![]() ![]() ![]() ![]() |
||
blanca Postat pe 17 Iunie 2009 22:26 |
||
---|---|---|
doh.....acuma ce sa fac eu.....am pierdut sansa sa ma fac cu o cashcheta de politzai..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Iunie 2009 23:24 |
||
De la: allexanndrra, la data 2009-06-16 05:15:06dupa cum a-ti citit eu ma consider fara modestie,f.inteligenta.un subiect nou poate fi.ambitia voastra.hai sa vedem,ma intrece cineva,la inteligenta?http://www.iq-test.ro/#77757.aici avesti sansa vietii voastre,pe acest link.rezultatele se transmit in toate tarile.se cauta oameni inteligeti!o sa va placa.eu am fost aleasa.voi ce ziceti?cine e cel mai inteligent de pe forum?va provoc,la intrecere.succes! fatuco... corect... "f.inteligenta, fara modestie"... da' vezi cu "a-ti"-ul ala, ca dai cu mucii rau de tot in fasole! am mai spus-o pe undeva: cand folosesti timpul perfect compus sau modul conditional optativ la persoana a doua plural, "ati" se scrie "ati". fara cratima! cand folosesti modul infinitiv si pronumele personal -TI, "ati" se scrie "a-ti". De exemplu: "ati citit" in loc de "a-ti citit" si "a-ti aduce singura laude de sine constituie CEA MAI MARE DOVADA DE INTELIGENTA!" |
||
|
||
Thor Postat pe 19 Iunie 2009 14:27 |
||
De la: superbus, la data 2009-06-17 19:31:12 ei, vazusi cum devenisi inteligent dupa ce frecventasi saitu' ala? ![]() |
||
Thor Postat pe 19 Iunie 2009 14:45 |
||
he...he...daca s-a trecut la gramatica, se anunta un topic de succes... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Iunie 2009 14:49 |
||
De la: wife, la data 2009-06-19 14:49:24he...he...daca s-a trecut la gramatica, se anunta un topic de succes... wifo, stateam in banca mea, caz doar ma stii de baiat salon, da' fatuca aiasta chiar nu are nici o legatura cu topicul ce l-a deschis... zice ca e foarte inteligenta, da' a uitat sa ne mai spuna urmatoarele (deh, modestia, bat-o vina!): e frumoasa, bogata, devreme acasa si ii mai trece si Ecuatoru' pe sub pat! |
||
Thor Postat pe 19 Iunie 2009 15:18 |
||
vidar, nu te mai chinui..."e" fara numar...... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 19 Iunie 2009 23:40 |
||
dragii mei, hai sa va dau un copy-paste din profilul superinteligentei: "Descriere personala: blonda.okii verzi,culta,f inteligenta Citat favorit mai omule,nu STI la ce ora te nasti,nu STI nici cand vei muri.la ce te grabesti?" (majusculele imi apartin, lipsa celui de al doilea i nu) ar mai fi o savarina cu "sa imi pot INDEPLINII orice dorinta"... gata, ca mi s-a revoltat deja mouse-ul. B�����.... inteligenta lu' pe�te, de ce dreaq mai poluezi pe aici???? |
||
Thor Postat pe 20 Iunie 2009 11:12 |
||
waw...e si psiholoaga...si....mai ales...modesta....pam!-pam!... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 11:23 |
||
Mie descrierea mi se pare corecta, cu doua mici exceptii... nu stiu cum s-au ratacit cuvintele alea doua in context: culta si inteligenta... in rest, i se potriveste ca o manusa. ![]() ![]() |
||
Ella34 Postat pe 20 Iunie 2009 11:27 |
||
le-a auzit si ea undeva si se da mare ca stie acuma limbi ....straine.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 11:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sinuciderea -curaj sau lasitate ??? | 99 | De la: garbo265966 23 Iulie 2012 23:45 |
PENTRU TOATE FETELE SI FEMEILE DIN LUME ,LA MULTI ANI DE 1 MARTIE ! | 6 | De la: IOANIDE 1 Martie 2012 11:41 |
Despre compatibilitate | 2 | De la: garbo094431 1 Februarie 2011 17:36 |
|
||
Numai un intelect masculin incetosat de dorinta sexuala poate numi sexul subdezvoltat , ingust in umeri , lat in solduri si scurt in picioare drept sex frumos ; caci numai prin mijlocul acestei dorinte apare impresia de frumusete. | 67 | De la: Daniel71 26 August 2012 22:58 |
Cum va merge o relatie dintre o femeie de 46 de ani si un barbat de 58 ani ? | 19 | De la: comoaramea 19 Noiembrie 2012 22:13 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9