Cumpar apartament, destul de spatios ca sa incap cu sotia, dar in acelasi timp ingust, ca sa nu vina la noi soacra. |
||
eladaela Postat pe 8 Octombrie 2009 10:53 |
||
---|---|---|
nu,nelly,o invidiez asa,in general! | ||
elodia Postat pe 8 Octombrie 2009 10:53 |
||
Zambiluto, eu n-am nici, nici... Ar trebui sa ma bucur sau sa plang? |
||
|
||
Ella_34 Postat pe 8 Octombrie 2009 10:54 |
||
ioi doamne....asta parca e tgv-eu din ala din franta....o si venit de la piata si acuma face curse prin casa.....numa lipaitul papucilor imi provoaca zvacniri in cap....fratilor cred ca fac alergie pe fond nervos la ea.....daca nu mai raspund pe acilea....ma gasiti la Bagdasar Arsenie, sectia nevrotici....imi plac fisticul si strugurii....iar la flori trandafirii si crizantemele... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 10:56 |
||
-Bunico cu ce ai venit? -Cu trenul, mititelule. -Atunci de ce spune mama ca iaca a adus-o dracul? - Soacra-mea e ca ziarul. - De ce, stie atit de multe noutati? - Pe naiba, apare zilnic. |
||
eladaela Postat pe 8 Octombrie 2009 10:57 |
||
strugurii albi sau negri? | ||
elodia Postat pe 8 Octombrie 2009 10:59 |
||
bravos kingo....in loc sa ma ajuti sa ii lipesc gura cu picatura ....ma si bagi la balamuc, ha??? | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 11:00 |
||
eu ti/as sugera altceva,da' am vazut ca incerci cu ceaiul... daca i/ai baga o banana intreaga pe gat? |
||
elodia Postat pe 8 Octombrie 2009 11:02 |
||
crizantemele sa fie albe? . |
||
Ella_34 Postat pe 8 Octombrie 2009 11:02 |
||
bai kingo, nu ma mai invidia atat, ca n-ai vrea sa fii in locul meu | ||
zambila Postat pe 8 Octombrie 2009 11:02 |
||
tut,fisticul il aduc eu | ||
eladaela Postat pe 8 Octombrie 2009 11:03 |
||
ella, e bine si fara, si cu... | ||
zambila Postat pe 8 Octombrie 2009 11:03 |
||
zambila,nu mai fac... | ||
elodia Postat pe 8 Octombrie 2009 11:06 |
||
ei, zambilut, dupa cum da Domnul... |
||
Ella_34 Postat pe 8 Octombrie 2009 11:06 |
||
bueeeyyyyy...va place sa va jucati cu nervii mei?????deja sunt intinsi si iar pusi pe moate, intinsi si iar pusi pe moate.....ca atata zdrangane si pune vase la loc si aranjeaza tavamurile, si iar pune nu stiu ce oala la loc si iara nu stiu ce lighean....si tranteste usa de la frigider, si zdranc usa de la dulap......de gandesti ca am mancat aseara 30 de feluri de mancare din 4x30 de farfurii... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 11:07 |
||
acuma cica se apuca sa faca de mancare....pana mea....io am stat duminica si am facut dubalarie....acuma e randul ei...ca ea baga de 6 ori pe zi in ea ca sparta....si ma oftica chestia asta rau, ca e slaba tzar....mdeh..osul rau si al dreaq...ioi abia astept sa vad ce creatie culinara mai face...ultima oara a facut dovlecei cu branza si cimbru...dupa supa de cocos cu galuste si marar... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 11:10 |
||
baga/i banana | ||
elodia Postat pe 8 Octombrie 2009 11:10 |
||
kingutza.....asta-i giboanca mama...rontaie bananele cu tot cu coaja si copac.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 11:10 |
||
Da muzica mai tare!! Tare! Da-o mai tare! Cat poti de tare!!! Tare!! |
||
eladaela Postat pe 8 Octombrie 2009 11:11 |
||
tuth, da-te soro bolnava. Spune-i ca te-a lovit asa, deodata, un lesin de-ti pocneste capul si-ti vine sa zaci si sa nu te mai duci la munca... Sa vezi cum se linisteste... Toate ca toate, dar sa nu le spui ca nu mai vrei sa muncesti... |
||
Ella_34 Postat pe 8 Octombrie 2009 11:12 |
||
ce e aia giboanca | ||
elodia Postat pe 8 Octombrie 2009 11:12 |
||
femela gibonului | ||
eladaela Postat pe 8 Octombrie 2009 11:14 |
||
si nu ma gandesc decat la ziua cand va pleca iar...ca trebuie sa curat tot...dar absolut tot din bucatarie.....tacamurile, farfuriile si oalele le mozoleste cu un singur burete dat prin detergent, cu apa oprita si le clateste cu apa RECE.....am de spalat cuptorul ca a pus aseara niste musaca la incalzit si proasta nu si-a dat seama ca gelatina aia se va topi si va curge .....si a facut fetelor o fumaraie in toata casa ca s-a scurs zeama aia pe tabla din cuptor si s-a ars.....aseara in loc sa ma odihnesc - eram rupta - am stat cu geamurile deschise in toata casa ca era un fum ca la bodega din colt...basca jaluzelele si faianta din jurul aragazului ca nu stiu cum mama dreaqului ii sare ei mancarea....dar numai stropi sunt in jur... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 11:15 |
||
nu radeti de mine,chiar nu stiu si ma tem ca am si eu prin jur si imi mananca banana | ||
elodia Postat pe 8 Octombrie 2009 11:16 |
||
ella...si moarta de bolnava nu as sta acasa.......crede-ma.....m-as tara afara din casa....hai sa-ti fac un ceai...da bea ceaiul ala mai cald...ai baut ceaiul???..iti fac o frectie??...hai sa-ti fac o frectie....da de ce nu vrei sa-ti fac o frectie....dar la ce te uiti la teve?? ...da stii...si io am vazut ieri nora pentru mama...a fost foarte interesant.....nu pui si tu un film?....da...ala....a, nu, nu ma mai uit....e scarbos....da fata lui tata ai vazut???...da hai sa-ti fac un ceai......da o frectie nu vrei?...hai ca-ti faca mama un ceai....hai ca-ti face mama frectie... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 11:18 |
||
bai, numa' io o iubesc pe soacramea?? ioi, ca abia astept sa se intoarca, sa-mi faca o praji din aia buna, cu visine |
||
zambila Postat pe 8 Octombrie 2009 11:19 |
||
da mar nu mananci???.... uite ti-am curatat niste mere....ia si tu....nu iei tu mar de la mama?..... hai ia mar de la mama...o superi pe mama??.....da banana nu vrei??? ....dar hai ia o banana....uite si niste ceai.....hai ia niste ceai.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 11:22 |
||
tuta, fomeia e chiar dragutza, au altii probleme mai mari! nu fii si tu rea... |
||
zambila Postat pe 8 Octombrie 2009 11:24 |
||
eladaela Postat pe 8 Octombrie 2009 11:24 |
||
Tuth, da' ce pacate asa mari ai tu, draga, de te chinuie Al de sus in halul asta? ia puscociu' de la Iasomica si rezolva problema, soro! |
||
Ella_34 Postat pe 8 Octombrie 2009 11:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafenea de primavara | 13637 | De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38 |
Voi ce ati face.. | 54 | De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28 |
Studiu de piata pt bautorii de whisky | 190 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32 |
|
||
imi prinde bine un sfat | 253 | De la: ancanca 24 August 2009 19:13 |
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară