Linistit prietene,e de domeniul anticariatului...sint altele de actualitate. | ||
valentino Postat pe 29 Iunie 2009 15:01 |
||
---|---|---|
valentino, am incercat sa o calmam pe doamna. o fi scorpioanca cu ascendent in scorpion si calea vietii 8. altfel nu inteleg de ce nu o clinteste nimic de bun simt din partea noastra. a vazut negru in fata ochilor si ii sta gandul numai la cum sa dea replica. pacat. eu ma bucur la orice nou forumist. sper sa mai invat ceva, sa mai evoluez. dar.... |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 15:01 |
||
Mesaj: Ti-a trebuit mult , pana sa " scoti " chestia " aia cu vanatorul si musca , din gusa ??? Hai , arata-te la chip , nu da din gura numai .... hai sa-ti vad ochisorii de " sfanta " pana nu musti din nou din fundul meu , eu fiind printre cele noi venite -- pe site , si care m-am luat in gura cu voi ... DE CE DRACU ???..... SIGUR aveam altceva mai bun de facut ! ia, vedeti aici mesaj pe privat. o doamna!si lasha, pe deasupra. bleah!!! eu plec sa-mi iau lamai! |
||
|
||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 15:01 |
||
Daca " parfumul " cuvintelor ti-ar fii pe masura parfumului florii , al carui nume ti l-ai ales ca si USERNAME , tot site-ul ar mirosi doar a IASOMIE ..... |
||
astrid013849 Postat pe 29 Iunie 2009 15:03 |
||
laleao, seteaza-ti mesajele, la mine s-a izbit cu capul de usa.. iote ia, ce doamna de ferentari se releva, pe dupe blocuri.. |
||
kyra Postat pe 29 Iunie 2009 15:04 |
||
kyra, e ca-n bancul cu negrul caruia-i placea inghetzata de vanilie | ||
pik_nik Postat pe 29 Iunie 2009 15:04 |
||
Tulipe,spune tu cu mina pe inima,de cind n-ai mai primit asa scrisoare de dragoste???... Uite,eu deja am invatat ceva Gianeta,tu? |
||
valentino Postat pe 29 Iunie 2009 15:05 |
||
De la: kyra, la data 2009-06-29 15:04:47laleao, seteaza-ti mesajele, la mine s-a izbit cu capul de usa.. nu m-am gandit sa-mi setez mesajele, pt ca nu mi-a trecut prin cap ca mi se preling zoaie pe sub usha |
||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 15:06 |
||
val, eu fac selectie dura - in ultima vreme - in ce este oportun sa invat. viata mea nu-i usoara. nu vreau sa o incarc inutil... | ||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 15:08 |
||
corect ! acu` s-a vazut cine fu musca... bre tanti, mirosim shushaneaua de la o posta.. si iasomeaua e gagica misto, sterge-te la gura.. |
||
kyra Postat pe 29 Iunie 2009 15:08 |
||
De la: valentino, la data 2009-06-29 15:05:33Tulipe,spune tu cu mina pe inima,de cind n-ai mai primit asa scrisoare de dragoste???... cu mana pe pept declar ca n-am vazut asha scarboshenie baloasa niciodata. |
||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 15:09 |
||
tulipe, ai un stil meseriash de a exprima realitatea. mami, te pup... | ||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 15:09 |
||
tulipe, as jura si eu cu mana pe pept. da' tot pe al tau | ||
pik_nik Postat pe 29 Iunie 2009 15:11 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-06-29 15:09:17tulipe, ai un stil meseriash de a exprima realitatea. mami, te pup... deja am senzatia de degete lipicioase. bleah! gi, |
||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 15:11 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-06-29 15:11:03tulipe, as jura si eu cu mana pe pept. da' tot pe al tau pe peptzii mei?! moaaamaa, ce ma rusinai! |
||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 15:12 |
||
yupyyyyyyyyy, n-ai zis "nu", n-ai zis "nu", n-ai zis "nu"!!! | ||
pik_nik Postat pe 29 Iunie 2009 15:14 |
||
nebunaticule, ai vazut ca n-am dat buzna la tinctura de marar si-ai crezut ca am de unde. n-am zis "nu", c-asa sunt eu, generoasa |
||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 15:17 |
||
Nu-ti place " ADEVARUL " nici in " PRIVAT " , nici in " PUBLIC " ??? Cand nu mai ai ce sa raspunzi -- fuguta la INJURII si LAMAI la propriu si la figurat ECCE HOMO ! |
||
astrid013849 Postat pe 29 Iunie 2009 15:24 |
||
da, numai ca fu FEMEIE ! . cucoana esti nasoala , la modu` naspa, ca sa zic asa..hai, PA! |
||
kyra Postat pe 29 Iunie 2009 15:28 |
