preci...am o reteta noua | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2010 20:53 |
||
---|---|---|
deci ma tatuez si io atunci de control asea. | ||
bluelight Postat pe 10 Februarie 2010 21:06 |
||
De la: garbo077115, la data 2010-02-10 20:41:04nu ma supar pe voi..poate asa am dat de inteles.Numai amaratul de barbat taur ft obraznic m-a deranjat ft tare si am vrut sa ma dezabonez.Astia sunt oameni ironici..Asaca nu ii lua in serios |
||
|
||
omulsincer Postat pe 10 Februarie 2010 21:06 |
||
albastrico,tatuaju' ala e cea mai buna spaima! parametru' in care tre' sa ma incadrez! alea-alea... asa ca,felele,daca vreti sa nu va ingrasati niciodata nepermis de mult,tatuati-va ceva mare si elaborat,ca de spaima ca s-ar putea intinde frumusetze de opera de arta,nu mai mancati veci! |
||
preciouss Postat pe 10 Februarie 2010 21:11 |
||
ce e cu tatoo_ul?? e iar al moda, mai?? | ||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2010 21:20 |
||
corect. acum trebui sa-mi aleg o tema | ||
bluelight Postat pe 10 Februarie 2010 21:32 |
||
vezi k doare.... si apoi dela atata suferinta, slabesti de-ti vine rau |
||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2010 21:36 |
||
lasa fleur ca nu e singurul lucru dureros . si rezultatul .... | ||
bluelight Postat pe 10 Februarie 2010 21:44 |
||
ei daaaa si rezultatul.... |
||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2010 21:47 |
||
fleur glumesc, n-am sa-mi fac tatuaj dar reunosc ca unele imi par foarte reusite si imi place ideea | ||
bluelight Postat pe 10 Februarie 2010 21:57 |
||
de cate ori ies pe'afara ma apuca acest avant! si cd vad pretul....imi trece! pana la urma mi l'a facut o fetitza la belearte, dupa un desen facut de mine | ||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2010 21:59 |
||
yo nu bag mina in foc...sti cum e, nu am incredere nici in mine, dap'ai in altcineva... | ||
garbo070006 Postat pe 11 Februarie 2010 09:55 |
||
asa bre....nu baga mana in foc ca arde | ||
eladaela Postat pe 11 Februarie 2010 09:59 |
||
fleurdelis Postat pe 11 Februarie 2010 10:01 |
||
vezi mi_am pus un nume!eu in realitate sunt MARINELA | ||
marianela Postat pe 12 Februarie 2010 10:59 |
||
NUUUUUUUU...Rezista. ca daca femeia nu ar insela ,barbatul nu ar avea cu cine sa insele....dar femeia e ...priiiiimaaaaa care vrea si alta sau altele ! | ||
doru_dordel Postat pe 22 Februarie 2010 08:57 |
||
bre dordele, la ce magazin ziceai ca scrie ziaristu' ala ce ti-a sedus nevasta? intreb serios |
||
pik_nik Postat pe 22 Februarie 2010 08:59 |
||
pik nik....i-ai ziso!! bravo bre! | ||
sheika29 Postat pe 26 Februarie 2010 09:25 |
||
Sotiile sunt exact ca traducerile: cele bune nu-s fidele, si cele fidele nu-s bune. Cand un barbat deschide portiere masinii sotiei sale de un lucru poti fi sigur: ori masina e noua ori femeia! Sotia ii spune sotului: − Mai bine ma casatoream cu dracul! − Aiurea, scumpo! Casatoria intre rudele de sange e interzisa! − ---------------------------------------------------- − Tu iti iubesti nevasta? − Cand ne-am luat, o iubeam asa de tare incat imi venea s-o mananc. Acum imi pare rau ca n-am mancat-o atunci. Acum e prea tarziu, e atoasa. Sotul se intoarce din delegatie, isi agata haina in cui si-si salute sotia cu o strangere de mana. − Nu mai vrei nici macar sa ma saruti ?? − Termina cu prostiile draga! Dupa zece ani decasnicie iti mai arde de orgii ? Sincer cred ca sunt fidele... |
||
biatrice30 Postat pe 2 Martie 2010 00:04 |
||
nu cred ca sa nascut femeia care sa faca sex,dragoste ziceti cum vreti cu un singur barbat .va plictisiti sau sunteti curioase sau nu va duce mintea departe ,dar cand ai doi copii acasa un sot care munceste sa nuti lipseasca nimic,si tu te f..icu prietenul sau cu vecinu sau cu colegul luieste doar o aventura sau o gresala?nu este o lipsa de respect fata de tine insuti .cum te simti cand mergand pe strada auzi vorbinduse de tine gen-o vzi pe asta ?o f..e x,y,z.cum te simti tu fica evei ,in primul rand te umilesti pe tine apoi pe cei de langa tine,vai de voi cand ganditi cu p...aca daca ganditi cu capul faceti lucruri bune.pacat ca ganditi foarte rar cu capuldar nu sunteti voi de vina ci cine va crescut in special mamele voastre....... |
||
garbo020969 Postat pe 2 Martie 2010 19:46 |
||
Sunt femeile tot oameni, nu Dumnezei!Ce-i frumos place oricui si de ce sa nu ai parte cand ai ocazia?Cu ce-ti derenjezi sotul?!Ca tot akasa te intorci. | ||
tl1509 Postat pe 3 Martie 2010 00:27 |
||
De la: garbo020969, la data 2010-03-02 19:46:05nu cred ca sa nascut femeia care sa faca sex,dragoste ziceti cum vreti cu un singur barbat .va plictisiti sau sunteti curioase sau nu va duce mintea departe....... dar barbatul care sa faca sex cu o singura femeie s-a nascut? Trezeste-te 969... Este absolut ANORMAL sa ii pretinzi cuiva sa nu te vada toata viata decit pe tine, incepind din momentul in care TU ai pupat prima colega la gradinita. Ia-ti un caine, daca nu accepti o fiinta umana egala. |
||
quasaria Postat pe 3 Martie 2010 00:39 |
||
969, esti deplorabil...atitudinea e una care nu te va duce spre absolut nimic reusit in materia de relatie, motivul e unul simplu: faptul ca ea( indiferent cum se numeste) te-a inselat la un moment dat si acum extrapolezi asta cu privire la toate celelalte femei, genul tau e relativ usor de gasit , esti ,,traumatizat" chiar daca tu nu vrei sa accepti si sa crezi asta . In acceptiunea ta toate suntem niste curve ( eventual , lipsite si de creier) care oricand privim spre prietenul , colegul, vecinul sau orice alta persoana de gen masculin din anturajul tau ..mda, extrem de previzibil comportamentul tau, daca cineva te-a inselat sau ti-a inselat asteptarile si increderea ..e strict problema ta si a ei , insa e o grava capcana in evolutia ta personala si implinirea ta la nivel de relatie a crede ca toate celelalte suntem fix la fel. Apropos ..pe tine te-a nascut tot o urmasa a Evei :-) | ||
reyya Postat pe 3 Martie 2010 01:23 |
||
In alta ordine de idei 969 ai grave lacune gramaticale.. Este ,,FIICA" nu ,,fica" cum ai scris tu ( asta e doar una dintre greselile gramaticale sesizate in postarea ta) , vezi DEX, presupunand ca ai fi facut cu mine limba materna care presupun ca e romana , nu sunt sigura ca promovai :-) | ||
reyya Postat pe 3 Martie 2010 01:27 |
||
sunt f curios daca, recunoaste cineva care este adevaratul motiv ptr care se cauta implinirea in alte paturi ....asa ca discutie..multumesc!iubiti-va dar pe ascuns::) | ||
garbo062323 Postat pe 3 Martie 2010 02:27 |
||
nu cred ca e un singur motiv... La un moment dat poate fi si chestiunea de iesirea din rutina, numai ca rutina/plictiseala asta nu intervine intr-un cuplu real... intervine mai mult in alea de forma, in care te saluti seara si isi vede fiecare de ale lui, in rest. Poate fi razbunare - si e o prostie - sau poate se cauta reconfirmari ale seductiei proprii. Sau poate pur si simplu vrei pe altcineva si in ideea unei viitoare relatii si incepi sa cauti. In orice caz, sa il/o iubesti pe ala sau aia de acasa si sa si inseli nu cred ca e posibil. Pacat insa ca oamenii sint atit de lasi incit nu pot sa spuna stop cind e stop si sa isi ia bagajelele sa plece dintr-o relatie cind relatia s-a terminat. Atirna pe acolo indecisi in continuare, pina isi gasesc urmatorul drum. |
||
quasaria Postat pe 3 Martie 2010 08:40 |
||
pai, daca te bazezi pe niste principii, cum ar fi : "toata lumea minte" si " nimeni nu iubeste pe nimeni" cred ca e destul de evident raspunsul |
||
zambila Postat pe 3 Martie 2010 08:50 |
||
despre ce e vorba ? | ||
elodia Postat pe 3 Martie 2010 09:09 |
||
am luat/o pe aratura...am vrut sa postez pe alt topic | ||
elodia Postat pe 3 Martie 2010 09:15 |
||
DA REZISTA si spun asta din propria mea experienta .Am implinit 18 ani da casatorie si santem impreuna de 28 de ani.Da , da ,cititi bine.Mi-a facut curte 10 ani ! Sotul meu e primul si ultimul barbat din viata mea.Si nu pentru ca nu am avut succes, din contara ,sant o femeie destul de frumoasa ,barbati mai intorc capul dupa mine pe strada.Dar intodeauna am avut principii de viata foarte solide si considerente religioase care m-au oprit ,nu pentru ca sotul meu nu ar merita.Ar merita in fiecare zi cu altul si tot asa.Chiar acum , recent am aflat ca ma inseala din nou ! Asta e ! Cand ai un copil, inainte de orice te gandesti de 10 ori si abea apoi actionezi si asta pentru ca totul dar absolut totul se reflecta asupra copilului ! Ce as rezolva inselasnd, nimic ,ce as rezolva divortand , nimic . Asa ca mergem inainte, imi fac viata placuta si usoara cat tine de mine si am liniste sufleteasca atat cat pot dar nu sant singura nici eu nici copilul ,nu ne lipseste nimic , plateste facturile , ne ofera concedii de vis in lume , e acasa in fiecare noapte si se fereste ca eu sa aflu de cealalta si tine cont de dorintele mele.Asa ca fetelor analizati bine orice haotarare luati si capul sus viata trebuie traita si pana la urma sant cu barbatul pe care il iubesc si sant sigura ca si el ma iubeste . E mult mai usor de trait in pace si liniste daca nu inseli. Imi ajunge ca il vad pe sotul meu in ce tensiune traieste si sincer mi-e mila de el. | ||
garbo090296 Postat pe 3 Martie 2010 09:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce pot face cu un sot "bolnav" de inernet? | 62 | De la: miky65 27 August 2020 14:31 |
nu conteaza ca ai penisul mare,ca sa fi bun la pat! | 221 | De la: yanyacharberet 19 Noiembrie 2009 18:19 |
oare sunt insarcinata? | 45 | De la: tusi_Oli 17 Februarie 2011 10:49 |
|
||
"ESTE BINE SA TE RETII IN A-TI SPUNE PAREREA?" | 17 | De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 11:50 |
As vrea sa stiu si eu parerea voastra...a"multimii"...un sfat poate... | 249 | De la: Celleste_ 3 August 2010 21:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural