timpul perfect compus sau modul conditional optativ la persoana a doua plural, "ati" se scrie "ati". fara cratima! cand folosesti modul infinitiv si pronumele personal -TI, "ati" se scrie "a-ti". De exemplu: "ati citit" in loc de "a-ti citit" si "a-ti aduce singura laude de sine constituie CEA MAI MARE DOVADA DE INTELIGENTA!" |
||
|
||
Thor Postat pe 19 Iunie 2009 14:27 |
||
De la: superbus, la data 2009-06-17 19:31:12 ei, vazusi cum devenisi inteligent dupa ce frecventasi saitu' ala? si nici macar nu a trebuit sa astepti raspuns de la ei! ti-am spus-o io, pretene... asa ca marca banu' aici, juma' de pret ca-i oferta speciala. |
||
Thor Postat pe 19 Iunie 2009 14:45 |
||
he...he...daca s-a trecut la gramatica, se anunta un topic de succes... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Iunie 2009 14:49 |
||
De la: wife, la data 2009-06-19 14:49:24he...he...daca s-a trecut la gramatica, se anunta un topic de succes... wifo, stateam in banca mea, caz doar ma stii de baiat salon, da' fatuca aiasta chiar nu are nici o legatura cu topicul ce l-a deschis... zice ca e foarte inteligenta, da' a uitat sa ne mai spuna urmatoarele (deh, modestia, bat-o vina!): e frumoasa, bogata, devreme acasa si ii mai trece si Ecuatoru' pe sub pat! |
||
Thor Postat pe 19 Iunie 2009 15:18 |
||
vidar, nu te mai chinui..."e" fara numar...... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Iunie 2009 23:40 |
||
dragii mei, hai sa va dau un copy-paste din profilul superinteligentei: "Descriere personala: blonda.okii verzi,culta,f inteligenta Citat favorit mai omule,nu STI la ce ora te nasti,nu STI nici cand vei muri.la ce te grabesti?" (majusculele imi apartin, lipsa celui de al doilea i nu) ar mai fi o savarina cu "sa imi pot INDEPLINII orice dorinta"... gata, ca mi s-a revoltat deja mouse-ul. B�����.... inteligenta lu' pe�te, de ce dreaq mai poluezi pe aici???? |
||
Thor Postat pe 20 Iunie 2009 11:12 |
||
waw...e si psiholoaga...si....mai ales...modesta....pam!-pam!... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 11:23 |
||
Mie descrierea mi se pare corecta, cu doua mici exceptii... nu stiu cum s-au ratacit cuvintele alea doua in context: culta si inteligenta... in rest, i se potriveste ca o manusa. |
||
Ella34 Postat pe 20 Iunie 2009 11:27 |
||
le-a auzit si ea undeva si se da mare ca stie acuma limbi ....straine.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 11:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Armonie din casa mea!:) | 200 | De la: Fss_ssu 27 Ianuarie 2016 10:22 |
buna!! | 20 | De la: hermosa20 21 Iunie 2012 12:10 |
ce pot face sa ies din stare asta | 86 | De la: Doinita201 2 Septembrie 2010 22:28 |
|
||
aventura | 13 | De la: michelle_ 12 Iulie 2011 22:39 |
E grav? | 9 | De la: scumpa31 25 Februarie 2011 08:47 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară