opppsss!!!! a disparut poza de la avatarul lui nea`plagiatoru?...unde esti mai nene?, sa te mai admiram si noi "restu" ca iote ce conversatii si invataminte invatam acilea....nea`eserban vino bre inapoi ca o ai cam facut`o amu | ||
angel_oldmit Postat pe 24 Iunie 2009 09:19 |
||
---|---|---|
lasa-l, daca nu i-a mers cu textele, cauta un george clooney, sa-si spele imaginea | ||
pik_nik Postat pe 24 Iunie 2009 09:27 |
||
nea serbane, pai ce facusi matale? si tu incepusi cu vrajeala ca sa ne abandonezi dupe aia in ceata???? he he he... cu noul avatar si textele astea sa vezi ce te iubeshte femeileee... |
||
|
||
Thor Postat pe 24 Iunie 2009 12:08 |
||
yo cred ca nea serban asta acum gandeste profund, da sti cat de profund? foarte profund sa vina cu o erata la articolul sau, si aia sa nu aibe un limbaj grobian, sa fie scurta si concisa | ||
angel_oldmit Postat pe 24 Iunie 2009 12:19 |
||
ba io cred ca-si freaca palmele(palmile) multumit si (se) rade de noi. a vrut sa devina popular? a devenit vedeta, subiectul zilei. ne-a pacalit? pai da(s-a) (uitasem sa adaug si multumirea mea personala - inca un carnetzel negru imi contine nickul) |
||
pik_nik Postat pe 24 Iunie 2009 12:22 |
||
stati asa, 2 secunde, ca mai posta ceva p'acilea... ceva cu gresalile noastre, cei pacatosi... stati sa cat linku'... aha, iacata-l: http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5664/Greseala-bat-o-vina.html |
||
Thor Postat pe 24 Iunie 2009 12:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Tradare si falsitate in iubire | 3 | De la: _karina_ 28 Martie 2011 00:25 |
ik b | 98 | De la: Celleste_ 12 Iunie 2010 13:15 |
Dilema.... | 14 | De la: alfheim 2 Septembrie 2011 16:56 |
|
||
IUBIREA BAT-O VINA!!!- | 162 | De la: garbo071325 3 Iulie 2010 17:47 |
FERICIREA SI PRETUL PLATIT PENTRU EA! | 22 | De la: Allegra 20 Februarie 2011 14:57 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară