Sunt o tipa casatorita din dragoste de 6 ani, cu planuri de viitor si tot ceea ce presupune casatoria... cu o exceptie...sex-ul!Ce s-a intamplat nu stiu.Dupa toate incercarile mele de a discuta cu sotul n-am aflat nimic caci refuza cu desavarsire dialogul, efectiv nu-mi da nici o explicatie.Am zis sa iau eu initiativa, sa-i propun eu cate o partida, dar zice ca e obosit sau ca eu am in cap numai sex si el numai griji.Nu mai stiu ce sa mai fac! | ||
garbours Postat pe 8 Iulie 2009 16:43 |
||
---|---|---|
spala-te,aranjaza-te...si cara-te de acasa cateva ore,fa-te ca esti "franta" ,daca te intreaba unde ai fost, fa-te ca te balbai,si ca adormi repede... tine-l asa o perioada,imbraca-te sexi fara sa sara in ochi..si fa treaba p-acolo...fara priviri pofticioase,pur si siplu ..freaca cada... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 16:47 |
||
subscriu la ideea lui iaso. fa-l sa creada ca l-ai lasat cu grijile lui pentru a ti le rezolva tu pe ale tale - deja expuse aici... sa vezi cum innebuneste. cel putin eu asa sper... | ||
|
||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 16:49 |
||
E ceva putred...Ori a dat de un borcan cu miere ce ise pare mai buna ca a ta,mai perfectionista,ori are vreo "buba",doua...Una care trebuie tratata sa iei si tu,sau a cazut steagul si astepta sa vada ce urmeaza.Asculta-i sfatul la iasomia si cred ca vei afla destul de repede raspunsul. | ||
Dalimi Postat pe 9 Iulie 2009 08:51 |
||
Iasomia draga, la asta chiar nu m-am gandit, sa fac pe obosita si pe preocupata..., e o idee f. buna.O s-o incerc cand va veni acasa.Ce-i drept eu m-am gandit si la vreo alta duduie care ar fi putut sa apara, dar zici sa pui intai binele inainte. Cu toate acestea, mult timp l-am tinut sub observatie sa vad daca vreo alta relatie ar putea fi cauza si nimic | ||
garbours Postat pe 9 Iulie 2009 11:04 |
||
Cassey Postat pe 9 Iulie 2009 14:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
m-am indragostit de fratele fostului meu prieten:P help:D | 25 | De la: persidadamian 15 August 2009 14:34 |
De ce inseala un barbat care isi iubeste partenera? | 6 | De la: luptatoareacurajoasa 15 Mai 2010 20:41 |
cum sunt | 144 | De la: liaiedera 30 Mai 2010 19:25 |
|
||
Cum Poti cuceri o femeie | 66 | De la: mitnarut 8 Octombrie 2015 13:36 |
ce anume nu pricep sau unde gresesc prin felul meu de a gandi? | 51 | De la: padwan 11 Aprilie 2014 07:04 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice