de ce un barbat face sex ca dragoste nu o poti numi chiar daca iti spune ca nu te iubeste?nu e este bine asa o situatie nu?tu il iubesti,el spune ca nu dar mereu cand esti in preajma lui vrea sa fie cu tine?eu nu inteleg acest aspect.sex nu poti sa faci fara o persoana sa te atraga nu?eu asa zic..daca nu te atrage o persoana nu poti face nimic !!!! | ||
garbo018867 Postat pe 4 Iulie 2009 14:05 |
||
---|---|---|
un barbat poate sa faca sex si cu o veverita sau cu o scorbura de copac. gaura sa fie ca restu vine de la sine. | ||
sandy_bell Postat pe 4 Iulie 2009 14:17 |
||
Urata e lumea ta, fetita!! Si ma gandesc ca numele pe care ti l-ai pus e f sugestiv deoadata |
||
|
||
blanca Postat pe 4 Iulie 2009 14:27 |
||
sandica a spus adevarul......pentru un barbat e suficient sa fie o gaura.....daca are sau nu sentimente, vede el pe parcurs.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Iulie 2009 14:32 |
||
De la: mielutza, la data 2009-07-04 14:27:27Urata e lumea ta, fetita!! o vreti in termeni mai elevati? concluzia tot aceeasi este. ca vrem noi sa camuflam prin vorbe elevate....frectie |
||
sandy_bell Postat pe 4 Iulie 2009 14:32 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-04 14:32:14sandica a spus adevarul......pentru un barbat e suficient sa fie o gaura.....daca are sau nu sentimente, vede el pe parcurs.... multumesc pt. sustinere. |
||
sandy_bell Postat pe 4 Iulie 2009 14:35 |
||
elevati sau nu, nici eu nu-s de acord... bai, dar mie nu mi se pare prea limpede primul mesaj.. |
||
kyra Postat pe 4 Iulie 2009 14:39 |
||
Probabil poti locui intre patru pereti goi sau cum or fii ca e frectie cum e in jurul tau. Oricum se-nvecheste la un moment dat ... | ||
blanca Postat pe 4 Iulie 2009 14:42 |
||
De la: mielutza, la data 2009-07-04 14:42:34Probabil poti locui intre patru pereti goi sau cum or fii ca e frectie cum e in jurul tau. Oricum se-nvecheste la un moment dat ... probabil depinde si de lumea in care traiesti . una de vis sau una reala? probabil ca a ta e de vis. iar realitatea doare? ma intreb? e greu sa accepti un adevar care face parte din viata de zi cu zi. |
||
sandy_bell Postat pe 4 Iulie 2009 14:46 |
||
aaaa, si apropo... eu stiu ca realitatea doare, dar ignorand-o nu faci decat sa te minti singur. | ||
sandy_bell Postat pe 4 Iulie 2009 14:47 |
||
Draguta, lumea fiecaruia e asa cum si-o face... acum ce sa zic? nu stiu ce doare mai tare sa recunosti ca ai nevoie de frumos si sa faci ceva in sensul asta sau sa negi si sa te-nconjori de "real" cum ii spui tu ... | ||
blanca Postat pe 4 Iulie 2009 14:51 |
||
depinde a cui mami, daca asta e realitatea ta, enjoy.. dar din ce spui rezulta ca barbatii sunt niste carcase fara sentimente... ori, sa-mi fie iertat, cunosc niste femele, care s-ar incadra perfect in profilul desenat de tine.. |
||
kyra Postat pe 4 Iulie 2009 14:51 |
||
na ca ai zis-o tu | ||
blanca Postat pe 4 Iulie 2009 14:54 |
||
sandy bell...mai ramane sa spui si tu...axioma cum ca...barbatii e nishte porci!!! lucru deja stiut de ...toata lumea misandrina!! faptul ca tu ai intalnit doar astfel de barbati...e pb ta!! tu ti-ai ales cinjuncturile pt a vedea lucrurile asa! ceea ce nu absolva si cealalta parte...asa cum spunea cineva p`aci!! lipsa de sentimente...daca e acceptata intr-un moment anume...consider ca n-ar mai trebui blamata ulterior!! fiecare are ceea ce cultiva sau...ceea ce vrea sa aibe!! iertata fie-mi exprimarea!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iulie 2009 15:00 |
||
doamnele mele sunteti de admirat. sa traiti atat de confortabil intr-o lume de vis... e ceva.se pare ca ati avut noroc .stiti de ce imi dati impresia? de o haita de sacali,care deabea asteapta sa sara la jugulara. ma rog... ideea este ca daca voi traiti cu impresia ca un barbat nu reactioneaza la o femeie care i arunca dezbracata in brate ... chiar ca ati trait degeaba. |
||
sandy_bell Postat pe 4 Iulie 2009 15:02 |
||
sandico.....depinde ce femeie dezbracata i se arunca in brate.....ca daca e una neepilata la subbrat si pute sau una de 80 de ani....mira-m-as ca aluia i se mai ridica nivelul politic... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Iulie 2009 15:14 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-04 15:14:41sandico.....depinde ce femeie dezbracata i se arunca in brate.....ca daca e una neepilata la subbrat si pute sau una de 80 de ani....mira-m-as ca aluia i se mai ridica nivelul politic... asta da. nimic de obiectat. |
||
sandy_bell Postat pe 4 Iulie 2009 15:18 |
||
De la: sandy_bell, la data 2009-07-04 15:18:10De la: tutankhamon, la data 2009-07-04 15:14:41sandico.....depinde ce femeie dezbracata i se arunca in brate.....ca daca e una neepilata la subbrat si pute sau una de 80 de ani....mira-m-as ca aluia i se mai ridica nivelul politic... desi.... daca stau sa ma gandesc mai bine sunt cazuri si mai grave decat ce spui. de pilda: animale, cadavre etc, etc.. deci nu se stie niciodata. in gusturile omului nu te poti.... baga. |
||
sandy_bell Postat pe 4 Iulie 2009 15:20 |
||
pai da...decat cu o baba scofalcita, mai bine cu o juninca cu uger tanara si neprihanita... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Iulie 2009 15:21 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-04 15:21:55pai da...decat cu o baba scofalcita, mai bine cu o juninca cu uger tanara si neprihanita... doamne ce m-am amuzat. fff mare dreptate.bravo. |
||
sandy_bell Postat pe 4 Iulie 2009 15:24 |
||
De la: sandy_bell, la data 2009-07-04 15:02:58doamnele mele sunteti de admirat. sa traiti atat de confortabil intr-o lume de vis... e ceva.se pare ca ati avut noroc .stiti de ce imi dati impresia? de o haita de sacali,care deabea asteapta sa sara la jugulara. ma rog... ideea este ca daca voi traiti cu impresia ca un barbat nu reactioneaza la o femeie care i arunca dezbracata in brate ... chiar ca ati trait degeaba. Nu sare nimeni la jugulara ta, ci incearca fiecare sa-si exprime parerea, vis-a-vis de subiect, dar prin prisma propriilor experiente de viata. A spus cineva mai devreme, si bine a spus, ca fiecare culege ceea ce seamana. Cu alte cuvinte, daca ai avut parte doar de astfel de barbati, s-a intamplat pentru ca tu i-ai ales... pentru ca, orice s-ar spune, femeia este cea care alege, intotdeauna. Acum, de... daca una se multumeste cu primul care-i iese in cale... sa nu se planga... |
||
Ella34 Postat pe 4 Iulie 2009 15:32 |
||
gagico, daca citesc bine postarile, tu ai sarit prima la jugulara mielutzei, cand nu a fost de acord cu tine...si inca intr-o maniera destul de rautacioasa... am inteles, asta e opinia ta ta, ti-o respect..chiar daca nu sunt de acord cu ea... opinia mea si a mielutzei e alta, respecta-ne-o si tu.. si lasa etichetarile, ca am putea sa-ti punem si noi una..dar n-o facem, ghici de ce ? si unde a fost vorba in propozitie despre aruncatul in brate ? bre fata, nu ne cunosti ca femei..e bine sa te abtii.. |
||
kyra Postat pe 4 Iulie 2009 15:39 |
||
De la: Ella34, la data 2009-07-04 15:32:32De la: sandy_bell, la data 2009-07-04 15:02:58doamnele mele sunteti de admirat. sa traiti atat de confortabil intr-o lume de vis... e ceva.se pare ca ati avut noroc .stiti de ce imi dati impresia? de o haita de sacali,care deabea asteapta sa sara la jugulara. ma rog... ideea este ca daca voi traiti cu impresia ca un barbat nu reactioneaza la o femeie care i arunca dezbracata in brate ... chiar ca ati trait degeaba. credeti ca este o chestiune care se poate alege??sau ca fiecare culege ce a semanat? dati-mi voie sa ma indoiesc.daca in momentul in care cunosti un om poti spune cu certitudine "pe asta nu-l vreau ca-mi va face asta sau asta" pai atunci suntem clarvazatori si e de vis. nu ai cum alege din punctul meu de vedere..iar daca la un moment dat o relatie se termina ,pur si simplu, poti spune ca ai cules ce ai semanat? hmmm. ceva nu se leaga.nu poti sa zici: e vina mea, eu am ales, merit ce mi se intampla, cel putin nu atata timp cand ai avut o relatie perfecta cu persoana de langa tine dar s-a terminat pt. ca nu mai exista sentimentele de odinioara. e cineva de vina? |
||
sandy_bell Postat pe 4 Iulie 2009 15:43 |
||
De la: kyra, la data 2009-07-04 15:39:36gagico, daca citesc bine postarile, tu ai sarit prima la jugulara mielutzei, cand nu a fost de acord cu tine...si inca intr-o maniera destul de rautacioasa... doamna draga, ptr. ca banuiesc ca sunteti o doamna... nu stiu cine pe cine jigneste aici. in locul dumneavoastra as reciti putin... sa vad care pe care jigneste. |
||
sandy_bell Postat pe 4 Iulie 2009 15:44 |
||
iote, ai devenit brusc sensibila ! asa-i cu sacalii, mami, e bine sa nu-i trezesti ... | ||
kyra Postat pe 4 Iulie 2009 15:47 |
||
De la: kyra, la data 2009-07-04 15:47:15iote, ai devenit brusc sensibila ! asa-i cu sacalii, mami, e bine sa nu-i trezesti ... perfecta dreptate. sacalul tot sacal ramane. |
||
sandy_bell Postat pe 4 Iulie 2009 15:49 |
||
sandico mama...mai stai si mai judeca nitel, ca ai spus o mare gogoritza, si ar fi cazul sa citesti intai ce postezi....matale asa ai zis: ceva nu se leaga.nu poti sa zici: e vina mea, eu am ales, merit ce mi se intampla, cel putin nu atata timp cand ai avut o relatie perfecta cu persoana de langa tine dar s-a terminat pt. ca nu mai exista sentimentele de odinioara. e cineva de vina? poti sa-mi spui si mie atata timp cat e relatia perfecta....cum de s-au terminat brusc asa si de-o data sentimentele???? ca doar nu e punga de dero sa o termini dupa 12 spalari.... |
||
tutankhamon Postat pe 4 Iulie 2009 15:50 |
||
da` tu de unde stii ? | ||
kyra Postat pe 4 Iulie 2009 15:51 |
||
De la: sandy_bell, la data 2009-07-04 15:02:58doamnele mele sunteti de admirat. sa traiti atat de confortabil intr-o lume de vis... e ceva.se pare ca ati avut noroc .stiti de ce imi dati impresia? de o haita de sacali,care deabea asteapta sa sara la jugulara. ma rog... ideea este ca daca voi traiti cu impresia ca un barbat nu reactioneaza la o femeie care i arunca dezbracata in brate ... chiar ca ati trait degeaba. mamica...uite ce ai scris chiar matale cu manutza ta.....si cine a jignit...asa ca ia loc in banca ta si nu mai arunca cu cuvintele... |
||
tutankhamon Postat pe 4 Iulie 2009 15:52 |
||
faptul ca...ai trait ceva...langa cineva...iar acum nu mai e la fel nu-ti da dreptu` sa faci aprecieri generale!! te-ai dus vreodata undeva...intr-un loc al tau si...sa te dai cu capu` de ceva si cu...couru` de altceva sa te intrebi cine a gresit si de ce? apoi...sa iei decizi in urma unor concluzii din care sa nu te excluzi nici pe tine!! sa fii foarte sigura ca...cel care a gresit a fost lasat sa greseasca...uneori...chiar ajutat...sau...daca nu cumva oi avea si tu o parte de vina!! de ce de cele mai multe ori ne ferim sa vedem greseala ...daca nu cumva ne apartine? iar daca nu...sa poti avea curajul de a initia un dialog pe aceasta tema cu...cel despre care spuneai ca...ai trait momente superbe!! este ca e greu sa ne asumam responsabilitati?si...uneori sa recunoastem ca si noi avem o doza devina? |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iulie 2009 15:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Placere pentru doamne sau domnisoare | 1 | De la: garbo_500559 30 August 2019 11:31 |
Prieteni cu beneficii | 1 | De la: garbo_499755 27 Mai 2019 17:13 |
Buna, vreau un sfat sincer | 88 | De la: garbo161879 29 August 2010 15:45 |
|
||
oare gresesc ca spun din start ca sunt un barbat fara prejudecati? | 46 | De la: liaiedera 10 Aprilie 2010 18:31 |
"Cafeaua verde" | 52 | De la: blondina_X 30 Decembrie 2018 16:30 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice