Tuti, vorbeste la plural! ![]() |
||
AMELYY Postat pe 16 Octombrie 2009 10:19 |
||
---|---|---|
ciumpercile sunt la mine...i le-am furat eu ca maine fac zacusca de ciumperci...si nu am mai gasit la piata.. | ||
tutankhamon Postat pe 16 Octombrie 2009 10:20 |
||
haide fata ca dodge-ul e mare...incapem toate.... vrem cu dodge-ul!...vrem cu dodge-ul!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 16 Octombrie 2009 10:21 |
||
vreau si eu petina zacusca de ciuperci cand e gata. | ||
sunset474 Postat pe 16 Octombrie 2009 10:26 |
||
Daaa! Uite eu va invit la Paltinis. Caut si cazare ieftina, si dau eu dimineata cafeaua. |
||
AMELYY Postat pe 16 Octombrie 2009 10:26 |
||
La Paltinis,asa aproape? ![]() |
||
sunset474 Postat pe 16 Octombrie 2009 10:28 |
||
amy, nu spune de 2 ori, ca nu se stie... te trezesti cu toate pe capul tau ![]() |
||
zambila Postat pe 16 Octombrie 2009 10:30 |
||
Vorbesc serios, au rasarit o gramada de Pensiuni pe aici, care mai de care. Pretul e destul de accesibil..n`ar strica un wk ![]() Si de zona..nu mai spun.. |
||
AMELYY Postat pe 16 Octombrie 2009 10:32 |
||
naziii...haida la mine cu dodgeul.....luam material de zacusti......cate fete suntem atatea randuri de zacusca facem....si ne ducem la paltinis la amelly ...si o facem lata.....luam si o damigeana de molan si o fierbem cu scoarta...si lasa sa ne dea berbatii disparute... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Octombrie 2009 10:33 |
||
Daca va hotarati, mi`ar place..mi-e dor de aerul de sus. ![]() Va parasesc putin, revin ![]() |
||
AMELYY Postat pe 16 Octombrie 2009 10:36 |
||
maii...io daca merg la palinis am unde sta.....sa vad daca avem loc toate....daca nu......alegem noi o pensiune maaaare cu un dormitor maaare cu muuulte paturi sa incapem toate...ioi...nici nu vreau sa ma gandesc ce party in pijamale putem trage fetelor.. | ||
tutankhamon Postat pe 16 Octombrie 2009 10:36 |
||
aduc eu vinu, zaibar oltenesc, macar sa stim de la ce ni se trag durerile de cap de a doua zi | ||
nelly05 Postat pe 16 Octombrie 2009 10:37 |
||
tuta, nu-i o idee rea, sa stii, dar ai vazut si tu...la momentul adevarului, putina lume se arata la fata... ![]() |
||
zambila Postat pe 16 Octombrie 2009 10:38 |
||
da faraoano....cind viu in buc....ne plimbarim otiraaaa...... ![]() |
||
nazirra Postat pe 16 Octombrie 2009 10:39 |
||
da zambilutza...io ai vazut ca sunt fire deschisa......am venit prima oara, desi eram pe butuci cu sanatatea...si ai vazut ca si al meu e de gasca....la a doua intalnire am fost sabotata...la a treia mi-a tras clapa mama cu banii si nu am putut ajunge la sibiu...asta e....dar oricand se pot face intalniri de-astea faine....dsi ajunge cine poate.....nu multi vor insa sa-si arate fata...le place ascunsi.....eventual si intr-un cont-doua duble.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Octombrie 2009 10:43 |
||
io s de acord....da nu i asia fain la palti da daca vreti la sibiel.....cabanuta ...cu curte ....inchiriez io numa pentru noi.....super petrecere in pijama.....vreau..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 16 Octombrie 2009 10:43 |
||
da nazzi......iu-huuuuuuuuuuuuu....o sa ma plimb cu dodge-le!!...o sa ma plimb cu dodge-le!....la la la la la la... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Octombrie 2009 10:44 |
||
![]() ![]() ![]() p.s. sora-mea e prietena mea cea mai buna...da nu-i bai ca si mama ii din sibiu, si mai am niscai rude pe acolo - bunicul si varul primar al mamei.......si sotul are un var primar in sibiu.....asa ca putem s-o facem lata..... |
||
tutankhamon Postat pe 16 Octombrie 2009 10:44 |
||
fetele, mie nu trebe sa-mi ziceti de multe ori...ca-mi iau matzii si vin ![]() stie tuta ![]() anu asta am ratat expozitia ![]() |
||
zambila Postat pe 16 Octombrie 2009 10:50 |
||
ei, si eu am rude prin, si pe langa sibiu...nu-i problema asta, da' io vreau sa stau la voi! mami, ma primesti? ![]() |
||
zambila Postat pe 16 Octombrie 2009 10:51 |
||
zambilico....da iubita...io te primesc..... ![]() ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 16 Octombrie 2009 10:53 |
||
bueeyyy...la naiba...nu are treaba unde stam...important e sa ne simtitm bine.....ioi....nici nu vreau sa ma gandesc.....muieri mature, sarite de 30......in pijamale si batandu-se cu perne......ioi.....o-nnebunit lupu'...... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Octombrie 2009 10:54 |
||
![]() |
||
rodi_rdln Postat pe 16 Octombrie 2009 11:00 |
||
mai sunt...de ce? vrei sa ma intrebi ceva?? fetele, care veniti cu mine in club deseara?? a zis sefu ca da o sampanie ![]() vroiam sa va dau ceva...mie mi-a lipsit! http://www.animalutze.com/editorial/fotografii-de-la-expozitia-felina-de-toa.php#comentarii |
||
zambila Postat pe 16 Octombrie 2009 11:03 |
||
faraoano....ia am facut in august 40...da nu i problemmm....azi dimi la 8 m o convocat unu din capi....sa ma intrebe daca mai is asa de nelinistita.....cica....i am zis ca m oi linisti cind oi fi pamint!!!!si is si blonda si dupe 40 deci never ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 16 Octombrie 2009 11:03 |
||
amely...mami si tu esti din sb????care mai sinnte ti minutili sus????!!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 16 Octombrie 2009 11:05 |
||
nazzi....nu conteste....si io ma indrept vertiginos spre 40...mai am 4 ani....dar sufletul mi=e mai tanar ca al uneia de 20....asta e el mai important... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Octombrie 2009 11:06 |
||
nazzi...mai e blanca si walkiria....si mai stiu vreo doi, dar nu stiu daca am voie sa le rostesc nickul.....nu le-am cerut aprobarea... nazzi...io-s numa jumate din sibiu....dupe mama...ca dupe tata is din suceava.... |
||
tutankhamon Postat pe 16 Octombrie 2009 11:07 |
||
ioooi da.... ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 16 Octombrie 2009 11:09 |
||
chiar asa, pe unde or umbla fetele astea?? walki, miaunuka?? ![]() |
||
zambila Postat pe 16 Octombrie 2009 11:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Regretele voastre((: | 204 | De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41 |
Studiu de piata pt bautorii de whisky | 190 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32 |
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19 |
|
||
�Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale | 1 | De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43 |
Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9