Ce ne enerveaza?

ha ha ha rosioarooo...eu am patit mai naspa....am pasit gratios pe un gratar - credeam eu....si cand am tras cizma, tocul a ramas acolo....si mai trecea in acel moment si baiatul de care imi placea....
tutankhamon
Postat pe 26 Octombrie 2009 17:03
seara buna la toti ceva enervant pe ici ?
phoenix
Postat pe 26 Octombrie 2009 21:09
Intr-adevar nashpa,tut! Eu am avut mare noroc pt ca tocul era asa de fin si flecul de-asemenea din metal si l-am salvat intreg si mi-am salvat si ajungerea la timp
rosioara61
Postat pe 26 Octombrie 2009 21:52
dap...hi hi hi....
tutankhamon
Postat pe 26 Octombrie 2009 22:46
doamne ce plictiseala ,unde e lumea buna de pe topicul asta
phoenix
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:47
ai avut tu grija sa nu mai intre nimeni pe aici....
tutankhamon
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:49
io ma uitai la emisiunea aceea in care ii face frumosi pe urati...da tot urati raman
LILO
Postat pe 27 Octombrie 2009 22:03
si_totusi
Postat pe 27 Octombrie 2009 22:05
ma uitai pt prima data la "pariu ca stiu" pe antena, e un shto de emisiune si cred ca e facatura pt ca e imposibil ca fetele alea sa fie chiar asa de proaste.
nelly05
Postat pe 27 Octombrie 2009 22:23
nu nelly...nu e facatura...unele chiar asa sunt....si, din pacate, procentul e in crestere...analfabete, courve, nesimtite, prost crescute, fara cei 7 ani de-acasa....dar se dau mari doamne si flencaie a ciuda o ciunga d-aia cu suprize, baieti...
tutankhamon
Postat pe 27 Octombrie 2009 22:28
dap, pacat........
nelly05
Postat pe 27 Octombrie 2009 22:32
ma enerveaza ca nu-mi merge laptopul in bucatarie....
cica nu gaseste conexiunea
ma enerveaza ca nu mai am voie sa beau cafea si sa fumez...cred ca ma-nscriu un gashca irinucai
da' s-o creada ei....
ma enerveaza ca exact cand sa postez ceva ma scoate asta afara

da' un inceput de zi miiiinuuuunaaaatttt
oare ce mai urmeaza???
eladaela
Postat pe 28 Octombrie 2009 05:16

nu ti-ai facut nici macar incalzirea
pik_nik
Postat pe 28 Octombrie 2009 06:06
elada...da di ci nu ai voie sa bei cafea si sa fumezi ?

cine te-a pedepsit ?
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Octombrie 2009 07:13
vorbea in somn, si n-avea cum sa fumeze sau sa bea cafea
tu o crezi?!
pik_nik
Postat pe 28 Octombrie 2009 07:15
hai mai, ca elada e fata serioasa, sigur ca o cred...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Octombrie 2009 07:20
fetele astea....
pik_nik
Postat pe 28 Octombrie 2009 07:22
dap...ne aparam, ce credeai ?
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Octombrie 2009 07:25
a ajuns sa va placa in asa masura incat va aparati si preventiv, sau anticipat, desi toata lumea va adora, va iubeste, va tine in palme
pik_nik
Postat pe 28 Octombrie 2009 07:27
nah si ? ca noi avem voie...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Octombrie 2009 07:30
ati putea aprecia ca va lasam sa credeti asta
pik_nik
Postat pe 28 Octombrie 2009 07:33
da' apreciem, mama...ca doar de-aia se numeste manipulare constructiva
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Octombrie 2009 07:34
Ma enervez! Ma enervez de numa"!! Ma enervez din toti porii mei !!!
Pai cum dreaq sa nu te enervezi?
Cum naiba sa stau calm, cand vad ca aici, ai mei, ma duc la un birt care in Romania s-ar considera "de superfitze", si mananc cu 15 euro de persoana tot ce vrea inimioara mea... de fapt nu chiar tot, pentru ca inimioara vrea, dar stomacul nu si nu!(15 euro insemnand, la nivelul de trai de aici, vreo 25 de ron autohtoni, chiar daca paritatea e alta)
Cum sa nu ma enervez la culme cand ma gandesc ca baietii mei traiesc intr-o tara in care patronul care azi a investit un leu, maine vrea sa amortizeze investitia ba, mai mult, sa scoata si profit de cel putin 15%?
Cum sa nu ma enervez cand vad ca in alte parti se poate ca masinile sa spele strazile de trei ori pe zi, pentru ca cetatenii sa nu faca alergii de la praf?
Cum dreaq sa nu ma mai gandesc cum sa pun o bomba atomica la "palatele" alea din Bucuresti, sa ne scapam de gunoaiele alea, cand vad ca aici nimeni nu se grabeste pe strada, nimeni nu injura, nici macar nu claxoneaza, chiar daca a trebuit sa opreasca pentru greseala ta?
Si cum dracu' sa nu ma enervez cand vad ca acasa, copiii mei sunt condamnati sa traiasca in Romania actuala?
Da' las' ca ajung eu inapoi! Eu i-am facut, eu ii oblig sa emigreze!!!

PS: zica ma-sa ce va zice...
Doar sunt pe topicul meu, ce pana mea?
ready_vivus
Postat pe 28 Octombrie 2009 07:49
ioi, brother...da' ce nervozat esti, mama...

si zi-i asa...emigratiune scrie pe voi...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Octombrie 2009 07:53
Sorella!
Mai intai si mai intai, matale revizuieste-ti atitudinea fata de sejurul fie-tii!
Vezi ca io nu bat apa in piua. Lasa fata sa vina aici si nu o mai stresa cu bazdaganiile tale vis a vis de violatori si alte cele. Aici nu se iezicxta, intalegi matale?
Dap, daca trece podul in Malaiezia, posibil sa aiba ceva bataie de cap, dar asta nu pot s-o spun sigur ca inca nu am fost acolo. Poate ajung la sfarsitul saptamanii si iti voi spune. Dar la cat va sta fata aici, nu va avea destul timp nici sa respire intre ce are de vazut pe insula, asa ca nu cred ca ii va sta capul si la Malaiezia sau Indonezia.

Apoi: da, sunt nervozat de numa'! Ca vad cum se traieste in alte parti, vad ca sunt tari in care tu, ca ALB la fata (caucazian) primesti din start salariu DUBLU fata de un localnic, pentru simplul fapt ca tu esti ALB si mai vad ca aici nimeni nu isi bate joc de tine ba, mai mult, toata lumea e cu zambetul pe buze. Si atunci, copiii mei de ce sa se chinuie in tara aia?
ready_vivus
Postat pe 28 Octombrie 2009 08:00
clar...ia-ti nevasta ci plozii si vira, mami

io ma intreb de ce dreaq nu ai plecat pana acum...

da' chiar...nu poti sa te stabilesti cu jobu' acolo ? definitiv ?

un nou inceput...si alea alea...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Octombrie 2009 08:02
bre, sorella, io ziceam de copiii mei, nu de mine! cat de nevasta... emigreaza ea unde vede cu ochii, cu soacra-mea cu tot (soacra-mea-iubirea vietii mele, iti amintesti matale, nu? ).
La ce dreaq sa mai emigrez daca sa-mi iau si nevasta cu mine?
Asa mai bine raman in romania, ca tot dracu' ala e...
ready_vivus
Postat pe 28 Octombrie 2009 08:06
hihihi...soacrele astea...suntem rele nene, rele, rele...va mancam ficatii

cum sa emigrezi bre fara nevasta ? io tot zic ca ar fii bun un nou inceput...fara soacra, fara imixtiuni...

stiu ca ti se pare nashpa acu' da' io crez ca ati mai putea incerca

si nu te infoia la mine...io is sora mai mare si am voie sa spun, capisci ?
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Octombrie 2009 08:10
gata...piua...shushaua...ma duc sa ii cumpar coanei mari medicamente, ca ramase fara bomboane, dohhh...mi-a facut o lista, moamaaaaa...

sa fiti cuminti si sa va jucati frumos
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Octombrie 2009 08:13
bre, sorella, las-o dreaq de imixtiune, ca nu m-o facut pe mine o imixtiune d-aia, ce naiba? asa ma stii matale pe mine?
da' io zic doar atat: ce farmec sa emigrezi cu nevasta cu tot, ha?
decat asa, mai bine in romania, ca tot kktu' ala e
ready_vivus
Postat pe 28 Octombrie 2009 08:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Votati albastreaua 7 De la: ameno 21 August 2010 11:18
Am nevoie de Voi 15 De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34
Buna Seara 3 De la: hadassa 7 Februarie 2010 18:16
Prietenie cu ghilimele. 56 De la: Ioana007 5 Noiembrie 2009 06:40
Fall in love 19 De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29
Setari Cookie-uri