of fata draga cam plictisitoare povestea ta .povestea ta si la o droaie de amante. si cum a fost mai dureros ?cand ai plans pt nevasta si copilu lor sau cand plangi pt tine?nu ieste prea placut sa treci prin cea trecut si ea .Asa ca fata draga trezestete si gaseste unu liber (divortat,vaduv ca macar nu mai plangi si de mila lor)ca la varsta ta ar fi trebuit sa inveti din greselile tale sau ale altora poate ca de sarbatori ele s-au rugat la mos craciun si dumnezeu sa dispari din viata lor si na ca li s-a implinit dorinta si au scapat de matracuca eu daca eram in locul sotiei i-ti incarcam putin bateriile ca sa ramai cu amintiri de neuitat | ||
garbo074997 Postat pe 23 Ianuarie 2010 02:02 |
||
---|---|---|
Raza calda, ce mai faci???????? | ||
garbo_Ella Postat pe 17 Februarie 2010 15:56 |
||
a trecut ceva timp,nu? ei bine,sufar la fel de mult.nu ma voi vindeca niciodata. nu l-am vazut cateva luni si atunci cand nu credeam ca il voi mai vedea niciodata,a aparut! dar degeaba,apare si dispare. sunt fericita numai cand il privesc,imaginati-va ce simt cand ma strange in brate... hai, v-am dat ocazia celor rautaciosi sau poate doar realisti sa mai comentati ceva. ideea este ca nimeni nu poate intelege,pt ca e greu de imaginat,doar cineva care a trecut prin asta nu ma poate invinovati de nimic. va sarut! | ||
|
||
raza_calda Postat pe 25 Februarie 2010 14:16 |
||
multumesc de intrebare! nu pot spune ca fac bine,dar nici rau. m-am obisnuit cu singuratatea si i-mi petrec fiecare zi asteptand sa vina. speranta nu a murit! am noroc ca nu prea am timp liber,muncesc foarte mult si abia apuc sa ma odihnesc,dar ma ajuta sa nu cedez psihic. numai bine tuturor! | ||
raza_calda Postat pe 25 Februarie 2010 14:21 |
||
Multumesc pr tot ce mi-ati scris,bune si rele. Intotdeauna avem ceva de invatat ,iar cel mai bine inveti cand treci prin anumite situatii,asa cum am trecut si eu. E mult de cand am scris acest subiect ,poate veti continua sa ma luati peste picior dar nu conteaza,ideea este ca am reusit sa las totul in urma si sa incep un nou capitol al vietii mele. nu m-am vindecat,poate ca nu o voi face niciodata,dar cel putin acum privesc inainte si sper ca aceasta noua viata sa ma faca fericita. Mult noroc tuturor! | ||
raza_calda Postat pe 14 Martie 2011 15:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Barbatii la 35 ani, ce vor oare? | 8 | De la: snowflake 11 Septembrie 2009 01:30 |
ce urasc barbatii la noi femeile | 116 | De la: MONIKA112511 16 Martie 2015 12:25 |
Fosta sotie | 98 | De la: garbo065070 7 Martie 2012 02:14 |
|
||
buna | 12 | De la: Axl_22 4 Decembrie 2011 19:26 |
Mi_a dat semne ca ma place și acum ma evita | 1 | De la: garbo_501959 6 Martie 2020 01:01 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară