Fii binecuvantat Michael...am crescut cu muzica ta si va dainui in veci pt. ca nimeni nu poate face ce ai facut tu prin muzica si dans.. | ||
dera36 Postat pe 28 Iunie 2009 15:13 |
||
---|---|---|
ioi, iote si p-asta de unde apareti, nene ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Iunie 2009 16:35 |
||
Wifwe,ne miram amindoi : tu c-a aparut,eu ca-ntirziat... | ||
|
||
valentino Postat pe 28 Iunie 2009 16:37 |
||
val...mai e deschis un topic despre MJ...unde cei doritori si sfasiati de durere isi pot posta suferinta desi, tot patetismul asta mi se pare de prost gust, parerea mea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Iunie 2009 16:43 |
||
Nu-l vazusem d-aia m-a surprins intirzierea...cit despre subiect...mi-e mila de acest personaj,a fost un cobai toata viata...Dar copii demo,memo,nemo,si mai stiu eu cum,pot plinge cu orice fel de lacrimi...macar aici. | ||
valentino Postat pe 28 Iunie 2009 16:47 |
||
val, nu am observat atat suferinta cand a murit Paler | ||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Iunie 2009 17:07 |
||
mai oameni buni....ce atatea disperare si suflete rupte????...a fost un cantaret....ce mama ma-sii....ca doar nu a fost miracolul miracolelor....un om obisnuit, care a trait, a suferit, a compus muzica, a dansat si a simtit muzica....atat.... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Iunie 2009 19:03 |
||
e o legenda ,un mit..un rege neincoronat la muzicii pop..... o persoana cu multe calitati......... dumnezeu sa il odihneasca! |
||
Postat pe 1 Iulie 2009 09:35 |
||
numa' sa-l mai recunoasca... | ||
zambil Postat pe 1 Iulie 2009 09:41 |
||
De la: zambil, la data 2009-07-01 09:41:24numa' sa-l mai recunoasca... mda.... |
||
Postat pe 1 Iulie 2009 09:44 |
||
Only in America is posibil to be born like a black, poor guy and die like rich white woman. | ||
anakin Postat pe 2 Iulie 2009 09:01 |
||
anakine, suflet chinuit,manipulat de hoarde care traiau pe spinarea lui...fereasca sfantu'... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 09:11 |
||
mami iaso, asta e fata nevazuta a lucrurilor. Eu unul cred ca avea mai mult talent cand era negru si sarac, si nu apucase sa descopere chirurgia estetica. |
||
anakin Postat pe 2 Iulie 2009 09:20 |
||
anakin-baiatu' mi-am propus sa nu mai zic nimic negativ despre el,nu a fost flebetea mea,dar dansam cu placere pe anumite melodii... a fost un omulet tare chinuit,si despre morti(mai ales cand ramane ceva dupa ei)numai de bine... a fost o victima..din pacate nu este singurul... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 09:32 |
||
da pe tine nu inteleg ce te deranjeaza de fapt???? | ||
dera36 Postat pe 2 Iulie 2009 15:18 |
||
bai 36, te bagi in seama cu mine? ca nu inteleg care-i treaba... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 15:21 |
||
trebuia sa faca si el cinste cu o coliva,la toti 'faneii' si 'fanicile' lui ..... | ||
catalliin Postat pe 15 Iulie 2009 10:22 |
||
numa coliva???...sampanie nene si icre negre....sa fie asa.....de doliu.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Iulie 2009 13:26 |
||
Faceti toti misto.Cunoasteti despre el numai ce au scris tabloidele. A citit cineva (din cei care fac caterinca) cartea de poezii a lui MJ? Ati citit cartile lui,ati ascultat versurile melodiilor,ati inteles ce a vrut sa faca(bine,el a vrut sa faca ceva imposibil-sa schimbe lumea....),ati inteles versurile melodiilor lui.....etc.? "I'm Gonna Make A Change, For Once In My Life It's Gonna Feel Real Good, Gonna Make A Difference Gonna Make It Right . . . As I, Turn Up The Collar On My Favourite Winter Coat This Wind Is Blowin' My Mind I See The Kids In The Street, With Not Enough To Eat Who Am I, To Be Blind? Pretending Not To See Their Needs A Summer's Disregard, A Broken Bottle Top And A One Man's Soul They Follow Each Other On The Wind Ya' Know 'Cause They Got Nowhere To Go That's Why I Want You To Know ......................." Daca ati fi capabili sa intelegeti.........dar nu sunteti. Daca ati vedea pasiunea si suferinta si ....mai multe ......nu le vedeti.....voi aveti de pierdut Cititi Paler in continuare,bafta. L-am iubit pe MJ,il iubesc si il voi iubi. Copii mei vor creste cunoscand versurile lui MJ. |
||
diavolul_roz Postat pe 30 Iulie 2009 19:03 |
||
'opa! stati asea ca io numa amu am dat de ist topic! permiteti sa-mi postez si io jalea?? so: Maicaleeee!!! Un' te-ai dus tu Maicaleeee???!!!Pe mine cui ma lasi tu,Maicaleee,asea trista si nemangaiata??? La cine sa ma mai raportez io cand ma uit in oglinda Maicaleeee???!!! Cu cine sa te inlocuiesc io Maicaleeee cand nu e fii-mea cuminte??? Ca BAU BAU nu mai tine demullllttt.. |
||
preciouss Postat pe 30 Iulie 2009 19:52 |
||
Bravoooooo!!! Mai baga! Mai poti? Da' de Freddie Mercury ce parare ai...? |
||
diavolul_roz Postat pe 30 Iulie 2009 20:13 |
||
Diavolitzo....ce ar fi viatza asta daca n-am fi in stare sa facem haz de necaz?? Te intreb,nu dau cu paru'.. Nu versurile,nu melodiile,nu trairile lui le consider ridicole...(dar daca-i p'asa,crede-ma pe cuvant ca sunt unele mult mai pline de esentza ca ale lui!),ci toata mascarada asta (ca sa-l citez si pe Freddy,my favourit!)publicitara ma determina sa abordez stilul asta de sictir ironic... Citeste printre randuri diavolitzo....citeste printre randuri.. |
||
preciouss Postat pe 30 Iulie 2009 21:39 |
||
Si crezi ca pe mine nu ma scarbeste.....? Ce se scrie/scris in tabloide nu prea are legatura cu omul,insa. In primul s-a dus un om.Mie personal imi pare rau pentru ca o sa-mi fie tare dor. Dar sa nu fim rai pentru ca nu cunoastem adevarul decat despre opera lui.Si-a facut operatii....treaba lui cate......dar asta nu ma impiedica sa plang atunci cand vad clipul "Man In The Mirror" sau " Heal The World " "There's A Place In Your Heart And I Know That It Is Love And This Place Could Be Much Brighter Than Tomorrow And If You Really Try You'll Find There's No Need To Cry In This Place You'll Feel There's No Hurt Or Sorrow There Are Ways To Get There If You Care Enough For The Living Make A Little Space Make A Better Place... Heal The World Make It A Better Place For You And For Me And The Entire Human Race There Are People Dying If You Care Enough For The Living Make A Better Place For You And For Me ........................" In 1992 a plecat in turneu mondial de promovare.Turneul a durat 17 luni,3,5 milioane spectatori.Profitul turneului "Dangerous" a fost cedat fundatiei "Heal The World"....... Cand faci haz de necaz faci de tine.... Nu poti face de MJ,Eminescu(un sifilis netratat),Freddie Mercury(sida),Elvis,...ei nu sunt ai tai ,ei sunt ai tuturor.Nu stim cum si-au trait viata,nici nu ne intereseaza.Putin respect. |
||
diavolul_roz Postat pe 31 Iulie 2009 10:59 |
||
diavol roz, eu, desi batrana, subscriu! artistii sunt zei in templul artei! dincolo de viata lui muritoare. cei care nu respecta valorile umanitatii nu mai respecta nimic.ii deplang. iar MJ a fost un artist care a inovat lumea muzicii pop si a dansului. Ramane in panteon! |
||
dune Postat pe 31 Iulie 2009 11:58 |
||
De la: wife, la data 2009-06-28 16:35:44ioi, iote si p-asta si iasomia bai 36, te bagi in seama cu mine? ca nu inteleg care-i treaba... hmm...ciudat cum doua femei care par din generatia dangerous sunt asa impotriva artistului. folosesc acelasi limbaj!ca una... lasati! manelele sa traiasca! |
||
dune Postat pe 31 Iulie 2009 12:05 |
||
Dune, te cam hazardezi in aprecieri, scumpo... se vede ca nu le cunosti suficient nici pe wife, nici pe iasomia. | ||
Ella34 Postat pe 31 Iulie 2009 12:11 |
||
faza e ca michael nu a fost un supererou sau om sfant ca sa il ridicam acum pe un soclu de unde sa il divinizam.....asa ca nu vad rostul acestor polemici si contrari....a fost doar un om.....simplu, uneori maniac cu aspectul lui, alteori incredibil de romantic.....dar asa suntem mai toti...avem o manie si, uneori, suntem romantici....a facut multe pentru industria de muzica, dar nu ceva iesit din comun....a avut niste idei foarte bune la momentul oportun, si asta l-a ridicat .......oricum, nu il mai ridicati atata in slavi.....lasati-l sa se odihneasca in pace!!! | ||
tutankhamon Postat pe 31 Iulie 2009 12:45 |
||
De la: Ella34, la data 2009-07-31 12:11:32Dune, te cam hazardezi in aprecieri, scumpo... se vede ca nu le cunosti suficient nici pe wife, nici pe iasomia. ela draga.noi aici avem imaginea scrisului nostru. nu le cunosc in real.e drept. imi pot imagina ca sunt niste doamne delicate, feminine, cu experienta de viata.imi pot imagina ca au opinii despre tot si toate, bine formate,apreciabile. atunci, de ce scriu ele asa? voi spune mereu NU agresivitatii verbale. |
||
dune Postat pe 31 Iulie 2009 12:54 |
||
De la: dune, la data 2009-07-31 12:54:07 Ca o confirmare a faptului ca "aparentele pot insela", pot spune ca si comentariile tale par uneori agresive, in ciuda faptului ca emana naturalete si inteligenta... Chestie de perceptie. |
||
Ella34 Postat pe 31 Iulie 2009 12:59 |
||
da.cele ''agresive'' cum le spui tu au fost raspunsuri la atacuri gratuite.oricum voi raspunde mereu la acestea, direct. insa limba romana contine multe cuvinte, nu-s musai cele grele si urate pentru a-ti spune un punct de vedere. iar aici e un forum.titulatura lui ar trebui sa contina sensul de ''civilizat''. |
||
dune Postat pe 31 Iulie 2009 13:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce sa fac acum ? | 31 | De la: liaiedera 8 Aprilie 2010 19:02 |
as vrea sa inteleg ce se intampla cu barbatii din ziua de azi..... | 80 | De la: ariadna06 5 Decembrie 2012 19:37 |
Chiar am nevoie urgent de un sfat! sunt intr-o situatie prea confuza! | 24 | De la: GianySeo 20 Februarie 2015 15:06 |
|
||
M a inselat | 197 | De la: GianySeo 20 Februarie 2015 14:59 |
buna fetelor | 2 | De la: lacramioaracrengi 4 Septembrie 2011 10:02 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice