....io is nervozata ca stau la munte, cu zapada pana in apropierea ferestrei si nu e pic de cladura la mine in casa...ieri a trebuit sa renunt la o parte din banii de alimente ca sa-mi cumpar radiator (mai bine dacet sa-i dau pe medicamente)... ...partea de care te apuca rasu-plansu este ca, cu numai cateva zile in urma au fost reinoite cu flori si gazon cateva spatii verzi din oras....deci doamna blonda de la drept si-a inceput activitatea de infrumusetare a parcurilor si spatiilor verzi ... ...acum sunt inghetata si nervozata, dar nu poci sa va arat cat ca mi-au racit copiii din casuta |
||
daria_ Postat pe 17 Octombrie 2009 17:01 |
||
---|---|---|
io is nervozata ca mi-o iesit zacusca beton si nu mai am borcane.....tre sa ma duc sa cumpar, pentru ca i-am trimis un sac soacra-mii la tara... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Octombrie 2009 17:15 |
||
Imi permit sa fiu un pic off topic, eu fiind cel care a deschis acest subiect, "ce ne enerveaza", pe vremea cand ma numeam Vidar, ulterior Thor. Exista pe acest forum, ca si in viata, niste parameci care au impresia ca sunt oameni si care sunt convinsi ca, daca locuiesc in Oagadougou sau Norvegia ori te miri pe unde, toate romancutzele proaste trebuie sa le cada la picioare pentru simplul motiv ca ei, ZEII, le-au aruncat o "excursie" la cucuietzii din deal. In momentul in care, insa, se gaseste cate o romancutza mai fashneatza, cu ceva material in cap, material care, in limbaj uzual se numeste creier, iar acea romancutza indrazneste sa intoarca spatele dezgustata acestor parameci cu pretentii de viermi pluricelulari, ei isi dau in petec si imprastie laturi pe forumuri si pe asa numitele "bloguri personale", incercand sa arunce in curtea fetei dejectia care il caracterizeaza de fapt pe el si care il insoteste pas cu pas. citeam mai inainte un astfel de "blog", al unui ratat care, in impotenta-i intelectuala monumentala, s-a lamentat ca ultima baba stirba din cimitir careia nu i-au ajuns coliva si colacul cuvenite pentru prestatia de bocitoare la capul celui dus dintre cei vii... motivul lamentarii? o romancutza a indraznit sa nu il iubeasca, ba mai mult, sa-i dea papucii, dupa ce EL, marele BARBAT, in marinimia-i imensa, dupa ce a mintit-o "nevinovat" cu privire la un aspect important in derularea viitoare a unei relatii, a incercat sa o cumpere cu fel de fel de margele colorate si panzeturi achizitionate de la second hand, ca doar vorba aia, el era ZEUL, Conchistadorul coborat din Santa Maria pe malul Hispaniolei si romancutza era indigena care de abia de stia ce e focul si careia ii luceau ochii la orice tinichea scoasa din tolba LUI. individul respectiv a mai scris si pe "blog", ajungand in asemenea hal de decadere incat a "publicat" nickurile romancutzei fashnetze si cu minte, care a avut tupeul sa ii spuna pas. LUI, ZEULUI, DARULUI LUI DUMNEZEU pe acest pamant (dar pentru femei, desigur), ii dedic raspunsul pe care i l-am dat si la postarea respectiva (unde ceva ma face sa cred ca nu va aparea): "a doua zi imi dadea papucii,motivele invocate nu mai au importanta,nu era varsta motivul" baiete, nici nu e nevoie sa spui motivul... mi-e destul sa vad ce ai postat aici. Bravos, baietzas, esti un mare "om"... Caracterul tau e incomensurabil, am ramas siderat in fata inteligentei tale si sunt de-a dreptul oripilat de nerecunostinta fetei. Auzi la ea, sa-ti dea papucii cand tu ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa o cumperi cu excursii, ba la norvegioti, ba la paris, ba mai stiu eu cu ce... Bravos, esti un adevarat BARBAT!!! Din aia despre care toate femeile spun ca sunt porci. Din punctul meu de vedere insa, tu nu esti porc. Esti doar un mare nimeni, un impotent intelectual langa care o femeie nu are ce cauta decat daca impartaseste aceleasi valori ca si tine: manelele la maximum in bmw-ul probabil decapotabil cu care iti place sa te afisezi pentru a agata pitzipoance. Eu personal o stiu pe fata asta doar din postarile de pe garbo si acest "blog" al tau ma determina sa ii strang mana, virtual, desigur, si sa o felicit pentru ca ti-a dat papucii. Esti incalificabil, mon cher! |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 17 Octombrie 2009 19:41 |
||
bravo ready......bravooooo....jos palaria....da-i vreo doua palme si de la mine..... iubita...fetita.....stii ca suntem langa tine..si eu si al meu..... |
||
tutankhamon Postat pe 17 Octombrie 2009 19:49 |
||
ce aveti, mai? ne da un baiat , marcel , margele si ne duce in excurii? pai, asta-i motiv de suparare? :))) |
||
si_totusi Postat pe 17 Octombrie 2009 20:16 |
||
pe voi va mai enerveaza situl asta? | ||
pik_nik Postat pe 17 Octombrie 2009 20:19 |
||
neee.....io nu am acceptat margelele....numa de la diamante in sus..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Octombrie 2009 20:20 |
||
ma enerveaza ca apare postarea de la jumatea randului incolo....am verificat si nu-mi aluneca deshtul pe aliniat sau tab.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Octombrie 2009 20:21 |
||
iaca eu n-am avut norocu ista sa fiu curtata de asa baet salon. darnic omul si nerecunoscatoare lumea | ||
si_totusi Postat pe 17 Octombrie 2009 20:23 |
||
totusico, normal ca e motiv de suparare!!! ca eu nu am nici margele, nici bani de excursii... asa ca ce sa va dau, ha? :)) Ca uite, nici macar zambilici nu ma mai baga in zama... :D |
||
ready_vivus Postat pe 17 Octombrie 2009 20:24 |
||
da maaaiiii...iti dai seama ce rele suntem?? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Octombrie 2009 20:24 |
||
vivus, las ca tu ne dai caldura sufleteasca. |
||
si_totusi Postat pe 17 Octombrie 2009 20:26 |
||
ready, ce vrei tu sa zici?? ha? dupa ce m-ai lasat sa-mi fac planuri singura, vrei sa ma mai uit la tine?? :-) si n-ai nici bani de margele sau excursii?? vai s-amar! |
||
zambila Postat pe 17 Octombrie 2009 20:28 |
||
ready...numa faptul ca nu ai disparut de pe aici ma incanta....app..ce ai facut cu chestia aia la care ti-am dat pareri in privat????? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Octombrie 2009 20:28 |
||
ma enervez ca nu pot sa scriu, ma enervez ca postez in bobote, ma enervez ca nu pot intra in mesagerie, ma enervez. asa ca, o huschesc , si mai dau eu pe aici cand invie garbo | ||
si_totusi Postat pe 17 Octombrie 2009 20:32 |
||
totusico, unde pleci mami?? si pe mine cui ma lasi?? si ma doare capul, si mi-e somn....si e frig afara!! |
||
zambila Postat pe 17 Octombrie 2009 20:34 |
||
raspund pe rand, bre, ca la mine e 1 jumate noaptea si-s si adormit: 1. totusico, caldura am cu gramada, la ora asta sunt vreo 29 de grade afara si e trecut de miezul noptii; 2. zambiliciule, poi la cine sa te uiti, mami, daca nu la mine, ha? cum de ce sa te uit la mine? ca sa te perfectionezi in a-ti face planuri toata viata singura :)) 3. tuth, nimic, sunt departe si nu am materialele. |
||
ready_vivus Postat pe 17 Octombrie 2009 20:34 |
||
haoleu, nici de-o marjica macar ?? | ||
melanie Postat pe 17 Octombrie 2009 20:35 |
||
n-am zis eu? vivus ista e o zgarca. in loc sa o ia pe zambiliciu cu el in tarile calde, lasa fata aici ,in frig . | ||
si_totusi Postat pe 17 Octombrie 2009 20:37 |
||
Site GARBO,ma enerveaza,uitati-va dragilor cum apare scrisul,e de rasul/plansul,la dracu,buton ,nu,ca daca era eu mai lucram si citeam in paralel,ce postati,asa umblu orbeste,a mai scris cineva,nu a mai scris cineva..... | ||
scrichy Postat pe 17 Octombrie 2009 20:37 |
||
pe cin' sa iau bre, totushico? pe zambiliciu? poi mai bine iau corul maicutelor de la manastirea ursulinelor din deal, decat s-o iau pe zambila prin tari calde. :)) si ce, vreti sa-mi fac nacaz prin ce stiu io ce locuri? ca aici e plin de fete, na! se mai uita vruna la mine daca eram cu zambiliciu pe aici? si dupa aia imi dadea si ea papucii, dupa ce o plimbam, si pateam cum a patit marcelutzu ala... |
||
ready_vivus Postat pe 17 Octombrie 2009 20:42 |
||
lasa bre, c-o pup io pe zambiliciu | ||
melanie Postat pe 17 Octombrie 2009 20:46 |
||
mai, nu stiu cine e personajul ista enigmatic cu frumosul nume marcel, da, fraier a fost. :)) | ||
si_totusi Postat pe 17 Octombrie 2009 20:47 |
||
mi-am dat seama unde esti ca ti-am cetit postarile.....pacat ca nu ai unelte..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Octombrie 2009 20:48 |
||
da mai mami! auzi la el, sa mai si spuna in gura mare cat de prostovan a fost!!! Pe blog inca!... Chiar ca fraier! :)) |
||
ready_vivus Postat pe 17 Octombrie 2009 20:50 |
||
am fotografiat un asfintit super, si situl merge tot ca economia...cum naiba sa nu te enervezi??? | ||
pik_nik Postat pe 17 Octombrie 2009 20:50 |
||
scrichyoaico, lasa, fata, ca se remediaza, ce dreaq? Am vorbit io cu oamenii de la minolta, cica de maine ne mutam toti pe kudika si se rezolva :)) pik, de data asta chiar m-am enervat! gata, tre' sa le punem o bomba la serverele alea, ca nu se mai poate asa! |
||
ready_vivus Postat pe 17 Octombrie 2009 20:51 |
||
bre vidare, da' de unde ai tras tu concluzia ca as vrea sa ma iei cu tine?? mie-mi sade bine aici, ca de vroiam sa plec, dusa eram :-) da fantezia mea era la munte mai, cu zapada, foc in semineu, alea alea... |
||
zambila Postat pe 17 Octombrie 2009 20:52 |
||
ready...da-mi si mie adresa lui de blog, sa ma rad nitel.....eu stiu toata povestea fetii, ca am vorbit cu ea in privat.....offff...sunt curioasa cum o gandit porcul despre fata noastra... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Octombrie 2009 20:53 |
||
zambiliciu mi-ai copiat fantezia. acu, tre sa am alti gargauni. | ||
si_totusi Postat pe 17 Octombrie 2009 20:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
buna | 11 | De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13 |
|
||
am ales cu inima.am ales bine? | 16 | De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31 |
lucruri de care ne-am saturat.... | 111 | De la: iasomia 27 August 2011 09:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară