Cred ca te-ai vorbit cu mine....eu am facut pizza cu ciuperci si a mai ramas ceva...Cand fac, trebuie sa fie cantitati industriale ca altceva nu mai exista in casa | ||
daria_ Postat pe 14 August 2009 09:41 |
||
---|---|---|
lady "Pauzele lungi si dese.uri.. cheia marilor succe...suri " se potriveste doar cu vanzarile anterioare, ca la noi nu tine....Am incercat - parol |
||
daria_ Postat pe 14 August 2009 09:46 |
||
Am trecut sa va salut! La mine ploua si nu e ploaia aceea de vara, e o ploaie monotona si persistenta, marunta, de toamna...sa fi venit deja? Dar azi ploua si in sufletul meu... |
||
|
||
lady_corina Postat pe 14 August 2009 12:42 |
||
voi fi mai mult absenta...sa nu mai fiu mereu prezenta...promit sa fac tot posibilul sa stau departe! imi face bine la ceea ce am de facut si fac si o bucurie unora... v-am pupat - aveti grija de voi! |
||
lady_corina Postat pe 14 August 2009 12:51 |
||
zi buna la oameni buni Corina iti trimit eu un buchet de raze de soare in schimbul unei adieri de toamna cu frunze aramii ce ma chinuie pc-ul si conexiunea azi! si in plus nu am nici norisorul violet de avizare a ultimelor postari! heelp! |
||
susidallyama Postat pe 14 August 2009 13:15 |
||
Corina, draga, cine e deranjat de prezenta ta? Nu pleca doar pentru ca unii nu-s capabili de comunicare si toleranta. Asta-i problema lor, nu a ta... Ramai cu noi, e loc pentru toata lumea |
||
Ella34 Postat pe 14 August 2009 13:20 |
||
corinuto,cainii latra.... | ||
eladaela Postat pe 14 August 2009 13:22 |
||
hai,dati si voi o cafea ca as fuma o tigara si nu merge asa pe uscat. altfel ma ia somnu' ca s-a innorat afara |
||
eladaela Postat pe 14 August 2009 13:24 |
||
Hai ca dau eu... pot sa bag si un banc? pana imi raspundeti voi, eu il bag... Un roman, ajuns in Franta, isi ia micul dejun (cafea, croissant, paine, unt si marmelada) cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza: - Voi painea o mancati toata? Romanul raspunde, prost dispus: - Evident! Francezul facand un balon cu guma: - Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania! Continua francezul, cu o strambatura insolenta. Romanul pastreaza tacerea. Francezul insista: - Voi puneti marmelada pe paine? Romanul: - Evident! Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind, zice: - Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam , facem marmelada si o vindem in Romania. Atunci, romanul intreaba: - Voi francezii faceti sex? - Desigur, raspunde francezul cu un zambet imens. - Si ce faceti cu prezervativele folosite?, continua sa intrebe romanul. - Le aruncam, bine-nteles. - Noi nu, zice romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta |
||
Ella34 Postat pe 14 August 2009 13:27 |
||
salutare la toata lumea ella mai dai cafeaua ??? bun banc l-am primit si eu pe mail dimineata |
||
rizzibizzi Postat pe 14 August 2009 17:28 |
||
gataaa am laptop iarrrr uraaaaaaa Na seara lumeee |
||
cinezee Postat pe 14 August 2009 22:07 |
||
Buna dimineata! Pentru toti cei care-si serbeaza astazi ziua onomastica..."La multi ani!!" . Hai, care faci cinste??? |
||
Ella34 Postat pe 15 August 2009 09:54 |
||
Ellutzo, din cate stiu eu, astazi e zi de doliu, ca e Adormirea, nu Nasterea... deci nu se fac chefuri da' mai stii ce s-o fi schimbat intre timp? ca eu stiu ca asa era in tineretile mele, acu vreo 200 de ani... |
||
Thor Postat pe 15 August 2009 10:00 |
||
bre domnu, cine doarme, doleste, cine nu, chefuieste, si impacam si popa, si marioarele | ||
pik_nik Postat pe 15 August 2009 10:03 |
||
Pe aici pe la noi, cei care poarta numele de Maria, Marian, Marin... mai si sarbatoresc Peste drum de mine, astazi se celebreaza o casatorie... Sa ma duc, sa le zic ca-i de rau augur? |
||
Ella34 Postat pe 15 August 2009 10:03 |
||
Thorica tu ai dreptate ca de obicei. Dar daca se intimpla sa-ti faca cineva o urare...e frumos sa multumesti...chiar daca e in timpul unui parastas pentru Maria/Marian cei de mult dusi.... |
||
Aemulus Postat pe 15 August 2009 10:03 |
||
By the way...THORICAAAAAAAA...mi-a fost dor de tine moshule!!!!!!! | ||
Aemulus Postat pe 15 August 2009 10:06 |
||
Ellutzo, daca e vorba de casatorie... nu mai are rost sa-i avertizezi! cred ca si-au dat si ei seama ca nu e de bine Micutzo, io asa stiam, da' vezi ca dimineata m-am trezit cu un fum de gratare si sunet de manele in bot de nu stiam pe unde sa fug... ca aratau la "stiri" chefurile conlocuitorilor cu abilitati lautaresti de la manastirea Curtea de Arges... am avut si oroarea, acum cativa ani, sa ma nimeresc pe acolo in data de 14 august... nu va spun ce fum era in gardurile manastirii si ce muzici se auzeau, ca, deh, era post... |
||
Thor Postat pe 15 August 2009 10:07 |
||
he he heee... micutzo, asa-i cu uranienii astia: dispar can' ti-e lumea mai draga, ca doar au si altele pe cap... da' revin ei la matca, nici o nadej... grija, pardon | ||
Thor Postat pe 15 August 2009 10:09 |
||
Pai Thorica, matali iesti sholdovean di-al mieu si stii ghini! Da lumea...lumea petrece si la nunta si la inmormintare. |
||
Aemulus Postat pe 15 August 2009 10:10 |
||
micutzo, as da-o un pic pe filozofeala, da' mi-e ca ma iau altii cu maturoiu' pe aici... daca e sa o judecam uranieneste, inmormantarea e un prilej mai mare de bucurie decat nasterea. (si nu ma refer la inmormantarea soacra-mi ) |
||
Thor Postat pe 15 August 2009 10:13 |
||
crez ca esti mai batran decat te dai Thorele.... | ||
blanca Postat pe 15 August 2009 11:54 |
||
mielutzo, io nu ma dau, ca-s luat deja, nu vezi? | ||
Thor Postat pe 15 August 2009 12:00 |
||
Am dat drumul la muzica,in surdina,ENYA,si trecui sa va salut.LA MULTI ANI MARIILOR SI MARINILOR.Lasa THOR,romanul se simte bine aproape in orice imprejurare.Pe mine decibelii multi ma omoara. | ||
garbo020185 Postat pe 15 August 2009 12:05 |
||
Bine v-am regasit! Ella, elado, nu plec de tot, doar o mai raresc... |
||
lady_corina Postat pe 15 August 2009 13:12 |
||
LA MULTI ANI! Pentru toate Mariile si cei care au numele derivat! |
||
lady_corina Postat pe 15 August 2009 13:13 |
||
asa sa faci corinuto si mai lasa-le naibii de chestionare ca azi e sarbatoare |
||
eladaela Postat pe 15 August 2009 13:19 |
||
Felicitari Mariilor, Marioarelor, Marianelor, Marinilor si cine mai stie sa mai adauge Eu lucrez astazi dar sunt ok si asa - se simte in aer ca e sarbatoare: sunt intr-un parc, lumea a iesit la plimbare sau la picnic sau pur si simplu sta la plaja. Va urez o zi frumoasa cu tot ce va doriti |
||
susidallyama Postat pe 15 August 2009 13:27 |
||
elado, asta pana nu ma goneste iar careva cu nuiaua |
||
lady_corina Postat pe 15 August 2009 13:29 |
||
susi, serviciu usor si nu te strofoca prea mult! o zi frumoasa si tie! |
||
lady_corina Postat pe 15 August 2009 13:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Despre site-uri de reduceri | 1 | De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40 |
Hai la ciorba de potroace! | 1058 | De la: elodia 16 Mai 2012 17:37 |
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
|
||
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? | 74 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46 |
Cafenea virtuala | 11752 | De la: tutankhamon 11 Martie 2009 12:32 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural