Ce ne enerveaza?

nu e, bre, the same shit...unde e putere de cumparare, nevasta e la shoping...sui daca nevasta e la shoping, berbatu' e linistit...shopingu' relaxeaza fomeile, bre...de-aia e mai multa armonie in casa alora de au
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Octombrie 2009 08:22
asa, ca nu gaseam topicu' ista cu nervi...
bai, cum fac, ca tot sefu ajunge inaintea mea la job, ha??
asta n-are somn?
zambila
Postat pe 28 Octombrie 2009 09:31
zambilici:
in primii mei ani de cariera lucram la Sannicolau Mare. Aveam un sef, mare comandant, care bea noaptea prin birturi pana nu mai stia de el...
A doua zi insa, la ora 7 dimineata, era in unitate, fresh.
Morala: sefu-i sef si-n santz, si oricat ar fi de obosit azi, maine tot primul e la munca
ready_vivus
Postat pe 28 Octombrie 2009 09:36
ready, cum il chema pe sefu tau??
zambila
Postat pe 28 Octombrie 2009 09:52
bre domnu, acu' si santzu-i santz si fara sef
pik_nik
Postat pe 28 Octombrie 2009 09:53
mai, al meu sta in clab, ca sa zic asa, pana dimineata, si la 8 ii la birou
zambila
Postat pe 28 Octombrie 2009 09:57
doarme omu' unde-i place, nu?
pik_nik
Postat pe 28 Octombrie 2009 09:59
mai, asta crez ca nu doarme, seamana cu cineva
zambila
Postat pe 28 Octombrie 2009 10:02
pik_nik
Postat pe 28 Octombrie 2009 10:05
azi ma enerveaza ca mi-au intrat cu forta in gradina si fara acceptul meu,mi-au distrus 7 m ,ca sa largeasca valea.Cand le-am cerut sa vad cum si-au permis,au dat bir cu fugitii si primaria refuza sa raspunda.Aici e tara lui Papura voda.
Dalimi
Postat pe 28 Octombrie 2009 12:19
eheee, da' unde te credeai draga??
care drepturi? care justitie??
zambila
Postat pe 28 Octombrie 2009 12:22
nu-i las...si asa mi-au spus ca sunt singura cu gura mare...atata timp cat nu au acceptul meu,pa...pleteste ...
Dalimi
Postat pe 28 Octombrie 2009 12:25
ziua buna la toti unde e tuta ca parca e soacra mea
phoenix
Postat pe 28 Octombrie 2009 15:34
pupici si o cafea cine doreste ca la asa mare interes ce e pe topicul asta
phoenix
Postat pe 28 Octombrie 2009 15:36
phoenix...vad ca tot te tii de provocari

las-o pe tuta, nu crez sa ai tu grija ei

ma ' nerveaza pe mine multe...da' in seara asta m-a nervozat coana mare care s-a repezit in plasa cu medicamente, de parca ii cumparasem bomboane

si ma enerveaza fixatia pe care a facut-o pentru cutzi...e setata sa stie daca au mancare si apa...ioi, ishtenem...

si ma mai 'nerveaza si sefii, ca io am multi sefi, nene, si fiecare are alta idee
wife_de_zmeu
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:06
De la: wife, la data 2009-10-29 00:06:49phoenix...vad ca tot te tii de provocari

las-o pe tuta, nu crez sa ai tu grija ei

ma ' nerveaza pe mine multe...da' in seara asta m-a nervozat coana mare care s-a repezit in plasa cu medicamente, de parca ii cumparasem bomboane

si ma enerveaza fixatia pe care a facut-o pentru cutzi...e setata sa stie daca au mancare si apa...ioi, ishtenem...

si ma mai 'nerveaza si sefii, ca io am multi sefi, nene, si fiecare are alta idee

Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti.
pik_nik
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:09
oalio, pik...beusi apa dupa irina, mamicule ?

hai ca ma si sperii...esti ok ? sigur esti ok ?
wife_de_zmeu
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:11
De la: wife, la data 2009-10-29 00:11:06 oalio, pik...beusi apa dupa irina, mamicule ?

hai ca ma si sperii...esti ok ? sigur esti ok ?

Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti.
pik_nik
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:12
pik...hai ca te iau usurel, cu duhu' blandetii, mami..

ai papat ceva nashpa ? ciumperci de-alea otravite ? nu fa de-astea cu noi, bre...
wife_de_zmeu
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:14
wife......ceva sau cineva l-a blocat pe pik.......
l_flory
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:14
wifo..ceva e in neregula cu el...ca o mai avut antecedenmte d-astea...deunazi tot asa nu te puteai intelege cu el si o sfarsit latrand ca cutzu....ham ham...
tutankhamon
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:15
ce ziceti, scoatem masca si de pe irinucul nost'?
pik_nik
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:16
trebe' sa fim blande cu el...nu il contrazicem, nu il certam...

cuvantu' de ordine e rabdare...si blandete, mami...

'ti-ar travestiu' al dreaq, pik...ne-ai speriat, ha ?
wife_de_zmeu
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:17
daaaa...pikuleee...daaaaaaaaa
tutankhamon
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:18
pana dupa 1 noiembrie nu va zic nimic
ca pe mine ma simpatizeaza
pik_nik
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:19
hmmm...secrete...io iar is blonda, nu ma prind
wife_de_zmeu
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:20
si pe mine ma simpatizeaza

mai ales ca stiu cine e
si_totusi
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:20
pikuleee...esti neserios... ma enervezi...
tutankhamon
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:21
doar pe tine???
eladaela
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:26
pikule...si pe mine ma simpatiza pana i-am dat cu flit pe mess....ca devenise din ala cu ratuletz....
tutankhamon
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce sa fac 5 De la: garbo_410675 28 Mai 2015 14:37
voi credeti in prietenie? 31 De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48
O relatie complicata 10 De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34
Cum sa scap de timiditate? 15 De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28
Cafeneaua virtuala 13 De la: after 10 Septembrie 2009 09:14
Setari Cookie-uri