cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar.....

De la: pik_nik, la data 2009-07-22 02:55:49corina, in noaptea asta luna e 0 la suta luminata
faza care ne poate influenta, spun unii, e cea opusa, cu suta la suta iluminata.
n-are a face luna cu starile noastre... e o ora mica, cel putin la voi , ora la care de regula dormim, si se trezesc visele. daca n-am adormit inca, se numeste ca visam cu ochii deschisi. si in definitiv, e dreptul nostru, nu?
navalesc amintirile, nu toate placute, si le mai indulcim cu visurile noastre treze...

Vai pik - m-ai facut sa ma intorc..."cel putin la voi"? Pai tu pe ce meridian esti?
Eu nu am voie sa visez nici macar cu ochii inchisi o perioada - sunt in convalescenta si, cum sunt o romantica incurabila, e destul de greu...dar...trebuie, pentru mine, pentru sufletul meu, pentru ca trebuie sa pot spune:

http://www.youtube.com/watch?v=6cg7EL5EnpI

Asa ca...
lady_corina
Postat pe 22 Iulie 2009 03:02
gata,nu mai pot, ma bag la somn v-am pupat dulce dulce!
oniac22
Postat pe 22 Iulie 2009 03:05
Si nu glumeam cu Luna...desi nascuta sub semnul Soarelui, ziua in care am vazut prima oara lumina, a fost o zi de luni, asa ca Luna are o mare influenta asupra starii mele!
lady_corina
Postat pe 22 Iulie 2009 03:06
nu le citesc, AMELYY, pentru ca...recunosc, mi-e teama...
realizez imensitatea universului, cantitatea neglijabila pe care o reprezint eu si mi-e teama ca ma poate strivi pana si o clipa, o lacrima, o stea cazatoare...
hoinaresc cu gandul, imi trasez harti, imi fac planuri pentru calatoriile mele stelare, pentru ziua in care o sa-mi ramana sufletul liber, sa zboare...
ma uit la constelatii si-mi fac teste de memorie... imi plac legendele . si daca ma uit mai mult, ajung sa privesc de acolo lumea, sa-mi caut casa, prietenii, barul preferat...si ma trezesc salutand...
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 03:06
De la: oniac22, la data 2009-07-22 03:05:38gata,nu mai pot, ma bag la somn v-am pupat dulce dulce!

si eu, si eu!
lady_corina
Postat pe 22 Iulie 2009 03:07
oniac, visuri dulci si somn usor sa ai
corina, m-am nascut noaptea, si nu dau vina pe luna pentru asta
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 03:08
Da.
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 03:08
De la: pik_nik, la data 2009-07-22 03:06:43nu le citesc, AMELYY, pentru ca...recunosc, mi-e teama...
realizez imensitatea universului, cantitatea neglijabila pe care o reprezint eu si mi-e teama ca ma poate strivi pana si o clipa, o lacrima, o stea cazatoare...
hoinaresc cu gandul, imi trasez harti, imi fac planuri pentru calatoriile mele stelare, pentru ziua in care o sa-mi ramana sufletul liber, sa zboare...
ma uit la constelatii si-mi fac teste de memorie... imi plac legendele . si daca ma uit mai mult, ajung sa privesc de acolo lumea, sa-mi caut casa, prietenii, barul preferat...si ma trezesc salutand...

Surprinzator...esti un romantic?
Mai vorbim, noapte buna!
lady_corina
Postat pe 22 Iulie 2009 03:09
somn usor...
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 03:10
corina,
"Surprinzator...esti un romantic? "

ti-am spus ca pana la urma ma trezesc
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 03:11
De la: pik_nik, la data 2009-07-22 03:06:43nu le citesc, AMELYY, pentru ca...recunosc, mi-e teama...

Hmmm..mi-ar place, intre Luna si Soare privind spre Luceafar.
Sa-mi faci cu mana, si sa-mi trimiti vreo cativa ani, aceia ce s-au dus...poate-s p`acolo pe sus.
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 03:15
anii sunt pamanteni, AMELYY, n-au ce cauta acolo sus. sunt o notiune artificiala, creata de oameni...
timpul e vesnic, si cand ne impacam cu el, il mai masuram numai in experiente, in povesti frumoase, in...sperante
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 03:18
De la: pik_nik, la data 2009-07-22 03:18:17anii sunt pamanteni, AMELYY, n-au ce cauta acolo sus. sunt o notiune artificiala, creata de oameni...
timpul e vesnic, si cand ne impacam cu el, il mai masuram numai in experiente, in povesti frumoase, in...sperante

Mayashii`s de vina. Ei au impartit timpul in ani.
Da, experiente...
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 03:23
pana si mayasii au avut limitele lor. au calculat lumea numai pana in 2012, parca.
mi-am amintit ce citeam odata - spatiul e infinit, pe verticala, si timpul vesnic. noi traim diferitele reincarnari IN ACELASI TIMP. imagineaza-ti niste coli de hartie, infipte pe un ax vertical, una peste alta. fiecare coala inseamna o viata pamanteana. de pe una pe cealalta trece numai sufletul, cu experientele pe care le-a acumulat de-a lungul existentei. cu subconstientul nostru. amintirile mor...
iti dai seama ce ar insemna sa-ti ramana sufletul vesnic liber? sa hoinareasca de pe o coala pe cealalta, sa puna la cale tot felul de potlogarii, sa sperie muritorii de rand, apoi sa se odihneasca undeva departe, nestiut de nimeni?

am luat-o razna...
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 03:31
12.12.2012, da. Stii bine.
Ehh..mi-a placut de ei ca se inchinau la Ploaie.
Si-mi mai place de la ei numele Maya ptr insemnatatea lui.
Dusho..
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 03:38
Un suflet liber...suna mai bine decat un suflet ingradit.
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 03:43
ploaia spala, curata, mentine viata...
si daca tot sunt pe la amintiri, sa-ti spun cu ce argument m-a invitat relativ recent o calugarita sa ma spovedesc
- hainele, purtate o data, de doua ori, se murdaresc, trebuie spalate. la fel se intampla si cu sufletul. da' pe suflet cine si cum il spala? cata mizerie poate inghiti?
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 03:44
De la: AMELYY, la data 2009-07-22 03:43:11Un suflet liber...suna mai bine decat un suflet ingradit.

sufletul nu poate fi ingradit de nimic altceva in afara de dimensiunile noastre materiale si daca isi accepta starea, nu inseamna ca nu-si doreste mereu sa evadeze, sa zburde, sa hoinareasca n-ai simtit niciodata asta? cred ca si acum o simti
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 03:47
De la: pik_nik, la data 2009-07-22 03:47:06
De la: AMELYY, la data 2009-07-22 03:43:11Un suflet liber...suna mai bine decat un suflet ingradit.

sufletul nu poate fi ingradit de nimic altceva in afara de dimensiunile noastre materiale si daca isi accepta starea, nu inseamna ca nu-si doreste mereu sa evadeze, sa zburde, sa hoinareasca n-ai simtit niciodata asta? cred ca si acum o simti

:)
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 03:48
Crezi bine.
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 03:49
De la: pik_nik, la data 2009-07-22 03:44:25ploaia spala, curata, mentine viata...
si daca tot sunt pe la amintiri, sa-ti spun cu ce argument m-a invitat relativ recent o calugarita sa ma spovedesc
- hainele, purtate o data, de doua ori, se murdaresc, trebuie spalate. la fel se intampla si cu sufletul. da' pe suflet cine si cum il spala? cata mizerie poate inghiti?

Inghite cat i se permite...si chiar si spalat de cine'l va spala...ramane urma la cea fost.
E ca si usa aceea cu urmele de la cuie, daca stii.
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 03:53
pai lasa-l sa zboare, si tine-te de el
experientele lui il fac sa nu greseasca drumul niciodata, sa nu se piarda niciodata. nu mai mult decat isi doreste el insusi. trebuie doar sa ai incredere in el:)
zboara, fata draga , lasa-ti amintirile in urma si zboara spre necunoscut. daca stai pe loc, n-o sa stii niciodata ce te asteapta acolo in fatza, cine sta cu bratele deschise...:)

da' poate ca ar fi bine sa faci intai loc viselor, asteapta cam de mult sa preia comanda
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 03:54
Mai ai tigari?
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 03:55
portia pe 3 zile
niciodata nu ma grabesc acasa, si nici nu stiu pe unde ma vor duce pasii, asa ca am multe tigari la mine. mereu
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 03:58
helloooo, anybody here?
Aemulus
Postat pe 22 Iulie 2009 03:59
De la: pik_nik, la data 2009-07-22 03:54:49pai lasa-l sa zboare, si tine-te de el
experientele lui il fac sa nu greseasca drumul niciodata, sa nu se piarda niciodata. nu mai mult decat isi doreste el insusi. trebuie doar sa ai incredere in el:)
zboara, fata draga , lasa-ti amintirile in urma si zboara spre necunoscut. daca stai pe loc, n-o sa stii niciodata ce te asteapta acolo in fatza, cine sta cu bratele deschise...:)

da' poate ca ar fi bine sa faci intai loc viselor, asteapta cam de mult sa preia comanda

Pik, ceva ma tine si inca nu stiu ce...m-am agatat in ceva si nu observ in ce. Prind avant si revin..si ma repet ca un cerc.
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 03:59
Generoasa portia.
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 04:02
exact aici intervine intelepciunea ta:) un pic de efort trebuie sa faci si tu, altfel o sa te mentina gravitatia pe orbita in jurul aceluiasi punct. pentru evadare in dimensiunile superioare trebuie sa rupi toate legaturile cu punctul ala...
un pic de efort, haide, nu e greu
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 04:03
buna seara micabis
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 04:04
Te-am intrebat de ele deoarece mi te inchipuiam cum spui: "fata draga"...si-ti duci tigarea spre gura, asa putin intr-o parte...inchizand putin ochiul....
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 04:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lume,lume! Va invit la botez! 290 De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33
bacalaureat 2011-dezastru 109 De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27
RESTAURANT 31679 De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? 99 De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05
Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! 796 De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12
Setari Cookie-uri