da sotia care este fidela,dar sunt multe care sunt nestatornice | ||
pissy79 Postat pe 11 Octombrie 2009 14:25 |
||
---|---|---|
bravo pissy...vorbesti din experienta?? | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 14:26 |
||
fleu e tare aia cu ficsativul.....e belea...rezista...nu rezista..nu exista jean rezista... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 14:27 |
||
faraoano..la tv rezista...ca pe mine m o prins o ploaie....si nu rezista....s apai vintu!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 11 Octombrie 2009 14:29 |
||
stiu nazzi ca am luat si eu plasa...cred ca mai bine rezista ficsativul din "marry cea cu vino-ncoa"... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 14:33 |
||
sau prenadezul | ||
pik_nik Postat pe 11 Octombrie 2009 14:34 |
||
neeeee...fixativul lui marry e natural...face tenul frumos si parul lins... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 14:35 |
||
nu mai am tati...l am mestecat pe prenandezu | ||
nazirra Postat pe 11 Octombrie 2009 14:36 |
||
mai bun un caine dragastos | ||
pik_nik Postat pe 11 Octombrie 2009 14:36 |
||
e buna si o vaca....si aia da si lapte... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 14:41 |
||
Da, este perfect adevarat.Sint una din persoanele care gindesc la fel.Cind iti inseli sotul sau sotia inseamna ca dragoste poate nu a existat niciodata sau ea a fost cindva sau in relatia respectiva a iubit doar unul celalalt a avut timp sa vada si altceva.Probabil ca depinde si de fiecare om in parte dar consider ca decit sa ajungi sa inseli mai bine esti corect si pui capat casniciei sau relatiei.Dragoste cu forta nu se poate si daca nu mai exista respect atunci chiar este pierdere de vreme. | ||
garbo054654 Postat pe 11 Octombrie 2009 14:46 |
||
Da, depinde foarte mult ce alegi dar cind esti tinar ai impresia ca el este totul, univesul tau bla bla si te trezesti dupa zeci de ani ca ai trait linga un om pe care nu l-ai cunoscut si cred nu il vei cunoaste niciodata, ai impresia ca stai cu un strain, problema este cind ajungi la o anumita virsta si te trezesti ca nici macar subiecte de discutie nu mai ai cu persoana respectiva .Eu sint una din aceste femei si pot sa spun ca nu imi pare rau de nimic din ceea ce am facut, am rupt relatia si m-am dus cit mai departe de acel loc si am luat viata de la capat.Normal ca nici femeile nu rezista linga un singur barbat toata viata pt ca se trezesc odata si odata din amorteala si isi iau viata in propriile miini.Ca, eu voi gasi sau nu altceva mai bun nu stiu si acum nici macar nu mai vreau sa caut.Sint obosita de relatia care a durat asa de mult si care mi-a macinat fiinta si chiar nu mai cred in respect si in fiinta care se denumeste BARBAT.Acestia au fost si ramin pentru mine necunoscute si este destul de tirziu sa imi mai schimb parerea sau mentalitatea. | ||
garbo054654 Postat pe 11 Octombrie 2009 15:02 |
||
Cei care sunt crestini (nu doar crestini de forma, ci crestini cu adevarat) respecta valoarea si sfintenia casatoriei. Adulterul este o tradare a fidelitatii pe care si-o datoreaza sotul si sotia. Este pacat mare. In adulter, se comit urmatoarele pacate : pacatul de necuratie (desfrau) si pacat impotriva dreptatii si impotriva legaturii matrimoniale sacre. Casatoria nu este un simplu contract facut pe baza unor acte. Casatoria este in primul rand un sacrament si un legamant sacru facut in fata lui Dumnezeu si a Bisericii. Nici un motiv nu justifica adulterul: nici impotenta sotului sau frigiditatea sotiei, nici alte disfunctii sexuale, nici vreo alta boala sau infirmitate a unuia dintre soti, nici absenta mai mult sau mai putin indelungata din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt si nici un alt motiv. Mai multe puteti citi si vedea pe blogul urmator : http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog gasiti: inregistrari video cu miracole; videoclipuri ; filme documentare ; legaturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele contin posturi TV on-line si posturi de radio); carti foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fara a necesita descarcare in calculator); articole; adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera servicii caritabile. Va rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe ca sa foloseasca si altora. |
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 11 Octombrie 2009 15:06 |
||
ba vierule...acuma daca ti-ai facut damblaua si ai postat dispari iar 2-3 luni, nu? | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 15:10 |
||
tutanco, vieru e ala cu penisu' ca tirbushonu? | ||
dihoritza Postat pe 11 Octombrie 2009 15:14 |
||
dap...si necastrat....ala bun de monta...pentru irinuca si altele ca ea... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 15:19 |
||
am citit pe sarite cele 27 de pagini ... ... dezbateri grele, dom'le ... eu habar nu am daca sotia reuseste sa faca sex doar cu sotul ei toata viata. acum un an as fi jurat cu mana pe Biblie ca asa este si nu trebuie decat sa fii femeia lui si sa-l iubesti cu totul si nu ai nevoie de nimic altceva - sau, cum zice unul din zecile de membri ce au raspuns, nu mai ai timp sa te uiti in jur. acum, sunt inclinata sa spun ca da, rezista, da' parca mi se pare ca nu-s sincera. mai toti cei/toate cele care au zis ca sotia nu rezista aveau, in mare parte, aceeasi problema, ca sotul/partenerul SE SCHIMBA. toti ne schimbam, in fiecare an suntem altfel decat cu un an inainte, uneori, ne schimbam de la o luna la alta. mie mi se pare foarte important sa intelegem asta si sa ne adaptam la propriile noastre schimbari intai si la cele ale partenerului. si atunci mai este o sansa ca nici unul dintre cei doi sa nu se duca-n sat nici din curiozitate, nici din plictiseala, nici din cauza "lipsurilor" care il fac sa sufere si sa nu mai reziste. eu sunt casatorita de 5 ani, iar cand sotul meu m-a vazut un pic distanta, a "simtit" ca nu il mai iubesc si nu s-a gandit decat cum sa faca sa se simta el iubit. nu a simtit nimic din framantarea mea, din frustrarile mele, din zbuciumul meu, caci si mie imi lipseau multe si nu reuseam sa ne adaptam nici constient, nici inconstient la schimbarile determinate de evolutia noastra. nici macar atunci nu m-am dus in sat. astept sa se termine totul si sa o iau de la capat cu cine oi gasi pe drumul meu in viata. eu nu am privit niciodata casatoria altfel decat ca pe o oficializare a relatiei care exista atunci, care trecuse prin ceva incercari si parea a-mi zice ca mi-am gasit sufletul pereche. si ca pe un raspuns la asteptarilor parintilor, care, traditionalisti, au nevoie de aceasta oficializare. deci, pentru mine, in casatorie sau orice relatie asimilata ei sexul este sinonim cu dragostea. |
||
magdafyw Postat pe 11 Octombrie 2009 15:44 |
||
magdutzo mami..dar intre voi exista comunicare???? | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 15:56 |
||
faraoano di ce nu ma lasi sa fiu cuminte??? na raspuns...ba da ,orala!!!!!!!!! |
||
nazirra Postat pe 11 Octombrie 2009 16:00 |
||
nu prea cred ca e d-aia orala.....ori au gurile prea pline si nu mai pot articula... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 16:03 |
||
nazi, si e frumos sa raspunzi cu guritza plina? | ||
pik_nik Postat pe 11 Octombrie 2009 16:03 |
||
pikule...nu e frumos ce faci...nu era vorba de nazira... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 16:05 |
||
aici ai dreptate daca e mai tot timpu plekat ca ex ;al meu sot; automat ca nu rezisti si mai ales daca face sex odata de doua ori pe luna!!!!!!!!!!!!!!!!!! asta e cazul meu ,si acum sunt criticata de gura lumii de parca as fi facut o crimaaaaaaaaa,dar ce noi femeile nu avem dreptul asta ??de ce nu??? ei da si noi nu,parca eram egalii nu? de ce sa ssuferim numai noi cand suntem inselate si ei nu? sa vada si ei cum e , asa le trebuie ........... | ||
christina_krys Postat pe 11 Octombrie 2009 16:11 |
||
christinooo...cand te-ai maritat cu el nu-i stiai programul de la munca??? acu de ce te plangi??? | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 16:14 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-11 16:03:42nazi, si e frumos sa raspunzi cu guritza plina? piku...nu raspunzi dai din cap...asiiia..... |
||
nazirra Postat pe 11 Octombrie 2009 16:17 |
||
si dupa aia inghiti.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 16:27 |
||
tuth, e frumos ce o inveti tu pe nazirra??? |
||
pik_nik Postat pe 11 Octombrie 2009 16:30 |
||
pai daca ea o zis ca da din cap......si nu o replicat niika la ce am zis eu....inseamna ca ii place, nu? | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 16:32 |
||
pi cini???? | ||
nazirra Postat pe 11 Octombrie 2009 16:32 |
||
pi cini ce? | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 16:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Femeia | 179 | De la: luptatoareacurajoasa 15 Mai 2010 20:19 |
CE IUBESC BARBATII? | 1053 | De la: anisoaraf 19 Februarie 2011 08:47 |
scoli | 2 | De la: alfheim 6 Septembrie 2011 17:23 |
|
||
Mi-am inselat jumatatea, dupa casatorie...Dar am avut urmatoarele motive: | 363 | De la: fleurdelis 2 Iunie 2010 19:11 |
prieten drag | 7 | De la: bestia 23 Decembrie 2009 23:40 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural