Ce ne enerveaza?

preci, serios ca ma uimesc si eu...parca vorbim aceeasi limba, cifrate de-alea
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Octombrie 2009 21:01
pai poate la voi functioneaza telepatia
nelly05
Postat pe 9 Octombrie 2009 21:08
iote bre,ca suntem telepate d'alea!
preciouss
Postat pe 9 Octombrie 2009 21:11
telempate, telempate...parol
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Octombrie 2009 21:16
De la: daria_pet, la data 2009-10-09 19:46:14..titi, am votat cu base la alegerile trecute (cei vechi de aici stiu povestea)...daca tie ti se pare corect ca, in cazul in care depasesti limita de viteza legala sa ti se confiste masina si sa platesti si o suma piparata pentru asta, iar daca refuzi sa o platesti sa ti se umble in conturi - e problema ta..

.....eu nu sunt simpatizanta nici unui partid...candidatul meu favorit era Crin Antonescu...acum ma gandesc sa vad daca nu ma voi reorienta pana la alegeri spre Oprescu....in turul doi am sa votez orice contracandidat al lui base, indiferent cum il cheama (chiar si pe ungur daca intra)....

...daca i se pare la cineva corect sa vorbesti de "pensii nesimtite" si sa-i dai unui directoras 180 de salarii compensatorii si loc de munca de director la APIA in conditiile in care unii nu au nici macar un serviciu cu salariu minim pe economie...

...daca e corect sa vorbesti de pensii nesimtite si sa-i dai doamnei placinta sa-i recompenseze (citeste - sa plateasca tacerea asupra scopurilor in care s-au cheltuit fondurile de ritzi) pe directorii de la de la tineret si sport pentru" merite deosebite" cu 5.000 roni, iar pe medaliatii la olimpiade cu 100-700 lei.....

...daca e corect sa vorbesti de pensii nesimtite si sa-i dai blondei de la drept 3 miliarde de euroi pentru modernizarea parcurilor (cea mai mare parte din suma fusese solicitata pentru lunile aprilie- mai, da blonda sa pricepe sa inverzeasca parcurile iarna)....

..daca e corect sa cumperi, pe banii imprumutati- evident- locomotive care merg cu viteze de peste 200 km/ora in conditiile in care s-au intamplat atatea accidente feroviare in ultimul timp din pricina ca mecanicii au depasit viteza de 45-50km/ora (mecanicul ce a sarit cu trenul de pe sine avea 60km/ora)....

...daca e corect sa moara pameni la faimoasa "autostrada transilvania".....

....daca e corect sa vorbesti de securisti si apoi sa nu mai intre Herta Muller la centru cultural roman de la Berlin si apoi sa ai nesimtirea sa-ti revendici scriitoarea germana pe care ai persecutat-o ca fiind de origine romana (adica incepe calaul sa se laude cu victima )....

...daca au murit oamenii ca prostii in revolutie pentru ca la centrul cultural roman din Venetia sa fie asigurat ,prin patronajul Ministerului Culturii, in speta, Paleologul, un vernisaj a unei fufe care are pictata doar familia ceausescu in diferite ipostaze....

..daca nu esti de acord cu toate acestea si multe altele (nu le mai scriu ca sa nu va plictisesc mai mult decat am facut-o deja)si la unii li se pare a insemna ca esti psd-ist...atunci ....non comment..
scumpa mea ..eu nu stiu nmk despre politica ..nu eu am discutat despre politica ...
cely
Postat pe 9 Octombrie 2009 21:30
titi...nici eu nu fac politica, dar sunt perfect de acord cu ce a zis daria.....are perfecta dreptate....
tutankhamon
Postat pe 10 Octombrie 2009 02:52
De la: tutankhamon, la data 2009-10-10 02:52:38titi...nici eu nu fac politica, dar sunt perfect de acord cu ce a zis daria.....are perfecta dreptate....
si eu sunt de acord cu ce a zis ... dar nu inteleg de ce ma intreaba pe mine daca mi se pare corect cu... eu n-am purtat niciun dialog cu tema politica
cely
Postat pe 10 Octombrie 2009 16:35
ma enerveaza-minciuna-de orice natura ar fi ea...
LILO
Postat pe 10 Octombrie 2009 18:40
doamne cat ma eneerveaza lunea dimineataaaaaaaaaa
un lucrru mai depersonalizat nu cred sa mai existe plus ceata astaa!
fleur_de_lis
Postat pe 12 Octombrie 2009 10:40
Cata dreptate ai .La mine si ploua....
sunset474
Postat pe 12 Octombrie 2009 10:46
& aici incepe...dar o sa combat cu ocafea mare si amara cu lapte...asemenea dimineata
fleur_de_lis
Postat pe 12 Octombrie 2009 10:57
ma enerveaza la culme misoginii
eladaela
Postat pe 12 Octombrie 2009 10:57
pe mine ma fac sa plang...de'a dreptul
fleur_de_lis
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:00
pe mine nu ma mai inerveaza nimic... nu-mi pasa de nimic... neara dragelor!
alexal
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:03
ma enerveaza la culme ploaia...ca ma stopesc ca porcul...si mi-am uitat si umbrela mare la servici...
tutankhamon
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:05
mie chiar imi place...sa stau acasa dupamasa, in pat, la caldurica, sa citesc ceva, sa beau un ceai de tei...
zambila
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:07
hmm, deci ploua peste tot, bun deja ma simt mai bine cand stiu ca nu numai eu am nervi din cauza asta
nelly05
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:07
pai da dar pana ajungem la caldurica din pat ne blestemam zilele in ploaie si frig
nelly05
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:09
io as sta in pat, la caldurica, dar nu poot..tre sa merg la munca....am pacienti programati...desi nu m-as duuuuceeeee.....mai ales ca sambata am bolit.....si deci am pierdut o zi de odihna....
tutankhamon
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:10
dar ce aveti fetelor? ce aveti cu ploaia? mie chiar imi place cand ploua... e asa romantic!
alexal
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:12
e romantic alexal......e foarte romantic.....da nu pe hainele mele.....intelegi?
tutankhamon
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:14
mie imi place numa vara....sa fie cald....si cald...si cald!!!!toamna ma deprima!!!!
nazirra
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:16
io nu ma pot hotara ce-mi place
da deloc!
zambila
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:17
toamna nu ma deprima ca anotimp......ci ca ploaie si mazga....ca eu nu stiu cum naiba merg - merg ca ratza - si ma stropesc si pe fund uneori....si mor cand vin acasa si iar tre sa bag pantalonii curati, luati din dulap, la spalat...
tutankhamon
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:17
De la: tutankhamon, la data 2009-10-12 11:14:13e romantic alexal......e foarte romantic.....da nu pe hainele mele.....intelegi?

pai in cazul asta... ar fi trebuit sa-ti iei umbrela cu tine.
eu sunt nascuta toamna si ador anotimpul asta. ca si primavara de altfel.
alexal
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:19
tuta, io ma stropesc sub pantaloni, iti vine sa crezi???
daca sunt din aia largi jos
zambila
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:23
te cred....io daca merg in fusta si in cizmulite din alea mai scurte.....io ma stropesc in cizme.....la spate, la glezna....arunc stropii acolo....de multe ori arunc cate o pietricica si ma fac de bafta ca se roade ciorapul si se rupe.....trebuie tot timpul sa mai am o pereche de ciorapi in geanta...
tutankhamon
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:27
ce tare! nu stiu cum reusiti... eu merg ca o pisisa.
alexal
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:30
buey , zice astia pe internet ca la noi maine ploua si poimaine ninge. A trecut si toamna...
blanca
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:30
alexa, ca o pisica merg si io, crez ca la asta te-ai referit
pe exterior nu se vede nimic, parol!
zambila
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
TE IUBESC ! spus foarte usor 10 De la: michelle_ 21 August 2011 15:41
What if ?? 40 De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58
Hello..!!! 105 De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08
ajutati'ma:( 3 De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30