Ce ne enerveaza?

da cine imi ia motzul,ca nasha e plecata?
elodia
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:19
da cine imi ia motzul,ca nasha e plecata?
elodia
dragalasenii ???!!!

no way...nu bagati siroape ca dau in diabet

acolo descutam cestii serioase, cum ar fii lungimea tivului la zdrente, ce moate sa ne putem in cap, de-astea...de "exteti"
wife_de_zmeu
Prezidento, ma supun ca mis disciplinata, da'-n ce sa-l transformam? Cum se cheama topicu' rodicutei?
dihoritza
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:20
De la: kinga444, la data 2009-10-09 19:19:05da cine imi ia motzul,ca nasha e plecata?
ai emotii bre???ai dat in balbaiala???te chelesc eu de stai
cely
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:21
e ala cu fetita abuzata, bre...unde posteaza tantile la greu

nu trebuie sa-i zicem nicicum...facem anuntu' ca ala e clab de gagici, si gata...descutam ca niste blonde

stiu, stiu...o sa fie destul de greu sa discutam ca blondele autentice, da' putem sa incercam
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:24
n/am dat in balbaiala,plang de nasha
elodia
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:24
mai fetiliiiii...pana pun la punct dragonasii ..si balaurul ...hraniti ..spalati si culcati ..voi sa va pregatiti costumele pt party ..ne citim mai tz...va
cely
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:25
da' eu ce fac cu al meu,ca intra,iese,intra,iese
elodia
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:28
Gata prezidento, acu' stiu... e ala de barbat-su s-a dat la fie-sa.
Mi-e raaaauuuu...
k, asa facem
numai ca eu, dupa ora 20, o sa lipsesc d-acasa, plec putintel prin oras si ma intorc. va gasesc eu
dihoritza
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:29
De la: kinga444, la data 2009-10-09 19:28:01 da' eu ce fac cu al meu,ca intra,iese,intra,iese
si forumul meu ...ma deconecteaza..poate se fac lucrari la servere
cely
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:30
Kingo, fa-l sa moara la intrare... ce, nu stii cum?
dihoritza
i oras noaptea dihorito???
eladaela
mey...tre' sa fac anunt...

io am o noua pretena ici sha, pe garbo...o cheama celleste, si e dulce foc...

sa nu va prinz ca va dati la ea, ca va mananc

si sa stiti ca si ea e blonda
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:33
sunteti tari! sa fac forumul sa moara la intrare
elodia
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:34
celleste? o stiu,e dulce
elodia
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:37
Eluto, ma duc sa ii arat orasu' noaptea unuia tanar si sa il conving cum nu e bine sa lucrezi la stat. Amu' ma sacrific si eu nitel ca cine stie cand oi mai prinde io asa vremuri de libertate Oleeee!!!!
De n-ar fi pretenu' lui fiu-meau ...
dihoritza
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:39
hopa

si mie mi-a murit forumu'
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:40
Prezidento... 'nteles. Celleste va fi ocrotita. parol!
dihoritza
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:41

Multumesc wife!
Merci fetelor ca m-ati primit tocmai pe topicul nervilor pusi pe bigudiuri

Dau de baut la toata lumea
garbo_C
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:43
De la: wife, la data 2009-10-09 19:40:09hopa

si mie mi-a murit forumu'

wifo, cred ca e ceva problema cu forumul, ca pe mine ma delogheaza si ca sa intru trebuie sa bag userul si parola...deja m-am plictisit de cate ori am facut-o
dihoritza
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:43
..titi, am votat cu base la alegerile trecute (cei vechi de aici stiu povestea)...daca tie ti se pare corect ca, in cazul in care depasesti limita de viteza legala sa ti se confiste masina si sa platesti si o suma piparata pentru asta, iar daca refuzi sa o platesti sa ti se umble in conturi - e problema ta..

.....eu nu sunt simpatizanta nici unui partid...candidatul meu favorit era Crin Antonescu...acum ma gandesc sa vad daca nu ma voi reorienta pana la alegeri spre Oprescu....in turul doi am sa votez orice contracandidat al lui base, indiferent cum il cheama (chiar si pe ungur daca intra)....

...daca i se pare la cineva corect sa vorbesti de "pensii nesimtite" si sa-i dai unui directoras 180 de salarii compensatorii si loc de munca de director la APIA in conditiile in care unii nu au nici macar un serviciu cu salariu minim pe economie...

...daca e corect sa vorbesti de pensii nesimtite si sa-i dai doamnei placinta sa-i recompenseze (citeste - sa plateasca tacerea asupra scopurilor in care s-au cheltuit fondurile de ritzi) pe directorii de la de la tineret si sport pentru" merite deosebite" cu 5.000 roni, iar pe medaliatii la olimpiade cu 100-700 lei.....

...daca e corect sa vorbesti de pensii nesimtite si sa-i dai blondei de la drept 3 miliarde de euroi pentru modernizarea parcurilor (cea mai mare parte din suma fusese solicitata pentru lunile aprilie- mai, da blonda sa pricepe sa inverzeasca parcurile iarna)....

..daca e corect sa cumperi, pe banii imprumutati- evident- locomotive care merg cu viteze de peste 200 km/ora in conditiile in care s-au intamplat atatea accidente feroviare in ultimul timp din pricina ca mecanicii au depasit viteza de 45-50km/ora (mecanicul ce a sarit cu trenul de pe sine avea 60km/ora)....

...daca e corect sa moara pameni la faimoasa "autostrada transilvania".....

....daca e corect sa vorbesti de securisti si apoi sa nu mai intre Herta Muller la centru cultural roman de la Berlin si apoi sa ai nesimtirea sa-ti revendici scriitoarea germana pe care ai persecutat-o ca fiind de origine romana (adica incepe calaul sa se laude cu victima )....

...daca au murit oamenii ca prostii in revolutie pentru ca la centrul cultural roman din Venetia sa fie asigurat ,prin patronajul Ministerului Culturii, in speta, Paleologul, un vernisaj a unei fufe care are pictata doar familia ceausescu in diferite ipostaze....

..daca nu esti de acord cu toate acestea si multe altele (nu le mai scriu ca sa nu va plictisesc mai mult decat am facut-o deja)si la unii li se pare a insemna ca esti psd-ist...atunci ....non comment..
daria_
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:46
nervi pusi pe bigudiuri ?

aolio...asta era replica pentru clab, nu acilea
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:46
...kinga, nu te grabi, mamicule, cu taiatul motului....asta se face abia la un an...
daria_
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:47
celestino...
acilea e clabu' nervilor cretze!
bigudiele e pt haltceva...
preciouss
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:49
da bre dario,da' ea creste intr-un an cat altii in zece
eladaela
daria, n/a trecut anul?
elodia
...atunci insamna ca e deja prea motata si trebuia sa-i taie nasa motul mai demult....
daria_
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:50
daca nu e nasha,lasa ca i-l taiem noi
eladaela
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:51
De la: Roxi234, la data 2009-10-09 09:02:13trezitul de dimineata!!!!!, si pe altii intarziatul la job

hhaahahahaah....asa am patit ieri o aluzie de fina....in genul asta s-a dus lumea sa anunte copii in locul meu ca nu isi poate prezenta tema pentru ca n'am venit eu.... am cam rosit am cam rosi t...daaa
fleur_de_lis
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Caut prietena ( posibila iubita ) 9 De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56
Pritenul meu bisexual 21 De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22
El ma place eu nu?! 17 De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:52
imi e frica sa ma mut cu ea 22 De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30
What if ?? 40 De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58
Setari Cookie-uri