vidare, nu ma prinzi pe picior gresit. sooo. chiar daca notiunile prezentate de tine au deja niste conotatii perimate, accept testul psihologic ca fiind serios. deci voi spune cinstit primele lucruri gandite la auzul, citirea acestor cuvinte ce exprima notiunile cu pricina. asa: 1.barbat - ocrotitor, simbolul puterii 2. casatorie - forma optima in care se poate gasi un cuplu cu progeniturile lui, camin, siguranta, caldura. 3. a face sex - a-ti rezolva punctual o problema pur fizica; alungarea subiectului in secunda doi dupa rezolvarea problemei. 4. a face dragoste - a darui, impartasi, a te contopi cu partenerul |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 20:06 |
||
---|---|---|
chiar ma duc sa-mi cumpar seminte si bere. vreau sa nu stric algoritmul. | ||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 20:06 |
||
giani, dizertatii pe marginea prostiei am putea face o luna si tot nu am termina. aici nu cred ca ne putem contrazice, dimpotriva, in cel mai rau caz cred ca fiecare din noi ar putea veni cu ceva nou, dar opiniile sa coincida. chiar nu vad cum ai putea sa ai o polemica cu mine pe marginea acestui subiect. hmmm... doar dacaaa.... auzi, in care categorie de prostie ziceai ca ma incluzi? |
||
|
||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 20:41 |
||
giani: eu am recomandat ora 22.00 pentru ca atunci voi putea fi liber sa aberez pe garbo. pana atunci mai am si altele pe cap si nu pot fi permanent aici. |
||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 20:43 |
||
nu ma asteptam sa iei testul in serios... | ||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 20:44 |
||
ia sa ma joc si eu cat lumea nu e pa aici. notiunea si copacul. asa, la primul gand 1. barbat - brad 2. casatorie - stejar 3. a face sex - plop 4. a face dragoste - tei sau fructe: 1. barbat - mar 2. casatorie - nuca 3. a face sex - capsuni 4. a face dragoste - caise ape 1. barbat - izvor 2. casatorie - lac 3. a face sex - balta 4. a face dragoste - ocean |
||
si_totusi Postat pe 29 Iunie 2009 20:45 |
||
acu` dadui de topic, bai,aruncati-mi si mie o punga de seminte, viata mea... |
||
kyra Postat pe 29 Iunie 2009 20:46 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-06-29 20:45:49ia sa ma joc si eu cat lumea nu e pa aici. Totusico, pot si eu? ce desteapta esti! hai sa vedem ce zic si altii |
||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 20:49 |
||
daca incercam cu exemple de imbracaminte oare ce iesea? | ||
si_totusi Postat pe 29 Iunie 2009 20:49 |
||
kyrutzo, negrishoara sau bostanu'? | ||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 20:49 |
||
kyra, te depunctez, fata mea isteata; tu erai mereu prima la mirositul topicurilor care merita (vai ce modesta sunt!). vidare, am inteles ce e cu ora 22. eu doar incalzeam podeaua ringului. ai dreptate in legatura cu subiectul prostia omeneasca. MAI ALES PENTRU CA NU INTRI IN NICI O CATEGORIE DE PROSTI. vidare, macar pentru orgoliul meu personal nu as fi putut sa arunc manusa unui prost. corect? totushel, nenea asta ne evalueaza dupa balariile insirate la test. nu ai emotii? |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 20:50 |
||
tulipe, ia sa vad ce ai pune tu | ||
si_totusi Postat pe 29 Iunie 2009 20:50 |
||
uite, totushel: barbat- chiloti tetra casatorie - capot din stamba sex-tanga sintetic a face dragoste- esarfa musai de matase |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 20:53 |
||
bostane dom` vidar, bostane.. geaneto, cand il faceai tu, eu eram in meditatii, terapii si alte chestii contondente, nu vazusi ca am intrat rar in ultimele 4 zile.. da` nu-i tarziu nici acu`, he. he.. |
||
kyra Postat pe 29 Iunie 2009 20:53 |
||
n-am giani. simt eu ca nea vidar e evaluator de treaba ne da nota de trecere . si apoi, daca ies rau toata lumea va sari sa ma consoleze. avantaj , tot eu | ||
si_totusi Postat pe 29 Iunie 2009 20:54 |
||
oameni buni!!!!!!!! pacat ca nu pot da buzz aici!!!! adunati pe toti sa scrie simultan la testul asta pe bune pe care vi-l arunc aici! ia sa dau semnal vizual: |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 20:54 |
||
na, ce se postase de doua ori 1. barbat - ceata 2. casatorie - senin 3. a face sex - vant 4. a face dragoste - furtuna |
||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 20:56 |
||
kyra, am aruncat manusa azi. maine in zori ne duelam. acum facem repetitia... maine unu' dintre noi va fi ingropat cu mare dezonoare. invingatorul imi ia mie catzeaua si pisica | ||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 20:56 |
||
vaz, vaz..bagabonteam p-afara... | ||
kyra Postat pe 29 Iunie 2009 21:00 |
||
pana va adunati - caci chiar merita testul propus de mine - mai luati de aici: barbat- pix casatorie-penar sex-creion dragoste-pana de scris barbat-telina casatorie-leustean sex-piper dragoste-rozmarin barbat-cizma casatorie-galosh sex-pantof cu toc cui dragoste- sandalutza |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 21:00 |
||
nu-i corect. proprietatile se impart la galarie eu vreau pisica |
||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 21:01 |
||
barbat- ciorap de matase casatorie - sutien push up sex- soseta a face dragoste- portjartier |
||
si_totusi Postat pe 29 Iunie 2009 21:01 |
||
kyra Postat pe 29 Iunie 2009 21:02 |
||
hai sa licitam de pe acum. poate raman in viata. mi-ar prinde bine un ban (ce nenorocita ordinara sunt! fac bani cu sufletzelele mele!!!) | ||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 21:02 |
||
barbat-cianura casatorie-matraguna sex-heroina dragoste-narghilea |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 21:03 |
||
1. barbat - perie de par 2. casatorie - spuma de baie 3. a face sex - slip 4. a face dragoste - rochie e seara |
||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 21:04 |
||
b-porc c-tochitura s-gratar de pui d-fudulii |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 21:05 |
||
1. barbat - macaroane cu branza 2. casatorie - sarmale 3. a face sex - salam cu paine 4. a face dragoste - tort de inghetata |
||
tulipe Postat pe 29 Iunie 2009 21:06 |
||
b-colac de WC c-oglinda din baie s-dush d-cada |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 21:06 |
||
b-cui c-ciocan s-tzinta d-cleste |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 21:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
furat!! furacioasa de anna | 10 | De la: hermosa20 16 Iulie 2012 00:55 |
cine a facut amniocentoza,scrieti-mi,mor de frica! | 2 | De la: chanty 18 Septembrie 2010 08:58 |
Ajutati-ma daca puteti | 19 | De la: violete 11 Decembrie 2009 17:16 |
|
||
Casatoria in romania este un risc?La cat de rai sunt vecinii si rudele?Mai ales parintii baiatului...Ca vor ca nora sa il slugareasca si pe barbat dar si pe ei | 19 | De la: luptatoareacurajoasa 15 Iulie 2010 19:47 |
BATJOCURA,DENIGRAREA SI BATJOCORIREA SENTIMENTULUI DE DRAGOSTE PRIN POSTURILE DIFUZATE COMERCIAL PRIN PRIVATE SPICE,DARING!TV,HUSTLER TV,SUPER ONE,PLAYBOY TV,BLUE HUSTLER. | 7 | De la: SERIOSUL 26 August 2012 16:46 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural