Mereu am citit ca exista o foarte mare nepotrivire intre aceste doua zodii... Dar am deja 4 ani jumatate cu prietenul meu si relatia merge chiar bine. Voi ce experiente ati impartasit cu pestisorii sau gemenii vostri? A mers relatia sau v-ati lasat pagubasi? | ||
just_me__ Postat pe 8 Iulie 2009 10:41 |
||
---|---|---|
e o relatie excelenta . parol o singura greseala sa nu faci, pestisorule. sa nu fii posesiva si sa-i lasi libertatea de miscare. gemenii au capacitati excelente de comunicare. discuta cu el orice problema. |
||
si_totusi Postat pe 8 Iulie 2009 13:21 |
||
nu e chiar asa...acum doi ani jumate am cunoscut un geaman, a fost dragoste l prima vedere dar din pacate in ciuda marii iubiri ce exista intre noi nu am rezistat niciodata mai mult d cateva luni impreuna iar apoi ne-am despartit si impacat dupa o perioada( in ciuda faptului ca mereu spuneam ca asta e ultima data). dar d cnu rezista o relatie dintre o pestoiaca si un peste ? cel putin in cazul nostru e lupta dintre 2 caractere extrem de puternice si incapatanate | ||
|
||
garbo010022 Postat pe 9 Iulie 2009 22:17 |
||
ai incercat si cu celalalt geaman? Ia uite ce zice astrologul de serviciu: Empatia reciproca �i va face pe barbatul Pesti si femeia Pesti sa �si �nteleaga perfect dorintele fizice. Daca aceasta compatibilitate fizica ar putea compensa problemele existente �n celelalte domenii, barbatul Pesti si femeia Pesti ar forma poate cel mai reusit cuplu zodiacal. Dar si barbatul Pesti si femeia Pesti au capacitatea de a-si secatui partenerul de energie. Am�ndoi au nevoie de un partener puternic, care sa-i domine, altfel o vor lua razna. O relatie �ntre barbatul Pesti si femeia Pesti poate fi foarte pasionala, dar un eventual mariaj va sf�rsi �n promiscuitate. |
||
pik_nik Postat pe 9 Iulie 2009 22:21 |
||
Aemulus Postat pe 9 Iulie 2009 22:23 |
||
si eu sunt cu un geaman de 9 ani si am avut multe nepotriviri de caracter dar uite ca si acum suntem impreuna |
||
georgytoto Postat pe 7 Octombrie 2009 13:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
compatibilitate complexa.... | 7 | De la: snowflake 17 August 2009 12:41 |
eu balanta el sagetator | 2 | De la: icecream 30 Aprilie 2010 19:51 |
eu berbec el fecioara | 13 | De la: garbo008016 7 Septembrie 2019 18:20 |
|
||
femeia rac si barbat berbec.. | 24 | De la: AGAPI_MOU 23 August 2009 00:08 |
eu taur el rac | 3 | De la: alinpoe 16 Februarie 2009 14:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară