Mai are rost sa te casatoresti?

francesca20..cine este OSHO ?
LILO
Postat pe 20 Aprilie 2010 16:22
Casatoria in fata lui Dumnezeu are si ea rostul ei...Daca nu stai necununat,te saturi de femeie.Sau femeia de barbat...Sunt plini de pacate,de asta nu ajuta Dumnezeu..Casatoria este un legamant dintre Dumnezeu si om...Daca vrei sa ai casatorie rezistenta..Sunt multe lucruri pe care omul ar trebui sa le respecte..Sa fie un exemplu unul pt altul..Pt copiii lor sa fie exemple parintii,ca sa pot fii respectati de copiii.CaSATORIA are s ea rostul lor,daca este intre crestini,adevarati,nu doar cu numele..Pe care casatoria se bazeaza pe niste principiii..Pe care Dumnezeu o face rezistenta..Pt ca intro viata de om,intro casatoria sunt si probleme...Daca este credinta in Dumnezeu,se poate merge mai departe..Pt ca amabii crestini trebuie sa aiba principii..Ca sa isi poata educa si copiii sa aiba respect pt ei
xenaprintesarazboinica
Postat pe 20 Aprilie 2010 16:28
garboo draga mea, eu am stat cu un barbat 6 ani ..in momentul acela ..adika ATUNCI cand era prea tarziu sa mai fAcem ceva cu relatia noastra , aveam de ales intre a ne casatorii sau a ne despartii...am ales varianta 2 ..trcusera 6 ani , nici unul dintre noi nu stia defapt ce sa petrece...acuma el este cu alta (URMEAZA SA SE CASATOREASCA CU EA SI SUNT DE 2 ANI IMPREUNA), eu nu.inca sper la printul pe cal alb :)))...glumesccc...sunt atatia barbati in lumea asta ..deci ...NU AI CE PIERDE ...NEXXXXXXXTTTT!!!!!!!!!!;)PLUS CA VIATA ESTE ASA FRUMOASA IN A NE-O RISIPII PE PROBLEME :)
garbo013919
Postat pe 20 Aprilie 2010 16:56
Eu cred k orce femeie isi doreste sa fie mireasa odata in viata...asa k daca te casatoresti iti vezi un vis implinit
blondina_X
Postat pe 20 Aprilie 2010 17:10
Lilo, OSHO ala nu e crestin si nu are nimic de a face cu crestinismul (maaaama, ce intelpt am spus-o)
E Budism din ala care te invata sa te pretuiesti mai mult decit meriti.
Parerea mea.
Ciresica
Postat pe 20 Aprilie 2010 20:58
ciresico...stiam numai ca vroiam sa aflu de la postanta francesca 20...
LILO
Postat pe 20 Aprilie 2010 21:01
Draga Lilo uite aci niste citate preluate.Daca esti pasionat/a de filozofia indiana,poti gasi pe you tube multe secvente din prelegerile lui Osho.
"Osho a fost un profesor indian, nascut la 11 Dec 1931,s-a stins din viata in data de 19 Jan 1990, la varsta de 58 ani.Osho este unul dintre cei mai cunoscu�i �i controversa�i �nv���tori spirituali. Via�a �i �nv���turile lui au influen�at milioane de oameni, de toate v�rstele. A fost considerat de c�tre ziarul londonez �Sunday Time� drept unul dintre �cei o mie de creatori ai secolului 20�; iar de c�tre ziarul indian �Sunday Mid-Day�, drept unul dintre cei zece oameni - al�turi de Ghandi �i Buddha - care au schimbat destinul Indiei.
Despre activitatea sa, Osho spunea c� ajut� la crearea unui nou tip de fiin�e umane. Obi�nuia s� caracterizeze acest nou tip uman, drept �Zorba-Buddha� capabil, pe de o parte, s� se bucure de pl�cerile lume�ti precum Zorba Grecul �i, pe de alt� parte, s� tr�iasc� �n calmul �i lini�tea caracteristic� lui Buddha.
Unicitatea lui Osho const� �n faptul c� nu �ncearc� s� ofere solu�ii sau dogme, ci instrumente pe care oamenii s� le foloseasc� �n via�a de fiecare zi, pentru a se realiza: �R�spunsul este �n voi. Eu doar v� ajut s� con�tientiza�i poten�ialul de care dispune�i.�

francesca20
Postat pe 21 Aprilie 2010 16:05

francesca...eu l-am descoperit pe osho cu ceva timp in urma...
si da sunt pasionata de filozofie
LILO
Postat pe 21 Aprilie 2010 16:08
Ma bucur. Osho m-a ajutat sa-mi gasesc linistea, echilibrul si armonia cu mine insami. Desi sceptica la inceputuri, mai mult decat atat, infasurata intr-o aroganta greu de suportat, usor am descoperit logica si adevarul in spusele sale. Mai tarziu chiar m-am regasit pe undeva. De atunci ma gandesc cat de norocos trebuie sa te simti in momentul in care ajungi sa cunosti un astfel de personaj.
francesca20
Postat pe 22 Aprilie 2010 15:29
De la: blondina_X, la data 2010-04-20 17:10:00Eu cred k orce femeie isi doreste sa fie mireasa odata in viata...asa k daca te casatoresti iti vezi un vis implinit
Eu nu sunt prea pasionata de casatorie...Este greu sa suporti alte persoane..Sa te casatoresti sa stai zi si noapte cu aceeasi persoana....Apoi nu stiu...Eu cred ca trebuie iubire,ca sa poti suporta un barbat zi si noapte si apoi in ziua de azi,,mai greu cu iubirea..Pt ca la cat de cinstiti si suflestisti sunt oamenii din ziua de azi..Ii uneste doar interesul
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:09
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 16:09:06
De la: blondina_X, la data 2010-04-20 17:10:00Eu cred k orce femeie isi doreste sa fie mireasa odata in viata...asa k daca te casatoresti iti vezi un vis implinit
Eu nu sunt prea pasionata de casatorie...Este greu sa suporti alte persoane..Sa te casatoresti sa stai zi si noapte cu aceeasi persoana....Apoi nu stiu...Eu cred ca trebuie iubire,ca sa poti suporta un barbat zi si noapte si apoi in ziua de azi,,mai greu cu iubirea..Pt ca la cat de cinstiti si suflestisti sunt oamenii din ziua de azi..Ii uneste doar interesul

deci daca nu exista iubire nimic nu e...daca nu imi spune u mie k nu vrei sa fi mireasa...orce fata are aces vis...da ai dreptate k interesul ii uneste pe oameni in ziua de azi...dar sti k nu is toti asa sh mai bn sa nu ii bagam in acceasi oana pe alti care merita apreciati
blondina_X
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:13
De la: blondina_X, la data 2010-04-22 16:13:14

deci daca nu exista iubire nimic nu e...daca nu imi spune u mie k nu vrei sa fi mireasa...orce fata are aces vis...da ai dreptate k interesul ii uneste pe oameni in ziua de azi...dar sti k nu is toti asa sh mai bn sa nu ii bagam in acceasi oana pe alti care merita apreciati
Sunt putini acei care merita sa fie apreciati..Pt ca eu daca vreau sa cunosc un om.Ma uit cum se comporta cu altii oameni...Chiar daca cu mine se comporta frumos..Sigur ca are vreun interes..Pt ca un om cinstit si cu suflet bun..Se comporta frumos cu toata lumea..Nu doar cu cei de pe care are de castigat ceva,.In ziua de azi,,este greu sa existe iubire si incredere..La cat de mincinosi si prefacuti sunt oamenii.Nu au caracter se iau unii dupa altii..Si musca mana la cei care ii ajuta si ii iubeste..Sunt nerecunoscatori..Este greu
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:18
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 16:18:06

Sunt putini acei care merita sa fie apreciati..Pt ca eu daca vreau sa cunosc un om.Ma uit cum se comporta cu altii oameni...Chiar daca cu mine se comporta frumos..Sigur ca are vreun interes..Pt ca un om cinstit si cu suflet bun..Se comporta frumos cu toata lumea..Nu doar cu cei de pe care are de castigat ceva,.In ziua de azi,,este greu sa existe iubire si incredere..La cat de mincinosi si prefacuti sunt oamenii.Nu au caracter se iau unii dupa altii..Si musca mana la cei care ii ajuta si ii iubeste..Sunt nerecunoscatori..Este greu

da e foarte greu dar acuma nu trebe sa respingem oameni sa spunem ata ii rau asta ii bun...daca stai bine sa te gandesti toti suntem la fel OAMENI...gresim invatam din greseli...
blondina_X
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:22
De la: blondina_X, la data 2010-04-22 16:22:01
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 16:18:06

da e foarte greu dar acuma nu trebe sa respingem oameni sa spunem ata ii rau asta ii bun...daca stai bine sa te gandesti toti suntem la fel OAMENI...gresim invatam din greseli...
Pai nu trebuie sa ii resp;ingem pe oamenii.Doar sa ii tinem la distanta..Eu una sunt sensibila si nu ma mai pot apropia de o persoana care ma facut sa sufar.Mai ales ca eu nu merit asta..La cat de buna sunt si am doar ajutat...Asa ca ajut,,dar pe cei care m-au facut sa sufar ii tin la distanta....Pt ca nu mai pot avea incredere in ei....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:32
Cineva mia zis ca sunt prea buna pt lumea asta..Si simt ca mam cam ratacit pe aici..Dar asta este...Poate trece viata asta repede si poate pe lumea cealalta va fii mai bine...Pt ca prea mam saturat de lumea asta rea
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:33
eu consider ca orce om a facut sa sufeere pe cineva fara intentie desigur...sh u poate ai facut pe cineva sa sufere...
blondina_X
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:35
De la: blondina_X, la data 2010-04-22 16:35:30eu consider ca orce om a facut sa sufeere pe cineva fara intentie desigur...sh u poate ai facut pe cineva sa sufere...
Poate si eu..Dar mereu in fiecae zi sunt dezamagita...De oameni care ii ajut..De prietene care le sustin moral..Si care lor nici macar nu le pasa de mine...Ca umbla doar sa ma traga in jos din cauza invidiei....Stiu ca sunt multe ispite,gaduri rele..Dar oamul ar putea sa le ignore...Dar nu vor..Pt ca le place sa faca rau..Sa faca pe altii sa sufere..sa fie nerecunocatori...Sa imi intorca spatele atunci cand am nevoie de ei..Ca sunt ironici...De oameni mam saturat...Ii ajut,dar nu ma mai pot aTASA DE NIMENI..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:45
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 16:45:35
De la: blondina_X, la data 2010-04-22 16:35:30eu consider ca orce om a facut sa sufeere pe cineva fara intentie desigur...sh u poate ai facut pe cineva sa sufere...
Poate si eu..Dar mereu in fiecae zi sunt dezamagita...De oameni care ii ajut..De prietene care le sustin moral..Si care lor nici macar nu le pasa de mine...Ca umbla doar sa ma traga in jos din cauza invidiei....Stiu ca sunt multe ispite,gaduri rele..Dar oamul ar putea sa le ignore...Dar nu vor..Pt ca le place sa faca rau..Sa faca pe altii sa sufere..sa fie nerecunocatori...Sa imi intorca spatele atunci cand am nevoie de ei..Ca sunt ironici...De oameni mam saturat...Ii ajut,dar nu ma mai pot aTASA DE NIMENI..

probabil k ai avut u sh niste momente de dezamagire...stai linistita k sh eo am pretene asa ...
blondina_X
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:49
Omul singur isi alege drumul pe care vrea sa mearga..Oamenilor le place sa faca rau....Sa faca rau la oameni nevinovati pt ca si lor le fac altii..Dar cateodata este dureros atunci cand te dezamageste cineva in care simti ca ai putea incredere..Dar in oameni nu poti avea incredere...Pt ca oamenilor le place sa faca rau
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:49
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 16:49:35 Omul singur isi alege drumul pe care vrea sa mearga..Oamenilor le place sa faca rau....Sa faca rau la oameni nevinovati pt ca si lor le fac altii..Dar cateodata este dureros atunci cand te dezamageste cineva in care simti ca ai putea incredere..Dar in oameni nu poti avea incredere...Pt ca oamenilor le place sa faca rau

dar nu la toti le place sa faca rau...doar oameni invidiosi
blondina_X
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:52
De la: blondina_X, la data 2010-04-22 16:49:04
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 16:45:35

probabil k ai avut u sh niste momente de dezamagire...stai linistita k sh eo am pretene asa ...
Da numai ca pt mine realitatea este cam cruda..Si nu ma pot adapta cu realitatea in care traiesc..Pt ca eu eram o visatoare..Dar nici nu mai vreau sa fiu o visatoare,ca oamenii sa se mai foloseasca de bunatatea mea...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:52
un mare initiat spunea asa:
a avea incredere in oameni,este o mare CALITATE!!!
samanta neincrederii nu este data de cel de sus!!! parerea mea
LILO
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:53
De la: LILO, la data 2010-04-22 16:53:18un mare initiat spunea asa:

Lilo ma amuza rau numele tau:)))
blondina_X
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:55
da lilo dar daca esti dezamagit iar si iar si iar nu e cam greu sa mai ai incredere?
anirica
De la: blondina_X, la data 2010-04-22 16:52:12
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 16:49:35 Omul singur isi alege drumul pe care vrea sa mearga..Oamenilor le place sa faca rau....Sa faca rau la oameni nevinovati pt ca si lor le fac altii..Dar cateodata este dureros atunci cand te dezamageste cineva in care simti ca ai putea incredere..Dar in oameni nu poti avea incredere...Pt ca oamenilor le place sa faca rau

dar nu la toti le place sa faca rau...doar oameni invidiosi
Pai nici prietena mea nu era invidioasa..Dar sa schimbat..Pt ca omul se schimba...Si nu poti avea incredere in el..Noroc ca simt tot acum,,,Dar ma dezamagesc..Pt faptul ca ei au suferit,se razbuna pe oameni nevinovati..Pt ca si pe ei i-au facut altii sa sufere
xenaprintesarazboinica
Pai Dumnezeu spune..Sa nu iubesti pe nimeni mai mult ca pe mine..Pt ca oamenii sunt schibatori..Si cine te mai mangaaie atunci cand suferi si esti necajit?
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:58
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 16:58:10
Pai Dumnezeu spune..Sa nu iubesti pe nimeni mai mult ca pe mine..Pt ca oamenii sunt schibatori..Si cine te mai mangaaie atunci cand suferi si esti necajit?

Parinti
blondina_X
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:59
ba da e cam greu,anirico...dar merita incercat
si..in timp se vad rezultatele

dar oare cum ne-am simti,fiecare dintre noi,daca am fi priviti cu suspiciune?cu neincredere?

eu sa stiti ca asa am fost tratata de niste persoane,patite cu altcineva inaintea mea
dupa ce m-au cunoscut indeajuns,si-or cerut scuze pt felul cum s-au purtat
si eu am fost dezamagita de nenumarate ori..dar trebuie sa invatam sa ne pretuim mai mult,unii pe altii
LILO
Postat pe 22 Aprilie 2010 17:00
Pt ca si Dumnezeu spune ca sa nu ai incredere in om...Pt ca prin oameni se fac multe incercari...Care dor...Sa nu uitam pe sarmanul iov...care nevasta lui il indemna sa blesteme pe Dumnezeu ca sa moara....Pt ca era bolnav,avea lepra..A pierdut averea,copiii
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Aprilie 2010 17:01
De la: blondina_X, la data 2010-04-22 16:59:12
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 16:58:10

Parinti
Si parintii sunt schimbatori...Cel putin ai mei...Pt ca si Dumnezeu spune ca sa nu ai incredere in om...Pt ca prin oameni se fac multe incercari...Care dor...Sa nu uitam pe sarmanul iov...care nevasta lui il indemna sa blesteme pe Dumnezeu ca sa moara....Pt ca era bolnav,avea lepra..A pierdut averea,copiii
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Aprilie 2010 17:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia buna la pat! 182 De la: pantera_neagra 18 August 2010 15:53
As vrea sa stiu si eu parerea voastra...a"multimii"...un sfat poate... 249 De la: Celleste_ 3 August 2010 21:30
care este parerea voastra despre barbati? 79 De la: fleurdelis 9 Iulie 2010 21:58
o parere as vrea..... 109 De la: Dor_marunt 3 Ianuarie 2010 20:22
Netul poate face o femeie nimfomana? 30 De la: tusi_Oli 12 Decembrie 2011 19:00
Setari Cookie-uri