Eu folosesc o crema anticelulitica extrem de eficienta care inlocuieste cu succes masajele anticelulitice. Mi-a fost recomandata la un salon si sunt extrem de multumita. La inceput achizitionam de la ei aceasta crema, dar am gasit-o si online la pret de importator. http://www.magazine-online.ro/romdesimed/ Prospect produs: Crema anticelulitica cu hippocastanus (250 ml)-modeleaza silueta actionand asupra celulitei, chiar si asupra celei mai vechi instalate. efecte: -stimuleaza metabolismul -stimuleaza drenajul si indeparteaza excesul de lichide din tesuturi -elimina toxinele din tesuturi -puternic efect lipido-reductor ca urmare a prezentei cafeinei si exctractelor de alge marine. -relaxeaza tesuturile ca urmare a substantelor active de hedera si favorizeaza resorbtia edemelor din piele. efectul este simiar celui obtinut printr-un masaj profesional intens. ingrediente active: glycol hippcastanus extract glycol ruscus extract glycol hedera extract centella glycol extract caffeine glycol bladder wrack extract escin iodio organico mod de intrebuintare: aplica�i o cantitate corespunz�toare de crema anticelulitica cu hippocastanus pe zonele afectate �i masati energic, cu mi�c�ri circulare, de jos �n sus, p�n� ce crema este absorbita complet. produs 100% natural. |
||
nicoleta_g1987 Postat pe 23 Iunie 2009 08:38 |
||
---|---|---|
http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras...merita vazut...(nu e reclama)...:D:D:D:D:D:D:D:d; | ||
garbo026388 Postat pe 14 Iulie 2009 19:48 |
||
Buna Eu folosesc Crema Revitol anticelulita si sunt foarte multumita de ea. Am scapat de aspectul de coaja de portocala. Incerati-o ca merita. Daca doriti mai multe detalii va las id-ul meu: oana_eu2009 |
||
|
||
garbo078042 Postat pe 3 Decembrie 2009 10:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
produse dietetice | 14 | De la: camyriana 5 Noiembrie 2009 15:28 |
Totul despre preparatul natural Chromium Max 500 (picolinat de crom) | 1 | De la: Terapii_Naturiste 8 Noiembrie 2010 09:48 |
Suplimente anticelulita Cellinea | 27 | De la: garbo_13782 3 August 2017 14:29 |
|
||
despre noi | 154 | De la: garbo105564 5 Aprilie 2018 22:51 |
Dieta pe care voi o considerati minciuna | 2 | De la: fleurdelis 31 Martie 2010 21:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară