cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar.....

sint bini...tati ....deci....de ma mai striga asiiia odata...me duc sa i ofer inca o cafeaua......!!!!! mor cind vini asiiiia la lucru....plus ca i peltic....si ii plac alunili....si i se aduna in coltu gurii...si el vorbeste...mult in sedinta si se uita in ochii tai si alunili.....si pe mini ma pufneste risu.....si ....greu....
nazirra
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:12
Da' ce zambiluta, crezi ca eu pricep? ma dau si io pe forum...
garbo_C
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:14
deci, azi mi-s si blonda, si nici cafa n-am baut-o toata
zambila
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:16
buna dimineata.....m-o trezit mama ca sa-mi spuna ca la brasov ninja.....aici la bucale nexam..... un frig de crapa pietrele dar soarele straluceste pe cer mai ceva ca-ntr-o zi de vara....
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:17
Ce se mai aude pe aici?
Cafea fursecuri ?
Ce se consuma,ca doar e sarbatoare?
sunset474
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:18
De la: zambila, la data 2009-10-14 10:16:20deci, azi mi-s si blonda, si nici cafa n-am baut-o toata

io sunt platinata azi... da' ce fain e!!!
cred ca raman in starea asta...
pup fata...
garbo_C
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:18
hai ca va fac eu una...ca nu am chef sa intru dincolo..imi pare rau de ovi....dar si-a adus "prietenele de pe alt forum" si e atat de imbacsita cafeneaua aia...si fetele alea..... parca e numai topicul lor...altul sa nu mai posteze...si atat se pupa si se iubesc...bleah...s atitia zambili ca ma dor ochii...
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:19
si io s blooonda!!!!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:20
sun..prajiturim, fursecim.....dar sa aflam si noi...avem vreo paraschieva de sarbatorit??? ca am chef sa beau pana ma fac mouci...du lunea viitoare mi-o schimbat iara...a nu stiu cata oara programul sefu.....vrea s-o dea pe una afara care e tabula rasa la meserie si ne pastreaza pe mine si pe colega mea......si ne contram...una vine dimineata, una seara....si va trebui sa ma trezesc de dimineataaaaa....
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:21
Tuta nu fi suparata lumea e plina de dragoste.
Sau esti geloasa cumva?
sunset474
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:21
gata cafeaua.....e fierbinte, aveti grija.....nu am pus in ea zahar.....e alaturi...si lapte si frisca, si nitel rom...pentru cine vrea...luati-va singuri...fursece nu am...
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:22
De la: tutankhamon, la data 2009-10-14 10:21:49sun..prajiturim, fursecim.....dar sa aflam si noi...avem vreo paraschieva de sarbatorit??? ca am chef sa beau pana ma fac mouci...du lunea viitoare mi-o schimbat iara...a nu stiu cata oara programul sefu.....vrea s-o dea pe una afara care e tabula rasa la meserie si ne pastreaza pe mine si pe colega mea......si ne contram...una vine dimineata, una seara....si va trebui sa ma trezesc de dimineataaaaa....

Mai daca avem sarbatoriti pe aici nu stiu ca nu a oferit nimeni nimic .Cred ca tin secret fetele
sunset474
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:23
sun mami...nu sunt geloasa doamne fereste.....dar nu suport genul asta de tandrete adolescentina puerila.....vai fataaaa...buna dimineata....haide sa te pup...ce bine imi pare ca te vad....
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:24
nazi, sa-ti zic ceva!
o venit sefu meu, nervos tare, nu stiu cu cine se certa prin secretariat, si cand o intrat pe usa si l-am vazut asa dragutz, in camase verde si vesta roz, parca n-am putut sa-l iau in serios
zambila
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:24

Tuth, lasa soro lumea sa se iubeste...

Eu strig prima: "Make Love Not War, dar nici chiar asa ostentativ!!!"
garbo_C
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:25
De la: zambila, la data 2009-10-14 10:24:37nazi, sa-ti zic ceva!
o venit sefu meu, nervos tare, nu stiu cu cine se certa prin secretariat, si cand o intrat pe usa si l-am vazut asa dragutz, in camase verde si vesta roz, parca n-am putut sa-l iau in serios

sunset474
camasa roz si vesta verde???? si cum era machiat?? zi repede...
tutankhamon
o fi frati....!!!sau se poarta rozu...la 49???
nazirra
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:26
sper ca nu ti-ai amintit si tu de topicul lui alexa!
pik_nik
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:26
sunset474
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:27
celleste....nu ma deranjeste ca se iubeste......ma deranjeste ca e prea emoticonate si prea citate......imi obosesc ochii pana citesc o pagina din aia....

si, spre disperarea unora carora li se pare ca sufar de vreo boala maniaco-depresiva...nu sufar....sunt perfect sanatoasa...dar se pare ca multi uita ca au semnalat aceleasi aspecte ca si mine...acuma se fac ca uita si arata cu degetul...

eu intru aici sa ma simt bine, sa rad, sa-mi gasesc prietenii, sa comunic cu ei dar am gasit mai nou numai rautate, dorinta de a fi primul si the best....nu erau lucrurile asa.....mai ales inainte de aparitia unor utilizatori care se cred buricul pamantului...pana prin primavara, era o atmosfera atat de faina.....poate din cauza acestei schimbari au plecat atatia utilizatori....celor ramasi asta ar trebui sa le dea de gandit....daca le pasa de cei care au ramas...dar se pare ca e o lupta permanenta sa se fie number one...si se arunca cu scenarii si cu idei crete si cu fabulatii.....si se mai arunca lqa plesneala idei neadevarate.....poate poate musca cineva....nu era asa forumul....

eh, oricum, eu nu bag multe lucruri in seama....eu inca ma mai simt bine pe aici.....nu ma dau plecata...spre disperarea unora...
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:31
pe mine ma deranjeaza ca am URLs-ul blocat la pagina aia unde se inghesuie toti... aia cu femeile care calca stramb, si io nu pot sa intru...
garbo_C
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:35
nazi mami, da de unde stii tu cat are sefu' meu??? ha??

si nu, nu de topicul ala e vorba, ala deja o batut recordul

zambila
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:35
Tuta nu te mai deranja hai sa ne bine dispunem lasa lumea sa se iubeasca fata.
sunset474
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:36
De la: zambila, la data 2009-10-14 10:35:40nazi mami, da de unde stii tu cat are sefu' meu??? ha??

si nu, nu de topicul ala e vorba, ala deja o batut recordul

mami....io sa nu l cunosc?????
nazirra
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:39
sun... ce naiba aveti fratilor??? ti se pare si tie ca interzic cuiva ceva????am zis ca nu mai intru pe acolo....atat.....nu ca le-as interzice ceva.... ce aveti fratilor???,,,nu mai intru pentru ca ma deranjeaza la ochi emoticonii....si nu sunt singura care spune lucrul asta....
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:43
Mie nu mi se pare decat ca te aprinzi putin cam repede .
sunset474
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:45
tuthi....faraoana...ce ai mami...????ia de acia...o cafeluta????c sa ti mai dau...sa fie liniste????
nazirra
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:46
tuta, ti-am zis ca ai dreptate, nici eu nu mai intru...si nu pt ca ma deranjeaza cineva, ci pt ca ma dor ochii, atat!
in rest, n-am tangente cu nimeni...
zambila
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:48
nazirro.....si la mine o cafea repede ca am o zi proastaaaaaa!!!!!!
eladaela
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
legislatia pt producerea lumanarilor atat decorative cat si cele pt cult 10 De la: Iryna_Iry 31 Octombrie 2016 16:12
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? 251 De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48
Despre site-uri de reduceri 1 De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? 40 De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59
MOZAIC 597 De la: Axl_22 17 Ianuarie 2016 05:35
Setari Cookie-uri