nici mie nu-mi place si ma enerveaza(site-ul) | ||
eladaela Postat pe 18 Octombrie 2009 13:01 |
||
---|---|---|
http://www.youtube.com/watch?v=AoccwF01MLs | ||
phoenix Postat pe 18 Octombrie 2009 13:01 |
||
mel...nu te enerva...e duminica...nu e nime la botoane... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 13:02 |
||
cand intra in oase ...sa continui..ce am vrut sa zic ... | ||
phoenix Postat pe 18 Octombrie 2009 13:07 |
||
ce ma enerveaza ,e ca aici nu da nimeni o cafea ....dau eu ....daca ma primiti .. | ||
phoenix Postat pe 18 Octombrie 2009 13:10 |
||
du-te bre la cafenea ca am dat eu cafeaua, plus tarta cu fructe de padure | ||
nelly05 Postat pe 18 Octombrie 2009 13:18 |
||
lasa-l nelly, ca e postant din ala incapatanat si tupeist...e nou si crede ca ne invarte pe noi pe degete.... stie ce face..:)))))...nu-l mai dadaci atata... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 13:19 |
||
e novice :))lasa ca se da pe brazda cum fac toti pana la urma :)) | ||
nelly05 Postat pe 18 Octombrie 2009 13:21 |
||
exact... daca eu vreau aici ....si tarta si cafeau ..e vreo problema ...sunt o ea ... | ||
phoenix Postat pe 18 Octombrie 2009 13:21 |
||
unde vezi tu novice dat pe brazda??? ca astia noi sunt mai plini de ei si mai capatzanosi decat catarii... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 13:21 |
||
ce duminica, cred ca sunt plecati in vacanta, ca-i asa de cateva zile..:)) | ||
melanie Postat pe 18 Octombrie 2009 13:22 |
||
ok...phoenix.....daca vrei si de aia, si de aia.....asteapta pana ti se va aduce...poate vine.... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 13:23 |
||
off cata rautate nu e loc ptr toata lumea te intreb ...de ce pui etichete pe cei noi ... | ||
phoenix Postat pe 18 Octombrie 2009 13:23 |
||
mel nu exagera......e asa de ieri....vineri seara nu avea nimic....cel putin asa e la mine.... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 13:23 |
||
phoenix nu iti punem noi etichete...ti le pui tu singura....noi nu facem nici un efort... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 13:25 |
||
daca nu imi aduci tu ,imi aduc altii ,sau dau eu altora si tot e bine ....cu tupeul nu cred ca ma caracterizeaza ... | ||
phoenix Postat pe 18 Octombrie 2009 13:25 |
||
de ce te-am deranjat prea tare ...vreau decat sa cunosc oameni noi ...ce te supara ... | ||
phoenix Postat pe 18 Octombrie 2009 13:27 |
||
nimeni nu a pus etichete pe nimeni. da? si chiar este loc pt toata lumea, intotdeauna a fost. si ca sa vezi ca nu suntem rele, uite ti-am adus aici cafeaua si tarta, da sa stii ca e numai pt azi ca de maine le servesti la cafenea. |
||
nelly05 Postat pe 18 Octombrie 2009 13:27 |
||
pai ce inseamna " cateva " ?..la o afacere online, cum e genul asta de revista, wk nu trebuie sa existe..parerea mea! iar userii, macar in semn de respect, puteau fi anuntati, asa cum se anunta si altele. |
||
melanie Postat pe 18 Octombrie 2009 13:29 |
||
multumesc .nelly ...vz ca exista si oameni de treaba ...voi aveti reguli asa stricte ...cine le face ... | ||
phoenix Postat pe 18 Octombrie 2009 13:29 |
||
draga phoenix.....poti cunoaste oameni noi fara sa faci pe superioara si incapatanata....nu uita ca esti noua pe forum....ai rabdare sa citesti cateva postari, sa ne cunosti, mai baga si tu un comment, o postare...nu te infige de la inceput intr-un topic si nu da cu pumnul in masa ca asa vrei tu....sunt niste reguli nescrise, de bun simt pe aici...noi, cei vechi le respectam....vad ca cei noi intra cu buldozeul... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 13:31 |
||
n-are nimeni nici o regula, stai linistita, e o tara libera, bine in afara de regula bunului simt, care trebuie aplicata oriunde si oricand.. fetele, afara cu noi chiar daca-i urat..mai mor virusii! :)) |
||
melanie Postat pe 18 Octombrie 2009 13:33 |
||
nu face nimeni reguli aici, dar bunul simt ne obliga sa fim politicosi si sa ii tratam pe ceilalti cu bun simt, atat si nu cred ca e greu. |
||
nelly05 Postat pe 18 Octombrie 2009 13:34 |
||
eu zic sa nu imi dai sfaturi..de bun simt, daca postez aici ..si vreu sa schimb regula e vreo problema ...nu te obiga nimeni sa ma citesti ... | ||
phoenix Postat pe 18 Octombrie 2009 13:34 |
||
mel....daca tu crezi ca tu personal, poti avea weekend sa stai si sa te relaxezi dupa o saptamana de munca ....si altii trebuie sa munceasca la foc automat.....e grav mami....au si ei dreptul la weekend, cum avem toti...hai, nu mai fa botic si nu mai fi suparata...ai sa vezi ca maine sau, cel tarziu, poimaine totul se va rezolva...a mai fost asa o situatie cateva luni si totul a revenit la normal, ba chiar cu cateva imbunatatiri... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 13:34 |
||
uite cum iti arati adevarata fata...mai esti si prost crescuta pe deasupra....hai....susaua ca ne lasi rece... trei persoane diferite iti amintesc ceva de bunul simt....dar se vede ca la tina asta iti lipseste cu desavarsire.....si zici ca mai vrei sa-ti faci priteni noi.....pe mine in mod sigur nu ma vei avea prietena niciodata.. | ||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 13:36 |
||
pai vezi tu asta e problema, regula nu o schimba nimeni, nici cei noi nici cei vechi. daca chiar vrei nu ai dacat sa incerci, dar sincer nu-ti dau sorti de izbanda |
||
nelly05 Postat pe 18 Octombrie 2009 13:37 |
||
eu cred ca v-am tratat cu repect ...si nu cred ca trebuie sa imi spuna cineva unde sa postez...nu vad ce e rau ca scriu aici ,..de unde se deduce ca nu as ..avea bun simt .... | ||
phoenix Postat pe 18 Octombrie 2009 13:37 |
||
si tu pe mine ,te crezi prea destept ... | ||
phoenix Postat pe 18 Octombrie 2009 13:38 |
||
mai e cineva pe aici? | ||
rodi_rdln Postat pe 18 Octombrie 2009 13:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fata blonda cu ochi albastri | 31 | De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45 |
nu stiu ce sa mai cred:( | 7 | De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52 |
prietenei mele ai pl de baiatul de care imi pl si mie | 21 | De la: quasaria 2 Ianuarie 2010 11:43 |
|
||
Prietenie intre o femeie si un barbat? | 93 | De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09 |
O relatie complicata | 10 | De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară