Mereu am citit ca exista o foarte mare nepotrivire intre aceste doua zodii... Dar am deja 4 ani jumatate cu prietenul meu si relatia merge chiar bine. Voi ce experiente ati impartasit cu pestisorii sau gemenii vostri? A mers relatia sau v-ati lasat pagubasi? | ||
just_me__ Postat pe 8 Iulie 2009 10:41 |
||
---|---|---|
e o relatie excelenta . parol o singura greseala sa nu faci, pestisorule. sa nu fii posesiva si sa-i lasi libertatea de miscare. gemenii au capacitati excelente de comunicare. discuta cu el orice problema. |
||
si_totusi Postat pe 8 Iulie 2009 13:21 |
||
nu e chiar asa...acum doi ani jumate am cunoscut un geaman, a fost dragoste l prima vedere dar din pacate in ciuda marii iubiri ce exista intre noi nu am rezistat niciodata mai mult d cateva luni impreuna iar apoi ne-am despartit si impacat dupa o perioada( in ciuda faptului ca mereu spuneam ca asta e ultima data). dar d cnu rezista o relatie dintre o pestoiaca si un peste ? cel putin in cazul nostru e lupta dintre 2 caractere extrem de puternice si incapatanate | ||
|
||
garbo010022 Postat pe 9 Iulie 2009 22:17 |
||
ai incercat si cu celalalt geaman? Ia uite ce zice astrologul de serviciu: Empatia reciproca �i va face pe barbatul Pesti si femeia Pesti sa �si �nteleaga perfect dorintele fizice. Daca aceasta compatibilitate fizica ar putea compensa problemele existente �n celelalte domenii, barbatul Pesti si femeia Pesti ar forma poate cel mai reusit cuplu zodiacal. Dar si barbatul Pesti si femeia Pesti au capacitatea de a-si secatui partenerul de energie. Am�ndoi au nevoie de un partener puternic, care sa-i domine, altfel o vor lua razna. O relatie �ntre barbatul Pesti si femeia Pesti poate fi foarte pasionala, dar un eventual mariaj va sf�rsi �n promiscuitate. |
||
pik_nik Postat pe 9 Iulie 2009 22:21 |
||
Aemulus Postat pe 9 Iulie 2009 22:23 |
||
si eu sunt cu un geaman de 9 ani si am avut multe nepotriviri de caracter dar uite ca si acum suntem impreuna |
||
georgytoto Postat pe 7 Octombrie 2009 13:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
el sagetator ea taur,el sagetator ea peste | 17 | De la: reyya 28 Ianuarie 2010 00:50 |
femeie gameni-barbat taur | 157 | De la: Lidiaolteanu 22 Aprilie 2010 16:45 |
ea sagetator-el leu | 12 | De la: zolusca 14 Iulie 2013 10:21 |
|
||
eu taur el varsator | 4 | De la: nazirra 4 Martie 2010 10:48 |
deyutzza23 | 2 | De la: alfheim 3 Septembrie 2011 18:55 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn