am nevoie de cateva idei,stiu,juramantul trebuie sa fie din inima ,sa scrii ce simti .Insa,am nevoie de cateva idei ,schite,citate,declaratii,etc | ||
rica_mld Postat pe 19 Iunie 2009 22:07 |
||
---|---|---|
eu nu tin minte sa ma fi pus popa sa fac juraminte de nunta. e ceva nou pe la noi. din cate stiu, slujba ortodoxa de cununie nu cuprinde asa ceva | ||
si_totusi Postat pe 19 Iunie 2009 23:16 |
||
Totushico, e la fel ca si cu jarteaua | ||
|
||
Aemulus Postat pe 20 Iunie 2009 00:38 |
||
pai juri si tu ce simti pentru el....na....ca il iubesti...de ce....ca e lumina ochilor tai...de ce....puii mei....ca vrei sa-i dai cu tigaia in cap...de ce....asta trebuie sa o simti tu, nu trebuie sa o scrii dupa schite si alte declaratii......parol.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 00:56 |
||
Mda, si cind spui juramintul ala nu uita sa tii miinile la spate cu degetele aratatoare incrucisate peste degetele mijlocii | ||
Aemulus Postat pe 20 Iunie 2009 01:03 |
||
si sa-ti faci cruce cu limba in cerul gurii inainte si dupa si sa spui...doamne fereste.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 01:08 |
||
Aemulus Postat pe 20 Iunie 2009 01:11 |
||
si stinge 7 bete de chibrit intr-un pahar cu apa....apoi da bine cu tamaie si aghiazma.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 01:27 |
||
fata, da` sa-l calci pe chishior neaparat..si in timp ce spui juramintele-alea... | ||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 01:35 |
||
Nebunelor, ati zapacit fata de tot. Si acuma v-ati trezit cind pe mine ma trag puradeii la piscina? Unde ati umblat pina la ora asta? |
||
Aemulus Postat pe 20 Iunie 2009 01:38 |
||
mica, acum au plecat nebunele mele de la mine.. , si-am venit sa-mi iau retelele..s-a marcat.. am avut o seara tare faina..am ras cu lacrimi si-am cantat de foc pe Mamma mia..Doamne, mi-am adus aminte de ABBA, trebuie sa caut si soundtrack-ul, e bestial..melodiile alea reorchestrate sunt nemaipomenite. apoi am dat-o pe profunde ..cu jodie..pentru noi, astea cateva cu criminologia in singe, a fost mana cereasca, ne uitam la fiecare amanunt, fiecare respiratie sau lasare de umeri..non-verbal deh.. deci..sunt OK.. |
||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 01:43 |
||
vreau si eu la pish-cinaaaaaa...... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 01:44 |
||
lasa cina..ti-o fi foame.. , te-ai balacii.. | ||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 01:45 |
||
fffff bineeeee, kyrooooo!!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 01:46 |
||
nu kyro ca bagai in mine dit-ai salata ca venii acasa lesinata de foame......vedeam albastru..... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 01:47 |
||
esti pe verdeturi ? las` ca-s bune fata.. eu vara, sa de-a naiba, numai salate mananc... da` eu sunt si mai pai cu carnea..., am facut zilele trecute niste dovlecei la gratar, o minune... |
||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 01:49 |
||
doaaaamne ce m-as balaciiiiii.....si as sta asa....pe o saltea in mijlocul apiiiii......cu un sexonthebeach sau cu un orgazm......in mana draga...e cocoteil.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 01:51 |
||
taci!!!...ca am pe balcon dovlecei .....si nu ma duc maine de nebuna in carrefour sa-mi iau ozn din ala sa fac gratar pe el????...d-ala cu capac si cu coada.....cu un grilaj la mijloc si dedesubt pui apa.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 01:52 |
||
Tare bine a fost la piscina pina au navalit frenzii lu' fecior-miu ala mare.Dupa asta...s-a dus balaceala mea ca a inceput balaceala lor.Zapaciti copchii astia soro. Chirule, bune rau legumele la gratar.Si sa incerci si fructe ca mere, portocale, pere. |
||
Aemulus Postat pe 20 Iunie 2009 03:18 |
||
Si la juraminte de nunta tot cu mancare ?Pai juramintele nu se fac inainte de masa? | ||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 13:53 |
||
De la: rica_mld, la data 2009-06-19 22:07:25am nevoie de cateva idei,stiu,juramantul trebuie sa fie din inima ,sa scrii ce simti .Insa,am nevoie de cateva idei ,schite,citate,declaratii,etc nu-ti trebuie nici o idee din afara nik...ia si pune imaginea omului drag in fata...si raspunsul la intrebarea de ce te mariti cu el...si-ti va iesi ceva ce va ajunge exact la inima ta si a sotului... clar, concis, sensibil, adevarat... |
||
mia79x Postat pe 20 Iunie 2009 15:09 |
||
ce-ar fii sa scrii ceva...din inima? | ||
blanca Postat pe 20 Iunie 2009 15:17 |
||
pai strumfi, la nunta nu faci meniu, mama ? daca nu o inspira barbatul iubit, ce sa mai zic.. |
||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 16:17 |
||
De la: kyra, la data 2009-06-20 01:35:48fata, da` sa-l calci pe chishior neaparat..si in timp ce spui juramintele-alea... Permite-mi o destainuire : am fost martor ocular,eram copilandru pa atunci,in pragul bisericii,mirele i-a cirpit o palma la mireasa de s-a dus aia jos...toata lumea alertata,popa,nasi,nuntasi,tipete si-njuraturi...mireasa l-a calcat pe picior pe mire...nu se stia cine comanda,dar s-a aflat imediat dupa : judecatorul... |
||
valentino Postat pe 20 Iunie 2009 16:33 |
||
vali, inseamna ca ala nu avea toate tiglele pe casa.. ce Doamne-iarta, aia e o gluma de nunta..o luase in serios saracul.. cred ca daca nu stabilea judecatorul, avea sa fie prima dintr-un lung sir de palme, am asa un feeling.. |
||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 16:38 |
||
Stii tu,obiceiurile babesti...au fost amindoi sfatuiti sa faca la fel,numa ca ea a fost mai iute de picior.Se zicea ca daca,la intrare in biserica,calci partenerul pe picior,o sa comanzi toata viata.Si cite aberatii de acest fel mai sint si azi...Citesc si p-aci o multime de dracii,credeam ca au disparut,dar lumea nu se mai trezeste... | ||
valentino Postat pe 20 Iunie 2009 16:43 |
||
obiceiurile proaste mor greu vali, si sa vazi pacatosenie, se transmit si cel mai repede... noi stabilisem sa nu ne calcam, dar m-a fentat |
||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 16:50 |
||
Misterele se intetesc din putina cunoastere.Cind omul aprofundeaza un argument,dispare aura de mister ce-l inconjoara...Eu n-am iubit niciodata misterele,nici idolatrizat vreo persoana.Nu am pretentia sa comand dar nici sa fiu comandat de nimeni.Cu atit mai putin de unul misterios(as se-ntelege prost). | ||
valentino Postat pe 20 Iunie 2009 17:16 |
||
De la: valentino, la data 2009-06-20 17:16:50Misterele se intetesc din putina cunoastere.Cind omul aprofundeaza un argument,dispare aura de mister ce-l inconjoara...Eu n-am iubit niciodata misterele,nici idolatrizat vreo persoana.Nu am pretentia sa comand dar nici sa fiu comandat de nimeni.Cu atit mai putin de unul misterios(as se-ntelege prost). Asta pana la proba contrarie? |
||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 21:31 |
||
sa te invatam noi ce sa-i juri tu lu' al tau? naspa...daca ai lipsa de inspiratie,nu te mai marita,inseamna ca nu esti indragostita... |
||
iasomia Postat pe 20 Iunie 2009 21:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
eu fecioara el taur | 1 | De la: dana40 5 Martie 2010 16:03 |
Pt ca oamenii sa poata avea o relatie cu Dumnezeu trebuie sa fie smeriti...Ce este smerenia? | 4 | De la: oktaviatdy 23 Iulie 2011 10:52 |
PSIHOLOGIE COPII | 1 | De la: garbo185480 7 Februarie 2011 03:52 |
|
||
da il doresc in viata mea pe adi constantin | 11 | De la: garbo391110 2 Februarie 2017 22:46 |
hy! | 3 | De la: fleurdelis 11 Mai 2010 22:52 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice