am scris multe mesaje ,am raspuns la multe, probleme ale celor ce posteaza aici,am scris pg intregi,si nu am vb lucruri total pe dinafara.nu stiu ce se intampla dar aceste mesje mai lungi cand dau trimite ,dispar.nu stiu unde ca nu le vad pe nicaieri.asa am scris celui cu operatia pe cor,celei care fusese batuta de iubit si apoi s-a indragostit pe net si multe care au tenta de psihologie.ce se intampla aveti probleme cu situl,de nu primeste mesajele,unde dispar? | ||
allexanndrra Postat pe 23 Iunie 2009 19:34 |
||
---|---|---|
misterrrrrrrrr..... | ||
kyra Postat pe 23 Iunie 2009 19:36 |
||
De la: allexanndrra, la data 2009-06-23 19:34:09am scris multe mesaje ,am raspuns la multe, probleme ale celor ce posteaza aici,am scris pg intregi,si nu am vb lucruri total pe dinafara.nu stiu ce se intampla dar aceste mesje mai lungi cand dau trimite ,dispar.nu stiu unde ca nu le vad pe nicaieri.asa am scris celui cu operatia pe cor,celei care fusese batuta de iubit si apoi s-a indragostit pe net si multe care au tenta de psihologie.ce se intampla aveti probleme cu situl,de nu primeste mesajele,unde dispar? nici eu |
||
|
||
tulipe Postat pe 23 Iunie 2009 19:37 |
||
De la: allexanndrra, la data 2009-06-23 19:34:09am scris multe mesaje ,am raspuns la multe, probleme ale celor ce posteaza aici,am scris pg intregi,si nu am vb lucruri total pe dinafara.nu stiu ce se intampla dar aceste mesje mai lungi cand dau trimite ,dispar.nu stiu unde ca nu le vad pe nicaieri.asa am scris celui cu operatia pe cor,celei care fusese batuta de iubit si apoi s-a indragostit pe net si multe care au tenta de psihologie.ce se intampla aveti probleme cu situl,de nu primeste mesajele,unde dispar? Cred ca trebuie sa scrii mai putin...poate ca memoria siteului nu duce...se intampla si in alte parti |
||
Postat pe 23 Iunie 2009 19:43 |
||
free, ai dreptate...tre' sa scrie mai putin si mai cu miez, mami | ||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Iunie 2009 19:55 |
||
asta cred ca ete cel mai liber forum .fara moderatori ,fara administratorii,fiecare scrie ce il taie capu fiecare poate strica orce topic ,deci greseala vine de la tine nu de la admin,. | ||
yavrum Postat pe 26 Iunie 2009 10:15 |
||
poate ca ai facut din graba greseli de culegere de text si s-a interpretat aiurea....aparand porcarele....sfatul meu sincer ar fi sa incerci sa corectezi textul cules inainte de a da adauga mesaj.... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Iunie 2009 10:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
E normal sa ne schimbam felul de a ne imbraca datorita locului de munca? | 141 | De la: ankamaria18 4 Februarie 2010 08:50 |
Femeie Pesti - Barbat Gemeni | 6 | De la: pik_nik 8 Iulie 2009 20:35 |
cum interpretam ce citim in biblie-apocalipsa- | 38 | De la: mielutza 20 Iunie 2009 20:24 |
|
||
CINE VREA SA VORBEASCA DESPRE,, SINCERITATE"? | 4 | De la: micabis 8 Mai 2009 04:30 |
Coafura de club spectaculoasa | 2 | De la: garbo_7980 16 Noiembrie 2012 07:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară