opppsss!!!! a disparut poza de la avatarul lui nea`plagiatoru?...unde esti mai nene?, sa te mai admiram si noi "restu" ca iote ce conversatii si invataminte invatam acilea....nea`eserban vino bre inapoi ca o ai cam facut`o amu | ||
angel_oldmit Postat pe 24 Iunie 2009 09:19 |
||
---|---|---|
lasa-l, daca nu i-a mers cu textele, cauta un george clooney, sa-si spele imaginea | ||
pik_nik Postat pe 24 Iunie 2009 09:27 |
||
nea serbane, pai ce facusi matale? si tu incepusi cu vrajeala ca sa ne abandonezi dupe aia in ceata???? he he he... cu noul avatar si textele astea sa vezi ce te iubeshte femeileee... |
||
|
||
Thor Postat pe 24 Iunie 2009 12:08 |
||
yo cred ca nea serban asta acum gandeste profund, da sti cat de profund? foarte profund sa vina cu o erata la articolul sau, si aia sa nu aibe un limbaj grobian, sa fie scurta si concisa | ||
angel_oldmit Postat pe 24 Iunie 2009 12:19 |
||
ba io cred ca-si freaca palmele(palmile) multumit si (se) rade de noi. a vrut sa devina popular? a devenit vedeta, subiectul zilei. ne-a pacalit? pai da(s-a) (uitasem sa adaug si multumirea mea personala - inca un carnetzel negru imi contine nickul) |
||
pik_nik Postat pe 24 Iunie 2009 12:22 |
||
stati asa, 2 secunde, ca mai posta ceva p'acilea... ceva cu gresalile noastre, cei pacatosi... stati sa cat linku'... aha, iacata-l: http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5664/Greseala-bat-o-vina.html |
||
Thor Postat pe 24 Iunie 2009 12:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tradarea | 89 | De la: Melanie 4 Noiembrie 2009 18:05 |
A CRESCUT SEPTELUL | 1 | De la: garbo270271 19 Martie 2012 01:19 |
Cum sa slabesc 15 kg in doua luni? | 3 | De la: wife 10 Februarie 2010 11:43 |
|
||
Fosta lui sotie este cea mai buna prietena a lui | 25 | De la: garbo_1155 11 Aprilie 2012 20:36 |
Studiu de caz plus intrebare... | 46 | De la: Luminitza 28 Mai 2009 10:56 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri