De la: iasomia, la data 2009-06-20 21:35:04sa te invatam noi ce sa-i juri tu lu' al tau? Adica sa xse marite numai daca e indragostita?Hai bre Iaso,ce nu merge si fara?Cred ca jumatate din femei ar fi celibatare. |
||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 21:39 |
||
---|---|---|
bre strumfi, eu iubeam si pielea de pe omu` meu cand m-am maritat, ti se impietreste sufletul altfel... | ||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 21:42 |
||
kyralina, pai da pisi te intelegem,cum sa nu .mai ales pielea aia..crez ca o iubeai nespus... |
||
|
||
iasomia Postat pe 20 Iunie 2009 21:53 |
||
e..dupa posibilitati.. ![]() |
||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 21:54 |
||
De la: kyra, la data 2009-06-20 21:54:56e..dupa posibilitati.. Si ce facusi,se varsa? |
||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 21:57 |
||
De la: kyra, la data 2009-06-20 21:42:06bre strumfi, eu iubeam si pielea de pe omu` meu cand m-am maritat, ti se impietreste sufletul altfel... Da ,da ai vazut ca ti-a trecut?Nu mai e la moda fato,acum fetele(nu generalizez)se marita pentru statut. |
||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 22:00 |
||
in traducere libera ? ![]() care n-are stumfi, statut d-ala.. |
||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 22:00 |
||
Sunt maritata =sunt femeie serioasa,la casa mea,mai apoi divort si ramanem cu o casatorie la cv.Da bine peste tot. | ||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 22:03 |
||
Papusica Rica tu dai inainte nu te uita in gura noastra,ca noi divagam ,ca d'aia e forum! ![]() |
||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 22:05 |
||
bre fata, femeie serioasa sau nu, esti prin comportament si educatie, nu ca anexa la veriga de pe deget... dar ai si tu dreptatea ta, romanica e plina de prejudecati timpite.. |
||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 22:06 |
||
De la: kyra, la data 2009-06-20 22:00:41in traducere libera ? Care n-are statut e halita!Imediat urmeaza catalogari,n-ai vazut ca nici la munca nu te ia nimeni in serios daca nu ai greutati acasa(neseriozitate=esti liber ca pasarea cerului,adica ce-am avut si ce-am pierdut),nu esti agatat de nimic e naspa. |
||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 22:08 |
||
nu fata, daca nu esti maritata, cica poti sa stai dupa program.. ![]() |
||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 22:10 |
||
Cand ai acasa om si greutati poate oricine sa te frece,accepti totul mai usor ca trebuie sa faci orice pentru ca nu-ti permiti sa zici pas.Hai ca stii tu ce vreu sa zic Kiro,ca doar ... | ||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 22:15 |
||
stiu fata, glumim, ce dreaq..daca nici pa forumul asta de posete, n-o mai facem..atunci unde? | ||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 22:18 |
||
Era pt cineva drag,nu pentru mine. Oricum, va multumesc pt idei. Pt cei reticenti la nou,vreau sa va intreb valintine's day tineti? Nu e o sarbatoare ortodoxa,halloween-ul e o sarbatoare pagana,celtica mai precis,coronita de advent este din traditia protestanta,germana mai precis etc ,etc. Nu cred ca"popa" v-a zis la biserica sa faceti toate astea. |
||
rica_mld Postat pe 20 Iunie 2009 23:38 |
||
De la: rica_mld, la data 2009-06-20 23:38:00Era pt cineva drag,nu pentru mine. Oricum, va multumesc pt idei. Pt cei reticenti la nou,vreau sa va intreb valintine's day tineti? Nu e o sarbatoare ortodoxa,halloween-ul e o sarbatoare pagana,celtica mai precis,coronita de advent este din traditia protestanta,germana mai precis etc ,etc. Nu cred ca"popa" v-a zis la biserica sa faceti toate astea. Pai nu stiu ce idei ti-ai facut,dar sa nu-ti fie cu suparare aici se mai si divagheaza,iei si tu ce crezi ca e de retinut(daca e ceva) |
||
strumfitoaia Postat pe 20 Iunie 2009 23:54 |
||
tineretu' asta sta cu ochii pe america,ce vad acolo ,fac si ei...p-aia ii vezi ca fac juraminte in decoruri de feerie,in schimb, nu au nicio tresarire daca ginerele a fost gagicu' soacrei mici, si are un copil cu sora miresei.. "valintine's day " nu ne spune nimicuta,deci..nu o tinem... tu tii "vali"...? ce sa ne zica popa? sa ne americanizam?nope.. |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 08:07 |
||
lasa soro, ca nunta cu dar nu ne vine din america... avem si noi obiceiurile noastre de fomisti, lasate din batrani... | ||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 08:10 |
||
una-i foamea,altu-i kitchu'... mie asta mi se pare valentine's day.. banuiesc ca vorbeai cu mine..zambil,nu? |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 08:23 |
||
latram la luna, fata... eu zic ca kitchu' ala cu jartele e o refulare a astora micii, mirii... daca tot n-au niciun control la eveniment - ca totu' e pe banii babacilor - macar sa se distreze si ei... |
||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 08:26 |
||
eu constat cu ingrijorare ca tineretul este extrem de egoist. da' pana la urma nu este in totalitate vina lor,am gresit si noi undeva in educatia pe care le-am dat-o.. cred ca le-am servit totul pe tava... |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 08:29 |
||
si ca tot vorbim de traditii romanesti... care-s alea, nenica?... in afara de urs si de capra, mai toate traditiile asa-zis romanesti sunt importuri din alte vremi... uite la costumele populare romanesti... abundenta de decoratiuni e o imitatie a costumatiilor festive bizantine, home made... noi mai tot timpu' am stat cu ochiu' la vecin... ne plangem ca hamburgherii sunt import american... da' sarmalele cu mamaliga ce sunt?... |
||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 08:32 |
||
cine se plange, mosneagule? mi-am spun doar opinia... da! pt mine juramintele alea sunt o aberatie. da! pt mine sarbatorile lor sunt kitchoase.. in rest..mi se rupe de hamburgeri si sarmale...care a aparut prima data si de unde. este o perioada destul de complicata in tarisoara asta,incerc sa ma tin bine sa nu am de lucru cu self-esteemul ala... da! iubesc poporu' asta cu toate defectele lui,in rest...ma doare-n nodu' de la batic cine a inventat roata. ma gandesc si la asta alta data,da' cand oi fi mai filosoafa d-aia... |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 08:45 |
||
pai bre iasomico... la noi kitchu' e traditie, nene... nu-i nicio filozofeala... cat despre vremuri, a vazut tara asta si mai rau... vremea lu' papura voda ala... pana si criza asta e kitch, e criza consumismului... adecatalea nu mai are lumea de unde se imprumuta ca sa traiasca pe picior mare fara sa munceasca... ma lasi cu suferintele astea de opereta?... |
||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 08:50 |
||
bun. crezi in juraminte ,in valentine's day,in halloween...ciubucu' tau zburdalnicule...esti un om deschis,un pro-american,felicitari... in rest ,no comment. |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 08:56 |
||
nenea zambilu, nu ai dreptate in privinta costumelor populare romanesti. inca dorm si mi-i prea lene sa dezvolt o sa spun mai pe seara | ||
si_totusi Postat pe 21 Iunie 2009 08:58 |
||
he,he,he... pana si protestu' impotriva kitchului e tot kitch... |
||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 08:59 |
||
asa sa faci, totushoaico... | ||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 09:00 |
||
pai am sa fac. ai intrat intr-o zona pe care o stapanesc bine. o sa-ti fac capul calendar . soarta. cin' te-a pus sa zici de costum popular? ![]() |
||
si_totusi Postat pe 21 Iunie 2009 09:05 |
||
totushoaico... mi se-nmuiara genunchii... ceea ce e de bine, ca eram cam intepenit de la vremea asta... |
||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 09:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Femeia! Mama, iubita, sotie sau amanta. Ea intruchipeaza totul. | 60 | De la: betty37 25 Aprilie 2011 23:09 |
comportament uman | 6 | De la: cricat 11 Aprilie 2011 23:37 |
CASATORIE ATEI SI CRESTINI? CE PARERE AVETI? | 1 | De la: garbo027119 6 Decembrie 2009 16:33 |
|
||
:)) | 8 | De la: vuvuzela 20 Ianuarie 2011 23:25 |
Confuzie totala! Help!!!!!!!!!! | 38 | De la: me_reloaded 26 Martie 2011 14:11 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9