Lady C, ai incredere in tine! Inspira adinc si lasa ura sa te conduca .Trebuie sa iei carnet ca ti-am spus ca trebuie sa mai calci pe unul...altul...cind te supara! Eu iti pumnii si astept sampania. Si nu lasa barbatul, dusmanul de clasa, sa te demoralizeze.Oricmum suntem mai bune ca soferi noi decit ei. Imi amintesc ce idiot de instructor am avut eu....de fiecare data ma facea sa plinbg ca sunt femeie si ca ce-mi trebuie sa invat sa conduc ca oricum sunt tufa...bla, bla,bla... Ura impotriva lui m-a mobilizat sa stiu si am luat. Pacat ca nu mai stau pe linga el sa-i turez motorul la curou cind trece strada! |
||
Aemulus Postat pe 13 August 2009 19:14 |
||
---|---|---|
Mica, eu sunt ghinionista - uite acum vin de la ore suplimentare de conducere - a avut o pana in timp ce eu eram la volan - m-am speriat de si acum tremur (i-a zburat ventilatorul in aschii cu un zgomot...) - sigur ca primul meu gand a fost ca eu am facut ceva... apoi m-a prin o ploaie...de m-a murat pana la piele |
||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 19:22 |
||
bre, corinutzo, hai ca-ti spune moshu': sala e foarte usoara, tre' sa fii antena la monitoru' ala si sa ai grija cum pui deshtu' pe ecran. daca nu ma insel, nu mai sunt intrebari cu mai multe raspunsuri, ci doar cu unul. la traseu, ai mare grija la urmatorul aspect: militianu' de langa tine nu e interesat de cat de shumacheritza esti matale la volan. SINGURUL lucru care il intereseaza este ca atat el cat si ceilalti participanti la trafic SA SE SIMTA IN SIGURANTA. si inca ceva: nu are voie sa iti intinda capcane. adica nu are voie sa iti spuna sa opresti unde nu ai voie, ori sa faci manevre interzise pentru a "te testa". hai, bafta si daca ai nelamuriri la legislatie intreaba-l pe instructor, ca de aia l-ai platit. |
||
|
||
Thor Postat pe 13 August 2009 19:22 |
||
Gindeste pozitiv papusha! PO-ZI-TIV, OK? | ||
Aemulus Postat pe 13 August 2009 19:23 |
||
Moshule thor, sala am luat-o de 5 ori cu 23/26; 23/26; 22/26; 25/26 si 26/26. la traseu e "buba" la mine ca sunt foarte emotiva si fricoasa ca un soricel |
||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 19:25 |
||
N-are voie sa-ti intinca capcane? De cind nene Thor? Ca mie acum multi ani un imbecil mi-a spus sa opresc sub un semn de interzis si eu, gaina la vremea aceea am oprit. | ||
Aemulus Postat pe 13 August 2009 19:25 |
||
micuto, de cativa ani buni nu are voie. exista un ordin intern al ministrului de interne, cred ca e de prin 2002 daca imi amintesc bine. dar se gaseste pe internet, oricum, si in ordinul ala se specifica EXACT ce trebuie sa urmareasca militianul pe traseu, precum si toti itemii penalizati, cu punctaj cu tot (incepand cu reglajul scaunului, oglinzilor etc). ladyo, emotivitatea nu e o scuza! incearca sa platesti cateva ore de conducere in plus, la ce foame e acum in scolile de soferi, e imposibil sa nu ti se dea orele alea. |
||
Thor Postat pe 13 August 2009 19:27 |
||
nu ma prinde cu capcane - ultima oara m-a picat pe motive total subiective, dupa ce m-a frecat vreo 40 de minute si toti care au vazut n-au vrut sa creada ca am picat | ||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 19:27 |
||
gata, Mica: SUNT POZITIVA! |
||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 19:29 |
||
Corina, ce fel de leu esti tu fetitza? De zoo? Trage-i privirea aia nr. 11 lu' nenea politistul si striga la QUIET!!!! si pe urma urmeaza traseul. Opreste la stopuri, nu sta prea aproape de masina din fata, uita-te peste umar la schimbari de banda, nu depasi vitez si gata! ai carnet si poti sa-l calci pe ...nu spun cind.... |
||
Aemulus Postat pe 13 August 2009 19:30 |
||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 19:32 |
||
sa vedeti la mine ce viteaza am fost cand mi-a zis omu' sa dau cu spatele si mi-a mai zis ca m-am urcat pe bordura si eu nu si nu . Hai sa ne uitam ! hai . ! nu ma urcasem ... da' pe urma de emotie am comis-o. si-a frecat manusitele . M-am incontrat io cu NENEA MILITIANU'!?- mi-am gasit-o Corinutz, mergi incet si atent. Sa simti tu ca poti controla masina. |
||
blanca Postat pe 13 August 2009 19:33 |
||
k, dragilor, multumesc! | ||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 19:38 |
||
corino, cu o zi inainte sa ne anunti ca sa te incurajam cu o bere-doua | ||
Thor Postat pe 13 August 2009 19:40 |
||
daca promiti ca faci o sfestanie pentru mine... | ||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 19:41 |
||
corinutzo,ma tot gindesc cum sa te ajut si io...da tu ai nevoie de...un magician...thorele,fa-te nevazut si mina tu masinuta...pina trece examenul ala care nu o lasa pe corinutza in pace... | ||
LILO Postat pe 13 August 2009 19:45 |
||
Nooo. Lady C are nevoie de o motivatie puternica care sa-i anihileze teama. De asta i-am sugerat eu dorinta de a calca pe cite cineva.... |
||
Aemulus Postat pe 13 August 2009 19:47 |
||
daaaaaaaaaaaaaaaa ca io n-am nici un bai da' cand sta examinatorul alaturi intru in rezonanata si tremur de nici ambreiajul nu pot sa-l tin la stop |
||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 19:48 |
||
si prietenia ..poate deveni o motivatie | ||
LILO Postat pe 13 August 2009 19:49 |
||
buna ideea cu motivatia, Mica numai trebuie sa ma gandesc pe cine as calca |
||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 19:50 |
||
Lilo, | ||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 19:50 |
||
Stiu si eu Lady C...vreun fost, vreo fosta, vreun forumist...gasesti tu ca ai intilnit destui ticalosi in viata ta. | ||
Aemulus Postat pe 13 August 2009 19:52 |
||
zici tu ceva, Mica... | ||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 19:53 |
||
ne citim mai pe tarliu! | ||
lady_corina Postat pe 13 August 2009 19:55 |
||
lady corino,stii ce?imbraca-te sexy..da !sa tremure examinatorul de ceea ce vede...si atunci il domini tu...da sa fii atenta la cum conduci | ||
LILO Postat pe 13 August 2009 19:56 |
||
bre, Micutzo, nu-i mai da idei din astea, soro, ca mai deunazi ma intreba cand ma duc prin zona ei ca tare ar vrea sa se urce la volan | ||
Thor Postat pe 13 August 2009 20:07 |
||
salut!!!! | ||
lady67 Postat pe 13 August 2009 20:13 |
||
Astept sa udam carnetul si fugutza... la O... | ||
lady67 Postat pe 13 August 2009 20:14 |
||
memecis......cele mai gustoase batoane de slabit se numesc fibrobar r si le gasesti la orice supermarket.....lucica le alterna cu pliculete de l-carnitina....cica unu de ala cu unu de ala inlocuiesc cu succes o masa.... | ||
tutankhamon Postat pe 13 August 2009 20:19 |
||
ai fugit inapoi la chestionare, Cori ? | ||
lady67 Postat pe 13 August 2009 20:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cu colinda.... | 10 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36 |
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
Cafenea virtuala | 11752 | De la: tutankhamon 11 Martie 2009 12:32 |
|
||
In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! | 1 | De la: Valerium 10 Mai 2010 14:34 |
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural