neincrederea este rezultatul egoului dus la extreme...si egoul acesta este dusmanul fiecaruia dintre noi nu avem dusmani mai inversunati decat pe noi insine |
||
LILO Postat pe 22 Aprilie 2010 17:06 |
||
---|---|---|
asta poti sa o mai spui o data lilo. | ||
anirica Postat pe 22 Aprilie 2010 17:09 |
||
De la: LILO, la data 2010-04-22 17:06:01neincrederea este rezultatul egoului dus la extreme...si egoul acesta este dusmanul fiecaruia dintre noiIncredere trebuie sa avem doar in Dumnezeu..Si pe parcursul vietii,oamenii ne vor tot dezamagi.Dar asta este,,Dumnezeu ne va intari..Apoi increderea se castiga..greu dar se pierde usor ca sa fim realisti |
||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Aprilie 2010 17:10 |
||
Si pe parcursul casatoriei la inceput nu poti zice ca ai incredere suta la suta...Ca de asta multe femei inseala pe sotii lor..Pt ca nici ele ca femei nu au incredere in ei..De asta merg si ele..Pt ca un barbat care incearca la tine..Sigur incearca la toate femeile.Si nu iarta nimic ce ii pica | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Aprilie 2010 17:12 |
||
luptatoareo..incearca sa si intelegi ce citesti nu-ti pune destele pe tastatura numai iaca asa |
||
LILO Postat pe 22 Aprilie 2010 17:13 |
||
si sa te recasatoresti are rost....meritam si a 2-a sansa...deci merita...nu stim de la inceput cum va fi.noi speram la bine cand facem pasul,dar daca nu merge merita sa ne dam chiar si a 2-a sansa. | ||
marianela Postat pe 22 Aprilie 2010 17:14 |
||
Degeaba spui ca ai incredere intr-un om.Si prin fapte demostrezi altceva....Increderea se castiga greu...Pt ca cine este fript sufla si in iaud...Dar increderea se pierde usor..Atunci cand ai dezamagit pe cineva...atunci sa sters toata increderea | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Aprilie 2010 17:15 |
||
De la: marianela, la data 2010-04-22 17:14:46si sa te recasatoresti are rost....meritam si a 2+a sansa...deci merita...nu stim de la inceput cum va fi.noi speram la bine cand facem pasul,dar daca nu merge merita sa ne dam chiar si a 2+a sansa.Multi se casatoresc de multe ori..Dar ei daca nu ofera nimic,nici nu primesc nimic...Sau ofera prea mult si nu isi impun punctul de vedere..De asta nici nu sunt respectate..Pt ca oamenii in general se gandesc la interesul propriu..Sunt egoisti mai ales barbatii |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Aprilie 2010 17:17 |
||
eu cand m-am maritat prima data crezi ca as fi crezut ca ajung la divort....si apoi la o alta casatorie???NU!!!dar uite asa a fost sa fie.In interiorul familiei sunt cai nebanuite..de asta zic ca meritam si a2-a sansa. | ||
marianela Postat pe 22 Aprilie 2010 17:20 |
||
dragele mele,pe mine m-a apucat un somn....ma retrag putin...pa | ||
marianela Postat pe 22 Aprilie 2010 17:23 |
||
semn ca vine ploaia | ||
LILO Postat pe 22 Aprilie 2010 17:25 |
||
De la: marianela, la data 2010-04-22 17:20:26eu cand m-am maritat prima data crezi ca as fi crezut ca ajung la divort....si apoi la o alta casatorie???NU!!!dar uite asa a fost sa fie.In interiorul familiei sunt cai nebanuite..de asta zic ca meritam si a2-a sansa.Nu stiu ce sa zic..Pt ca eu stiu ca doar o data in viata te casatoresti..Pt ca asta juri in fata lui Dumnezeu..De asta cred ca trebuie sa te uiti bine inainte ce barbat iti iei..Nu stiu daca tu nu ai fost crestina? Oare se tin cont de juramintele facute pe atunci..DAr eu am principii..Eu cred ca casatoria se face o data in viata...Daca nu merge,nu ma mai casatoresc nicioadata./..Dar nici nu o sa traiesc cu un animal...Putem trai despartiti,,,dar nu ai voie sa te mnai recasatoresti.Pana nu iti moare barbatul,sau invers |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Aprilie 2010 17:26 |
||
aproape ca mi-a sarit somnul cand am vazut ce mi-ai scris....de unde ai scos tu invatamintele astea???Uite ca-s casatorita si religios a 2-a oara...sa fi pacatuit preotul cand m-a cununat???Exista si dezlegari ale casatoriei,nu doar moartea...sa sti.. | ||
marianela Postat pe 22 Aprilie 2010 17:30 |
||
De la: marianela, la data 2010-04-22 17:30:12aproape ca mi-a sarit somnul cand am vazut ce mi-ai scris....de unde ai scos tu invatamintele astea???Uite ca-s casatorita si religios a 2-a oara...sa fi pacatuit preotul cand m-a cununat???Exista si dezlegari ale casatoriei,nu doar moartea...sa sti..Nu stiu dar eu nu cred in dezlegarile preotilor.Daca casatoria este consumata....Ceea ce Dumnezeu a legat,preotul nu poate dezlega..Pt ca barbatul au jurat in fata lui Dumnezeu,casatorie pana la moarte...Asa ca preotul fiind tot un om.Nu poate dezlega..Astea sunt abureli...Ale preotilor ca sa ia banii la oameni |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Aprilie 2010 17:45 |
||
De la: marianela, la data 2010-04-22 17:30:12aproape ca mi-a sarit somnul cand am vazut ce mi-ai scris....de unde ai scos tu invatamintele astea???Uite ca-s casatorita si religios a 2-a oara...sa fi pacatuit preotul cand m-a cununat???Exista si dezlegari ale casatoriei,nu doar moartea...sa sti..Preotul este doar un slujitor al lui Dumnezeu...Pt ca toti oamenii suntem egali..Fie ca unul este popa,,ca este bogat,sau sarac,sau inteligent...Nu conteaza..Toti suntem egali...Preotul este un asisistent al casatoriei..Dar doar Dumnezeu poate lega casatoriile...Daca barbatul s-au femeia au ganduri curate si sunt crestini |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Aprilie 2010 17:48 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 17:48:28Luptatoareo cind te privesti in oglinda,chiar crezi tot ce spui despre altii,ia incearca sa te privesti singura din spatele oglinzii sa vezi cum areti,daca nu va interzice religia voastra cumva.De la: marianela, la data 2010-04-22 17:30:12aproape ca mi-a sarit somnul cand am vazut ce mi-ai scris....de unde ai scos tu invatamintele astea???Uite ca-s casatorita si religios a 2-a oara...sa fi pacatuit preotul cand m-a cununat???Exista si dezlegari ale casatoriei,nu doar moartea...sa sti..Preotul este doar un slujitor al lui Dumnezeu...Pt ca toti oamenii suntem egali..Fie ca unul este popa,,ca este bogat,sau sarac,sau inteligent...Nu conteaza..Toti suntem egali...Preotul este un asisistent al casatoriei..Dar doar Dumnezeu poate lega casatoriile...Daca barbatul s-au femeia au ganduri curate si sunt crestini |
||
53_nono Postat pe 22 Aprilie 2010 21:39 |
||
doamne cate prostii spui pe aici luptatoareo....e opinia ta,dar in cazul asta avem opinii diferite si o lsam balta...noi doua nu avem ce vorbi. | ||
marianela Postat pe 22 Aprilie 2010 22:18 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 17:03:15De la: blondina_X, la data 2010-04-22 16:59:12Si parintii sunt schimbatori...Cel putin ai mei...Pt ca si Dumnezeu spune ca sa nu ai incredere in om...Pt ca prin oameni se fac multe incercari...Care dor...Sa nu uitam pe sarmanul iov...care nevasta lui il indemna sa blesteme pe Dumnezeu ca sa moara....Pt ca era bolnav,avea lepra..A pierdut averea,copiiiDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 16:58:10De la: LILO, la data 2010-04-22 16:53:18un mare initiat spunea asa:Pai Dumnezeu spune..Sa nu iubesti pe nimeni mai mult ca pe mine..Pt ca oamenii sunt schibatori..Si cine te mai mangaaie atunci cand suferi si esti necajit? nu cred k parinti sunt schimbatori...ei isi doresc cel mai mult pt copii lor...un parinte nu te'ar trada pt nimin in lume te'ar ajuta...daca ai ceva vreun necaz unde te duci prima data ?nu la parinti k sti k ei te ajuta din tot sufletu... |
||
blondina_X Postat pe 23 Aprilie 2010 17:17 |
||
De la: 53, la data 2010-04-22 21:39:39De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 17:48:28Luptatoareo cind te privesti in oglinda,chiar crezi tot ce spui despre altii,ia incearca sa te privesti singura din spatele oglinzii sa vezi cum areti,daca nu va interzice religia voastra cumva.De la: marianela, la data 2010-04-22 17:30:12aproape ca mi-a sarit somnul cand am vazut ce mi-ai scris....de unde ai scos tu invatamintele astea???Uite ca-s casatorita si religios a 2-a oara...sa fi pacatuit preotul cand m-a cununat???Exista si dezlegari ale casatoriei,nu doar moartea...sa sti..Preotul este doar un slujitor al lui Dumnezeu...Pt ca toti oamenii suntem egali..Fie ca unul este popa,,ca este bogat,sau sarac,sau inteligent...Nu conteaza..Toti suntem egali...Preotul este un asisistent al casatoriei..Dar doar Dumnezeu poate lega casatoriile...Daca barbatul s-au femeia au ganduri curate si sunt crestini Cand cosmarurile nu-ti dau pace incearca sa privesti in urma cu sinceritate si sa vezi unde ai gresit..... Poate astfel te vei pretuii intai pe tine... Te vei intelege intai pe tine |
||
anca_53 Postat pe 24 Aprilie 2010 11:07 |
||
Anca 53, ce mai faci? |
||
liaiedera Postat pe 10 Mai 2010 22:04 |
||
mda, e cu 2 taisuri: http://www.descopera.ro/cultura/6085257-casatoria-face-bine-sanatatii-cand-nu-te-omoara |
||
anticenzura Postat pe 11 Mai 2010 14:30 |
||
Daca esti casatorit si o duci bine e sigur ca nu mai are rost sa te casatoresti! | ||
florin_c76 Postat pe 11 Mai 2010 15:23 |
||
orice lucru are rostul lui. te indragostesti, te casatoresti, ai copii, cladesti o familie. toate la timpul lor. dupa 50 de ani, nu mai vad de ce te-ai casatori. pentru ce? ca sa-ti bati cuie in talpa? | ||
si_totusi Postat pe 11 Mai 2010 15:27 |
||
Dar daca ramai vaduv la 50 de ani si vrei sa mai traiesti inca 20 si simti ca vrei pe cineva langa tine?Se poate discuta totusi o relatie si fara acte desigur! | ||
florin_c76 Postat pe 11 Mai 2010 15:29 |
||
cred ca dupa 50 te casatoresti sa-ti scoata cuiele din talpa........ nu sa-ti bata |
||
vyva Postat pe 11 Mai 2010 15:33 |
||
Daca esti de acord atunci batem palma! | ||
florin_c76 Postat pe 11 Mai 2010 15:35 |
||
De la: vyva, la data 2010-05-11 15:33:28cred ca dupa 50 te casatoresti sa-ti scoata cuiele din talpa........Sau eventual ,sa le mai unga sa nu scirtiie!!!!! |
||
53_nono Postat pe 11 Mai 2010 18:55 |
||
Cine poate se mai casatoreste! | ||
florin_c76 Postat pe 11 Mai 2010 21:26 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-05-11 15:27:20orice lucru are rostul lui. te indragostesti, te casatoresti, ai copii, cladesti o familie. toate la timpul lor. dupa 50 de ani, nu mai vad de ce te-ai casatori. pentru ce? ca sa-ti bati cuie in talpa?si totusi sunt multi care la 50,60 sau chiar 70 de ani se mai casatoresc sub motiv ca s/au indragostit( ) oare poate fi asa cum spun? |
||
gmpa Postat pe 15 Mai 2010 01:48 |
||
De la: garbo012421, la data 2009-07-07 20:24:12In ziua de azi vedem multe cupluri care stau impreuna cativa ani timp in care se iubesc, se cearta, intervin probleme zilnice, monotonia, etc,etc.Daca au trecut 5 ani si nu ne-am casatorit mai are rost acum, dupa certuri, discuti, pasiuni aprinse, impacari si reimpacari si atata oboseala psihica? ce legatura are casatoria altora,cu nereusita unora in casatorie?fiecare are destinul lui. |
||
politistul Postat pe 15 Mai 2010 04:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sex din prima noapte | 27 | De la: adastaicu 3 Aprilie 2010 15:34 |
Pastrarea virginitatii pina la casatorie PRO si CONTRA | 165 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56 |
Relatie doar pentru sex | 2 | De la: garbo_495129 25 Ianuarie 2019 18:45 |
|
||
CdR123 | 12 | De la: garbo_10267 1 Ianuarie 2013 18:22 |
iubirea in concediu | 16 | De la: garbo055154 13 August 2012 15:42 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural