Haidi bre ca nu-s sarcastica. Sunt blanduta. Si blonduta. | ||
Micass Postat pe 18 Octombrie 2009 18:29 |
||
---|---|---|
pot sa vin si eu la prajiturici??? hai ca dau zacusca de ciumperci... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 18:31 |
||
hehe...si io is ca tine, micass...si blanduta si blonduta | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Octombrie 2009 18:39 |
||
Te-ai facut blonda soro? Sau doar la figurat? Eu una m-am vopsit si am iesit cam pui de gaina, dar nu-i bai ca-s frumusica si asa. | ||
Micass Postat pe 18 Octombrie 2009 18:42 |
||
neah...nu m-am vocsit, bagasem si io o licenta poetica, de-aia... blonda, galbenus de ou, de-ala? oalio...baga maica un nuantator, cevasilea...hihihi |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Octombrie 2009 18:45 |
||
Nu e chiar galbenus. Ca nu-l suport. Cu ce-a fost de dinaintea vopselei, s-a combinat bine. Zici ca am shuvite. Stai linistita ca tin mult la podoaba mea capilara. Daca nu era ok, mai tranteam o vopsea peste. Ti-am spus ca-s frumusica. | ||
Micass Postat pe 18 Octombrie 2009 18:47 |
||
si plina de idei, vaz....hihihih.... mey, ce ma 'nerveaza garbo asta...tot ma scuipa afara |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Octombrie 2009 18:48 |
||
Cred ca-i stai in gat. | ||
Micass Postat pe 18 Octombrie 2009 18:49 |
||
si pe mine wifo a reinceput..... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 18:50 |
||
dap...limba mea ascutita, sorele mele.... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Octombrie 2009 18:51 |
||
buuueyyyyyma enerveaza......ma uit la documentarul cu "romania te iubesc" de la protv.....am ramas tampita...e vorba de sarmisegetusza regia....nu numai ca autoritatile nu fac nimic pentru acest monument istoric, dar fac si pe prostii...cica le pasa, dar ii doare in fund.....si o tampita de bioenergeticiana cica nu se poate incarca cu energie atomica din univers decat calare pe altarul dacic cu inca vreo 40 de oameni.....am ramas tampita.....cand ma gandesc cati turisti vin si cati bani se strang la stonehenge...sau la piramide....si tot niste bucati de piatra sunt... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 19:02 |
||
poi..daca presedintele vorbeste despre el insusi... si mai vorbesc si altii despre ei insisi... si iar tara arde si babele se piaptana... inca-odata iar si iara.... ai nostri tineri lucreaza pe"afara" sa plecam si noi din tara?.... |
||
LILO Postat pe 18 Octombrie 2009 19:13 |
||
ma enerveaza.....mi-am taiat unghiile si dau pe langa taste....ma obisnuisem cu copitele.... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 19:13 |
||
wifooooo...ti-o caz't dailapu atomic??? p.s. scrisesem prima oara dialupu.....he he...lupu nu-l dau.....doarme in motzu patului... ii obosita rupta... |
||
tutankhamon Postat pe 18 Octombrie 2009 19:28 |
||
wifo, daca platesti bine, viu! cofetareasa ma fac! ca potolu` a mers la romanasi, si la bucurie si la intristare.. |
||
melanie Postat pe 18 Octombrie 2009 19:49 |
||
e careva flamand(a) pe aici? | ||
pik_nik Postat pe 18 Octombrie 2009 19:51 |
||
am vazut si eu aseara una care sustinea ca i-a implantat unul un cip "in subconstient, in spatele creierului'" si acum nu mai pleca de la ea, ca o folosea pe post de antena tv :)))) asa ca cea cu sarmisegetuza, e parfum . :)) |
||
si_totusi Postat pe 18 Octombrie 2009 20:18 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-18 19:51:17e careva flamand(a) pe aici? Da di ce? |
||
Micass Postat pe 18 Octombrie 2009 20:18 |
||
nu stiu ce sa fac cu un borcan de nutella | ||
pik_nik Postat pe 18 Octombrie 2009 20:19 |
||
Ei uite ca sunt full de dulce in seara asta. | ||
Micass Postat pe 18 Octombrie 2009 20:20 |
||
nu stii ce sa faci cu nutela aia? domnule...sunt socata... pai tu nu stii ca io is vesnic deprimata si mananc ciucalata la greu? cand mi se face de nutela, o bag p-aia cu depresia si mananc cu lingura ia arunca borcanu' ala la mine... melania, tzuca-te mama...sa ma bata soarele de nu te iau acasa, sa-mi faci prajituri |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Octombrie 2009 20:56 |
||
Azi era sa ma stric si eu la un borcan de nutella. Dar am rezistat eroic si nu mi-am luat. Nu de alta, dar sunt nesimtita si il mananc pe tot. In cateva minute. Si dupa imi fac procese de constinta. | ||
Micass Postat pe 18 Octombrie 2009 21:01 |
||
micass...e boala curata nutela asta...numa' cand vad borcanu' am orgasme multiple...hihihi... io am fost slaba in seara asta...recunosc ca am mancat fineti, ioi, ishtenem...ce rusine imi este... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Octombrie 2009 21:04 |
||
Stai linistita, ca am inlocuit cu altceva: una ciucalata cu menta, o punguta de bombonele de ciocolata cu stafide, o cutie de prajiturele cu ciocolata. Acum daca fac un calcul cred ca era mai ok pentru mine sa mananc un borcan de nutella. | ||
Micass Postat pe 18 Octombrie 2009 21:07 |
||
aham...in loc de o bomba calorica ai bagat doua...fain asa....hihihi... sis, nu te-ascunde c-am vazt ca esti on...vino acilea sa-ti zic de chermeza vecinei, bre... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Octombrie 2009 21:10 |
||
iei o linguritza plina cu nutella si o tot atingi, asa in trecere, cu varful limbii... iti treci varful limbii pe cerul gurii, sa simti si gustul alunelor, amestecat cu aroma ciocolatei fine... |
||
pik_nik Postat pe 18 Octombrie 2009 21:10 |
||
ioi, pik...imi dai idei, mamicule ???!!! | ||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Octombrie 2009 21:13 |
||
wife, am si altele, da' inca n-a plecat irinuca la somn. | ||
pik_nik Postat pe 18 Octombrie 2009 21:13 |
||
scorpia cheama vulturu'...receptie... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Octombrie 2009 21:13 |
||
oalio, pik...nebunatic mic... idei de-alea cu bulina rosie ??? hehehe...tu vorbesti de funie in casa spanzuratului, mami... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Octombrie 2009 21:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
Ce va amuza??? | 117 | De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50 |
O relatie complicata | 10 | De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34 |
|
||
gandire | 25 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36 |
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? | 275 | De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară