dar sotia rezista sa faca sex doar cu sotul ei toata viata?

Tuth, femeia aia n-avea ce face, saraca...Era inconjurata de toti maimutoii din satul ei, barbati si femei, toti isterizati...si, inainte de-a-i da tac'su lovitura de gratie, toti maimutoii aia aruncasera deja cu pietre in ea, ea era cazuta gramada la pamant...Ok. Hai ca nu mai vreau sa-mi amintesc...ca ma apuca si pe mine isteria si incep sa trag si niste injuraturi la adresa arabilor...
Nathaly_Albu
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:07
mai, nu vreau sa ma intelegeti gresit..nu sunt razboinica...dar nu inteleg cum niste femei stau ca proastele sa ia bataie....pana mea...nu ma vrea familia?? ma reneaga?? ok...am plecat in lumea larga cu boccelutza...pa si la revedere....oricum de la ei nu vad un chior....atunci la ce le mai stau pe cap??? numa ca sa-si bata joc de mine??hai ca m-am enervat...rau...
tutankhamon
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:12

Tuth, hai sa ne calmam... Totusi, si eu sunt ca si tine...daca ar indrazni cineva sa ma loveasca, ori ma omoara, ori il omor, ca sar si eu la bataie...
Nathaly_Albu
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:15
De la: tutankhamon, la data 2009-10-11 18:12:24mai, nu vreau sa ma intelegeti gresit..nu sunt razboinica...dar nu inteleg cum niste femei stau ca proastele sa ia bataie....pana mea...nu ma vrea familia?? ma reneaga?? ok...am plecat in lumea larga cu boccelutza...pa si la revedere....oricum de la ei nu vad un chior....atunci la ce le mai stau pe cap??? numa ca sa-si bata joc de mine??hai ca m-am enervat...rau...

Tutulica, stai linistita, nu te inteleg gresit... te-am "mirosit" de la-nceput ce fel de om esti si mi-esti tare draga. Ai dreptate in ceea ce spui. si eu gandesc la fel.
S-apoi, sunt io blonda, da sunt una dashteapta
dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:17
he he....mor cu el de gat....
tutankhamon
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:18
rizzo...si tu esti blonda???
tutankhamon
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:19
De la: tutankhamon, la data 2009-10-11 18:19:00rizzo...si tu esti blonda???

oleooo, si ce blonda... naturala mama! nu-mi vazusi pozele de la profil? baga-te ca eu le-am vazt p-ale tale
dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:20
dedicatie, batauselor

http://www.youtube.com/watch?v=ZXow2jjVhIA
pik_nik
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:20
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-10-11 18:15:56
Tuth, hai sa ne calmam... Totusi, si eu sunt ca si tine...daca ar indrazni cineva sa ma loveasca, ori ma omoara, ori il omor, ca sar si eu la bataie...

hello fetele..gagicile..s-o gatat weekend-ul..mai sa fie..va pregatiti de ATAC pt luni?

LILO
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:21
deocamdata vad ca ne insulta sofica imaginatia si ne ATACHEAZA pe topicul ei....nu s-o mai scris de mult pe topicul ei si vrea sa-l revigoreze...ia-n stai ca mi-o venit o idee....
tutankhamon
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:25
sorry fetele...imi mere netu ca paula...si daca dau a doua oara o ia.....
tutankhamon
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:25
De la: pik_nik, la data 2009-10-11 18:20:46dedicatie, batauselor

http://www.youtube.com/watch?v=ZXow2jjVhIA

pai, asemenea melodie ne pui? baga una sa ne calmeze neuronii excitati de sofica si de bataile arabilor cand isi suspecteaza nevestele de adulter
dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:27
he, he. cite femei nu zicem asta? dar suportam ca proastele, unele, pt copii, care nu vad, sa traiasca fara amindoi parintii. si ca mame, luam in cosiderare, desi traim , calvar uneori, si -ti doresti sa se termine viata,
YUFORMY
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:27
...army, gresita optica. mie mi-e draga viata (in sensul de a trai, nu a muri) si n-am sa-mi doresc vreodata sa se termine doar ca ma supara barbatul. numai sa ma ameninte ca imi trage o palma, ca mi-a si plecat mana spre el...eu sunt mai razboinica si mai sportiva, daca ma-ntelegi
dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:32
De la: dihoritza, la data 2009-10-11 18:32:32...army, gresita optica. mie mi-e draga viata (in sensul de a trai, nu a muri) si n-am sa-mi doresc vreodata sa se termine doar ca ma supara barbatul. numai sa ma ameninte ca imi trage o palma, ca mi-a si plecat mana spre el...eu sunt mai razboinica si mai sportiva, daca ma-ntelegi

da am vrut si io sa ti vaz pozili....si nu mo lasat!!!!!
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:37
forev...io nu inteleg cum unele femei stau si indura...pentru copii, pentru o viata mai plina dpdv financiar...pur si simplu nu inteleg cum unele femei stau si incaseaza bataia...asaaa...din dragoste....
tutankhamon
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:37
naziii, tre sa fim pretene ca sa-mi vezi pozele. stai ca rezolv
dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:39
rezolva mami ca si io is blonda.....da nu naturel!!!!1
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:41
De la: dihoritza, la data 2009-10-11 18:32:32...army, gresita optica. mie mi-e draga viata (in sensul de a trai, nu a muri) si n-am sa-mi doresc vreodata sa se termine doar ca ma supara barbatul. numai sa ma ameninte ca imi trage o palma, ca mi-a si plecat mana spre el...eu sunt mai razboinica si mai sportiva, daca ma-ntelegi
poin e tare bine, daca esti dura, si eu am incercat multe, dar animalu e mare, si mila mi-e de copii care is mari, si tot nu vad viata , fara sa fim impreuna, suport pt ei, dar multumire mea? si plus ca , am ajuns sa zic ca toti sunt o apa si un pamint, , si unde sa plec? din munca de o viata, ca el vrea asa ceva, ca sa aiba a spune copiilor, ca eu is de vina ca am plecat,. sincer nu vr, ca nici un dusman, sa traiasca calvarul meu.sint datoare cu o moarte nu?
YUFORMY
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:42
tutanko, alea sunt masochiste fata. io numa la ideea de bataie ma tensionez, da sa se apuce cineva sa ridice palma la mine.. cred ca as face urat. eu n-am fost batuta ca si copil si nici mai tarziu. de aceea, nu pot sa inteleg chestiunea cu agresiunea fizica
dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:42
ritzzooo...ma enervezi......esti slaba.....
tutankhamon
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:43
naziiii, vezi ca te-am bagat in lista mea de prieteni, cred ca trebuie numai sa accepti si tu.
dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:45
De la: tutankhamon, la data 2009-10-11 18:37:55forev...io nu inteleg cum unele femei stau si indura...pentru copii, pentru o viata mai plina dpdv financiar...pur si simplu nu inteleg cum unele femei stau si incaseaza bataia...asaaa...din dragoste....
daca macar ar fi dragoste a-si intelege, dar a murit de mult,si chiar ma intreb se merita?
YUFORMY
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:45
io am fost batuta de copil de tata mpentru ca nu puteam invata fizica...atunci nu intelegeam ...credeam ca asa trebuie sa disciplinezi un copil cu bataia...dar acuma, matura, am inteles cat de gresita e educatia asta si cum se traumatizeaza un suflet....pe viata...
tutankhamon
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:46
De la: tutankhamon, la data 2009-10-11 18:43:29ritzzooo...ma enervezi......esti slaba.....

pai, nu spusei acu' cateva ore ca mananc ca un pelican si nu asimilez nici macar 100 de grame intr-o luna?
dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:46
tocmai de aia ma enervezi.....
tutankhamon
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:51
De la: tutankhamon, la data 2009-10-11 18:51:29tocmai de aia ma enervezi.....

dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:55
da voi ati vazut o profa..(fosta) de fizica..o batuta in cap..care nu ii lasa pe copii sa isi vada de drumul lor? le dadea note f..mici..multi or renuntat la o cariera care le-ar fi fost benefica...rusinee ei!!!!
LILO
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:57
da da.....cu niste pupici nu dau io jos kilele de pe mine...
tutankhamon
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:57
NU.O vina au si barbati.Totusi, vinovatia este reciproca.Cauza sata in lipsa dialogului si atunci cind are loc , nu reusesc sa gaseasca solutia optima. Lipsa unei terte persone ,face ca dialogul sa fie un fiasco.Intr-o relatie ,trebuie sa te hotarasti din start ca partenerul re va insela-indoiala este transmisibila si mai devreme sau mai tirziu , unul va gresi primul.Din dialogul avut pe aceasta, rezulta clar ca predispozitia catre o terta persoana ,alta decit partenerul,este preprogramata mintal si aceasta preprogramare depinde de multi factori;dragoste,iubire, fidelitate,probleme sociale, scopuri personale ,insatisfactie si altele.Aceasta intrbare este una din problemele cuplului modern si cred ca este pusa pentru atragerea atentiei asupra celui care a generato.

Cu stima,
Ioan.
garbo057854
Postat pe 11 Octombrie 2009 19:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prezervativ rupt 46 De la: alanna 17 Ianuarie 2012 20:39
Punctul G la femei 21 De la: adina72 25 August 2016 18:04
Aveti probleme in cuplu ??? V-ati gandit ca un afrodisiac natural va poate ajuta sa le invingeti ? Iata solutia !!! 9 De la: garbo_414933 31 August 2015 15:34
Femeile peste 35 de ani 228 De la: yves 21 Februarie 2011 22:46
Poveste zic eu tare de tot merita citit si dat cu parerea :)) 13 De la: hot_coffee 21 Aprilie 2010 14:18
Setari Cookie-uri