Buna tuturor!!Vreau si eu un sfat! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 7 Iulie 2009 11:00 |
||
---|---|---|
Ai grija mai intai de tine dar spune-i ca esti ingrijorata si nu e normal sa se astepte mereu sa fie oprit de altcineva. Ar fii bine sa stie parintii daca au o relatie normala dar ma indoiesc. Am o banuiala ca de-ar fii asa nu ar fii ajuns aici. Mai bine e sa stie altcineva in a carui parere are incredere si care e dispus sa-l ajute. |
||
blanca Postat pe 7 Iulie 2009 11:36 |
||
Intradevar ..e normal sa nu se inteleaga cu ei..pentru ca daca s-ar intelege bine cred ca nu ar mai face asta..Dar el prin asta zice ca uita de tot..Nu stiu cu cine as putea vorbi sa-l ajute.Deoarece cei din anturajul sau si ei fac asta..Nu stiu nimic ![]() ![]() |
||
|
||
Postat pe 7 Iulie 2009 17:36 |
||
Si mai spune ca se plictiseste daca nu fumeaza..Nu are ce face..Asa el se distreaza ![]() |
||
Postat pe 7 Iulie 2009 17:38 |
||
isa, dac tii la el, anunta-i parintii. iar tu... hmm...indeparteaza-te incet de el |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 17:39 |
||
Isa si eu zic sa te indepartezi ... asta cu nu stie ce altceva sa faca nu suna bine deloc. Chiar, ce-ti place tie la el? | ||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 18:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
probleme la cuptorul cu microunde | 24 | De la: eu_geminy 18 Octombrie 2011 23:38 |
quija | 19 | De la: bluelight 9 Noiembrie 2009 14:41 |
meditatii economie | 1 | De la: cretulescu 1 Septembrie 2009 13:31 |
|
||
Vreau un sfat va rog! | 6 | De la: mielutza 8 Iulie 2009 18:02 |
Pam | 16 | De la: LOLITTA 8 Octombrie 2008 17:40 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9