Sincera sa fiu, de la tine ca barbat nu ma asteptam la un alt raspuns,deja am vazut care este conceptia ta despre ati trai fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Nick, tu nu ai fost niciodata inselat? |
||
daniela6 Postat pe 19 Octombrie 2009 09:16 |
||
---|---|---|
n-am aflat niciodata:) | ||
pik_nik Postat pe 19 Octombrie 2009 09:17 |
||
:-) niciodata nu-i prea tarziu... |
||
|
||
zambila Postat pe 19 Octombrie 2009 09:19 |
||
o.k. nu ai aflat, dar daca s-ar intampla sa afli...cum crezi ca ai proceda? | ||
daniela6 Postat pe 19 Octombrie 2009 09:20 |
||
las ca tu esti cuminte;) | ||
pik_nik Postat pe 19 Octombrie 2009 09:20 |
||
ei, ash :-) | ||
zambila Postat pe 19 Octombrie 2009 09:22 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-19 09:17:39n-am aflat niciodata:) deci, daca ai afla, ce ai face? |
||
daniela6 Postat pe 19 Octombrie 2009 10:47 |
||
nu stiu el ce-ar face, da' io prefer sa nu aflu :-) | ||
zambila Postat pe 19 Octombrie 2009 10:50 |
||
fetiliiii, merge site-ul!!!! nazi!!!!!! |
||
zambila Postat pe 19 Octombrie 2009 11:00 |
||
De la: zambila, la data 2009-10-19 10:50:17nu stiu el ce-ar face, da' io prefer sa nu aflu :-) si eu mi-as fi dorit sa nu fi aflat! dar iata ca am aflat si nu prea mai am liniste si nici incredere...ferice de cei ce nu au aflat... |
||
daniela6 Postat pe 19 Octombrie 2009 11:07 |
||
dani, da-o naibi de treaba!! pai cu din astea iti complici tu existenta?? nu merita efortul...gaseste-ti altul, si sa vezi ce uiti si ce-ai aflat! | ||
zambila Postat pe 19 Octombrie 2009 11:13 |
||
dani...daca ai aflat ca e din ala cu ratuletz......lasa-l mama....ca astia nu prea au lecuire... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Octombrie 2009 11:33 |
||
Bineinteles ca mai sint si femei adevarate si nu putine la numar! Depinde de barbatul de linga dinsa. O femeie care are un barbat tandru si atent nu are motiv sa-l insele. Poate sa fie prea c.... ca sa-i faca asa ceva! | ||
Timidul Postat pe 19 Octombrie 2009 14:40 |
||
ASA ESTE... FEMEILE ADEVARATE REZISTA NU SA FACA SEX CI SA AIBA O RELATIE DOAR CU SOTUL EI...mai sunt inca femei adevarate si poate si barbati | ||
yzabela_03 Postat pe 19 Octombrie 2009 16:06 |
||
De la: sol321, la data 2009-10-15 14:42:37pt. Razvan Ma refeream la faptul ca altcineva iti va acorda valoarea respectiva si din punct de vedere psihic va fi un echilibrul cautat. Ambele relatii adunate creaza intregul dorit.... Este o solutie de compromis.... |
||
Razvan Postat pe 19 Octombrie 2009 17:41 |
||
He,he, cum o rezolvi?E usor sa dai sfaturi dar rezolvari nu prea mai sint cind esti pus in fata faptului implinit.Eu caut rezolvare de aprox 7 luni si inca tot nu am gasit-o.Poate sti tu care e rezolvarea si imi dai si mie citeva indicii. | ||
garbo054654 Postat pe 19 Octombrie 2009 20:07 |
||
Nu stiu cum te simteai inainte sa afli, poate simteai ceva ca e in neregula si atunci doar sa concretizat totul.Un lucru e cert.Cind afli parca nu mai esti om, parca iti piere cheful de viata indiferent ca ai copii sau nu.Se da totul peste cap, existenta ti-e searbada si iti pui 1000 de intrebari, de ce tocmai eu,cum sa mai merg mai departe asa,etc.Este ceva ce eu nu pot descrie in cuvinte,eu cel putin de o groaza de vreme nu mai sint buna de nimic.Nu pot trece peste si nici nu stiu prea bine cum as putea.Parca sa coborit infernul.Si ca sa raspund la intrebarea sotia rezista sa fac sex doar cu sotul?Buna intrebare.Daca tocmai ai aflat ca ai fost doar o cirpa in casa, normal ca nu.De ce ar rezista, pt cine ?Pt niste creaturi care nu merita sa fie numiti barbati?Nu cred.Si, cel mai adesea barbatii inseala din diferite motive,unii, altii doar asa ca sa mai fie una in agenda personala.Eu nu cred ca multora le lipseste ceva acasa, pur si simplu sint fraieri si naivi si PROSTI.Un om sanatos la cap judeca inainte de a o face sau daca sa saturat de aia de acasa, o paraseste sau baga divort si cu asta basta. | ||
garbo054654 Postat pe 19 Octombrie 2009 20:16 |
||
De la: Razvan, la data 2009-10-19 17:41:05De la: sol321, la data 2009-10-15 14:42:37pt. Razvan Este un fals echilibru ,stii bine..apoi, nu cred ca vrei sa formezi intregul dorit din mai multe relatii...pt ca nici tu nu poti fi intreg pt niciuna dintre acestea..in consecinta, si ele se vor echilibra separat.. |
||
sol321 Postat pe 20 Octombrie 2009 12:58 |
||
De la: garbo054654, la data 2009-10-19 20:16:24Nu stiu cum te simteai inainte sa afli, poate simteai ceva ca e in neregula si atunci doar sa concretizat totul.Un lucru e cert.Cind afli parca nu mai esti om, parca iti piere cheful de viata indiferent ca ai copii sau nu.Se da totul peste cap, existenta ti-e searbada si iti pui 1000 de intrebari, de ce tocmai eu,cum sa mai merg mai departe asa,etc.Este ceva ce eu nu pot descrie in cuvinte,eu cel putin de o groaza de vreme nu mai sint buna de nimic.Nu pot trece peste si nici nu stiu prea bine cum as putea.Parca sa coborit infernul.Si ca sa raspund la intrebarea sotia rezista sa fac sex doar cu sotul?Buna intrebare.Daca tocmai ai aflat ca ai fost doar o cirpa in casa, normal ca nu.De ce ar rezista, pt cine ?Pt niste creaturi care nu merita sa fie numiti barbati?Nu cred.Si, cel mai adesea barbatii inseala din diferite motive,unii, altii doar asa ca sa mai fie una in agenda personala.Eu nu cred ca multora le lipseste ceva acasa, pur si simplu sint fraieri si naivi si PROSTI.Un om sanatos la cap judeca inainte de a o face sau daca sa saturat de aia de acasa, o paraseste sau baga divort si cu asta basta. Eu una te inteleg perfect, am trecut si trec prin aceleasi stari.Ideea este ca barbatii sunt niste egoisti si lasi in acelasi timp.Egoisti pt. ca ceea ce fac ei doar ei au dreptul(daca faceam ce a facut el eram de mult catalogata drept c...) si lasi pt. ca nu doresc sa spuna lucrurilor pe nume si sa divorteze, sunt imaturi si atunci cand femeile doresc divortul realizeaza de fapt ce au pierdut si faptul ca au fost niste PROSTI.Doar ca atunci e prea tarziu... |
||
daniela6 Postat pe 20 Octombrie 2009 16:28 |
||
pentru @sol321 am spus ca este o solutie de compromis. Fiecare are de castigat ceva si nu doreste sa piarda ce a castigat din ambele relatii. pentru @daniela6 este adevarat ca atunci cand aflii ca partenerul te-a inselat pica cerul pe tine ca persoana, pentru ca tu te-ai dedicat 100% relatiei, ca ai avut incredere in acea persoana iar ea a distrus tot; este normal sa apara sentimentul de ura fata de el/ea. pentru ca din punctul tau de vedere ai fost corect si iti doresti sa-i platesti cu aceeasi moneda, sa simta durerea ta. Daca vei face ce a facut el/ea, vei ajunge exact ce urasti mai mult, VEI AJUNGE EXACT CA EL/EA. Te vei cobora la nivelul lui/ei Cred ca trebuie sa stii si sa vezi ce anume iti doresti ... nivelul lui/ei sau nivelul ridicat la care esti acum, ca individ.... Durerea o sa o simta el/ea mai tarziu nu imediat si va avea un nivel mai mare decat durerea ta. |
||
Razvan Postat pe 20 Octombrie 2009 19:10 |
||
echilibrul il gasesti doar cand tu esti o jumatate iar celalalt jumatatea care se imbina perfect...cum o fi oare sa fii tu o jumatate si inca doua jumatati ca nu pricep ...vrei sa spui ca tu esti o jumatate iar sotia ta e doar un sfert asa ca trebuie completat ce lipseste ...dar daca si tu esti doar un sfert ?ufff ...ce ti-e si cu oamenii astia care sunt doar feliute... | ||
yzabela_03 Postat pe 20 Octombrie 2009 19:33 |
||
yza, tocmai ai descoperit principiul care sta la baza relatiei de tip "puzzle" : se cauta si se aduna particelele pana simte omu' ca a reconstruit intregul... | ||
garbo_C Postat pe 20 Octombrie 2009 19:44 |
||
hehehe, sis...daca tot am fo' in zona rezistentei...de florinel, zic...am intrat si ici sha... e ca un fel de condica... oalio...am uitat sa semnez condica la rodicuta, care e transformata in clab pentru blonde |
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Octombrie 2009 19:53 |
||
asa sis, lasa colo autografu'... |
||
garbo_C Postat pe 20 Octombrie 2009 19:56 |
||
cu un pachetel de TNT langa | ||
pik_nik Postat pe 20 Octombrie 2009 19:59 |
||
ioi... nu-i da idei! | ||
garbo_C Postat pe 20 Octombrie 2009 20:03 |
||
ii dau materialul, daca vrea. am EHP, 2o cm de fitil, o capsa detonanta, un cablu electric si o baterie de 9 V | ||
pik_nik Postat pe 20 Octombrie 2009 20:06 |
||
Da,se iau din dragoste dar dupa cite se pare pe barbati nimic nu ii poate opri de la a insela.Degeaba te iei din dragoste daca dupa citiva ani, lasi monotonia sa-si faca loc in casnicie.Asta tine de amindoi deci,gresesc doi dar de cele mai multe ori femeia face mai mult in relatie dar sotul sta doar de spectator,mereu ei asteapta provocari,dragoste, afectiune , atentie maxima dar ei nu dau nimic.vor totul iar cind nu mai au, isi cauta consolari in alte parti.Niciodata nu va fi barbatul cel care incearca sa repare sau sa dea mai multa culoare casniciei.Eu zic,sint orgoliosi, gelosi si egoisti.O alta parte negativa este ca desi gresesc de milioane de ori, nu recunosc si asteapta ca tot femeia sa repare.Aceleasi afectiuni, atentii etc.Poate eu nu am intilnit oameni deschisi si comunicativi,am avut parte doar de minciuna si dezgust si chiar nu am dat motive.Da,la un moment dat, dupa ani, am renuntat la a mai fi buna draguta, afectuoasa dar am ajuns la concluzia ca e degeaba.Eu totusi sper ca viata imi va oferi si altceva decit ce am avut,am rabdare si incredere. | ||
garbo054654 Postat pe 20 Octombrie 2009 23:02 |
||
Da,se iau din dragoste dar dupa cite se pare pe barbati nimic nu ii poate opri de la a insela.Degeaba te iei din dragoste daca dupa citiva ani, lasi monotonia sa-si faca loc in casnicie.Asta tine de amindoi deci,gresesc doi dar de cele mai multe ori femeia face mai mult in relatie dar sotul sta doar de spectator,mereu ei asteapta provocari,dragoste, afectiune , atentie maxima dar ei nu dau nimic.vor totul iar cind nu mai au, isi cauta consolari in alte parti.Niciodata nu va fi barbatul cel care incearca sa repare sau sa dea mai multa culoare casniciei.Eu zic,sint orgoliosi, gelosi si egoisti.O alta parte negativa este ca desi gresesc de milioane de ori, nu recunosc si asteapta ca tot femeia sa repare.Aceleasi afectiuni, atentii etc.Poate eu nu am intilnit oameni deschisi si comunicativi,am avut parte doar de minciuna si dezgust si chiar nu am dat motive.Da,la un moment dat, dupa ani, am renuntat la a mai fi buna draguta, afectuoasa dar am ajuns la concluzia ca e degeaba.Eu totusi sper ca viata imi va oferi si altceva decit ce am avut,am rabdare si incredere. | ||
garbo054654 Postat pe 20 Octombrie 2009 23:02 |
||
Cred ca trebuie sa stii si sa vezi ce anume iti doresti ... nivelul LUI sau nivelul RIDICAT la care esti acum, CA FEMEIE. | ||
sophia Postat pe 20 Octombrie 2009 23:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
se poate de inselat sotul daca nu mai traesti cu el? | 10 | De la: elenita_2 1 Iunie 2012 16:03 |
Birth-control pill :sml-jumping0044: | 4 | De la: MissDee 26 Mai 2014 21:06 |
Sex din prima noapte | 27 | De la: adastaicu 3 Aprilie 2010 15:34 |
|
||
curiozitatea sexuala a fetitelor,,,, | 81 | De la: estela 5 Decembrie 2012 07:53 |
Fantezii.......sexuale | 159 | De la: fleurdelis 13 Martie 2010 22:25 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural