dar sotia rezista sa faca sex doar cu sotul ei toata viata?

eu am fost inselata de 3 ori(sau poate de mai multe ori,dar n-am mai aflat),dar de 3 ori e sigur,pt ca a recunoscut baiatu....prima data cand am aflat(si i-am vazut EU cu ochii mei )eram gravida in luna 8,a plecat 3 zile cu duduia,si s-a intors mai apoi spasit si plangand ca ne vrea innapoi si ca o sa fie cuminte... s-a repetat faza cand eram din nou gravida cu a 2a fetita...l-am iertat dupa un scandal monstru,telefoane date la soACRA,cumnate,...apoi s-a linistit.deci,as avea "tot dreptu"sa-l insel?am avut 2 tentative-nereusite si m-am gandit ca n-are rost,ca nu se merita sa "dau la porci margaritare"(el era un ex,si oricum nu ducea nicaieri relatia).
robby
Postat pe 21 Octombrie 2009 07:43
uneori nu e bine sa platesti cu acceasi moneda....
nu stiu cat l-ar durea pe el asta(poate doar i-ar rani orgoliul),dar tie sigur nu ti-ar fi mai bine.
iainte de a-l respecta pe el,respecta-te pe tine
eladaela
Postat pe 21 Octombrie 2009 07:49
si...robby, incearca sa nu mai faci copii
pik_nik
Postat pe 21 Octombrie 2009 08:51
"
De la: garbo054654, la data 2009-10-20 23:02:20Da,se iau din dragoste dar dupa cite se pare pe barbati nimic nu ii poate opri de la a insela.Degeaba te iei din dragoste daca dupa citiva ani, lasi monotonia sa-si faca loc in casnicie....."

doar scuze....ridicole, chestia cu monotonia,
unii barbati inseala pt.ca gandesc cu ....."alt cap" din pacate....care a stat sub banca la scoala care....
Au o familie minunata acasa si totusi inseala cu ultimele "rufe"....de care se dezbraca toti. pe rand....
Cel mai important intr-un cuplu e sinceritatea 100%.Dar pt.asta trebe curaj nu gluma.. sa poti spune partenerului TOT. Dar putem suporta asta?
lala_cri
Postat pe 21 Octombrie 2009 08:54
De la: Razvan, la data 2009-10-20 19:10:03pentru @sol321 am spus ca este o solutie de compromis. Fiecare are de castigat ceva si nu doreste sa piarda ce a castigat din ambele relatii.

pentru @daniela6 este adevarat ca atunci cand aflii ca partenerul te-a inselat pica cerul pe tine ca persoana, pentru ca tu te-ai dedicat 100% relatiei, ca ai avut incredere in acea persoana iar ea a distrus tot; este normal sa apara sentimentul de ura fata de el/ea. pentru ca din punctul tau de vedere ai fost corect si iti doresti sa-i platesti cu aceeasi moneda, sa simta durerea ta.
Daca vei face ce a facut el/ea, vei ajunge exact ce urasti mai mult, VEI AJUNGE EXACT CA EL/EA. Te vei cobora la nivelul lui/ei

Cred ca trebuie sa stii si sa vezi ce anume iti doresti ... nivelul lui/ei sau nivelul ridicat la care esti acum, ca individ....

Durerea o sa o simta el/ea mai tarziu nu imediat si va avea un nivel mai mare decat durerea ta.

da, ai dreptate, imi dau seama ca asa este dar cred ca trebuie sa mai treaca ceva vreme ca sa pot gandi "la rece" si sa pot sa ma obisnuiesc cu gandul ca pentru "fapta si rasplata".Multumesc
daniela6
Postat pe 21 Octombrie 2009 11:34
nu e absolut obligatoriu "dupa fapta si rasplata"....de ce sa-ti faci si tu pacate si sa ai mustrari de constiinta???...nu e mai bine sa il lasi in boii lui si sa incerci sa-ti refaci viata...cu altcineva, evident...pentru ca daca il inseli, esti la fel ca si el .....un/o adulterin/a...
tutankhamon
Postat pe 21 Octombrie 2009 11:56
Depinde de cat de mare este investitia.
Ioana007
Postat pe 21 Octombrie 2009 19:58
bravo, razvanel..
melanie
Postat pe 21 Octombrie 2009 20:01
ioano...asta depinde numai cat de proasta/naiva o fost...
tutankhamon
Postat pe 22 Octombrie 2009 00:57
De la: daniela6, la data 2009-10-21 11:34:17
De la: Razvan, la data 2009-10-20 19:10:03pentru @sol321 am spus ca este o solutie de compromis. Fiecare are de castigat ceva si nu doreste sa piarda ce a castigat din ambele relatii.

pentru @daniela6 este adevarat ca atunci cand aflii ca partenerul te-a inselat pica cerul pe tine ca persoana, pentru ca tu te-ai dedicat 100% relatiei, ca ai avut incredere in acea persoana iar ea a distrus tot; este normal sa apara sentimentul de ura fata de el/ea. pentru ca din punctul tau de vedere ai fost corect si iti doresti sa-i platesti cu aceeasi moneda, sa simta durerea ta.
Daca vei face ce a facut el/ea, vei ajunge exact ce urasti mai mult, VEI AJUNGE EXACT CA EL/EA. Te vei cobora la nivelul lui/ei

Cred ca trebuie sa stii si sa vezi ce anume iti doresti ... nivelul lui/ei sau nivelul ridicat la care esti acum, ca individ....

Durerea o sa o simta el/ea mai tarziu nu imediat si va avea un nivel mai mare decat durerea ta.

da, ai dreptate, imi dau seama ca asa este dar cred ca trebuie sa mai treaca ceva vreme ca sa pot gandi "la rece" si sa pot sa ma obisnuiesc cu gandul ca pentru "fapta si rasplata".Multumesc

Da este o lupta pe care trebuie sa o duci cu tine si in care trebuie sa iesi castigator. Cred ca cel mai bine este sa te gandesti ca nu platind cu aceeasi moneda va suferi la fel ca tine (fiecare suntem diferiti) sigur el are alte "valori" decat tine. In timp poti sa atingi o "valoare" care o sa doara la fel ca si durerea ta pe care o ai acum. Sa nu intelegi "valoare/valori" ca fiind "bijuteriile" unui barbat...
Razvan
Postat pe 22 Octombrie 2009 13:01
pentru @Melanie iti multumesc frumos...
Razvan
Postat pe 22 Octombrie 2009 13:02

aproape ca am inteles ce-ai vrut sa zici...stai, sa-mi iau fatza de filozoafa
zambila
Postat pe 22 Octombrie 2009 13:03
De la: Razvan, la data 2009-10-22 13:01:02
De la: daniela6, la data 2009-10-21 11:34:17

Da este o lupta pe care trebuie sa o duci cu tine si in care trebuie sa iesi castigator. Cred ca cel mai bine este sa te gandesti ca nu platind cu aceeasi moneda va suferi la fel ca tine (fiecare suntem diferiti) sigur el are alte "valori" decat tine. In timp poti sa atingi o "valoare" care o sa doara la fel ca si durerea ta pe care o ai acum. Sa nu intelegi "valoare/valori" ca fiind "bijuteriile" unui barbat...

Mai Razvan, totusi am o varsta... in plus valoarea "bijuteriilor" unui barbat este data de femei, nu crezi?
daniela6
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:42
pai...,pik,am facut si a3 a fetita,dar despre perioada aia n-am aflat INCA nimic.
robby
Postat pe 23 Octombrie 2009 19:58
eladaela,am inteles mesajul tau.oricum n-aveam de gand sa fac asa ceva,asa cum am mai spus,aici cu voi ma mai destind,pt ca cel mai mare timp mi-l ocupa cele 3 fetite,si chiar daca as vrea sa "calc stramb",nici n-as putea,nici timp n-ar fi.
robby
Postat pe 23 Octombrie 2009 20:04
Ei...barbatii in mod cert nu rezista doar cu una..asa ca noi de ce ,,rezista" doar cu unul...???!! Sau ar fi o exceptie..sa fie extrem de atent si potent( din toate punctele de vedere) Asta ar creste gradul de ,,rezistenta" intr-o relatie monogama. Iata o parere sincera..pe cine deranjeaza sinceritatea...asta e...:-)
reyya
Postat pe 25 Octombrie 2009 15:06
Daca exista vreun barbat care rezista doar cu una ..la modul sincer fara a se simti,,incoltit" sa ma anunte..promit sa-i ridic statuie :-)
Asa ca, doamnelor,, carpe diem" :-)
reyya
Postat pe 25 Octombrie 2009 15:13
Poate o sa te mire Reyyya,dar sunt si barbati ,,taitei",asa cum si voi puteti fi ,,fidele",lasa statuile ca o sa il intreci pe Micelangelo(doar la numar !!)
Mai intereseaza-te si in fara cercului tau de cunoscuti...
TEODORRD
Postat pe 25 Octombrie 2009 15:24
De la: TEODORRD, la data 2009-10-25 15:24:19Poate o sa te mire Reyyya,dar sunt si barbati ,,taitei",asa cum si voi puteti fi ,,fidele",lasa statuile ca o sa il intreci pe Micelangelo(doar la numar !!)
Mai intereseaza-te si in fara cercului tau de cunoscuti...

Mr Teodord...cinismul meu importa mai putin, in ceea ce-l priveste pe Michelangelo..marile opere de arta au fost create prin sublimarea sexualitatii...Fidelitatea e o chestiune strict de optiune a fiecaruia, justificabila desigur prin prisma experientelor traite. So..,,cata luciditate atata drama "
O duminica frumoasa!

reyya
Postat pe 25 Octombrie 2009 17:05
Reyya...mai sunt si barbati care nu suporta curvele asa cum si printre noi gasesti femei care urasc cocoseii care se cred taurasi
yzabela_03
Postat pe 26 Octombrie 2009 16:11
Valentino reflectia ta este ff adevarata dar nu in totalitate probata
alido
Postat pe 27 Octombrie 2009 15:29
yza...nu prea cred ce zici tu.....poate doar calugarii nu suporta courvele...sau eunucii...
tutankhamon
Postat pe 27 Octombrie 2009 22:10
tut...nu ma refeream la astia tineri care doar asta cauta...dar poate sunt eu departe de realitate...in fine ...mie imi place sa cred ca macar unul la mie?
yzabela_03
Postat pe 28 Octombrie 2009 17:47
robby
Postat pe 28 Octombrie 2009 20:40
De la: Reyya, la data 2009-10-25 15:06:48Ei...barbatii in mod cert nu rezista doar cu una..asa ca noi de ce ,,rezista" doar cu unul...???!! Sau ar fi o exceptie..sa fie extrem de atent si potent( din toate punctele de vedere) Asta ar creste gradul de ,,rezistenta" intr-o relatie monogama. Iata o parere sincera..pe cine deranjeaza sinceritatea...asta e...:-)

Sincer cred ca mai exista barbati care sa reziste cu o singura femeie. Iar in legatura cu potenta o sa ma repet, dar ca barbat daca iti cunosti bine partenera poti sa faci fata. Conteaza foarte mult felul in care cei 2 stiu sa se comporte si sa elimine orice inhibitie in momentele intime.....
Razvan
Postat pe 29 Octombrie 2009 15:05
aproape m-ai convins...
mai ca-mi vine sa cred...
eladaela
Postat pe 29 Octombrie 2009 15:12
asa-i???
mai e unu pe aici care sustine asta
zambila
Postat pe 29 Octombrie 2009 15:15
oare astia toti doi au mai ramas??
eladaela
Postat pe 29 Octombrie 2009 15:16
nici macar astia ela, nici macar....
zambila
Postat pe 29 Octombrie 2009 15:27
:P ... da .... poatem suntem o specie pe cale de disparitie.. pentru ca nu "reusim" sa ne adaptam "noilor conditii" da.... vad ca voi va adaptati noilor conditii ale acestor timpuri. Stici ceva succes!!!!!!! dar cand veti ajunge intr-o anumita situatie sunt curios cum veti reactiona??? oricum nu aveti gramul acela de sinceritate sa recunoasteti....
Razvan
Postat pe 30 Octombrie 2009 16:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbatul gemeni 25 De la: garbo_472671 6 Septembrie 2017 17:11
Sex din prima noapte 27 De la: adastaicu 3 Aprilie 2010 15:34
ce vrea de la mine? sex? 75 De la: madita 12 August 2011 15:47
scoli 2 De la: alfheim 6 Septembrie 2011 17:23
DA, DACA MAI POT! 73 De la: garbo233027 9 Octombrie 2012 02:12
Setari Cookie-uri