De la: iasomia, la data 2009-06-20 21:35:04sa te invatam noi ce sa-i juri tu lu' al tau? Adica sa xse marite numai daca e indragostita?Hai bre Iaso,ce nu merge si fara?Cred ca jumatate din femei ar fi celibatare. |
||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 21:39 |
||
---|---|---|
bre strumfi, eu iubeam si pielea de pe omu` meu cand m-am maritat, ti se impietreste sufletul altfel... | ||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 21:42 |
||
kyralina, pai da pisi te intelegem,cum sa nu .mai ales pielea aia..crez ca o iubeai nespus... |
||
|
||
iasomia Postat pe 20 Iunie 2009 21:53 |
||
e..dupa posibilitati.. | ||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 21:54 |
||
De la: kyra, la data 2009-06-20 21:54:56e..dupa posibilitati.. Si ce facusi,se varsa? |
||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 21:57 |
||
De la: kyra, la data 2009-06-20 21:42:06bre strumfi, eu iubeam si pielea de pe omu` meu cand m-am maritat, ti se impietreste sufletul altfel... Da ,da ai vazut ca ti-a trecut?Nu mai e la moda fato,acum fetele(nu generalizez)se marita pentru statut. |
||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 22:00 |
||
in traducere libera ? care n-are stumfi, statut d-ala.. |
||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 22:00 |
||
Sunt maritata =sunt femeie serioasa,la casa mea,mai apoi divort si ramanem cu o casatorie la cv.Da bine peste tot. | ||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 22:03 |
||
Papusica Rica tu dai inainte nu te uita in gura noastra,ca noi divagam ,ca d'aia e forum! | ||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 22:05 |
||
bre fata, femeie serioasa sau nu, esti prin comportament si educatie, nu ca anexa la veriga de pe deget... dar ai si tu dreptatea ta, romanica e plina de prejudecati timpite.. |
||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 22:06 |
||
De la: kyra, la data 2009-06-20 22:00:41in traducere libera ? Care n-are statut e halita!Imediat urmeaza catalogari,n-ai vazut ca nici la munca nu te ia nimeni in serios daca nu ai greutati acasa(neseriozitate=esti liber ca pasarea cerului,adica ce-am avut si ce-am pierdut),nu esti agatat de nimic e naspa. |
||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 22:08 |
||
nu fata, daca nu esti maritata, cica poti sa stai dupa program.. | ||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 22:10 |
||
Cand ai acasa om si greutati poate oricine sa te frece,accepti totul mai usor ca trebuie sa faci orice pentru ca nu-ti permiti sa zici pas.Hai ca stii tu ce vreu sa zic Kiro,ca doar ... | ||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 22:15 |
||
stiu fata, glumim, ce dreaq..daca nici pa forumul asta de posete, n-o mai facem..atunci unde? | ||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 22:18 |
||
Era pt cineva drag,nu pentru mine. Oricum, va multumesc pt idei. Pt cei reticenti la nou,vreau sa va intreb valintine's day tineti? Nu e o sarbatoare ortodoxa,halloween-ul e o sarbatoare pagana,celtica mai precis,coronita de advent este din traditia protestanta,germana mai precis etc ,etc. Nu cred ca"popa" v-a zis la biserica sa faceti toate astea. |
||
rica_mld Postat pe 20 Iunie 2009 23:38 |
||
De la: rica_mld, la data 2009-06-20 23:38:00Era pt cineva drag,nu pentru mine. Oricum, va multumesc pt idei. Pt cei reticenti la nou,vreau sa va intreb valintine's day tineti? Nu e o sarbatoare ortodoxa,halloween-ul e o sarbatoare pagana,celtica mai precis,coronita de advent este din traditia protestanta,germana mai precis etc ,etc. Nu cred ca"popa" v-a zis la biserica sa faceti toate astea. Pai nu stiu ce idei ti-ai facut,dar sa nu-ti fie cu suparare aici se mai si divagheaza,iei si tu ce crezi ca e de retinut(daca e ceva) |
||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 23:54 |
||
tineretu' asta sta cu ochii pe america,ce vad acolo ,fac si ei...p-aia ii vezi ca fac juraminte in decoruri de feerie,in schimb, nu au nicio tresarire daca ginerele a fost gagicu' soacrei mici, si are un copil cu sora miresei.. "valintine's day " nu ne spune nimicuta,deci..nu o tinem... tu tii "vali"...? ce sa ne zica popa? sa ne americanizam?nope.. |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 08:07 |
||
lasa soro, ca nunta cu dar nu ne vine din america... avem si noi obiceiurile noastre de fomisti, lasate din batrani... | ||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 08:10 |
||
una-i foamea,altu-i kitchu'... mie asta mi se pare valentine's day.. banuiesc ca vorbeai cu mine..zambil,nu? |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 08:23 |
||
latram la luna, fata... eu zic ca kitchu' ala cu jartele e o refulare a astora micii, mirii... daca tot n-au niciun control la eveniment - ca totu' e pe banii babacilor - macar sa se distreze si ei... |
||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 08:26 |
||
eu constat cu ingrijorare ca tineretul este extrem de egoist. da' pana la urma nu este in totalitate vina lor,am gresit si noi undeva in educatia pe care le-am dat-o.. cred ca le-am servit totul pe tava... |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 08:29 |
||
si ca tot vorbim de traditii romanesti... care-s alea, nenica?... in afara de urs si de capra, mai toate traditiile asa-zis romanesti sunt importuri din alte vremi... uite la costumele populare romanesti... abundenta de decoratiuni e o imitatie a costumatiilor festive bizantine, home made... noi mai tot timpu' am stat cu ochiu' la vecin... ne plangem ca hamburgherii sunt import american... da' sarmalele cu mamaliga ce sunt?... |
||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 08:32 |
||
cine se plange, mosneagule? mi-am spun doar opinia... da! pt mine juramintele alea sunt o aberatie. da! pt mine sarbatorile lor sunt kitchoase.. in rest..mi se rupe de hamburgeri si sarmale...care a aparut prima data si de unde. este o perioada destul de complicata in tarisoara asta,incerc sa ma tin bine sa nu am de lucru cu self-esteemul ala... da! iubesc poporu' asta cu toate defectele lui,in rest...ma doare-n nodu' de la batic cine a inventat roata. ma gandesc si la asta alta data,da' cand oi fi mai filosoafa d-aia... |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 08:45 |
||
pai bre iasomico... la noi kitchu' e traditie, nene... nu-i nicio filozofeala... cat despre vremuri, a vazut tara asta si mai rau... vremea lu' papura voda ala... pana si criza asta e kitch, e criza consumismului... adecatalea nu mai are lumea de unde se imprumuta ca sa traiasca pe picior mare fara sa munceasca... ma lasi cu suferintele astea de opereta?... |
||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 08:50 |
||
bun. crezi in juraminte ,in valentine's day,in halloween...ciubucu' tau zburdalnicule...esti un om deschis,un pro-american,felicitari... in rest ,no comment. |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 08:56 |
||
nenea zambilu, nu ai dreptate in privinta costumelor populare romanesti. inca dorm si mi-i prea lene sa dezvolt o sa spun mai pe seara | ||
si_totusi Postat pe 21 Iunie 2009 08:58 |
||
he,he,he... pana si protestu' impotriva kitchului e tot kitch... |
||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 08:59 |
||
asa sa faci, totushoaico... | ||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 09:00 |
||
pai am sa fac. ai intrat intr-o zona pe care o stapanesc bine. o sa-ti fac capul calendar . soarta. cin' te-a pus sa zici de costum popular? | ||
si_totusi Postat pe 21 Iunie 2009 09:05 |
||
totushoaico... mi se-nmuiara genunchii... ceea ce e de bine, ca eram cam intepenit de la vremea asta... |
||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 09:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CE INTELEGETI PRIN CUVINTUL M-AM SATURAT DE ROMINIA? | 11 | De la: LILO 4 Ianuarie 2010 10:24 |
Sunt intr-o mare dilema | 8 | De la: andra4iubi 27 August 2009 12:24 |
Mesaj Made in RomaniCa !!! | 3 | De la: nathalie 23 August 2011 15:57 |
|
||
Doctor Ginecolog Bun in Galati | 3 | De la: buzeanicoleta 27 Septembrie 2012 14:04 |
sunt la greu,dati sfaturi,va rog. | 102 | De la: zambila 31 August 2011 15:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară