Ce ne enerveaza?

hai mai tut...io nu ziceam de teste psiho...ca nush cati l-am trece...

io ziceam de reguli de bun simt

phoenix...acilea ne varsam ofu' fetitza...suntem suparati pe viata, pe vecinele care asculta manele, pe cutzii care rup lantu', de exemplu
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:50
mai ce vb tu de teste psihologice ...daca o sa ma cunosti o sa iti schimbi impresia nu mai fa afirmatii de genul asta ,ms de info dar combinatii nu aveti..muzica ,cafea ,discutii etc ...fara coji de seminte ....cum crezi tu
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:52
tuth, io sunt de acord cu testul da' sa se dea numai la astia noi, altfel ma tem ca ne cam risipim si noi...
garbo_C
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:53
pfoenix...avem combinatii, ba bine ca nu...in cafenea bagam muzica, discutam de mancare si de plozi, dam berbatii pe razatoare, aberam in voie abouth nothing, da' fara coji de seminte, hehehe...

sis...io am mai zis ca nu am toate tziglele pe casa

mai...iar a rupt Athos lantu'...imi vine sa-l omor...daca scapa iar in curcile vecinei, ha ?
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:57
mai ce drac de reguli nici la politie nu sunt atatea reguli ...cine le face iubita ,aici nu se pune problema de bun simt ...bunul simt il ai cand vb cu oamenii ,modul cum te exprimi ,cum ii tratezi pe ceilalti e altceva ...parerea mea ..nu atm asta trista ..lipsita de viata ...hai sa fim seriosi .....
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:57
wifo......citeste ultimele 6-7 pagini de la cafeneaua de primavara

phoenix....dupa cum ai debutat cu stangul si cu malitiozitate si cu tupeu pe aici, luandu-ne pe toti de undeva de sus ca cine suntem noi sa te invatam pe tine regulile bunului simt, mi-am facut impresia despre tine...

celleste....trebuie mami teste d-alea grele, pui, care sa scoata la iveala adevarata fata a viitorului postant.....
tutankhamon
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:58
daca ai fii citit cu atentie, ai fii vazut ca si eu tot la regulile alea de bun simt ma refeream...

atmosfera trista ? hmmm...parerea ta, mama...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:59
ca sa spun asa impesia ta nu prea conteaza ptr mine .mai sunt si altii pe aici ,cred ca ati baut una dupa alta ca prea ganditi la fel ...sunteti siameze ...
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:02
sis...il omor pe G !!!

a rupt si hades lantu'

mai, cainii astia parca is nebuni...am iesit sa bag in centrala, imbracata in halatu' pufos de baie, si or sarit cu labele pe mine

si vecina asculta manele...si da, e aceeasi vecina care ma calca zilnic...

istoria botezului de la vecina in episodu' urmator
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:02
De la: phoenix, la data 2009-10-20 23:02:09ca sa spun asa impesia ta nu prea conteaza ptr mine .mai sunt si altii pe aici ,cred ca ati baut una dupa alta ca prea ganditi la fel ...sunteti siameze ...

ce ziceai mai sus???

[quote] bunul simt il ai cand vb cu oamenii ,modul cum te exprimi ,cum ii tratezi pe ceilalti e altceva ...parerea mea ..nu atm asta trista ..lipsita de viata [quote]

cum e cu bunul simt?????
tutankhamon
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:03
nici nu ma asteptam sa conteze...deci nu ma mira reactia ta

whatever...fa ce vrei, dar nu ai ales calea cea mai potrivita sa te integrezi pe-aici

nu mai comentez nimic...

tut...let it be...ioi, ishtenem...ce ma 'nervoza cutzu asta...is plina de noroi...cum dreaku mi se intampla numai mie ? ha ?

ahh...am luat si fuckinguri la job....se anunta o saptamana plina
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:04
ce ma omorati cu bunul simt ...daca nu a ascultat cineva de voi gata nu are bun simt ...dar modul cum ai spus-o ce zici e ideal ...
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:05
wifo...si de ce il omori pe G??? cu ce e de vina el ca cutzii au sarit cu labutele pe tine??
tutankhamon
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:07

De la: phoenix, la data 2009-10-20 23:02:09

ca sa spun asa impesia ta nu prea conteaza ptr mine .mai sunt si altii pe aici ,cred ca ati baut una dupa alta ca prea ganditi la fel ...sunteti siameze ...

ce ziceai mai sus???

[quote] bunul simt il ai cand vb cu oamenii ,modul cum te exprimi ,cum ii tratezi pe ceilalti e altceva ...parerea mea ..nu atm asta trista ..lipsita de viata [quote]

cum e cu bunul simt?????dar tu cum m-ai tratat ca pun muzica ,ca fac cafenea ,ca umplu de seminte ei de asta ce zici ?...unde e bunul simt ,plus felul de a spune ...hai las-o balta te rog .
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:08
il omor pe G pen' ca nu a batut bine sarmele alea...cum dreaku rup astia sarma otelita e peste puterea mea de intelegere

hai sa-ti zic de vecina...ca a avut botezu' nepotului...stii povestea cu fata cu amantu' italian si plodu' care nu e al berbatului...

noi am parolat, ca nu ne-am simtit in stare sa surzim din cauza manelelor, si nah...avem si anumite standarde

si vine vecina si ma roaga sa ii fac friptura la mine...care friptura era pusa intr-o tava cam nu prea inalta...si cand scoate tava, imi varsa ulei in duba electrica

oalio...s-o facut un fum in casa de nu te vedeai om cu femeia altuia...de spalam duba in creierii noptii...m-am ars si la deshte, parol...

tut, ca mi-am adus aminte...lu' coana mare nu-i mai ajung doua cutii de quarelin la saptamana...e dependenta de ele
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:12
auzi fai desteapta pamantului....daca nu beleshti bine ochii sa vezi ca sunt topice de muzica..lasa-ma dreaq cu bunul simt.....daca stii a citi...citeste dreaq in paula mea titlul si nu te mai da intelijenta, ca esti varza...si daca nu-ti convine cum vorbim, nu ai decat sa-ti iei jucariile si sa pleci...ca opricum vad ca forumul asta e prea greu pentru capsorul tau blond sa-l pricepi....hai...ignore total ca esti rasuflata...
tutankhamon
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:19
wife nu era vb de tine ,ci de altcineva ,am facut asta asa din ambitie ca prea ma criticat lumea fara nici un motiv ...decat din rautate ...vad ca asta e pe primul loc aici ..
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:21
se vede ce culta esti ,vb de educatie .,cand tu esti de mahala ...nu plec nicaieri ca vrei tu ai priceput ...
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:23
wifo...s=o luam lojic....
1. ai auzit de zgarda de fortza la cutzi??? e o zgarda cu tepi.....daca vrei sa stea cuminti, intorci tepii spre gatul lor, daca vrei sa te apere, intorci tepii in afara, sa nu fie muscati de gat de dusmani....cindy a mea numa cu asta s-a cumintit....tragea de lesa sa o rupa.....acuma merge la pas, fara lesa.....simte numa metalul ala rece pe gat si e deajuns...
2. stiu povestea cu italianu si cu plodu...dar nu vad legatura cu uleiul....
3. mami...cu quarelinu' nu ma pricep....tre sa vorbesti cu medicul de specialitate....si s-o supraveghezi pe coana mare sa nu le pape ca pe tic-tac...ca atunci pa efect...treci direct la zanax...
tutankhamon
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:24
sunt mai inteligenta ca tine si asta te umple de nervi ...lol iti dau sapunul.....
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:24
uleiu' era in duba mea

si ploada cu plodu si sotu' inselat erau tot in batatura mea, in miezu' noptii

lipsea amantu italian

da' nu lipseau manelele

zgarda cu tzepi ? no way...sadico !!!
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:29
nu sunt sadica deloc....ca tzepii aia nu sunt ascutiti....dar ii calmeaza putin cand trag ca nebunii....a! si mai e ceva....cand vezi ca vrea sa sara, ridica genunchiul......io m-am invatat de la a mea, dupa o apendicectomie, o splenectomie si o tzatzectomie....cu ghearele....si, in timp ce ridici genunchiul, ii spui pe ton ferm...NU! NU E VOIE!

am inteles eu ceva cu uleiul ala ca era la tine in cuptor si aia in casa....app si soacra-mea mi-o botezat si cuptorul si casa cu niste ulei ars in cuptor.....o pus prea multa musaca intr-un vas prea mic...si o inceput uleiul sa dea pe afara, pe tabla de pe fundul cuptorului, unde bate duza....ioi...de-abia facusem cald in casa, ca a trebuit sa inchidem centrala si sa aerisim....ce-o fost la gura lui F....ioi....si la a mea, ca numai cu o saptamana in urma frecasem cuptorul, caci copsesem niste dovleac pe gratar si am uitat sa pun tava....
tutankhamon
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:34
tie cred ca ti-ai facul lobectomie partiala de creier ca prea esti rea ...
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:37
mey, am dat in depresie cu cutzii astia...cu ei, cu faptu' ca fac pe fochistu, si cu pastilele coanei mari
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:38
se cheama mamectomie ... nu tzatectomie
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:38
wifo...sezi in cour si respira o hai ca mai trag si eu cu tine una....auzii un banc bun azi....

cica un politzai era in parc ...si s-a asezat pe o banca...si cand se relaxa, banca s-o rupt cu el.....morala??? cel mai destept cedeaza....
tutankhamon
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:39
si tu ca iti fac o clisma si o aerisire la creier ca esti prea stresata ...
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:41
ce imi place cand se enerveaza lumea desteapta
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:42
ce topic cu semnificatie ....
phoenix
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:43
...phonix, sunt reguli pe care trebuie sa le respecti pentru a fi acceptata de forumisti. Daca vrei sa te certi, mergi pe kudika - acolo se poarta...
...ai inceput sa sari caul...sa nu te superi cand te vei trezi cu toata lumea in cap...
...daca nu vrei sa te jigneasca cineva, nu scrie cu majuscule (inseamna ca tipi, esti isterica)...nu da copy/paste pentru ca inseamna lipsa de respect pentru cel care a scris si inganare....nu scoate tepii...nu sari in cap la cineva care iti atrage atentia cu privire la reguli...nu jigni....
daria_
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafeneaua virtuala 13 De la: after 10 Septembrie 2009 09:14
salut 2 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:08
se poate? 34 De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34
Cum ar trebui sa ma comport? 28 De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... 78 De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41
Setari Cookie-uri