hai sa va inveselesc.....ieri imi iau o zi libera s astricat jeepu.....ma duc ca tot omu la reprezentata sa l repar....da ???cu programare facute de ei....la 8,30 punct!!!!!ghici ce....ma duc acolo....la 8 ,15 minutele.....si cesa vezi....nu aveau curent!!!!!nu asta i problema....problema era afisiul mare de tot din data de ....intre orele 8-10 nu este curent!!!!!!unde era afisiul....in spate la domnisoara care facea programari!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 09:17 |
||
---|---|---|
sa-ti traiasca, ela!...si sa te fericeasca! | ||
Ines Postat pe 30 Septembrie 2009 09:17 |
||
hellooo! fetele, ce-nseamna asta?? ha?? gri?? ia zicetit repede: sunteti bolnave? v-a murit cineva? muriti de foame?? ce atata tristete?? poate vreti sa va dau un link cu niste poze, sa vezi ce fericite deveniti instant |
||
|
||
zambila Postat pe 30 Septembrie 2009 09:18 |
||
inesito,si asa eram in el pana la gat multumesc la fel ei ma fericesc in fiecare zi,chiar si cand ma necajesc |
||
eladaela Postat pe 30 Septembrie 2009 09:18 |
||
multumesc nazziro!...e mare, baiatul meu, are 13 ani...dar n-am lipsit nicio zi din viata lui...de asta mi-e greu! | ||
Ines Postat pe 30 Septembrie 2009 09:20 |
||
"Mã-ntreabã lumea cu mirare cum de z�mbesc, c�nd mai usor mi-ar fi sã recunosc c�nd sunt �nvinsã, sã pl�ng, sã-mi strig durerea. R�z�nd, rãspund cã nu-mi e teamã de ceea ce va fi sau va fi fost, cã antidotul unei vieti bocite e r�sul plin de inocentã. Iar seara, c�nd oglinda mi-e alãturi, sur�sul mi se pare ipocrit si masca-mi cade si apare o lacrimã sãratã, care mã usturã, mã arde. si r�d din nou, pentru cã m�ine � E o alt� zi!" mi-a trimis-o si mie cineva...mi-a placut |
||
eladaela Postat pe 30 Septembrie 2009 09:24 |
||
superba...si adevarata, poezia!...asa ar trebui sa ne cunoastem, cu totii...cand mastile vor fi cazut... | ||
Ines Postat pe 30 Septembrie 2009 09:25 |
||
bueyyyyyyy!!!!!!!!!!gata cu mieunatul!!!!!!reveniti-va!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 09:27 |
||
morning! o cafea tare | ||
alexal Postat pe 30 Septembrie 2009 09:29 |
||
ella ....ce ai mami?????ce ai fata?????v ati inchedecat tati azi....nu ma faceti sa va cint???????? | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 09:34 |
||
ei, vine careva la somn? | ||
pik_nik Postat pe 30 Septembrie 2009 10:00 |
||
buna dimi!...viu...daca ma primesti...as dormi vreo 10 ani...poate s-or mai schimba lucrurile! | ||
Ines Postat pe 30 Septembrie 2009 10:02 |
||
pik ...tie ti ar trebui un somn de frumusete tati!!!!!!!!!!!!!! uni la soamne alti la munci!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 10:05 |
||
'neata, cafenea....daca nu a dat cineva cafea pe aici - va ofer eu una neagra si o salata de vinete.... | ||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 10:09 |
||
dariuta ....trebe vre o doua kile de optimism ...cazura toti in melancolie.....io zic ca i de la must!!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 10:11 |
||
daria,vinete vreau eu,da sa nu aiba ceapa,sa nu fie iar lacrimi,ca asa am inceput/o azi... | ||
elodia Postat pe 30 Septembrie 2009 10:12 |
||
heeeei!!!!maimutica elodia....iote aci o bananuta....pentru tine!!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 10:14 |
||
nu,nu,banane servesc dupa amiaza,la cafeneaua lui ovi! | ||
elodia Postat pe 30 Septembrie 2009 10:19 |
||
|
||
pik_nik Postat pe 30 Septembrie 2009 10:37 |
||
...dupe cafeaua mea fara zar, va trece urgent melancolia... ...vinete fac cu ceapa pentru cei care vor sa mearga la somnic, cu usturoi pentru cei care vor sa fie singuri si fara nimic pentru cei care sunt optimisti... |
||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 10:38 |
||
cum o fi salata de vinete fara vinete, fara ulei, fara ceapa? |
||
pik_nik Postat pe 30 Septembrie 2009 10:41 |
||
o varza????? | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 10:43 |
||
foarte buna, va zic eu eu am incercat si cu...si nu vreti sa stiti ce a iesit! |
||
zambila Postat pe 30 Septembrie 2009 10:44 |
||
...eu mananc salata de vinete cu ceapa, fi-mio cu usturoi si fi-mea doar cu maioneza..... ..la mine in casa asa se gateste - parca nu le-as fi facut eu mancarea cand erau mici ma dispera cand tre'sa ma apuc de gatit |
||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 10:46 |
||
ei, lasa, mai sunt si altii asa! io mananc si cu ceapa, si cu putin usturoi, daca are cine sa-mi faca....e nu, pot si fara! |
||
zambila Postat pe 30 Septembrie 2009 10:49 |
||
...s-a logodit si fica-mea (are nunta la anu) si ginerele sta cu noi...azi fac ardei umpluti : mie imi plac cu orez, la ala micu ii fac cu carne si la ginere cu cartofi....de regula, renunt la ce-mi place mie ca imi este groaza sa fac enspemii de feluri pentru toate gusturile....da o sa-mi fac o supa de burta falsa (adeca cu gulii si smantana - deaia mananc doar eu) ...va dau si voua pentru masa de pranz... ...si io as manca orice numa sa-mi gateasca cineva....da nu sa ofera nima |
||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 11:31 |
||
io huzuresc.....fiimea ii la bucuresti....nu mai gatesc....!!!!!!!!!!!! o saptamina pina imi revin..... | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 12:54 |
||
mie imi gateste mama! se ofera cineva sa-mi dea si mie ceva de papica? mi s-a facut foame... ma duc sa-mi cumpar ceva. cine vre pizza? | ||
alexal Postat pe 30 Septembrie 2009 13:02 |
||
din care?? quatro formagi? cred k din asta as vrea eu! | ||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 13:08 |
||
merci....quatro stagioni!!!!!!!!cu ciumperci,,,sunculita,brinza,mansline.... | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 13:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prostia unora,... | 136 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18 |
Concurs | 1 | De la: garbo_ela 25 Noiembrie 2009 15:23 |
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
|
||
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI | 21 | De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26 |
lucrare licenta | 4 | De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 00:05 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară