EU CONSIDER CA A PASTRA OBICEIUL DIN PARINTI SI STRA-STRA....BUNICI SI A NU PIERDE NIMIC DIN CE AI MOSTENIT SA LASI INTREAGA TA AVERE SUFLETEASCA COPIILOR, NEPOTILOR, ASTA E ...TRADITIE....... | ||
sophia Postat pe 5 Iulie 2009 11:29 |
||
---|---|---|
dark.....1. nu mai tipa ca te auzim si 2. reformuleaza....da-i o forma literara coerenta... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iulie 2009 11:44 |
||
depinde ce transmiti mai departe....ca daca transmiti obiceiul bunicului si tatalui sa te scarpini intr-un anumit fel la urechea stanga...asta nu e traditie....asta e caracteristica imprimata in gene.....vrei sa spui ca te referi la traditiile populare.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 5 Iulie 2009 11:46 |
||
Da, fac referire la obiceiuri, credintele si traditiile noastre, pe care unii din noi le-au cam uitat... se poate spune ca, astazi, noi,sau, unii dintre noi au cam uitat ce inseamna traditie, obicei, credinta. eu spun doar atat: sa ne tinem obiceiurile stramosesti atat cat nu sunt impotriva dreptei cugetari.............. |
||
sophia Postat pe 5 Iulie 2009 22:16 |
||
pot sa le las si datoriile? | ||
pik_nik Postat pe 5 Iulie 2009 22:17 |
||
ioi doamne...io pot sa o pastrez pe aia cu spalatul rufelor la rau??? imi place mai ales faza in care se da cu rufa uda de piatra...din chiatra sa iasa foc, ca in viata n-am noroc...mai mai.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iulie 2009 00:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ciudatenii sexuale | 50 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:55 |
"Miros" femeile maritate cand cineva le da tarcoale ? | 348 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:00 |
minte si apoi ii pare rau | 3 | De la: melania33 22 Mai 2011 10:07 |
|
||
Ce parere aveti despre barbatul ideal? | 81 | De la: nuti_vio 28 Mai 2010 16:05 |
Iubire in exil de Donna V | 1 | De la: vivacedonna 10 Decembrie 2011 11:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară