DACA ARE SI NEVASTA SI AMANTA, DE LA MINE CE VREA?

De la: mia79x, la data 2009-07-09 00:52:55o god...iaca barbatii astia pentru voi s-au inventat...fii happy
garbo050585
Postat pe 14 Noiembrie 2009 20:51
draga mea esti doar o femeie cu care se culca.... ce altceva crezi tu ca esti?...adica nimic-noroc ca sunt si femei ca tine

garbo033496
Postat pe 15 Noiembrie 2009 14:21
ce vrea? ceva ce nu gaseste la celelalte,de la puncte de repeperientar psihic la placere fizica sau poate cauta noul in permanenta. as putea divaga pe aceasta tema, ma consider un om cu ex
garbo020454
Postat pe 15 Noiembrie 2009 17:22
De la: garbo020454, la data 2009-11-15 17:22:08...de la puncte de repeperientar psihic la placere fizica ...

nene, rogu-te, intra inca o data si remediaza, nu ne lasa asa in intunericire...

nu de alta da' mi se plimba limba-n gura incercand sa recit notiunea aia completamente noua pentru mintea mea si asa destul de incetzoshata...
ready_vivus
Postat pe 15 Noiembrie 2009 17:29
Iti dau un sfat prietenesc, iesi cat mai repede din jocul acesta mizerabil. Mai sunt si alti barbati.........., liberi , fara obligatii, ce rost are sa faci compromisuri cand el spune ca are amanta si sta cu ea din interes si cu atat mai mult are si sotie. Nu te supara nu este un barbat cu caracter si cu coloana vertebrala. Tu ce vrei sa fi a cincea spita la roata. Eu zic sa iesi din joc si sa dormi linistita pe perna ta. Sfatul ti l-am dat din experienta, casnicia mea s-a finalizat din cauza unei dudui fara scrupule, iar in urma a ramas un copil de o luna care de dragul unor fantezii nu o sa aive o copilarie asa cum ar trebui. Sunt multe de spus .............., consider ca a fost suficient cat sa intelegi, sper ca nu am fost dura in exprimare.
garbo064588
Postat pe 15 Noiembrie 2009 19:38
urticarie fac,nu alta!

n-o sa inteleg nicioadata de ce,o "doamna" (care are,uneori,acest statut doar datorita unei bucatzele de hartie care-i certifica starea civila) pune toata mizeria in carca unei "dudui",victimizandu-se maxim,cu tot cu odrasla din dotare!

n-am fost si nu sunt o "duduie" daca asta te intrebi 588...

ce vreau io sa-ti comunic,defapt,e ca nu poti da sfaturi altora punand experienta ta proprie ca etalon!
preciouss
Postat pe 15 Noiembrie 2009 19:52
preci...good point...
rodyk
Postat pe 15 Noiembrie 2009 19:57
preci,
"ce vreau io sa-ti comunic,defapt,e ca nu poti da sfaturi altora punand experienta ta proprie ca etalon! "

ba poate! tocmai a facut-o
pik_nik
Postat pe 15 Noiembrie 2009 19:59
m-am exprimat gresit atunci...

"ce vreau io sa-ti spun,defapt,e ca n-ar trebui sa dai sfaturi altora punand experienta ta proprie ca etalon"...

asa-i mai bine?
preciouss
Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:01
nu, preci. nu-i elegant sa vorbesti serios imbracata in pijama
pik_nik
Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:03
preci, don't bother... Ne impartim habitatul, da' sintem specii diferite. Una din speciile astea s-a nascut doar sa prosteasca vreunul sa o ia de nevasta.
"Pi veci" si cu acte, sa devina proprietareasa.
quasaria
Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:14
ioi,tzatze d'alea care capata apucaturi feroce dupa za wedding...

d'alea care crede ca li se cuvine tot-tot,din simplul motiv ca ne fac onoarea sa respire acelasi aer cu noi...

gata,nu mai zic nimic...iar imi creste tensiunea,fack!
preciouss
Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:21
nu stii bancul... cum transformi o gaina in pitbull...
quasaria
Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:25

ba-l stiu,dar il uitasem...

multzam,tensiometrul arata valori normale,din nou..
preciouss
Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:36
cum??
bluelight
Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:40
cum-necum,albastrico...
preciouss
Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:42
io intrebam de banc . ca nu-l stiu .. :
bluelight
Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:48
Q,spune-i fetii bancu',ce stai asa?!
preciouss
Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:50
Te indrepti catre timp pierdut si catre suferinta. Cu siguranta tipul are probleme psihologice si nu numai atat se foloseste de oameni(prefera sa se culce cu o femeie decat sa-i plateasca serviciile). O astfel de persoana nu poate iubi cu adevarat - orice ar spune - si nici nu prezinta garantii pentru o relatie de durata sau de casatorie. Daca vrei doar sa te distrezi - mergi inainte in relatie - dar vezi sa nu te prinzi prea tare si sa te arzi. Poate ar fi cazul sa astepti ceva mai bun. Respecta-te pe tine insuti, daca doresti sa fii respectata de altii. Ce vrea de fapt? O relatie in plus, ca sa nu se plictiseasca.
rodica_stefane
Postat pe 16 Noiembrie 2009 00:07
daca are nevasta si si-a facut si amanta inseamna ca nu este satisfacut din punct de vedere sexual de ea, sau este un fustangiu,
dar sa recurga la tine dupa primele doua este prea mult, iar povara va fi extrem de grea ptr tine gandestete cu cate boli te-ai pricopsi, fie ele de inima sau ..... intelegi tu ,decizia cea mai buna o poti lua numai tu, nu cauta raspuns la noi care scriem pentru ca nu cunoastem toate detaliile sufletul este cel care trebuie sa-ti raspunda cu bune si rele, insa da-i papuci cu eleganta. te pup
garbo042186
Postat pe 16 Noiembrie 2009 13:25
eu zic sa il uiti..si sa stiti ca nu intotdeuna un barbat are o amanta numai pt sex..si eu am fost amanta 9 luni si nu am facut sex cu respectivul..ne am iubit sincer insa eu nu mai puteam continua asa..cel mai bine este sa nu mai continui aceasta relatie pt ca singura care are de pierdut esti tu..eu am vazut asta pe pielea mea..
kitty77
Postat pe 16 Noiembrie 2009 13:50
De la: pik_nik, la data 2009-11-14 20:18:01nu stiu ce o sa-ti raspunda wife, probabil nimic, insa sunt convins ca voi doua nu-l aveti in acelasi loc.
un amanunt...pe wife o stiu, e normala
ladyDY
Postat pe 16 Noiembrie 2009 15:32
De la: garbo048253, la data 2009-11-16 15:32:08
De la: pik_nik, la data 2009-11-14 20:18:01nu stiu ce o sa-ti raspunda wife, probabil nimic, insa sunt convins ca voi doua nu-l aveti in acelasi loc.
un amanunt...pe wife o stiu, e normala

Mai pik_nik, ata timp cat nu cunosti o persoana nu poti sa-ti dai cu parerea.Tu o ai in acelasi loc? Mai glumim!
ladyDY
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:48
Renunta draga mea te-ai angrenat intr-un joc periculos. Ti-o spune o femeie care traieste cam aceeasi poveste. Mie mi-a trebuit un an sa ma indragostesc de el, un an sa-i inteleg minciunile si alt an in care sa renunt, constienta fiind la final ca cel care are o sotie pe care o inseala ca apoi sa-si insele amanta e deja paranoic.
Ca si concluzie sa consideram acesti barbati "comori" dar sa nu uitam ca aceste comori trebuiesc ingropate.
Retrage-te din mizie cat mai ai timp, daca nu vei deveni a 2 amanta inselata.
Tinem legatura
MihaelaMi
Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:07
Si totusi , Mihaela ce te-a atras in povestea asta, ce te-a facut totusi sa mergi mai departe ..pana in momentul cand ai pus punct???
reyya
Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:11
o femeie cu scaun la cap...spunea ca pe fruntea unui barbat insurat sta scris"STRICT INTERZIS"...

la fel si pe fruntea unei femei maritate...

asta ar trebui sa cam dea de gandit...
pt ca sunt prea multe familii distruse de persoane intruse in cercul(magic) al familiei....

in felul ei primitiv are si iri dreptate...
vorba unei dragi prietene,ca de la tot "prostul" inveti ceva si de bini

si nu dadeati
LILO
Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:12
aici, despre ce era vorba? asta, cu probleme existentiale a roit-o scurt. da, scurt. aica, nici nu mai e pe site asa ca, mihaela, nu prea ai cu cine tine legatura
si_totusi
Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:13
draga noastra femeie dornica de imperechere:tu ce crezi ca vrea el de la tine?oare nu sex?intrebarea e ce vrei tu de la un om casatorit?mare ti.e gradina DOAMNE
cosmina12
Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:19
253...vezi tu, problema e ca pik ma cunoaste bine, de-aia isi da cu parerea ca sunt normala, capisci ?

nu mai bine te joci tu pe toapicu' lui florinache ? lasa grija mea...
Anouk
Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:35
253...vezi tu, problema e ca pik ma cunoaste bine, de-aia isi da cu parerea ca sunt normala, capisci ?

nu mai bine te joci tu pe toapicu' lui florinache ? lasa grija mea...

Dragilor as vrea sa ma joc si nu stiu cam cat ar costa intarea pe topicu lu Florinache.Ma puteti ajuta?Daca nu, poate imi spui tu Anouk cat costa intrarea pe acest tipoc.
Eu capisci, dat tu capisci, ca nu sunt topicurile voastre?De ce sunteti rautaciosi?Hai, ma,....
Si apropo legat de subiect, sigur doreste numai sex.
ladyDY
Postat pe 25 Noiembrie 2009 15:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce mă ignoră dacă mi a arătat că mă place? 15 De la: garbo_408862 31 Octombrie 2018 21:54
Paradoxu' Pandorei 31 De la: charmelen 4 Aprilie 2013 14:54
SIMPLU 6 De la: mia79x 22 Mai 2009 13:46
sa iubesti e poate tot cei mai frumos pe acest pamint..dar poti si suferi mult...doare doare si iarasi doare................ranile nu se pot vindeca usor.... 39 De la: garbro3 7 Mai 2012 21:05
"Spune-mi unde, cand si cum ".... sa ne gasim? 563 De la: Loreta 19 Octombrie 2010 16:31
Setari Cookie-uri