||
nu numai ca pricepi greu, mai uiti si repede. ma doare in cot de adevarul tau. eu te-am invitat la "disputa" aici. si da, mi-e greatza. fa-ti batranetzile usoare ca este pacat de Dumnezeu si de pamantul asta, ca te-a suportat atata timp. n-ai invatzat nimic. |
||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 15:29 |
||
Doamna draga, doar nu aveti iluzia ca ne puteti clinti parerile unora despre altii prin aceasta "demonstratie" subtzirica... Noi ne stim de atat de multa vreme... si stim exact cat valoram. nu va inchipuiti ca rasturnati ceva cu majuscule si emoticoane. caci idei nu prea sunt. si ... uite cine vorbeste!!! ati uitat ce ati facut acum cateva minute in privat cu mine? din lipsa de argumente ati anuntat terminarea discutiei. doamna draga, invatati ceva de la noi: omul care este stapan pe argumentele sale poate sta si doua zile intr-o conversatie. e ca un izvor nesecat. nu-l rastoarna si intoarce nimic. dvs ati cedat prea usor. si ati facut-o exact din acest motiv pe care-l reprosati altora: nu aveti argumente. m-am razgandit: poate sunteti scorpioanca dar e posibil sa aveti ascendent in fecioara. |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 15:31 |
||
ioi... da' voi chiar ii acordati atentie acestei doamne...hermeneutic, vorbind... mie stilul dansei imi aminteste de cineva... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Iunie 2009 15:50 |
||
deja-vu si mie ... |
||
blanca Postat pe 29 Iunie 2009 15:52 |
||
fetele, eu nu mi-am facut armata cu ea, inca. poate voi da... cu ea in alta forma si formula. | ||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 15:57 |
||
eiii, vidare, daca mai era sa o cautam si la gramatica... stateam ore suplimentare pe la job-uri... | ||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 16:08 |
||
De la: astrid013849, la data 2009-06-29 13:14:01DACA RASPUNSURILE VOASTRE INSEAMNA " AMABILITATE " , STIMATA " DOAMNA SAU DOMNISOARA " _ CE ALEGI SA FII , MA INTREB CAM CUM VA CERTATI INTRE VOI .... .... MAI BINE -- NU !!! -- NU VREAU SA STIU !!! -- CRED CA , " PANARALELE " , " BULANGIII " MA VOR FACE PRAF tante astrid (ca tot ne luashi cu frantuzisme a la coana Chirita), da' matale ai auzit de pamflete? |
||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 16:11 |
||
gianinuco, nu comentez ortografia, ca sa nu mai spun de ortoepie sau punctuatie. Stii la fel de bine ca mine ca s-ar umple de rosu postarile ei. ma enerveaza doar ca vrea sa faca pe formatorul de opinie, cand ea nu e decat o semidocta, care probabil titreaza filmele la pro tv sau antena 1 (nici cu tvr nu mi-e rusine). ori poate inca mai e la nivel otv? |
||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 16:16 |
||
numai ca si-a bagat singura furculisionu-n ochi. sireaca! | ||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 16:16 |
||
uite, vidar. hai sa nu o mai evaluam si gata. tulipe, si-o fi bagat furculisionul, da' ea nu-si da seama. tot noi suntem vinovati de situatie - bag mana-n foc. |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 16:19 |
||
De la: kyra, la data 2009-06-29 14:26:25a fost adanca, nu ? are doamna altele si mai tari decat avatarul, aha cu paharu` si tigara e preferata mea. . mei, fetelor, io va credeam pretenarele mele! can' colo, voi ce facurati? ma privarati de frumusete de timp petrecut la vizionare de poze... poi asa pretene imi sunteti voi??? tante, mai bag-o macar p'aia ca paharu', rogu-te! hai, ca mai e si pik prin zona, poate-poate o facem de-o chermeza! |
||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 16:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand rochie de mireasa La Sposa | 1 | De la: Ionela_Balan_1 2 Martie 2011 12:48 |
Ce poate sa faca un om,ca sa primeasca o minte clara si o gandire logica pozitiva? | 10 | De la: xenaluptatoareainimoasa 24 Septembrie 2010 09:58 |
Modele plinute | 9 | De la: Kardula 22 Ianuarie 2013 09:29 |
|
||
Casatoria | 29 | De la: mirciulik78 11 Mai 2010 20:26 |
buna | 18 | De la: stella_andre 2 Mai 2010 01:32 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural