cate una pe fiecare zi | ||
yzabela_03 Postat pe 30 Septembrie 2009 18:14 |
||
---|---|---|
De la: , la data 2009-07-09 00:50:45Nu stiu daca am o relatie.Tipul e casatorit.Are o amanta de care zice ca are nevoie ca il ajuta cu diverse lucruri la firma si nu vrea sa ii mai dea bani pt ,,serviciile,, ei asa ca se culca cu ea. De mine zice ca ii place si ca se simte bine cu mine , dar pe mine ma inebuneste situatia.Ce vrea oare de la mine?ca nu-linteleg...si nu pot accepta sa fiu ,,una din femeile cu care se culca,, si atat. S_E_X |
||
yavrum Postat pe 1 Octombrie 2009 00:02 |
||
SEX, un dereglat hormonal!Nu poti avea incredere in acest excroc sentimental!Fugiiiii, asta daca vrei, daca iti place stai saltea.Tipic barbatilor frustrati. | ||
|
||
ladyDY Postat pe 2 Octombrie 2009 08:27 |
||
De la: , la data 2009-07-09 00:50:45Nu stiu daca am o relatie.Tipul e casatorit.Are o amanta de care zice ca are nevoie ca il ajuta cu diverse lucruri la firma si nu vrea sa ii mai dea bani pt ,,serviciile,, ei asa ca se culca cu ea. De mine zice ca ii place si ca se simte bine cu mine , dar pe mine ma inebuneste situatia.Ce vrea oare de la mine?ca nu-linteleg...si nu pot accepta sa fiu ,,una din femeile cu care se culca,, si atat. Mai daca-ti inseli nevasta e una ,dar sa-ti inseli si amanta deja e prea mult. |
||
sunset474 Postat pe 2 Octombrie 2009 08:30 |
||
Ce vrea de la tine, mai te intrebi? Sa ti-o traga si atat. Cu nevasta se culca acasa in week-end , cu amanta ,se culca la serviciu, iar cu tine, cand este certat cu cele doua> In aceasta situatie, nu te inteleg pe tine, de ce-l mai accepti sa te fraiereasca cu buna stiinta? Dar, de azi inainte, procedeaza in asa fel, ca banii, care nu vrea sa-i mai dea amantei, sa ti-i dea tie, macar asa devii salariata lui personal.Timpul trece si leafa merge. Te alegi si tu macar cu un ban de criza asigurat. In alta ipostaza daca te culci cu el, inseamna ca esti fraiera lui. Spunei, ori iti da banii amantei ,ori ADIO> Poti sa-l santajezi, ca vei spune amantei, ca TU esti amanta lui ,si EA sa-si caute un alt amant. Iar cat despre sotie, acesteia ii vei spune ca EL are ,doua amante. Vei obtine tot ce vrei. Nu ai curaj direct cu persoanele, afla adresa si trimitele o scrisoare s-au un SMS de pe un teleon al unui prieten necunoscut de casanova(CASA-NOVA =CASA NOUA. SAU NOUA CASE)SA AUZIM NUMAI DE BINE. |
||
alexandru_revnic_yahoo_com Postat pe 3 Octombrie 2009 16:31 |
||
auzi bre revnice, dar cu morfina ai incercat, asa putin, de pofta?.. ca vaz ca doare rau. | ||
anakin Postat pe 3 Octombrie 2009 16:37 |
||
hehe...toate fomeile e courve si proaste | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Octombrie 2009 16:40 |
||
sa inteleg ca tu te oferi si esti si casanova???waw... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 16:42 |
||
Frate De-ti este sufletul zdrobit de cumplitele sarcinii vietii si nimeni nu se apropie de tine,ppestru ca sa ti le ridice,intra in bisetica Domnului si cere de la El izbavire prin Rugaciune. De-ti simti inima pustiee de orice adevarata bucurie,in mijlocul tuturor inselaciunilor lumei acestei,vino inaintea altarului,cazi in genunchi si te roaga. Esti apucat napraznic de valul deznajduirii din princina rautatii oamenilor,care din toate partile te inconjoara,tu nu sta nici o clipa cu sufletul nelucrator, ci TE Roaga. .. Tot,tot ce te striveste,pacatul tau sau al altora,slabiciunea,ispita,,boala sau saracia,numai cu un suflet puternic luminat prin rugaciune,poate fi inlaturat. DECI TE ROAGA.. Rugaciunea este pentru sufletul tau aceea ce este respirarea pentru trup,aerul si aripile pentru pasari,apa pentru pesti. FARA O RUGACIUNE FERBINTE,SMERITA SI STARUITOARE,NU ESTE CU PUTINTA SA SA TRAIM SI SA BIRUIM DURERILE IN MIJLOCUL LUMII.,ATATA TRAIM CAT NE RUGAM. De aceea ,iubite frate oricate ori treci pasii tai pe dinaintea unei Biserici deschise,nu trece nepasator mai departe si nici nu te multumi numai cu o singura cruce mecanica,facuta pe chipul tau,ci intra inauntrul ei,aprinde o lumanare smerit in fata Altarului si cazi in genunchipentru o clipa in fata indurarii Domnului care locuieste intransul si vei vedea cum pe data te vei ridica Luminat si Mantuit,de ajutorul Celui care este DUMNEZEUL TAU.. ASA FRATE NU UITA CA TOATA INTELEPCIUNEA VIETII STA CUPRINSA TRAINIC IN ACESTE TRE CUVINTE... ROAGA-TE,, ROAGA-TE, ROAGA-TE.Si munceste cu spor si cinstit ori de cate ori vei fii randuit.Noi rugam pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate trupeasca si sufleteasca cu belsug si pace. Munastirea Tismana | ||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 11:34 |
||
Sora, hai sa-mi soptesti astea la ureche! |
||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 11:35 |
||
haoleo! | ||
ana02 Postat pe 4 Octombrie 2009 11:36 |
||
nu vazushi pikule....ca e de la munastire.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Octombrie 2009 11:37 |
||
ce faci irinuco??? iar e duminica si esti acasa?? de ce nu esti la sfanta liturghie?????ca inca nu s-o gatat....pai ce fel de crdincioasa esti tu???sa nu-mi spui iara ca esti pe rosu-verde-albastru-galben ca nu te cred...tie iti vine de 4 ori pe luna???fix cand e sfanta liturghie?? | ||
tutankhamon Postat pe 4 Octombrie 2009 11:39 |
||
blanca Postat pe 4 Octombrie 2009 11:56 |
||
Frate De-ti este sufletul zdrobit de cumplitele sarcinii vietii si nimeni nu se apropie de tine,ppestru ca sa ti le ridice,intra in bisetica Domnului si cere de la El izbavire prin Rugaciune. De-ti simti inima pustiee de orice adevarata bucurie,in mijlocul tuturor inselaciunilor lumei acestei,vino inaintea altarului,cazi in genunchi si te roaga. Esti apucat napraznic de valul deznajduirii din princina rautatii oamenilor,care din toate partile te inconjoara,tu nu sta nici o clipa cu sufletul nelucrator, ci TE Roaga. .. Tot,tot ce te striveste,pacatul tau sau al altora,slabiciunea,ispita,,boala sau saracia,numai cu un suflet puternic luminat prin rugaciune,poate fi inlaturat. DECI TE ROAGA.. Rugaciunea este pentru sufletul tau aceea ce este respirarea pentru trup,aerul si aripile pentru pasari,apa pentru pesti. FARA O RUGACIUNE FERBINTE,SMERITA SI STARUITOARE,NU ESTE CU PUTINTA SA SA TRAIM SI SA BIRUIM DURERILE IN MIJLOCUL LUMII.,ATATA TRAIM CAT NE RUGAM. De aceea ,iubite frate oricate ori treci pasii tai pe dinaintea unei Biserici deschise,nu trece nepasator mai departe si nici nu te multumi numai cu o singura cruce mecanica,facuta pe chipul tau,ci intra inauntrul ei,aprinde o lumanare smerit in fata Altarului si cazi in genunchipentru o clipa in fata indurarii Domnului care locuieste intransul si vei vedea cum pe data te vei ridica Luminat si Mantuit,de ajutorul Celui care este DUMNEZEUL TAU.. ASA FRATE NU UITA CA TOATA INTELEPCIUNEA VIETII STA CUPRINSA TRAINIC IN ACESTE TRE CUVINTE... ROAGA-TE,, ROAGA-TE, ROAGA-TE.Si munceste cu spor si cinstit ori de cate ori vei fii randuit.Noi rugam pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate trupeasca si sufleteasca cu belsug si pace. Munastirea Tismana | ||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 12:30 |
||
pai ce altceva vrei sa fi?Dar nu ai mandrie?Cum poti accepta sa fi a 10 spita ?H ai mai ca nu credeam ca exista astfel de femei care nu se iubesc delok si mai ales nu se respecta nici o secunda |
||
guapa Postat pe 25 Octombrie 2009 12:40 |
||
De la: , la data 2009-07-09 00:50:45Nu stiu daca am o relatie.Tipul e casatorit.Are o amanta de care zice ca are nevoie ca il ajuta cu diverse lucruri la firma si nu vrea sa ii mai dea bani pt ,,serviciile,, ei asa ca se culca cu ea. De mine zice ca ii place si ca se simte bine cu mine , dar pe mine ma inebuneste situatia.Ce vrea oare de la mine?ca nu-linteleg...si nu pot accepta sa fiu ,,una din femeile cu care se culca,, si atat. Draga mea..lasa-l ..e irecuperabil..e doar un Casanova ieftin, clar Gaseste pe cineva care sa te merite cu adevarat, nu-ti bate capul cu specimene de gen, trust me :-) |
||
reyya Postat pe 25 Octombrie 2009 16:08 |
||
De la: , la data 2009-07-09 19:25:57nu prea exista comunicare intre noi.doar atractie si cam atat.eram insarcinata cand l-am cunoscut ,si nu a incercat nimic. dupa ce am nascut ,la 3 luni m-a cautat. trecusera 9 luni. atunci a inceput,,relatia,, .am fost impreuna ,in pat mai exact de 2 ori.banuiesc ca daca nu era ,,multumit,, nu mai continua. acum l-am pus la incercare si i-am zis ca nu vreau sa ne mai vedem , si l-am intrebat ce are de zis, iar el mi-a zis :,,doar n-o sa te oblig,,.ce sa inteleg? ca nu il intereseaza ce se intampla, daca continuam sau nu. "Minunatia" de mai sus, postata de "draga", nu a citit-o nimeni? "Vai, tu , draga, ce copchil fain facusi! Hai s-o punem de-o "relatie" ...sa nu-ti pierzi "antrenamentu'!" Intrebarea este:"Oare cu ce indeletnicea copilutu', in timp ce mamica, "draga", "relationa" cu nenea?" |
||
cami_g Postat pe 26 Octombrie 2009 19:01 |
||
eu zic ca e mai bine sa-l trimiti la dracu,gandeste-te ca mai devreme sau mai tarziu iti va face si tie ce le face la celelalte 2.incerc sa inteleg starea ta sufletesaca,dar e mai bine sa renunti acum,decat mai tarziu,ca dintre toti tu ai de pierdut si vei ramane doar cu suferinta.mai bbine prevenire decat tratare,cu alte cuvinte lasa-l tu inainte sa te lase el,pt el esti doar unalt nume in agenda lui de cuceriri. | ||
mitza81 Postat pe 10 Noiembrie 2009 16:10 |
||
Fara mila....spune-i ADIO,dar ai grija sa fie unul din ala hotarat.Si fara regrete, ca nu-si au rost in cazul de fata. | ||
reyya Postat pe 10 Noiembrie 2009 16:16 |
||
"Agenda de cuceriri"...cica este o chestiune pe care unii barbati chiar o iau in serios...! O veche cunostinta,dusa de acum pe alte taramuri avea chiar un carnetel cu toate cuceririle...numerotate...! Hazliu a fost...sau poate sinistru ca la decesul sau...cei ce stiau de acest obicei al sau se intreceau a recupera carnetelul...cica pt. a nu incapea in mainile femeii cu care in acel moment "locuia"...pt.ca nimeni nu a mai inteles nimic...era sotie?...umbla si cu alta... | ||
DORI_ Postat pe 10 Noiembrie 2009 16:21 |
||
asta-i baiat de baiat. sau a fost. | ||
si_totusi Postat pe 10 Noiembrie 2009 16:23 |
||
Sunt destui din astia care au si nevasta si amanta si o fraiera, scuza ca-ti spun asa, dar vezi-ti de viata ta, cauta-ti un barbat capabil de iubire, nu unul care doar profita. Probabil ca te cheama repede la el atunci cand are nevoie de o partida de sex, pe care nu i-o pot da celelalte doua. Un Profitor! Nu vei avea nici un viitor cu el. Vrea doar sex si atat! | ||
fania1972 Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:05 |
||
Doamne Dumnezeule draga mea, in locul tau n-as spune nimanui . Adica iti faci griji pt un tip 1) insurat 2) care isi inseala sotia 3) care te-ar vrea si pe tine "la mana a treia" dupa sotie si amanta.Ce asteptari ai de la el? geez.. uimitor. tu ce-ai in cap? ai mai mult de 15 ani? | ||
AlexandraSerban Postat pe 14 Noiembrie 2009 09:56 |
||
n-are nici 15 ani la cap,be tranquila... neata fetili! iote acilea ma nimerii din pupu' diminetii.. cloneto,ce scufita mea rosie faci?! |
||
preciouss Postat pe 14 Noiembrie 2009 10:00 |
||
mami,da' nu zice cata faina tre' in blat.... |
||
preciouss Postat pe 14 Noiembrie 2009 10:05 |
||
Eu una cred ca fata care a deschis topicul asta nu a mai asteptat si parerile noastre. | ||
blairwitch Postat pe 14 Noiembrie 2009 10:06 |
||
d'aia-l si transformam in toapic de gatit,blair! stai sa pun covoru' rosu,ca n-ai mai dat demult p'aici... |
||
preciouss Postat pe 14 Noiembrie 2009 10:10 |
||
125 de g, mami te mananca, ha ? |
||
Anouk Postat pe 14 Noiembrie 2009 10:19 |
||
De la tine vrea...penele... Ma asteptam ca subiectul topicului sa sune "Are nevasta si amanta, nici nu vreau s-aud!!", dar... |
||
emmya33 Postat pe 14 Noiembrie 2009 10:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pareri va rog! | 14 | De la: garbo_429706 19 Martie 2016 20:34 |
Barbati de pe Garbo.ro, | 1090 | De la: madita 10 Octombrie 2010 18:24 |
Barbatii la 35 ani, ce vor oare? | 8 | De la: snowflake 11 Septembrie 2009 01:30 |
|
||
Buna | 2 | De la: Sal_a_toi 27 Noiembrie 2011 18:37 |
Sunt in incurcatura. | 37 | De la: garbo_4874 25 Noiembrie 2012 23:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară