cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar.....

De la: iasomia, la data 2009-10-09 12:20:04yayo,

ok

de fapt nu stiu de ce m-am bagat,poate unde ma apuca rasu' cand vad fetele ca sar cu vorbe bune unde nu e cazul,dar ai dreptate,ignore,e mai corect...

si ultimul emigrant stie sa cera un bilet in franceza...spune destinatia.

punct.
asa ai dedus tu ca sar cu vorbe bune unde nu e cazul, bine fata , asa sunt unii ii bufneste rasul de necazul altuia
yanyacharberet
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:22
De la: zambila, la data 2009-10-09 12:21:24fetele, mai bagati o cafea, ca se pare ca azi nu sunteti in toane bune
unde s-o bagam???
cely
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:23
Titiana, nu e rautate, e lehamite...

Mai fetita, ce vrei sa-ti spun? M-am saturat sa ma prefac ca nu observ povestile inventate de unii pe aici, aberatiile la mintea cocosului pe care se straduiesc unii sa le ridice la rang de catastrofa...? Toate astea ma plictisesc teribil...

Pare un forum pentru copii, care inventeaza jocuri ca sa-si stimuleze imaginatia.
Frumos si asa, daca jocurile nu ar fi macabre... povesti despre sotul operat, in timp ce sotia se da pe Garbo, matusa muribunda... barbati betivi si violenti, dar indispensabili..., tati incestuosi, dar iubitori... ma lasi...!

Ori s-a ales praful de forumul asta, ori am inebunit eu.
Pentru linistea ta si a altor cateva personaje de aici, aleg varianta a doua...

Ella_34
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:24
hai lasa vrajeala...daca ai avea barbatul operat,nu ai sta pe forum...

unde pui ca l-au operat de dimineata.

gata,pas...

iasomia
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:25
ello,

ce draq? pui sufelet?

trancanim si noi de plictis p-acilea...

eu una astept postasu',si al draq nu mai vine...
iasomia
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:27
eu zic sa va calmati,e sfarsit de saptamana,afara e inca soare si frumos...
eladaela
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:27
De la: eladaela, la data 2009-10-09 12:27:14eu zic sa va calmati,e sfarsit de saptamana,afara e inca soare si frumos...

ioi tu mami io crez ca pik o pus apa de la catel!!!!!iiiooooi!!!
nazirra
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:30
zicea el ca are un gust ciudat cafeaua
eladaela
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:31

iaso, m-a luat capu, soro', de atata...

Auzi? Cica ii detera Nobelul lui Obama... pentru Pace. Dar ce facu asa deosebit, ca in dimeneata asta nu procesez prea bine...?!
Ella_34
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:31
bai..dadui o fuga pana la cimitir,m-a intampinat o imagine parca desprinsa dintrun SF.

mame cu copii se plimbau prin cimitir..carucioare multe...veselie...liniste,aer..

initial m-am uitat crucis,apoi mi-am zis:

da neneaca,traim prin copiii nostri..

moarte,viata...pana mea...

ca la balamuc...
iasomia
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:32
De la: iasomia, la data 2009-10-09 12:27:11ello,

ce draq? pui sufelet?

ioi tu mami...l am tinut io pe postasu...n am stiut ca l astepti si tu....da i dau drumu pe scaro acusica...sory sory.....
nazirra
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:32
De la: Ella_34, la data 2009-10-09 12:24:58
Mai fetita, ce vrei sa-ti spun? M-am saturat sa ma prefac ca nu observ povestile inventate de unii pe aici, aberatiile la mintea cocosului pe care se straduiesc unii sa le ridice la rang de catastrofa... Toate astea ma plictisesc teribil.
Pare un forum pentru copii, care inventeaza jocuri ca sa-si stimuleze imaginatia.
Frumos si asa, daca jocurile nu ar fi macabre... povesti despre sotul operat, in timp ce sotia se da pe Garbo, matusa muribunda... barbati betivi si violenti, dar indispensabili..., tati incestuosi, dar iubitori... ma lasi...!

mai ,,,sincer, nu stiu daca este o poveste inventata..aici in virtual este f greu sa demonstrezi ca este sau nu este adevarat nu vreau sa fac o poveste din viata mea ...dar am trecut si eu prin clipe asemanatoare ..acum nu ca sa ma laud ...cand sotul meu a suferit o a 2-A operatie...(ceva mai usoara fata de prima )trtebuia sa fiu la serviciu ..iar pe el sa-l ingrijeasca mama lui...dand telefon constat ca mama lui vroia sa vina la spital undeva la 2-3 ore dupa operatie ..sincer ...am plecat de la serviciu ..nu stiu cum ...dar intr-o jumatate de ora eram in spital ...dar eram in tara mea ..unde cunosc orasul ..spitalul...dar cred ca in alte tari nu-ti dau voie sa insotesti un bolnav cum se face la noi...ci doar iti dau voie dupa o anumita perioada sa-l vizitezi pt putin timp
cely
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:33

Iaso, da' ce fetita, se desfiintara parcurile?

Ella_34
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:34
nazirro,vezi mami cum ii dai drumu' pe scarile alea,sa nu-si rupa naibii ceva ca il mai asteapta si altii
eladaela
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:34
De la: nazirra, la data 2009-10-09 12:32:51
De la: iasomia, la data 2009-10-09 12:27:11ello,

ce draq? pui sufelet?

ioi tu mami...l am tinut io pe postasu...n am stiut ca l astepti si tu....da i dau drumu pe scaro acusica...sory sory.....
si padurarul tot la tine este????
cely
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:35
De la: eladaela, la data 2009-10-09 12:34:33nazirro,vezi mami cum ii dai drumu' pe scarile alea,sa nu-si rupa naibii ceva ca il mai asteapta si altii

no acusica ii prea tirziu....c o fujit ...o cazut...si s o julit....
mami mie tre sa mi zici dinainte.......nu fa asiiiia ...
nazirra
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:37
ello,

poluare mare,masini bara in bara...

le e greu sa se duca trei statii pana in parc...plus ca trotuarele sunt ocupate...
iasomia
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:37
De la: nazirra, la data 2009-10-09 12:37:00
De la: eladaela, la data 2009-10-09 12:34:33nazirro,vezi mami cum ii dai drumu' pe scarile alea,sa nu-si rupa naibii ceva ca il mai asteapta si altii

no acusica ii prea tirziu....c o fujit ...o cazut...si s o julit....
mami mie tre sa mi zici dinainte.......nu fa asiiiia ...
trebe si asta dus la spital???
cely
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:38
De la: titiana, la data 2009-10-09 12:33:32
De la: Ella_34, la data 2009-10-09 12:24:58
Mai fetita, ce vrei sa-ti spun? M-am saturat sa ma prefac ca nu observ povestile inventate de unii pe aici, aberatiile la mintea cocosului pe care se straduiesc unii sa le ridice la rang de catastrofa... Toate astea ma plictisesc teribil.

mai ,,,sincer, nu stiu daca este o poveste inventata..aici in virtual este f greu sa demonstrezi ca este sau nu este adevarat nu vreau sa fac o poveste din viata mea ...dar am trecut si eu prin clipe asemanatoare ..acum nu ca sa ma laud ...cand sotul meu a suferit o a 2-A operatie...(ceva mai usoara fata de prima )trtebuia sa fiu la serviciu ..iar pe el sa-l ingrijeasca mama lui...dand telefon constat ca mama lui vroia sa vina la spital undeva la 2-3 ore dupa operatie ..sincer ...am plecat de la serviciu ..nu stiu cum ...dar intr-o jumatate de ora eram in spital ...dar eram in tara mea ..unde cunosc orasul ..spitalul...dar cred ca in alte tari nu-ti dau voie sa insotesti un bolnav cum se face la noi...ci doar iti dau voie dupa o anumita perioada sa-l vizitezi pt putin timp
ai perfecta dreptate, aici numai cand ies de la reanimare si nici atunci nu prea mult, cel mult 15 minute, si plus de asta nu te duci cu plasa plina de mancare cum se face in romania , pentru ca nu te lasa sa intri pe sectie, stiu toate asta ca o ruda de a sotului a fost operata ca cancer la san, dar asta e....
yanyacharberet
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:38
v-am zis ca seamana cu irinuca.....
iasomia
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:40
De la: iasomia, la data 2009-10-09 12:40:07v-am zis ca seamana cu irinuca.....
o fi sora mea geamana ..irinuca
cely
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:41
leita, poleita...
Ella_34
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:41
explicate ..cu ce ma asemen eu cu irinuca, vezi ca dai numai numai rautate din tine , mai iesi bai femeie in lume sa mai vezi mentalitatea oamenilor si din alte tari, stai acolo si vorbesti fara folos , si stii da razi de suferinta altuia ,
yanyacharberet
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:43
hai ca e vineri astazi,ies dracii din oameni,nu fi tristuta....
iasomia
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:46
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-09 12:43:43
explicate ..cu ce ma asemen eu cu irinuca, vezi ca dai numai numai rautate din tine , mai iesi bai femeie in lume sa mai vezi mentalitatea oamenilor si din alte tari, stai acolo si vorbesti fara folos , si stii da razi de suferinta altuia ,
nu fii mai rautacioasa ..de mine au spus ca seman cu irinuca nu de tine
cely
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:47
mai fetelor ce e greu de inteles??omul e intr-un spital din strainatate si, va place sau nu, nu e ca la noi, sa mergi cu sacosica cu mancare si cu medicamente....acolo chiar au grija de pacient, si nu asteapta spaga in buzunar....chiar le pasa de oamenii bolnavi....iar la operatii nici nu-ti da voie sa stai calare pe pacient...sau dupa....de-abia la reanimare, sau terapie intensiva cand bolnavul a iesit din anestezie.....haideti macar sa incercam sa fim langa ea.....eu stiu sigur ca m-as descurca in situatia ei....dar poate e speriata, dezamagita, uituca, timida...haideti sa ii acordam circumstant atenuante.....nu mai fiti asa de rele...
tutankhamon
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:50
bravo tuty! make love, not war! sa nu mai fim rele ca nu avem nimic de castigat... carcotasa sunt si eu, da aici nu cred ca-i cazul. haide-ti ca dau o cafea de la mine si am si nicte nuci buna aduse din pomul din curte.
alexal
Postat pe 9 Octombrie 2009 13:14
ai si must?(e bun cu nuci)
eladaela
Postat pe 9 Octombrie 2009 13:18
De la: eladaela, la data 2009-10-09 13:18:33ai si must?(e bun cu nuci)

sorry... da nu mai am vie! si eu vroiam must de la tara. da ma duc si cumpar si tot imi fac pofta!
alexal
Postat pe 9 Octombrie 2009 13:21
mai, cica de luni vine toamna....ploi, noroi, nervi, aglomeratie
zambila
Postat pe 9 Octombrie 2009 13:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI 21 De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26
Cafenea virtuala 11752 De la: tutankhamon 11 Martie 2009 12:32
bux 3 3 De la: yanyacharberet 10 Octombrie 2009 10:17
cafea 147 De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22
cafeneaua cu miros de primavara 5395 De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54
Setari Cookie-uri