Ca intotdeauna Q :-) | ||
reyya Postat pe 3 Martie 2010 22:20 |
||
---|---|---|
De la: tutankhamon, la data 2009-07-08 00:33:57si sunt multe alte femei care cauta o vorba buna si o mangaiere prin alte asternuturi.... dupa 17 ani de casnicie nu l-am inselat...as fi ipocrita sa spun ca nu am fost tentata dar...m-am abtinut de dragul relatiei(chiar daca am fost inselata)...intrebarea este"de ce nu ii este oferita tandretea de care are nevoie ???" nu traim 10 vieti si de aceea pe asta ar trebui sa o traim frumos... |
||
garbo087536 Postat pe 3 Martie 2010 22:28 |
||
reya...ma omori... am ajuns la faza cu controlul si controlul gandirii io crez ca nenii si tantile alea, cand au dat definitiile alea doua, sigur la mine s-au gandit |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2010 22:44 |
||
nu stie barbatul,ce stie tot satul asa steti voi mai naivi | ||
booboo Postat pe 6 Martie 2010 16:36 |
||
REZISTA PE DRACU?FEMEILE SE PLICTISESC REPEDE DE ACELAS BARBAT , SI SE DA LA ALTUM MAI DOTAT? | ||
gogu1938 Postat pe 7 Martie 2010 15:24 |
||
esti paralel gogule. femeile nu se plictisesc. ele se satura de marlaniile barbatului . si nu pleaca dupa unul mai dotat, aleg unul care le face sa se simta foarte bine si in plan sexual. asa ca daca nu sti sa te porti cu o femeie mai bine cauta-ti un barbat | ||
anirica Postat pe 7 Martie 2010 15:38 |
||
bravo ti1509ai mare dreptate spalata si stearsa e ca noua ,cine te intelege mai bine ca prostul de acasa ?cine te ......nu ti trage si la revedere sotul plateste tratamentul de la ginecologie cu avortul. vorba aia femeia da si iarta barbatul ia si uita tinetio fetelor tot asa cred ca voi ne puteti scoate din criza spor la treaba. |
||
garbo020969 Postat pe 8 Martie 2010 15:30 |
||
de la cap ca n am inteles nik!!!!! |
||
nazirra Postat pe 8 Martie 2010 15:33 |
||
De la: anirica, la data 2010-03-07 15:38:03esti paralel gogule. femeile nu se plictisesc. ele se satura de marlaniile barbatului . si nu pleaca dupa unul mai dotat, aleg unul care le face sa se simta foarte bine si in plan sexual. asa ca daca nu sti sa te porti cu o femeie mai bine cauta-ti un barbat ai dreptate, eu cunosc multe cazuri de femei care au plecat la al�ii din motivele spuse de tine. sunt b�rbat dar ��i dau dreptate |
||
adi68pop Postat pe 8 Martie 2010 17:12 |
||
si mie.... | ||
nazirra Postat pe 8 Martie 2010 17:14 |
||
De la: ktin, la data 2009-07-06 17:55:20ce spuneti doamnelor? astept opiniile voastre PAREREA MEA ESTE CA INTREBAREA TA PLEACA DE LA IDEEA GRESITA PE CARE O AI DESPRE O CASNICIE. EU NU PRICEP DE CE CREZI TU CA PENTRU FEMEI, IN CADRUL CASNICIEI - CARE ARE CA PUNCT DE PLECARE O MARE IUBIRE SI DORINTA AMBILOR PARTENERI DE A MERGE ALATURI PE DRUMUL VIETII CAT SE POATE DE MULT - A "FACE SEX CU SOTUL" ESTE O CORVOADA, O PROBA DE REZISTENTA ? CE CREZI TU DESPRE FEMEI ? ESTI INSURAT "KTINE"? SE VEDE CA NU .... SAU ESTI FOARTE TANAR SI "TATONEZI" VIATA, SAU TI-E FRICA DE FEMEI DIN NECUNOASTERE ... A NU REZISTA SA FACI SEX DOAR CU SOTUL, PE TIMPUL CASNICIEI, ESTE DEJA DE DOMENIUL PATOLOGICULUI ! CAUTA PE "GUGAL" ( ) SA PRIMESTI INFORMATII DESPRE "NIMFOMANIE" ....., DAR NU ARUNCA "ANATEMA" PE SOTII, LA MODUL GENERAL ! SUCCES ! TOATE BUNE, TUTUROR ! |
||
IOANA_DRAGAN Postat pe 9 Martie 2010 09:43 |
||
De la: tulipe, la data 2009-07-06 18:17:14 |
||
garbo103397 Postat pe 9 Martie 2010 15:21 |
||
Cum ne putem ajuta reciproc in timp de criza?!! Am incercat toate Metodele Posibile (si legale). Aceasta este cea mai Usoara si mai RAPIDA cale. Poti sa faci suficenti bani pentru atrece cu bine criza. Repede si legal. Merge! E testat! Tot ce Trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la textul final. In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit articol ONU �n carese spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de Initiala de numai30 RON Imediat m-am gandit [chestia asta Trebuie sa fie vreo escrocherie]. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca Trebuie sa trimiti cate 5 lei La fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci Numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu! Dupa ce am analizat Chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 30 RON si 6 timbre? (am pierdut mult mai mult la 6 din 49 sau bingo) Surpriza! ... Ghiciti ce s-a petrecut! ... Intr-un interval de 7 ONU ONU ONU ONU ONU ONU ONU ONU zile, am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 205 ROn. La sfarsitul celei de-a doua aveam 615 RON Intr-o treia saptamana stransesem 15 040 RON! Si Banii continua SA vina cu repeziciune. �n mod cert a meritat sa cheltui cei 30 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. �n primul rand va sfatuiesc sa salvati sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? ... Pasul 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe Fiecare din ele: [M-AM Adaugat la LISTA TA], apoi impaturesti Fiecare coala (cat sa intre in plic). Iei 6 bancnote de 5RON si pui Cate UNA, In fiecare din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui Fiecare coala �n Cate ONU plic si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu Numele si adresa ta pe ele (la expeditor), Fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 5 RON Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1) Manea Alexandra Raluca; Str. Bucuresti. Aleea Dobrina nr 6 bl.49C sc. A apt.25. sector 2. 2)Dumitru Aurel Alexandru; jud.Giurgiu; loc.Giurgiu, str.Tineretului, bl.20 6; sc.B, ap.20 3) Zgripcea Maria Madalina. Strada Alexandru Ioan Cuza, nr 38 VALCEA A, Calimanesti, judetul 4). POPLIUC ION.IASI STR.GRADINARI 12 BLOC E22 sc.A ap.12 5) MATEESCU GHEORGHE, LOC.BRAILA, CALEA GALATI, NR 331, BL 5, ap.1, Cod postal 810384, JUD BRAILA 6) Buzescu Laura , str. Talazului nr. 13, sect.5 Bucuresti, cod postal 052504 Pasul 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc ..). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu Numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie sa intelegi foarte ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA pozitie DECIT CEA DE-A 6-A, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca Factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru o intari increderea in joc, si Trebuie SA NU TRISEZI SA TRIMITI PLICURILE, Deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul Cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). Trebuie cam 200 este atat cat iti trebuie Dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei Castiga! Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura ajuntand astfel cat mai multe persoane si desigur ajutandu-te si pe tine. Succes! |
||
nicole58 Postat pe 11 Martie 2010 02:04 |
||
Femei credincioase sotului tot auzi dar un barbat care sa nu isi fi inselat macar o data sotia exista ? O data e PRIMA oara :)) Eu rezist si chiar cu mandrie. Tu ???????? |
||
fericitafoc Postat pe 12 Martie 2010 18:54 |
||
depinde si de sot! daca ai" noroc "sa dai peste unul ca al meu,nun numai ca rezisti,dar nu iti mai trbuie babat toata viata! | ||
enachenclt Postat pe 15 Martie 2010 12:23 |
||
mai devreme sau mai tarziu...apare cineva, asa , mai altfel, si parca iti trezeste o curiozitate! apoi, de e nu...ia sa vad eu daca mai sint atragatoare, si incepi a te juca. el zimbeste, tu zambesti...pina cind o atingere, asa din greseala iti trezeste fiori. Seara, adormi cu intrebarea in gand...cum o fi....si tot asa |
||
gabrielistiza Postat pe 15 Martie 2010 15:27 |
||
nicolete 58 tu vorbesti serios? | ||
garbo020969 Postat pe 16 Martie 2010 17:29 |
||
femeia poate sta fara sa insele un barbat,doar ca dupa cativa ani in kre tot observi ca dobitoql de langa tine nu iti ofera altceva decat suparari,chiar dak nu kuti GASESTI alinarea in bratele altei persoane,si ceea ce poate parea la inceput o inocenta rel de amicitie se poete transforma in una de inselat,de obicei din kuza lui se intampla si e pakt dAr adevarat depinde aqm si de omul de langa tine |
||
pisiMic Postat pe 16 Martie 2010 17:37 |
||
uneori rezistaaa alteori nu rezista uneori se inpiedicaaa alteori nu se impiedica si se aseaza singura IO CRED CA REZISTA si cand nu divorteaza | ||
garbo074997 Postat pe 16 Martie 2010 17:44 |
||
De la: gogu1938, la data 2010-03-07 15:24:39REZISTA PE DRACU?FEMEILE SE PLICTISESC REPEDE DE ACELAS BARBAT , SI SE DA LA ALTUM MAI DOTAT?ai probleme cu dotarea ???i-mi pare rau pentru tine .chiar toate sau plictisit????CRED CA SANT DEFECTA CA IO IL AM DE 15 ANI |
||
garbo074997 Postat pe 16 Martie 2010 17:45 |
||
CRED CA MIS IO POSESIVA PT CA AM ACTE PE EL????SI EL PE MINE ???/OF ,OF MAI MAI | ||
garbo074997 Postat pe 16 Martie 2010 17:47 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-08 00:33:57si sunt multe alte femei care cauta o vorba buna si o mangaiere prin alte asternuturi.... oho, cred ca ai pus punctul pe rana. Multi barbati au impresia ca nu-si pot satisface fanteziile sexuale alaturi de consoarta, ca nu au curajul sa le propuna ceva mai deocheat, din repect. Dar oare femeile nu au fenteziilele lor, oare ele nu vor altceva? Ia ganditi-va! |
||
carmen64 Postat pe 19 Martie 2010 19:07 |
||
De la: fericitafoc, la data 2010-03-12 18:54:03Femei credincioase sotului tot auzi dar un barbat care sa nu isi fi inselat macar o data sotia exista ? O data e PRIMA oara :)) |
||
sophia1971 Postat pe 18 Aprilie 2010 22:12 |
||
stii tu cum sunt femeile...... | ||
eu666 Postat pe 19 Aprilie 2010 17:04 |
||
nuuuu....cum??????? | ||
nazirra Postat pe 19 Aprilie 2010 17:24 |
||
Ai o gindire foarte buna ,insa spune-mi te rog de ce cind mergeti voi femeile la cluburi de striptease masculin si vedeti formele unui barbat bine ,cind ai atingeti organele sau mai stiu eu ce ,sunteti topite ? poate ca va indeamna curiozitatea sau lipsa organului din partea sotului , Toate femeile sunt mielusele in pat ca nu cumva sa creada barbatul ca sunt curve ,iar cind calca strimb tinete frate ,fac ce nici prin gind nu ti-ar fi trecut,asa ca ..............si voi inselati perecum noi barbatii ,si sincer iti spun chiar va place ,ca si noua ne place . |
||
augustin Postat pe 20 Aprilie 2010 07:08 |
||
te contrazic, femeea de e respectata si apreciata de cel de langa ea, nu inseala, nu e ca barbatul, cum vede o fusta mai scurta..i se uraca la cap daca e tratata cu indiferenta si jigniri, intru-un tarziu i se deschide mintea si ei, si de ce nu ar face-o ? de ce se crede ca doar barbatul are dreptul? de ce crede ca palaria lui e mai cu mot decat a femeei? |
||
vyva Postat pe 20 Aprilie 2010 08:02 |
||
Rezista femeia daca e fidela si daca sotul ei nu o inseala! | ||
florin_c76 Postat pe 20 Aprilie 2010 13:22 |
||
Pt. REYYA ! Draga mea, imi pare rau ca nu ai inteles nimic din ce am scris eu.Nu ma cunosti si nu sti nimic despre mine.Dar, am putin timp liber si iti voi spune cate ceva . Am fost obligata de soarta sa imi i-au viata in propriile maini, la 14 ani,parintii mei au decedat amandoi in decurs de un an.Am terminat liceu si facultate ,am un apartament prop.personala.M-am descurcat cu ajutorul lui Dumnezeu.Am un serviciu super , lucrez in marketing / export .M-am casatorit cu Barbatul vieti mele ! Am un copil minunat ! Ce s-a intamplat de am ajuns in aceasta situatie ? Foarte simplu , eu nu am stiut sa imi arat respectul fata de el si el nu a stiut cum sa reactioneze cand sotia lui a inceput sa il priveasca cu dispret si totala indiferenta .De ce am facut asta ? Pentru ca nu era si nu facea ceea ce vroiam Eu, am ignorat faptul ce e si el un om cu personaliatea si caracterul lui.Nu, el trebuia sa fie cum vroiam eu , ca asa e bine.Prostie mare !A trebuit sa ajungem in aceasta situatie ca sa imi dau seama cat rau am facut relatiei .A intalnit una care il priveste cu respect si admiratie si nu s-a lasat pana nu a picat omul.Nu il cred un ingeras nevinovat , dar credema stiu ce spun. Si chiar imi e Mila de el ,il simt de multe ori agitat si sant convinsa ca regreta.Aceasta intamplare nu a facut alceva dacat sa imi aminteasca ce mult imi iubesc si respect sotul ! Si ,da ,nu il voi insela si am convingerea ca santem si vom fi mult mai fericiti.Acesta a fost incercarea familiei mele si a reusit sa ne intareasca si sa ne uneasca mai mult. |
||
garbo090296 Postat pe 21 Aprilie 2010 08:44 |
||
E foarte bine sa nu raspunzi cu aceeasi moneda! | ||
florin_c76 Postat pe 21 Aprilie 2010 15:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
caut medic ginecolog bun | 4 | De la: yanyacharberet 13 Octombrie 2009 12:16 |
vreau si eu un sfat prietenesc | 121 | De la: garbo074997 13 August 2010 16:12 |
Menage a trois | 18 | De la: narcysa 12 Mai 2011 20:30 |
|
||
se poate sa raman gravida? pls ajutor urgent :( | 3 | De la: achmed 29 Mai 2012 16:11 |
Dece varsta de 20 de ani ii asa dificila? | 69 | De la: gmpa 3 Mai 2010 00:28 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural