Sunt casatorita de 9 ani,dar ceva nu mai merge de vreo 3 ani.Totul a inceput cand eram insarcinata,atunci am luat prima palma de la el.Pe moment m-a surprins pt ca el nu mai facuse asa ceva niciodata.Apoi a inceput sa bea,azi o bere,maine o bere...pana a ajuns sa bea zilnic,sa vina acasa sa imi faca scandal.Faptul ca a inceput sa bea m-a deranjat f tare si cand i-am spus-o a devenit f violent.L-am dat afara din casa de vreo 3 ori,precizez ca sta la mine in apartament,dar fara nici un rezultat.Nu a vrut sa plece,mi-a promis ca se schimba lucru pe care bineinteles ca nu l-a facut,se linistea o perioada dupa care iarasi incepea cu certurile,cu jignirile la adresa mea etc.In decembrie eram hotarata sa bag divortul,dar ca o ironie a sortii am ramas fara servici si nu am mai putut face acest lucru din motive financiare.Acum sunt la ''mana'' lui si nu mai stiu incotro sa o mai apuc!Traiesc o viata care nu mai este a mea demult si nu stiu daca se merita!Nici macar pt copil!Ce sa fac?Ajutati-ma va rog cu un sfat,o vorba ceva...... | ||
mada80 Postat pe 30 Iunie 2009 13:48 |
||
---|---|---|
Capul sus! Angajeaza-te.Fii independenta. AI CASA TA .Restul stii. Succes! A ! Intereseaza-te ce poti face d.p.d.v. legal impotirva agresiunii. |
||
blanca Postat pe 30 Iunie 2009 14:05 |
||
in primul rand vreau sa sti ca te inteleg si sfatul meu e sa pleci de langa acea persoana cat mai repede stiu ca e usor de zis dar mai greu de facut insa gandeste_te la copii tai,cand vor creste mari vor fi marcati de faptele tatalui lor iti spun din experienta proprie:tatal meu a fost un betiv,a batuto pe mama timp de 20 de ani fara sa_i pese de ea sau de noi,copii lui,mama nu a divortat cica pt noi sa avem un tata dar decat asa tata mai bn singuri.cauta un sprijin cum ar fi parintii sau cineva apropiat si nu_ti fie frica vei reusii sa treci peste toate.scuze daca te_am suparat cu ceva dar sincer asta e parerea meu.sunt si eu casatorita si am o fetita de 10 luni si sincer sper sa nu am de trecut prin experiente asemanatoare cu ale tale.iti doresc succes si putere sa treci peste toate | ||
|
||
marryy_06 Postat pe 30 Iunie 2009 14:12 |
||
un divort costa putin daca te reprezinti singura. aduci martori ca el bea si e violent - martorii pot fi rude sau vecini . divortata, daca e casa ta, omul trebuie sa paraseasca locuinta. | ||
si_totusi Postat pe 30 Iunie 2009 14:23 |
||
dragutzo... sfatul meu este sa te adresezi pe un site de specialitate, daca inca nu vrei sa te consulti cu un avocat. cu toate ca una e sa vezi - ca jurist vorbesc - la fata locului ce si cum si cu totul alta sa citesti o postare pe un forum, fara alte amanunte esentiale pentru cauza. hai ca iti dau si un link: http://www.avocatura.com/modules.php?name=Forums&file=index&c=1 derulezi matalutza un pic mai jos si intri in sectiunea de dreptul familiei. bafta si rabdare, ca forumul ala e incarcat rau si merge un pic mai greu. |
||
Thor Postat pe 30 Iunie 2009 14:34 |
||
multumesc pt incurajari,probabil ca am sa ies eu la capat cu bine din toata treaba asta! | ||
mada80 Postat pe 30 Iunie 2009 16:18 |
||
ma confrunt cu aceeasi problema ca a ta .De tine depinde .Vrei ca copilul tau sa-i urmeze exemplul mai tarziu? Noi suntam puternice si trebuie sa luptam pentru copii . | ||
aldama Postat pe 1 Iulie 2009 19:43 |
||
De la: aldama, la data 2009-07-01 19:43:54ma confrunt cu aceeasi problema ca a ta .De tine depinde .Vrei ca copilul tau sa-i urmeze exemplul mai tarziu? Noi suntam puternice si trebuie sa luptam pentru copii .viata e o continua lupta vezi daca merita sa lupti |
||
aldama Postat pe 1 Iulie 2009 19:47 |
||
Paraseste-l. Creste-ti copilul . Ai casa. Cere ajutor pentru mama si copil agresati.Divorteaza urgent . Viata merge inainte. De pierdut el va pierde. | ||
anca_53 Postat pe 4 Iulie 2009 13:19 |
||
dragaaa....ce mama calului.....da-l afara din casa ta.....sa plece unde-o vedea cu ochii....schimba yala de la apartament si cauta-ti de lucru...in ce ordine vrei sa le faci tu decizi....nu sta cu el, pentru ca psihicul copilului va suferi de la ce va vedea - bautura, vorbe urate, violenta si altele..... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Iulie 2009 13:46 |
||
Draga mea, Baga divort !!! Acum e vacanta judecatoreasca, dar pana se termina, ai timp sa-ti pui documentele la punct. La divort cu minori, daca ceri incredintarea, trebuie sa dovedesti ca poti sa-l intretii (poate si cu ajutorului alor tai, sper). Se face ancheta sociala, iti trebuie doi martori care sa declare ce ai postat tu aici. Ideea e sa gasesti job pana depui actiunea si sper ca o vei depune !!! Se poate termina f repede si iti va fi MUUULT MAI BINE !!! Crede-ma, stiu ce spun. Mai bine decat as vrea sa stiu. Iti urez mult noroc si sunt alaturi de tine, desi nu te cunosc. |
||
Blue_Tattoo Postat pe 4 Iulie 2009 21:15 |
||
Draga Aldama daca te confrunti cu aceeasi problema , taie raul din radacina. Destinul il putem ameliora dar nu il putem schimba. |
||
anca_53 Postat pe 5 Iulie 2009 16:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cercetare - mamici divortate | 1 | De la: garbo_3712 28 Mai 2012 12:45 |
Clarviziune, cartomantie | 1 | De la: mateialina69 17 Ianuarie 2010 21:28 |
In prag de Divort | 64 | De la: quasaria 19 Februarie 2011 10:48 |
|
||
pastile super slim | 7 | De la: yanyacharberet 5 August 2009 17:04 |
impas | 28 | De la: garbo_402078 16 Iulie 2014 14:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară