Nu are rost sa crezi in el, este genul de om care are nevoie de mai multe femei, fara amante nu poate trai,este un caracter prea slab si niciodata nu va fi fidel. |
||
garbo039759 Postat pe 19 August 2009 20:14 |
||
---|---|---|
buna....am citit mesajul tau ...cam tarziu e drept....stii ce ?....arunca-l pe scari ! | ||
garbo025327 Postat pe 19 August 2009 21:57 |
||
De la: , la data 2009-07-09 00:55:42Nu ma ajuti deloc.TE ROG conteaza multparerea ta.Ce sa fac? dc te ascunzi si nu iti putem vedea profilul??? ai postat acest subiect special pt cineva???? |
||
|
||
rl_panaitescu Postat pe 20 August 2009 01:22 |
||
Nu cred ca se ascunde - si-a sters profilul - si ori a rezolvat problema ori a renuntat sa mai gaseasca solutii aici | ||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 01:26 |
||
Problema nu e ce vrea el de la tine, ci CE VREI TU DE LA EL, e insurat, de ce i strici casnicia lu nevasta-sa , la ea nu te gandesti? punete in locul ei, si o sa vezi ce vrea el de la tine. UNII OAMENI SUNT FACUTI DOAR SA STRICE, SA DISTRUGA, SA RUPA TOT CE E IN JURUL LOR, BARBATII SUNT ACUZATI DE MULTE ORI CA SUNT ASA CUM SUNT, INSA PRIN CEEA CE FAC FEMEILE UNEORI, EXEMPLU CLAR FIIND TU, BARBATII SUNT MICI COPII NEVINOVATI. [DE RETINUT ! - DUPA CUM VETI VEDEA SI IN CELELALTE POSTARI ALE MELE - SUNT TOTAL IMPARTIAL] |
||
Avocatii Postat pe 20 August 2009 08:30 |
||
sigur s-a saturat de " sfaturile" care le-a primit aici | ||
rl_panaitescu Postat pe 21 August 2009 19:28 |
||
Vad ca se comenteaza in continuare. Dupa parerea mea subiectul nu merita atata pierdere de vreme, oricum ce face fata asta este o pierdere de vreme, cu un astfel de om!!!!! Am si eu o intrebare : S-au terminat cumva "carnatii" in Bucuresti?! (sau oriunde in tara?!) | ||
adeline Postat pe 22 August 2009 15:13 |
||
lady_corina Postat pe 22 August 2009 15:15 |
||
chiar acum de 23 august? vai se poate? chiar in halul asta o afectat criza? lipsa de cirnati? | ||
LILO Postat pe 22 August 2009 15:17 |
||
Este!Carnati de plescoi!Cartabos a la Flutur! | ||
Flor60 Postat pe 22 August 2009 16:06 |
||
De la: garbo025327, la data 2009-08-19 21:57:18buna....am citit mesajul tau ...cam tarziu e drept....stii ce ?....arunca-l pe scari ! Al dreak tzatze...daca-l au acasa, nu-i bun ca nu f..te, daca nu-i al lor, nu-i bun ca prea f..te.Atunci cum tre sa fie bietu animalut, pe invers, ca a terminat scandalu' |
||
iar_eu Postat pe 22 August 2009 20:38 |
||
CE VREI TU DE LA EL.... e insurat, de ce i strici casnicia lu nevasta-sa , la ea nu te gandesti? punete in locul ei, si o sa vezi ce vrea el de la tine...... UNII OAMENI SUNT FACUTI DOAR SA STRICE, SA DISTRUGA, SA RUPA TOT CE E IN JURUL LOR, BARBATII SUNT ACUZATI DE MULTE ORI CA SUNT ASA CUM SUNT, INSA PRIN CEEA CE FAC FEMEILE UNEORI, EXEMPLU CLAR FIIND TU.................. |
||
sophia1971 Postat pe 22 August 2009 22:39 |
||
De la: , la data 2009-07-09 00:50:45Nu stiu daca am o relatie.Tipul e casatorit.Are o amanta de care zice ca are nevoie ca il ajuta cu diverse lucruri la firma si nu vrea sa ii mai dea bani pt ,,serviciile,, ei asa ca se culca cu ea. De mine zice ca ii place si ca se simte bine cu mine , dar pe mine ma inebuneste situatia.Ce vrea oare de la mine?ca nu-linteleg...si nu pot accepta sa fiu ,,una din femeile cu care se culca,, si atat................... nu stiu ce varsta ai...dar respecta-te si iubeste-te un pic mai mult...fii mai egoista ce d-zeu...ofera-i-te cui te merita si cand e iubire de ambele parti, in rest sunt povesti de adormit copiii................................. |
||
sophia1971 Postat pe 22 August 2009 22:44 |
||
De la: LILO, la data 2009-08-22 15:17:54 chiar acum de 23 august? vai se poate? chiar in halul asta o afectat criza? lipsa de cirnati?.............. este genul de om care are nevoie de mai multe femei, fara amante nu poate trai,este un caracter prea slab si niciodata nu va fi fidel................... |
||
sophia1971 Postat pe 22 August 2009 23:34 |
||
...Daca are sotie si amanta,tu din ce categorie faci parte ???... | ||
adrianc Postat pe 23 August 2009 04:03 |
||
Da-o-n.......de treaba!!!!!! Adicatelea "femeie" gravida in luna X se cupleaza cu unu insurat (care mai are o amanta), se mozoleste v'o cateva luni cu el (ca altceva nu poate, dat fiind ca e bortoasa), la 3 luni dupa ce naste incepe sa si-o si traga cu el si , vine aici cu intrebarea:"DACA ARE SI NEVASTA SI AMANTA, DE LA MINE CE VREA?". Raspuns: zdrentele sunt pentru sters bocancii! |
||
cami_g Postat pe 23 August 2009 10:34 |
||
Asta`i nevasta! | ||
AMELYY Postat pe 23 August 2009 10:46 |
||
ha ha ha ha ha ha ha ha ha pai n-am zis io ca aci e la balamuc | ||
ileana1959 Postat pe 23 August 2009 12:14 |
||
De la: , la data 2009-07-09 00:50:45Nu stiu daca am o relatie.Tipul e casatorit.Are o amanta de care zice ca are nevoie ca il ajuta cu diverse lucruri la firma si nu vrea sa ii mai dea bani pt ,,serviciile,, ei asa ca se culca cu ea. De mine zice ca ii place si ca se simte bine cu mine , dar pe mine ma inebuneste situatia.Ce vrea oare de la mine?ca nu-linteleg...si nu pot accepta sa fiu ,,una din femeile cu care se culca,, si atat. Ce vrea si de la celelalte... Tu ce servicii poti sa-i oferi in plus??? Nu cumva este un mic spion ??? |
||
anca_53 Postat pe 23 August 2009 12:33 |
||
ESTI INTR-O SITUATIE DELICATA!TREBUIE SA-TI DAI SEAMA CA BARBATUL ASTA E LIPSIT DE ORICE SCRUPULE SI FACE PARTE DIN CATEGORIA AIA DE LIMBUTI CARE SE LAUDA PE LA TOATE COLTURILE CATE FEMEI A MAI TAVALIT ASEARA IN PATUL LUI.TRIMITE-L LA UN PSIHOLOG,NICI NU STIE PE CE DRUM UMBLA,DUCANDU-VA PE CARE CUM POATE DE NAS CU CATE O BOMBOANA....CEVA DE GENUL:NICI CU TINE NU VREAU SA FIU ,DAR NICI DE TINE NU M-AS LASA : CU CE TE AMAGESTE CA PENTRU A NU-I MAI DA BANI LA TOAPA AIA DE LA FIRMA INTRETINE RELATII SEXUALE,E O MARE MINCIUNA!....INSEAMNA CA E O PERSOANA INCOMPETENTA IN DOMENIUL LUI SI PREFERA SA SE PROSTITUEZE ,SA SPUN ASA,PENTRU A-SI MENTINE UN POST...CA ,DEH,ARE SI EL O FAMILIE DE INTRETINUT!FA-I VANT IN SECUNDA URMATOARE PENTRU CA RELATIA ASTA IN TIMP TE VA TERMINA PSIHIC...VEI DEVENI O PERSOANA BULVERSATA SI CU DEMNITATEA CALCATA IN PICIOARE!E UN TRIUNGHI CONJUGAL VICIOS UNDE TE AFLI TU ACUM!....SPUNE NU RELATIEI !!!...STII CUM SE ZICE CARE VA FI SA FIE AL TAU ,E PUS DEOPARTE!TU AI NEVOI DE O PERSOANA ALATURI DE CARE SA DESCOPERI NOI TRAIRI,NU DOAR SA-SI SATISFACA POFTELE CARNALE CU TINE!TU DECIZI!SUCCES | ||
garbo041253 Postat pe 23 August 2009 15:18 |
||
Barbatul cu care ai facut copilul (inteleg ca erai gravida cand l-ai cunoscut pe viitorul amant) unde este? Este si el insurat ? Ai procedat la fel cu el ca si cu amantul?La tatal copilului tau nu te gandesti? Vezi-ti femeie de copil, si daca vrei variatii experimenteaza-le cu tatal copilului tau! I-ai incurcat viata tatalui copilului tau, vrei sa incurci si viata amantului? Nu e treaba ta ce viata duce amantul (chiar daca are n amante, tu vei fi a n+1 amanta, chestiunea e daca accepti sau nu ierarhia, dar fara vaicareli si fara intrebari de genul nu stiu daca.....). Esti casatorita? Daca da, pune-te in posura nevestei amantului! Si... inca ceva.... fii fericita ca stii situatia (anume ca e insurat, ca are amanta... etc, stiu un caz cand se formase patrulaterul amoros dar .... persoana nu stia de nevasta, amante, copii iar cand a aflat s-a otravit)si rupe-o, asta daca esti o adevarata femeie. | ||
