dar sotia rezista sa faca sex doar cu sotul ei toata viata?

adica vrei sa spui ca stii ca te inseala si nici macar nu-i scoti ochii?si ti-e mila de el?
garbocatalyna
Postat pe 3 Martie 2010 09:34
296,te superi daca te intreb care sunt considerentele religioase care te/au oprit?
elodia
Postat pe 3 Martie 2010 10:44
O DEPINDE DE VOI DACA VA IBITI SI VA RESPECTATI,, ATUNCI AR FI PACAT SA VA INSELATI,,SI SE VA DESTAMA TOTUL?
gogu1938
Postat pe 3 Martie 2010 12:33
este adevarat ca nu toti stiu sa faca diferenta intre sex si dragoste. eu cred ca razboiul acesta dintre femei si barbati nu o sa se termine niciodata. barbatii ca femeile sant de vina, femeile ca barbatii sant de vina si uite asa nu se mai termina niciodata. in concluzie, toti santem de vina. barbati si femei. nu stim sa pretuim sentimentele adevarate. confundam dragostea cu sexul si tot asa. ne plictisim de bine si de sentimente sincere. santem aventurieri. ne place mai mult capra vecinului. asta este.
dvb26ro
Postat pe 3 Martie 2010 12:33
De la: garbo090296, la data 2010-03-03 09:26:27DA REZISTA si spun asta din propria mea experienta .Am implinit 18 ani da casatorie si santem impreuna de 28 de ani.Da , da ,cititi bine.Mi-a facut curte 10 ani ! Sotul meu e primul si ultimul barbat din viata mea.Si nu pentru ca nu am avut succes, din contara ,sant o femeie destul de frumoasa ,barbati mai intorc capul dupa mine pe strada.Dar intodeauna am avut principii de viata foarte solide si considerente religioase care m-au oprit ,nu pentru ca sotul meu nu ar merita.Ar merita in fiecare zi cu altul si tot asa.Chiar acum , recent am aflat ca ma inseala din nou ! Asta e ! Cand ai un copil, inainte de orice te gandesti de 10 ori si abea apoi actionezi si asta pentru ca totul dar absolut totul se reflecta asupra copilului ! Ce as rezolva inselasnd, nimic ,ce as rezolva divortand , nimic . Asa ca mergem inainte, imi fac viata placuta si usoara cat tine de mine si am liniste sufleteasca atat cat pot dar nu sant singura nici eu nici copilul ,nu ne lipseste nimic , plateste facturile , ne ofera concedii de vis in lume , e acasa in fiecare noapte si se fereste ca eu sa aflu de cealalta si tine cont de dorintele mele.Asa ca fetelor analizati bine orice haotarare luati si capul sus viata trebuie traita si pana la urma sant cu barbatul pe care il iubesc si sant sigura ca si el ma iubeste . E mult mai usor de trait in pace si liniste daca nu inseli. Imi ajunge ca il vad pe sotul meu in ce tensiune traieste si sincer mi-e mila de el.

296, scuza-ma ca iti spun atat de dur dar te consider deplorabila. Nu stiu si nu-mi imaginez( poate imi lipseste capacitatea empatica :-) cum poti trai langa cineva spunand ca e primul si ULTIMUL barbat din viata ta in conditiile in care acela te insala , tu stii acest aspect..mai stii ca nu e intaia oara cand o face...dar stai langa el pt ca iti ofera platirea facturilor, o viata de vis si concedii in lume. Stimata, eu cred ca tu nu rsti capabila sa-ti faci viata proprie ,nu esti capabila sa castigi cat castiga el , nu esti capabila sa te pui in valoare ca femeie atat din punct de vedere fizic cat si intelectual mai ales, si nu in ultimul rand iti lipseste Orgoliul personal de a spune ,,STOP relatiei, cum ai spus in final de altfel ,,MI-E SILA DE EL", si totusi ramai langa el,ei asta e chestie de lipsa de curaj , e apanajul persoanelor mediocre care nu cred cu adevarat ca isi pot face viata proprie de vis cu mintea , cu inima , cu modul lor de a fi . Te agati de religie , de morala pentru esecul personal fara sa te intrebi o clipa daca in momentul cand religia si cutumele ,,nescrise" acolo au luat fiinta tu erai de fata si ai fost intrebata daca esti sau nu de acord cu ele :-) Well,sa-ti urez o viata de vis in continuare ??:-) Mi-e teama ca ti-as face un grav deserviciu urandu-ti asta .
reyya
Postat pe 3 Martie 2010 14:03
rectificare, ,,mi-e mila de el" ai scris...sentimentul de mila..hmmm,nici asta nu cred ca e un punct forte a dori sa continui o relatie cu cineva. El te insala si tie iti e mila de ,,zbuciumul lui interior" , mdeaaa
reyya
Postat pe 3 Martie 2010 14:08
600...e o chestiune de liber arbitru daca pastram nepatat ceea ce simtim pentru cineva sau spunem..,,ei si ce daca ...merge si asa" Alegerea apartine fiecaruia.
reyya
Postat pe 3 Martie 2010 15:06
De la: ktin, la data 2009-07-06 17:55:20ce spuneti doamnelor? astept opiniile voastre

ACOLO UNDE EXISTA IUBIRE ADEVARATA, DRAGOSTE ADEVARATA,NU VA FI LOC DE INSELAT....
rusumicheliny
Postat pe 3 Martie 2010 15:32
dap... pentru c-o fi permanent pe buza prapastiei... faci pasul aiurea, ai picat, ca doar nu-i loc
ready_vivus
Postat pe 3 Martie 2010 15:34
si cini te prinde cand cazi...asa in prapastie
lala_cri
Postat pe 3 Martie 2010 15:37
Reyya,chiar poti trai la fel alaturi de sotul tau care inseala?Eu tot zic ca pot ierta orice numai asta nu!
marianela
Postat pe 3 Martie 2010 15:37
lalo, pe mine ma prinde cine are noroc... pe altii, nush'
ready_vivus
Postat pe 3 Martie 2010 15:39
se pune si cand te inseala asa cu gandul...
lala_cri
Postat pe 3 Martie 2010 15:39
te poate prinde de mai multe ori nu
lala_cri
Postat pe 3 Martie 2010 15:40
ready, adicatelea din vanator devii vanat?
panty_C
Postat pe 3 Martie 2010 15:40
I-am raspuns lui 296 ,nu , nu este acceptabil ..e o chestiune de alegere , in mod cert eu una nu as putea trai cu cineva pt care nu sunt eu centrul universului lui.
reyya
Postat pe 3 Martie 2010 15:41
E firesc Marinela, asta inseamna ca te pretuiesti ..
reyya
Postat pe 3 Martie 2010 15:42
asta da,inteleg ca te pretuiesti ,dar cu iertarea cum e si acceptul...nu simti durerea-n suflet atunci cand te culci cu el,nu simti atunci ca nu mai poti sa-l imparti?
marianela
Postat pe 3 Martie 2010 15:44
nu cred Marinela ca ai facut referire la comentariul meu..pt ca tocmai invers am afirmat..nu este acceptabil sa-l imparti cu nimeni , asta am spus , cand ceva nu mai merge ..ciao..nu vad cui foloseste efortul de a ramane langa unul care oricum ar trebui impartit..de regula eu nu ma impart decat tortul si uneori coliva..in rest...imi place sa cred ca sunt unica, in cazul in care nu mai sunt parasesc rapid ,,scena" :-)
reyya
Postat pe 3 Martie 2010 16:16
imi cer scuze,am gresit.Tocmai asta ma si mira ca altadata citeam contrariul.
marianela
Postat pe 3 Martie 2010 19:30
�i via�a lui dureaz� p�n� se satur� de cic�leli �i stres acas�, �i o ia razna...
adi68pop
Postat pe 3 Martie 2010 20:41
dak t e�n�eal�, nu te mai iube�te
��i place s� te complaci �n a�a situa�ie???
consider c� te vinzi pentru contravaloarea unor facturi...
asta e...
adi68pop
Postat pe 3 Martie 2010 20:43
BRAVO FRATE, ai dreptate
numai c� de multe ori te saturi de r�u, dar teama de necunoscut te �mpiedic� s� faci pasul spre desp�r�ire...
poate chiar obi�nuin�a te �mpiedic�
nu spun k numai femeile sunt vinovate, �i noi suntem
asta e via�a, trebuie s� ne suport�m
c�t putem
dar dak nu mai putem.... nu are rost s� n� chinuim unul pe altul
adi68pop
Postat pe 3 Martie 2010 20:49
pt. rusumicheliny
dragostea nu dureaz� o ve�nicie.
devine obi�nuin�� �i r�m�n doar visele despre clipe frumoase, dar dragoste cum zici tu, adev�rat�, nu mai e

adi68pop
Postat pe 3 Martie 2010 20:52
pt. lala_cri

cu g�ndul, tu nu l-ai �n�elat niciodat�???
JUR�-TE
adi68pop
Postat pe 3 Martie 2010 20:53
lala,nu jura
elodia
Postat pe 3 Martie 2010 20:55
De la: adi68pop, la data 2010-03-03 20:52:28pt. rusumicheliny
dragostea nu dureaz� o ve�nicie.
devine obi�nuin�� �i r�m�n doar visele despre clipe frumoase, dar dragoste cum zici tu, adev�rat�, nu mai e

daca raman doar visele despre clipele frumoase traind in trecut si nu prezent...e clar ca ceva s-a rutinat..si am o veste trista pt tine adi68pop : aceea nu a fost dragoste..a fost doar ceva , un amestec de atractie si sentiment intr-un dozaj extrem de mic..so, nimeni nu prea pierde nimic la faza asta, nu are ce....ceva ce oricum nu a existat cu adevarat.
reyya
Postat pe 3 Martie 2010 21:45
PT 296 :

296, scuza-ma ca iti spun atat de dur dar te consider deplorabila. Nu stiu si nu-mi imaginez( poate imi lipseste capacitatea empatica :-) cum poti trai langa cineva spunand ca e primul si ULTIMUL barbat din viata ta in conditiile in care acela te insala , tu stii acest aspect..mai stii ca nu e intaia oara cand o face...dar stai langa el pt ca iti ofera platirea facturilor, o viata de vis si concedii in lume. Stimata, eu cred ca tu nu rsti capabila sa-ti faci viata proprie ,nu esti capabila sa castigi cat castiga el , nu esti capabila sa te pui in valoare ca femeie atat din punct de vedere fizic cat si intelectual mai ales, si nu in ultimul rand iti lipseste Orgoliul personal de a spune ,,STOP relatiei, cum ai spus in final de altfel ,,MI-E MILA DE EL", si totusi ramai langa el,ei asta e chestie de lipsa de curaj , e apanajul persoanelor mediocre care nu cred cu adevarat ca isi pot face viata proprie de vis cu mintea , cu inima , cu modul lor de a fi . Te agati de religie , de morala pentru esecul personal fara sa te intrebi o clipa daca in momentul cand religia si cutumele ,,nescrise" acolo au luat fiinta tu erai de fata si ai fost intrebata daca esti sau nu de acord cu ele :-) Well,sa-ti urez o viata de vis in continuare ??:-) Mi-e teama ca ti-as face un grav deserviciu urandu-ti asta .
reyya
Postat pe 3 Martie 2010 21:48
interesant simtamant trebuie sa fie cand unul te insala si tie iti e mila de el...de ,,zbuciumul lui interior" , de alergarea continua intre tine si o alta, de ipocrizia aluia ti-e mila? :-)
reyya
Postat pe 3 Martie 2010 21:50
296, si mie mi-ar fi mila... de fapt, mi-a fost. Asa de mila incit am facut o fapta buna si am eliberat bietul om de chinurile duplicitatii. Si ce crezi ca s-a intimplat? S-a dat, bineinteles, cu fundul de pamint ca el ma vrea inapoi.
Nu stiu ce intelege prin "inapoi", pentru ca atunci cind poate ar fi avut sansa sa construim o relatie era ocupat sa consoleze o fosta.

Ce imi e acum? Nu mila, sila. Repulsie. Mila mi-a fost, dupa ce a trecut mila am avut sentimentul ca toata povestea asta e atit de murdara incit nici Dunarea nu ma mai spala... dupa care am inceput sa ma feresc de el ca de o broasca raioasa - si cu toate astea ma vrea inapoi, si jeleste pe toate gardurile si spune tuturor, fara sa poate justifica totusi cu aia ce a a fost.

Si stii care e partea proasta? Ca barbatul pe care il iubesc chiar il crede. N-are importanta cum m-am simtit eu. Are importanta ca ala care a inselat jeleste rauri de lacrimi pe pres, si eu sint aia fara suflet ca nu mai vreau sa imi murdaresc pantofii.

E adevarat ca imi permit concedii in strainatate din banii MEI, daca asta intelegi tu prin viata de vis (sa nu fie un cosmar visul ala...). Dar iti garantez ca as fi plecat si cu banii de iaurt. N-ar fi fost prima data. As fi plecat oricum. Pur si simplu DE SILA, am constientizat ca e doar un mare gunoi. Si in continuare asta se dovedeste a fi.
quasaria
Postat pe 3 Martie 2010 22:14

Recomandari

Setari Cookie-uri