garbo024636 Postat pe 23 August 2009 16:26 |
||
De la: , la data 2009-07-09 00:50:45Nu stiu daca am o relatie.Tipul e casatorit.Are o amanta de care zice ca are nevoie ca il ajuta cu diverse lucruri la firma si nu vrea sa ii mai dea bani pt ,,serviciile,, ei asa ca se culca cu ea. De mine zice ca ii place si ca se simte bine cu mine , dar pe mine ma inebuneste situatia.Ce vrea oare de la mine?ca nu-linteleg...si nu pot accepta sa fiu ,,una din femeile cu care se culca,, si atat. Cita inocentza... Pai tu chiar ai impresia ca el ii spune nevestei ca deh, n-o mai place da' nu vrea sa renunte la confort, si amantei ca mai bine se culca cu ea decit sa angajeze un om? Nope. Te asigur ca fiecare este "the one" dupa parerea ei: nevasta e sigura ca are barbat model, amanta e sigura ca e iubirea vietii lui, si pentru cuceriri sporadice foloseste placa pe care ai auzit-o tu. Probabil mai sint citeva ca tine, la care se mai duce uneori pt. variatie, si de care tu habar n-ai. Si tuturor le spune ca "doar cu ele" se simte bine. Acum... dupa ce intelegi contextul real - si cit de putin reprezinti, de fapt, pt el - poti sa continui pseudorelatia sau nu. Da' macar alegi in cunostinta de cauza si stii cu cine si din ce rol discuti. |
||
quasaria Postat pe 23 August 2009 17:27 |
||
AMELYY: "Aia" nu e nevasta! La asa caracter ... nu m-a coplesit compasiunea. |
||
cami_g Postat pe 23 August 2009 18:13 |
||
cata dreptate ai mai ales dupa discutia avuta cu el asta seara | ||
garbo005415 Postat pe 23 August 2009 22:45 |
||
mincinos,asa a spus si al meu stiam tot ce face pana la un anumit punct pe urma nu stia pe unde sa scoata camasa pana a inceput sa se balbaie cand intrebam ceva si cu timpul a devenut rezervat. asa ca ai grija si nu pune suflet ca e foarte greu. | ||
garbo005415 Postat pe 23 August 2009 22:49 |
||
Cauta noutatea.S-a plictisit de sotie si amanta si doreste ceva nou .Alte forme ,alte sentimente. | ||
garbo029830 Postat pe 25 August 2009 15:33 |
||
Nush cum sa ma pronunt ca sa nu te jignesc! Dar cred ca de la tine vrea doar sa '''' faca dragoste cu tine''' |
||
mika_mika Postat pe 25 August 2009 16:00 |
||
De la: mika_mika, la data 2009-08-25 16:00:33Nush cum sa ma pronunt ca sa nu te jignesc! draga mea, dragostea e cu totul altceva. pentru "zdrentele "astea este potrivit altceva:sex pe bani sau.....prostitutie.... |
||
sophia1971 Postat pe 25 August 2009 18:16 |
||
Auzi, ce vrea .... Mai vrea inca o scorbura, ce altceva?! Ha ha ha! | ||
Darksukkubus69 Postat pe 27 August 2009 10:39 |
||
Pai eu am pus ghilimelele de rigoare......nu am vrut sa sune urat.....sunt o finuta da ma naibilui ! | ||
mika_mika Postat pe 27 August 2009 11:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cresterea copilului de barbati | 29 | De la: office_salinasusesi_ro 16 Septembrie 2010 00:10 |
ce ma fac? | 14 | De la: garbo015979 21 Ianuarie 2010 18:36 |
7 trasaturi pt a deveni un barbat irezistibil! | 35 | De la: sora_ilsi 6 Septembrie 2009 19:48 |
|
||
barbatul rac | 1 | De la: garbo_497583 20 Februarie 2019 17:00 |
SA CRED CA VA MERGE??? | 22 | De la: CocoGeorgiana 3 Noiembrie 2009 23:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară